- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.061
kızlar az önce doktordan geldim cumartesi kontrole gittiğimde 6+5 di.bugun gittigimde 7+3 ama 7+5 olması gerekiyordu 1-2 gün eksik çıktı sorun olurmu? neden eksik çıkmış olabilir?ACİL CEVAP BEKLİYORUM
benim eşim beyim son yenileme görünüyor, benim yenileme ucu ucuna kaçtı :) 03 mayıs son adet tarihimdi. 31 mayısta doğum günüm.
Hamileliğimi doğum günümde öğrendim bu arada :))
kızlar bu da son sorum epilasyona gidiyorum bırakmam gerekirmi sizce
kızlar kızlar bir haftadır bulantı ve kusma yaşıyorum ve hiç bişey yiyemiyorummmmmmm veeeeeee sonuç idrarda keton pozitif çıktıbebiş benim depolarımı tüketmişşşş ve benim kalan depolarımda da yıkım başlamışşşş ne yapcam bilmiyorum elevit de içemiyorum kafam kadar yaaaa çok korkuyorum kızlarrrrrrrrrrrrr
kızlar kızlar bir haftadır bulantı ve kusma yaşıyorum ve hiç bişey yiyemiyorummmmmmm veeeeeee sonuç idrarda keton pozitif çıktıbebiş benim depolarımı tüketmişşşş ve benim kalan depolarımda da yıkım başlamışşşş ne yapcam bilmiyorum elevit de içemiyorum kafam kadar yaaaa çok korkuyorum kızlarrrrrrrrrrrrr
merhaba arkadaşlar ,ben siteyi özellikle bu topiği takip ediyorum bende 10 haftalık hamileyim Allah' banada hepimizede sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin. iki gündür karnım ağrıyo çok moralim bozuluyor buna geçen gün klima açık uyudum sabaha kadar acaba ondan mı diyorum bugün korkudan ayaklarıma çorap bile giydim, dakka başı tuvalete gidiyorum bişeymi olurmu diye bakıyorum çok şükür bişiy yok, çok korktum böle karnım ağrıyınca adet sancısı gibi , sizlerde varmı böle karın ağrısı ? geçmesse yarın doktoru arayım diyorum sizce napıyım
gecmis olsun canım.. evet klima acık uyumak biraz dokunmus olabilir... bende aksam biraz acıyorum ama fazla kalınca banada sancı yapıyor... yani yapmamak lazım.... genede icin daha rahat etsin diyorsan ara doktoru....
korkuyorum işte ilk aydan sonra böyle ağrılar olmamıştı ya bişiy olursa diye dün geceden beri kafayı yedim arkadaşım yarın da ağrım devam ederse arıcam doktoru RABBİM bebeklerimizi korusun, canım sen kaç haftalık hamilesin?
Ben 60 la hamile kalmıştım, bugün dr da 62 kg çıktım,ama yapıcak birşey yok.
2 saat birşey yemeyince zangır zangır titriyor ellerim ayaklarım.
Kayınvalidem de yemekleri çok güzel yapıyor hep onun yüzünden :)
gece lavaboya gidiyorum mesela, yatıyorum yine nasıl açım nasıl açım açlıktan uyuyamıyorum
yine bişiler atıştırıyorum
merhaba arkadaşlar nasılsınız benim diş etlerim şisti hepsi degil tabi ama bazıları şiş ve agzımda rar ara kan tadı hıssedıyorumm ne yapmam lazım acaba başka yaşıyan arkadlar varmı ??
ben okudum bicok hamilede cnmm agzına demir kan tadı gelenn.. doktoruna danıss zaten her sikayete pat die ilacı verip cözümü buluolar.. bana kasık agrımı telefonda anlattım magnorm al dedii.. o gün bugün kasıgım agrımıo. meger magnezyum eksikligim varmıss telefondan anladııama disetini bilemiorumm. belkimm frcanla ilgili bişidirr.. yada kalsiyum ve vitaminn takviyesine ihtiyacın vardır. 3 ayda folici kesip vitamin takviyesi yapıolar cünküü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?