- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.081
bana doktor ucak seyehati yapabilecegimi soylemisti ama kendi doktoruna sormanda fayda var canım.bugün bir dişim gitti çok üzüldüm bolbol süt içmeliyimdiş hekimine gitsem ne yapabilir ki çok canım sıkıldı ...
iki haftadır bazı günler bi pıt diye karnımda bi hareket hissediyorum acaba bebeğin hareketleri olabilir mi çevremdekiler bebeğin hareketleridir diyorlar ama daha çok erken 4buçuk aylııkken fark edilir diye biliyorum Allah Allaaah :))bir de bişey sorucam uçak seyahatinin bi sakıncası var mı acaba düşük riski filan Allah korusun:44:
merhaba arkadaşlar ,ben siteyi özellikle bu topiği takip ediyorum bende 10 haftalık hamileyim Allah' banada hepimizede sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin. iki gündür karnım ağrıyo çok moralim bozuluyor buna geçen gün klima açık uyudum sabaha kadar acaba ondan mı diyorum bugün korkudan ayaklarıma çorap bile giydim, dakka başı tuvalete gidiyorum bişeymi olurmu diye bakıyorum çok şükür bişiy yok, çok korktum böle karnım ağrıyınca adet sancısı gibi , sizlerde varmı böle karın ağrısı ? geçmesse yarın doktoru arayım diyorum sizce napıyım
merhaba arkadaşlar nasılsınız benim diş etlerim şisti hepsi degil tabi ama bazıları şiş ve agzımda rar ara kan tadı hıssedıyorumm ne yapmam lazım acaba başka yaşıyan arkadlar varmı ??
Kızlarrr günaydın nasılsınız bakalımmm
Biz bugün öğleden sonra alışverişe çıkacağız eşim miniğim ve ben...
Ona ciciler almaya gidicez canım sıkıldı evde durmaktannn
Benimde SAT 01 Mayıs... 30 Mayıs ( dogum günüm) de ögrendim hamile oldugumu.... kısmet...
Hoşgeldin duygucummm
hoşbulduk hayatımmm,
nasılsınız bugün bakalımm??
benn zayıflamıstımmm 2kg. ama sanırımm yolda 2 litre su içipp iyice sıkısınca bide gün ortasıı 65 cıktım. ilk ölcüm 64 tü.. kadın bana dedi kii 1 kg almıssın.. ilk 3 ay dogrusu hiç almamaktırr.. ama ben almadımm ki diyemedimm..neyse o da uzatmadı zatenn yediklerimize dikkat edelimm agır yemeklerden uzak dur dedii.. pikii didimm bendeee
Ayyy canım bugün öyle böyleyiz ya ne bileyim orta şekerli falan yani midem bulanıyo bişey yemek gelmiyo içimden ayran içiyorum bende...
Sizde ne var ne yok:26:
kızlarr yasin suresinde ecrinin gectigi ayetin türkcesinde bildigim anlamı görmeyince sasırıdmm.. arastırırrkende bunu buldumm..
Mumsema islam Arsivi
Kızlarrr günaydın nasılsınız bakalımmm
Biz bugün öğleden sonra alışverişe çıkacağız eşim miniğim ve ben...
Ona ciciler almaya gidicez canım sıkıldı evde durmaktannn
Gunaydın hepınıze;
Bugun hıc keyfım yok, oldukca mutsuzum.
Dun gece saatlerce agladım, su an bıle gozlerım sismis bir halde.
Esımle tartıstım. Artık onun benı anlamadıgını ve hatta sevmedıgını dusunuyorum.
Cok moralım bozuk cok.
Emınım kımse benı sevmıyordur, sevmesınler, umurumda degıl.
Bugun hıc aramayacagım onu, ararsa da yanıt vermeyecegım.
Ne sesını duymak ıstıyorum ne de yuzunu gormek.
Oyle ıste, canım sıkılıyor, paylasacak kımse de yok, bende buraya yazdım.
Gunaydın hepınıze;
Esımle tartıstım. Artık onun benı anlamadıgını ve hatta sevmedıgını dusunuyorum.
Cok moralım bozuk cok.
Gunaydın hepınıze;
Cok moralım bozuk cok.
canım anatolium da mother care yüzde 50 indirim vardı, harika şeyler var hem serin avmler rahat gezersin.
yanında bücürük zeyland vs vardı hepsi etiketin yarısı.
bizede akşam arkadaşlar geldiklerinde iki tane alttan cıtcıtlı bady almışlar harikalar, onları içinde hayal ettik eşimle koca gece :))
canım üzme kendini ne olur, hayırdır ne oldu ki? istersen bizimle paylaş rahatlarsın konuşunca canım
Sıkma canını tatlım ya..
Tartışma her evlilikte oluyor..
Erkekler malesef bizim gibi düşünmüyor bazı şeyleri..
Tek senin eşine has değil yani bu durum..
Herkes gibi bizimde tarışmalarımız oluyor, eskiden çok kafaya takardım oda bana sen şımarık büyümüşsün derdi..
ama işin aslı ailemizden yani annemizden babamızdan gördüğümüzü onlardan da bekliyoruz ve karşılığını göremeyicince hayal kırıklığına uğruyoruz..
Eskiden bende oturup saatlerce ağlıyordum ki aile özlemide buna ekleniyordu daha kötü oluyordum,
şimdi direk canım sıkıldığında çocuğum için kafama takmamam gerekiyor diyorum ve başka şeylerle meşgul olup olayları unutmaya çalışıyorum..Sende çocuğunu düşün ve onun sağlığı herşeyden önemli bunu sakın unutma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?