- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.981
herkesin ortak noktasi süt ve süt ürünleri......
ben zaten süt sevmezdim,nasil icicem diye düsünüyordum.. fakat simdi ne peynir,ne yogurt ne baska bisi...
demek ki süte karsi bir alerji basliyorrr :))
Kızlar ben bu aralar bebeğimi besleyemiyo muyum gibi bi endişeye kapıldım. Gerçi ara ara hep kapılıyorum da o ayrı.
Meyvemi filan bol bol ve düzenli yiyorum. Demir depolarım da iyiymiş tahlillerime göre.
Balık, et filan da yiyorum ama öyle belli bir düzende değil. Fındık,ceviz de yiyorum ama o da öyle belirli düzende değil Hergün şu adette alayım demiyorum mesela.
Normal yemeğimi yiyorum ama öyle süper iştahlı sayılmam Çorbalarımı içiyorum, sebze yemeklerini yiyorum Allah ne verdiyse.
Ama özel bişey yapmıyorum Endişelenmeye başladım ya.
Ben de tavuk yiyemiyorum
Ben de tavuk yiyemiyorum
Ben de tavuk yiyemiyorum
Ben 60 la hamile kalmıştım, bugün dr da 62 kg çıktım,ama yapıcak birşey yok.
2 saat birşey yemeyince zangır zangır titriyor ellerim ayaklarım.
Kayınvalidem de yemekleri çok güzel yapıyor hep onun yüzünden :)
gece lavaboya gidiyorum mesela, yatıyorum yine nasıl açım nasıl açım açlıktan uyuyamıyorum
yine bişiler atıştırıyorum
Ben 60 la hamile kalmıştım, bugün dr da 62 kg çıktım,ama yapıcak birşey yok.
2 saat birşey yemeyince zangır zangır titriyor ellerim ayaklarım.
Kayınvalidem de yemekleri çok güzel yapıyor hep onun yüzünden :)
gece lavaboya gidiyorum mesela, yatıyorum yine nasıl açım nasıl açım açlıktan uyuyamıyorum
yine bişiler atıştırıyorum
evet bugünde akşam oldu saat 5 olmuş bende cıkıcam birazdan hepinize iyi akşamlar iyi haftasonları kızlar ya gider ayak canım bişey cekti biri ıspanaklı börek demiş aklıma annemim sac börekleri geldi içi peynirli patatesli ıspanaklı otlu olanlar of offff nerden geldi yaa boş boğazlık ettm susayım sizinde canınız cekmesn ben gidiyorum aklım böreklerdeee(( uğrarım arada öpüldünüz
ben kız fıkrıne cok alıstım ınsallah degısmez cınsıyetı
yankı ve ela ısımlerı hosuma gıdıyor sızce nasıll kızlar?
Hadi sen 2 can taşıyorsun 3 ayda 2 kilo almışsın, ben 3 ayda 3 kilo aldımCanım hep hamur işi çekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?