2012 Şubat Anneleri

herkesin ortak noktasi süt ve süt ürünleri......
ben zaten süt sevmezdim,nasil icicem diye düsünüyordum.. fakat simdi ne peynir,ne yogurt ne baska bisi...
demek ki süte karsi bir alerji basliyorrr :))

ben hiç yaklaşamıyorum yogurt süt ayran peynir her türlü süt ürünü kokuyor et balık sucuk falan ıyy zaten adına tahammülüm yok yumurtayı agzıma sokmadım ne yemek yapıyorum ne yyorum aç yaşıyorum allahtan yaza denk geldim meyve yiyorum en faydalı şeyler kokuyo oysa kola cips çikolata çay kahve hiç kookmuyor :)) yavas yavas düzelicez artık dikkat edicez napalım bu ay kilo almaya başlıcaz artık ben tabi hevesle bekliyorum kilo almayı dün hamilelik gördüm tezgahtar hemen ilgilendi buyrun falan tabi anlamadı hamile oldugumu kaç beden hamile kişi dedi 34 dedim kendime bakıyorum dedim güldüü o beden bulunmazmış 36 bile yokmuş bi tane daha ben lazım hamilelik almam için hevesim kırıldı ama kilo alırsınız ben 30 40 kilo alanları görüyorum dedi sevineym mi üzüleym mi bilemedm cok cici şeyler varya kışa doğru alcam :)))özellikle tulumlar fiyonklu elbiseler cok güzellerdi...

canım doktorum bana bebeğin bu zamanlarda senın depolarından beslenıyor.sen yıyerek senden gıdenlerı yerıne koyucaksın bebeğinin beslenememesı gıbı bı sorun yok dedı.sen ıyı beslenırsen kendını daha dırençlı daha ıyı hıssedersın.bende aşırı sıcaklardan dolayı iştah yok mecbur olduğumu düşünerekten zorluyorum kendımı.hatta kılo bıle verıyorum bu yuzden hiç öyle bı endişeye kapılma.gayet guzel beslenıyormuşsun

herkes süt ve süt ürünlerinden yiyemediğinden şikayetçi bense süt, peynir, yoğurt filan oldum olası severdim hala da bi sorunum yok.ben meyve yemiyorum, sevmediğimden değil aklıma meyve hiç gelmiyo şimdi siz meyveden bahsedince gittim bi tabak yaptım. kendimi kötü hissetim birden vitamin almıyorum diye.bende mi bi terslik var nedir:44:

Ben de tavuk yiyemiyorum

ıyyy benim adından midem bulanıyo hakkaten haftalardır ben hiçbişey yemiyomuşum farkettm eşimin söylediği kadar var aç geziyorum ben yaaa tam dayaklıkım ama napıyım yesemde durmuyo ilk lokmada hoopp wc yediklerime bari yazık olmasn ama söz mide bulantım gecsin cok yicem :))))

Ben de tavuk yiyemiyorum

Aynen bende tavuktan midem bulanıyor.. Balıkta yiyemiyorum kışın her hafta muhakkak alırdım çalıştığım yerden tazeliğinide bildiğim için ama şimdi havalar sıcak diye heralde hiç cnm istemiyor.. neyse kışın artık bol bol yerim.. :)
pirinç pilavını çok severdim eskiden artık onuda yiyemiyorum ama çok şükür meyveydi süttü yumurtaydı hepsini içip yiyebiliyorum.. Ama her acıktığımda annemin ıspanaklı böreğini canım çekiyor..

evet bugünde akşam oldu saat 5 olmuş bende cıkıcam birazdan hepinize iyi akşamlar iyi haftasonları kızlar ya gider ayak canım bişey cekti biri ıspanaklı börek demiş aklıma annemim sac börekleri geldi içi peynirli patatesli ıspanaklı otlu olanlar of offff nerden geldi yaa boş boğazlık ettm susayım sizinde canınız cekmesn ben gidiyorum aklım böreklerdeee (( uğrarım arada öpüldünüz

Son düzenleme:
Ben 60 la hamile kalmıştım, bugün dr da 62 kg çıktım,ama yapıcak birşey yok.
2 saat birşey yemeyince zangır zangır titriyor ellerim ayaklarım.
Kayınvalidem de yemekleri çok güzel yapıyor hep onun yüzünden :)

gece lavaboya gidiyorum mesela, yatıyorum yine nasıl açım nasıl açım açlıktan uyuyamıyorum
yine bişiler atıştırıyorum

doğumdan sonra verirsin canım ya takma yiyebiliyosan ye biz yiyemiyoruz vicdan azabı cekiyoz ye gitsin :)ama gece cok kilo yapar geceleri ır seyler yeme meyve falan ye geciştir direk kilo olmasın :))

Hadi sen 2 can taşıyorsun 3 ayda 2 kilo almışsın, ben 3 ayda 3 kilo aldım Canım hep hamur işi çekiyor.

İyi akşamlar ve özür dilerim börekten ilk ben bahsettim
Ben hamile kaldığımdan beri cnm istiyor ama yapan yok ne yapalım

ben kız fıkrıne cok alıstım ınsallah degısmez cınsıyetı
yankı ve ela ısımlerı hosuma gıdıyor sızce nasıll kızlar?

evet benimde genelde hanmur işi ve meyve çekiyor..börekle aram yok ama kır pidesi falan pizza ekmek arası dürüm.. bu gidişle 90 kilo olcaz..kızlar canınız börek çektiyse hemen hazır yufka alın evde tavada az margarinle bi gözleme yapın içine istediğiniz bir malzemeden aynı hesaba gelir..

Hadi sen 2 can taşıyorsun 3 ayda 2 kilo almışsın, ben 3 ayda 3 kilo aldım Canım hep hamur işi çekiyor.

Bulantım olmasa kesin ben de alırdım… Bulantımda benim hamur işlerinden filan uzaklaşmamı sağladı.
Yoksa ben de severim hamur işini…Hele geçen Eyvah Eyvah 2’de bi hamurişi gördüm onu istiyorum.
Allahtan üşengecim, yoksa yanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…