2012 Şubat Anneleri

günlüğe yazmışında denk geldi..köpekle bebek aynı evde olurda bebeğin ağzına kılının kaçmamasına çok dikkat etmen lazım kist yapar ciğerinde alalh korusun..

Kist meselesini araştırdım, parazitleri devamlı yapılan bir ev hayvanının tüyünden kist olmak imkansızmış.Tabiki emekleyene kadar odasına girmesine izin vermeyeceğim.Ama hep hayalimdi köpeğim bi tarafımda bebeğim bi tarafımda

evet ya oda çok tatlı olurdu şaka programlarında köpek bebeklerin halleri çok komik oluyor..:126:

doğumdan sonra verirsin canım ya takma yiyebiliyosan ye biz yiyemiyoruz vicdan azabı cekiyoz ye gitsin :)ama gece cok kilo yapar geceleri ır seyler yeme meyve falan ye geciştir direk kilo olmasın :))

İkiz oldukları için kilodan korkmuyorum, sonrasında veririm.
yeterki sağlık için bir sakıncası olmasın.
bulantım olmadı hiç o yüzden iştah da arttı.
gece dikkat ediyim artık

kolaya bende zor dayanıyorum her ramazan içerdim şimdi korkuyorum içemiyorum içsemde aklım kalıyor bişey olurmu? diye..

Şöyle bardağın dibine koy da tadımlık al canım canın istediğinde...
Benim arkadaş geçen kasım doğum yaptı, bugun anlatıyor bana ben hiç balık yemedim bol bol kola gazoz içtim diye :26:
Az birşeyden zarar geleceğini sanmiyorum...
Ama ben böyle lıkır lıkır içmek istiyorum da frenliyorum kendimi.

lıkır lıkır.. ahh ahhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…