2012 Şubat Anneleri

kızlar az önce doktordan geldim cumartesi kontrole gittiğimde 6+5 di.bugun gittigimde 7+3 ama 7+5 olması gerekiyordu 1-2 gün eksik çıktı sorun olurmu? neden eksik çıkmış olabilir?ACİL CEVAP BEKLİYORUM

Son düzenleme:
mandalinanın hası olcaık elinde soycan dilim dilim...:84:

benim de canım birşeyler istiyor ama normal zamanda istediği gibi. çok değil böyle. o yüzden aşermek mi değil mi anlayamıyorum...
aşerince böyle çok kuvvetli bir his mi oluyor ki?
benim bir arkadaşın annesi ona hamileyken küle ve sabuna aşermiş
O nasıl oluyorsa

kızlar az önce doktordan geldim cumartesi kontrole gittiğimde 6+5 di.bugun gittigimde 7+3 ama 7+5 olması gerekiyordu 1-2 gün eksik çıktı sorun olurmu? neden eksik çıkmış olabilir?

geç yerleşmiştir döllenmiştir bişey olmaz canım sadece satına göre bi kaçgün geç doğum yaparsın sanırım..

Kızlar naptınız kolay birşey aşerin
Biriniz ayva der biriniz mandalina
Portakal bulunabilir belki marketlerde,şimdi varmı bilmem ama,mayısta vardı... onla idare etsen...

off of hiç sorma.bende bulunmayacak bişey aşermekten korkuyodum başıma geldi

gözümün önünde oluyor mesela mandalina tadı damağına geliyor ama bir sürelik sonra geçiyor benim yok şimdi zamanı değil sinyali veriyorum beynime ama külü sabunu duymamıştım ıyyy

bende çok oyukta değilde hafifte olsa seviyorum gülümserken çıksın diye...ama olmasada olur eli ayağı sağlam doğsunlarda..​

kızlar az önce doktordan geldim cumartesi kontrole gittiğimde 6+5 di.bugun gittigimde 7+3 ama 7+5 olması gerekiyordu 1-2 gün eksik çıktı sorun olurmu? neden eksik çıkmış olabilir?ACİL CEVAP BEKLİYORUM

canım bende her gıttığımde doktor hep farklı söyluyor bı hafta ılerı falan oluyor hızlı buyumuş dıyor.8 hafta 6 gunluk gıttım 9 hafta 3 gun demişti.benım yumurtam 1 hafta geç çatlamış bıde öyle söylemişti

kızlar az önce doktordan geldim cumartesi kontrole gittiğimde 6+5 di.bugun gittigimde 7+3 ama 7+5 olması gerekiyordu 1-2 gün eksik çıktı sorun olurmu? neden eksik çıkmış olabilir?

Hemen aydınlatayım
Bana da aynısı oldu, doktorum hiç endişelenme dedi. Bebek daha ufakken ölçümler pek hassas olamayabiliyormuş.
Başı poposu pek belli olmadığından ve ölçüm kişiye göre değiştiğinden 1-2 gün bebeğinin geri kaldığı anlamına gelmez dedi.
Ölçerken kursoru bir bebeğin baş bitimine bir popo bitimine koyuyor ultrason da otomatik ölçüp gün belirliyor ya, bak elimi hafif titreteyim nasıl olacak dedi 1 milim kadar oynattı gerçekten bebeği bir gün fazla gösterdi usg. Büyüdükçe ölçüsü kesinleşir dedi...
Salı günkü usg'de de olması gerekenden bir gün büyük çıktı....
Şu an haftalandırma CRL boyuna göre yapılıyor...O yüzden %100 değil ve +2/-2 yaklaşabiliyor doğru zamana...
Hiç endişe etme tatlım...Bebeğin minyon da olabilir sonra...O da hafta olarak geride gibi gösterir bebeği ama öyle değil.
Sonuçta bilgisayar bunlar belli denklemlere göre genelleme yapıyor...

bblau hemen rahatlatıveriyorsun insanı, okuyunca endişelenmiştim ben de rahatladım.

geç yerleşmiştir döllenmiştir bişey olmaz canım sadece satına göre bi kaçgün geç doğum yaparsın sanırım..

Arkadaşın (benim anladığım kadarıyla tabi) anlattığı SAT/CRL uyumsuzluğundan farklı birşey.
CRL'ye göre de geri kaldığından endişeli, ama yukarıda anlattığım gibi, doktor bunu bana açıkladı ve korkulacak birşey yok, bu bebeğin gelişmediği anlamına gelmiyor dedi.

senin dediğin gibide olabilir doğru....büyüyünce anlarsın annesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…