- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.001
ela güzelde yankıııııııı diye eve çağırmak zor olur..ses yankı yapar..
azelya sizin evde köpekmi? var:44:
Evet canım, bekardım aldığımda
bana çalıştığım yerdeki teyze canın ne çekerse ye çocuk aç gözlü olmasın demişti..
Evet canım, bekardım aldığımda
Bana da günah bebeğe eziyet etme canın çeken varsa ye dedi birisi. Hatta kola zararlı diye içmiyodum bikaç yudum verdiler öyle…
günlüğe yazmışında denk geldi..köpekle bebek aynı evde olurda bebeğin ağzına kılının kaçmamasına çok dikkat etmen lazım kist yapar ciğerinde alalh korusun..
kızlar ben geri geldim.canım mandalına çekıyo napıcam bendüşününce yutkunuyorum yaaa
Kist meselesini araştırdım, parazitleri devamlı yapılan bir ev hayvanının tüyünden kist olmak imkansızmış.Tabiki emekleyene kadar odasına girmesine izin vermeyeceğim.Ama hep hayalimdi köpeğim bi tarafımda bebeğim bi tarafımda
doğumdan sonra verirsin canım ya takma yiyebiliyosan ye biz yiyemiyoruz vicdan azabı cekiyoz ye gitsin :)ama gece cok kilo yapar geceleri ır seyler yeme meyve falan ye geciştir direk kilo olmasın :))
valla geçen benimde çektieşime dedim yakında çıkar diyo..beklicez artık
kolaya bende zor dayanıyorum her ramazan içerdim şimdi korkuyorum içemiyorum içsemde aklım kalıyor bişey olurmu? diye..
Şöyle bardağın dibine koy da tadımlık al canım canın istediğinde...
Benim arkadaş geçen kasım doğum yaptı, bugun anlatıyor bana ben hiç balık yemedim bol bol kola gazoz içtim diye :26:
Az birşeyden zarar geleceğini sanmiyorum...
Ama ben böyle lıkır lıkır içmek istiyorum da frenliyorum kendimi.
kızlar ben geri geldim.canım mandalına çekıyo napıcam bendüşününce yutkunuyorum yaaa
bıde ben sorım bakım ne dıyce.sanırım nerden bulcam kı der napsam kı ya :44:
ayva yiyenin çocuğunda gamze oluyormu? gerçekten acaba?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?