- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.021
canım mandalina aromalı birşeyler kesmez mi ?
Yedigün bodrum mandalina içsen biraz?
Hadi sen 2 can taşıyorsun 3 ayda 2 kilo almışsın, ben 3 ayda 3 kilo aldımCanım hep hamur işi çekiyor.
valla annem bende de kardeşimde de ayva mevsimine denk gelmiş, kasa kasa yedim diyor gamzeden eser yok
mandalinanın hası olcaık elinde soycan dilim dilim...:84:
kızlar az önce doktordan geldim cumartesi kontrole gittiğimde 6+5 di.bugun gittigimde 7+3 ama 7+5 olması gerekiyordu 1-2 gün eksik çıktı sorun olurmu? neden eksik çıkmış olabilir?
Kızlar naptınız kolay birşey aşerin
Biriniz ayva der biriniz mandalina
Portakal bulunabilir belki marketlerde,şimdi varmı bilmem ama,mayısta vardı... onla idare etsen...
benim de canım birşeyler istiyor ama normal zamanda istediği gibi. çok değil böyle. o yüzden aşermek mi değil mi anlayamıyorum...
aşerince böyle çok kuvvetli bir his mi oluyor ki?
benim bir arkadaşın annesi ona hamileyken küle ve sabuna aşermiş
O nasıl oluyorsa
buda hurafe o zaman...
Ayva gamzeli ayva olmalıymış, her ayva etki etmiyorSöyleyenin yalancısıyım.
Eşimde diyor ki "gamzeyi neden bu kadar çok istiyorsun, gamze iyi birşey değil, doku eksikliği" diyor, öyle düşününce de istemiyorum gamze filan
kızlar az önce doktordan geldim cumartesi kontrole gittiğimde 6+5 di.bugun gittigimde 7+3 ama 7+5 olması gerekiyordu 1-2 gün eksik çıktı sorun olurmu? neden eksik çıkmış olabilir?ACİL CEVAP BEKLİYORUM
mandalinanın hası olcaık elinde soycan dilim dilim...:84:
kızlar az önce doktordan geldim cumartesi kontrole gittiğimde 6+5 di.bugun gittigimde 7+3 ama 7+5 olması gerekiyordu 1-2 gün eksik çıktı sorun olurmu? neden eksik çıkmış olabilir?
kızlar az önce doktordan geldim cumartesi kontrole gittiğimde 6+5 di.bugun gittigimde 7+3 ama 7+5 olması gerekiyordu 1-2 gün eksik çıktı sorun olurmu? neden eksik çıkmış olabilir?ACİL CEVAP BEKLİYORUM
canım bende her gıttığımde doktor hep farklı söyluyor bı hafta ılerı falan oluyor hızlı buyumuş dıyor.8 hafta 6 gunluk gıttım 9 hafta 3 gun demişti.benım yumurtam 1 hafta geç çatlamış bıde öyle söylemişti
Hemen aydınlatayım
Bana da aynısı oldu, doktorum hiç endişelenme dedi. Bebek daha ufakken ölçümler pek hassas olamayabiliyormuş.
Başı poposu pek belli olmadığından ve ölçüm kişiye göre değiştiğinden 1-2 gün bebeğinin geri kaldığı anlamına gelmez dedi.
Ölçerken kursoru bir bebeğin baş bitimine bir popo bitimine koyuyor ultrason da otomatik ölçüp gün belirliyor ya, bak elimi hafif titreteyim nasıl olacak dedi 1 milim kadar oynattı gerçekten bebeği bir gün fazla gösterdi usg. Büyüdükçe ölçüsü kesinleşir dedi...
Salı günkü usg'de de olması gerekenden bir gün büyük çıktı....
Şu an haftalandırma CRL boyuna göre yapılıyor...O yüzden 0 değil ve +2/-2 yaklaşabiliyor doğru zamana...
Hiç endişe etme tatlım...Bebeğin minyon da olabilir sonra...O da hafta olarak geride gibi gösterir bebeği ama öyle değil.
Sonuçta bilgisayar bunlar belli denklemlere göre genelleme yapıyor...
geç yerleşmiştir döllenmiştir bişey olmaz canım sadece satına göre bi kaçgün geç doğum yaparsın sanırım..
inşallah bir yerde denk gelir canım ya,
sosyete manavlarında olur dıcem ama varmıdır kı?
Arkadaşın (benim anladığım kadarıyla tabi) anlattığı SAT/CRL uyumsuzluğundan farklı birşey.
CRL'ye göre de geri kaldığından endişeli, ama yukarıda anlattığım gibi, doktor bunu bana açıkladı ve korkulacak birşey yok, bu bebeğin gelişmediği anlamına gelmiyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?