2012 Şubat Anneleri

bu uyku hali beni de mahvediyo.eşim 1 aydır şehir dışındaydı bu seferde adam geldi ama beni bi uyku sarıyo.akşamları gözlerimi açamıyorum.

kızlar az önce doktordan geldim cumartesi kontrole gittiğimde 6+5 di.bugun gittigimde 7+3 ama 7+5 olması gerekiyordu 1-2 gün eksik çıktı sorun olurmu? neden eksik çıkmış olabilir?ACİL CEVAP BEKLİYORUM

sıkma sen canını birkaç gün geç yumurtlamışsındır..bir iki gün ileri geri oynar zaten 20.ci haftdan önce herkesi farklı ölçüyor o usg denen alet, anya konya çıkar biraz daha ilerlesin o zaman daha kalıcı sağlıklı sonuç verir zaten dr o güne kadar SAt hangi tarih sadece ona bakıyor..dr un sana korkcak birşey yok dediyse hele hepten rahat ol..rahat rahat sağlıklı büyüt bebişini...kapatır arayı..

kızlar kızlar bir haftadır bulantı ve kusma yaşıyorum ve hiç bişey yiyemiyorummmmmmm veeeeeee sonuç idrarda keton pozitif çıktıbebiş benim depolarımı tüketmişşşş ve benim kalan depolarımda da yıkım başlamışşşş ne yapcam bilmiyorum elevit de içemiyorum kafam kadar yaaaa çok korkuyorum kızlarrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

Canıım doktor bunun için mutlaka bir çözüm bulur.
Başka bir vitamin sorsana şurup şeklinde olan.
Geçmiş olsun panik yapma bi an önce iyi duruma dönersin inşallah.

gecmis olsun.. benim bildigim hamilelerde cok kusma durumlarında idrarda keton zaten pozitif cıkar.. normal halde pozitif ise diyabet süphesidir... ama depolar bitti yıkım basladı bunun sonucu da keton pozitif ilk defa duydum, belki baska verilere göre yapmıstır tanıyı... surup alternatifi yoksa, icmeye calıs tatlım genede, kendine cok iyi bak ki minnosunda güzel guzel buyusun insallah .... Tekrar gecmis olsun.. olmadı serum da mı önermedi doktor?:26:

merhaba arkadaşlar ,ben siteyi özellikle bu topiği takip ediyorum bende 10 haftalık hamileyim Allah' banada hepimizede sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin. iki gündür karnım ağrıyo çok moralim bozuluyor buna geçen gün klima açık uyudum sabaha kadar acaba ondan mı diyorum bugün korkudan ayaklarıma çorap bile giydim, dakka başı tuvalete gidiyorum bişeymi olurmu diye bakıyorum çok şükür bişiy yok, çok korktum böle karnım ağrıyınca adet sancısı gibi , sizlerde varmı böle karın ağrısı ? geçmesse yarın doktoru arayım diyorum sizce napıyım

kızlar çinlilere ve ruslara göre oğlum olacak,hücre yenilenmesine göre kızım olacak.bence kzım olacak.bakalım kim haklı çıkacak

gecmis olsun canım.. evet klima acık uyumak biraz dokunmus olabilir... bende aksam biraz acıyorum ama fazla kalınca banada sancı yapıyor... yani yapmamak lazım.... genede icin daha rahat etsin diyorsan ara doktoru....

gecmis olsun canım.. evet klima acık uyumak biraz dokunmus olabilir... bende aksam biraz acıyorum ama fazla kalınca banada sancı yapıyor... yani yapmamak lazım.... genede icin daha rahat etsin diyorsan ara doktoru....

korkuyorum işte ilk aydan sonra böyle ağrılar olmamıştı ya bişiy olursa diye dün geceden beri kafayı yedim arkadaşım yarın da ağrım devam ederse arıcam doktoru RABBİM bebeklerimizi korusun, canım sen kaç haftalık hamilesin?

Merak etmeyn bu aylarda adet sancısı gibi ağrı çok oluyo.Daha da 1-2 ay ara ara

Sağlıkla huzurla geçirin inş hamileliğinizi

11+5 günlük yani 12 haftalık hamileyim canım...

Son düzenleme:

benn zayıflamıstımmm 2kg. ama sanırımm yolda 2 litre su içipp iyice sıkısınca bide gün ortasıı 65 cıktım. ilk ölcüm 64 tü.. kadın bana dedi kii 1 kg almıssın.. ilk 3 ay dogrusu hiç almamaktırr.. ama ben almadımm ki diyemedimm.. neyse o da uzatmadı zatenn yediklerimize dikkat edelimm agır yemeklerden uzak dur dedii.. pikii didimm bendeee

merhaba arkadaşlar nasılsınız benim diş etlerim şisti hepsi degil tabi ama bazıları şiş ve agzımda rar ara kan tadı hıssedıyorumm ne yapmam lazım acaba başka yaşıyan arkadlar varmı ??

merhaba arkadaşlar nasılsınız benim diş etlerim şisti hepsi degil tabi ama bazıları şiş ve agzımda rar ara kan tadı hıssedıyorumm ne yapmam lazım acaba başka yaşıyan arkadlar varmı ??

ben okudum bicok hamilede cnmm agzına demir kan tadı gelenn.. doktoruna danıss zaten her sikayete pat die ilacı verip cözümü buluolar.. bana kasık agrımı telefonda anlattım magnorm al dedii.. o gün bugün kasıgım agrımıo. meger magnezyum eksikligim varmıss telefondan anladıı ama disetini bilemiorumm. belkimm frcanla ilgili bişidirr.. yada kalsiyum ve vitaminn takviyesine ihtiyacın vardır. 3 ayda folici kesip vitamin takviyesi yapıolar cünküü

evet en iyisi ben doktorumu arayıp sorayım ne zamandır agzımda demir tadı vardı dunden berıde diş etlerimin şiştigini hissediyorum ve kanıyo sanırım cunku o tat sureklı agzımdaa bebişlerimiz iyi olsunlarda biz idare ecez onlar doğana kadar

bugün bir dişim gitti çok üzüldüm bolbol süt içmeliyim diş hekimine gitsem ne yapabilir ki çok canım sıkıldı ...
iki haftadır bazı günler bi pıt diye karnımda bi hareket hissediyorum acaba bebeğin hareketleri olabilir mi çevremdekiler bebeğin hareketleridir diyorlar ama daha çok erken 4buçuk aylııkken fark edilir diye biliyorum Allah Allaaah :)) bir de bişey sorucam uçak seyahatinin bi sakıncası var mı acaba düşük riski filan Allah korusun:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…