- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.121
Ama ben nişanlıyken ailemin bize cektirdikleri yuzunden kacarak evlendim..
Eşimle cok gogus gerdik onca zorluga sozlere laflara.. Simdi ise yanımda durmuyor hic. Degisti sanki. Degistin diyince de kızıyor sen de degistin diyor.
bende iki gündür sinirliyim,
yani şöyle ki
dün işe geldi beni almaya yüzüme bakıyor, neyin var senin,
yüzün niye öyle asıldı, kaşlarını niye çattın?
belini niye tuttun biyerinmi agrıdı?
yoruldum sadece diyorum bir sebebi yok,
mimiklerimin farkında değilim dedim
biraz rahat ol kasılıyorum dedim, sürekli iyi görüneyim diye
ki çok şükür iyi bir hamilelik yaşıyorum dedim,
ne bulantı vs ne psikoljık bir ağırlığm yok dedim sana
sürekli bu şekilde ve yapıcağım şeyleri sürekli söyleme
kendimi sorunlu hissediyorum dedim,
işte dışarı çıkıcaz mesela
asansörü çağır,
düğmeye bas,
kemerini tak,
sürekli komut halinde.
dün en sonunda aaa yeter aşkım dedim,
hamileyim sadece, beynim çalışıyor yani çok şükür dedim.
dün sürekli böyleydik
gece yattık yine bişi oldu
sonra
geldi kafasını kafama koyuyor, nabıcaz böyle iki keçi toslaşa toslaşa bilmem diyor
sonra gülme tuttu beni
inşallah çocuklarda bize çekmezde dedim 4 keçi toslaşmayız :)
yani herşey tatlıya bağlanıcak sonuçta kızlar ama size tavsiyem
bu tarz konularda, hemen bağışlayıcı olmayın,
ama surat yapın demiyorum, konuşun
yanlış davrandıklarına ikna edin,
bizi pamuklara sarsın sarmalasınlar demiyoruz sadece biraz töleranslı olmalarını istiyoruz.
bunu böyle açıklayın bence.
Benim kendi ailem yok yanımda.. Ben esimle kacarak evlendim ve konusmuyorlar benimle hala.. Ben de onlarla konusmuyorum tabiki..
Cok ozluyorum bazen cok uzuluyorum ama gene de bisey gelmiyor elimden.. Esim bunun hatrına biraz daha fazla ilgilensin istiyorum benimle ama yok..
Kimsesiz yapayalnız gibiyim suan. Kimsem yok yanımda kaynanamlar da artık umursamıyorlar beni. Kendi kızlarını 2 gun gormeseler ozluyorlar kızları da oyle..
Kimse benim yerime koymuyor kendisini herkes kendini dusunuyor..
canım benim ya, bilmiyordum öyle olduğunu kusura bakma. Allah mutlu etsin.
kendi ailenle mi konuşmuyorsun?
Ama ben nişanlıyken ailemin bize cektirdikleri yuzunden kacarak evlendim..
Eşimle cok gogus gerdik onca zorluga sozlere laflara.. Simdi ise yanımda durmuyor hic. Degisti sanki. Degistin diyince de kızıyor sen de degistin diyor.
Ben pamuklara sarılmak istiyorum :86:
Beni de sarınnn
bende iki gündür sinirliyim,
yani şöyle ki
dün işe geldi beni almaya yüzüme bakıyor, neyin var senin,
yüzün niye öyle asıldı, kaşlarını niye çattın?
belini niye tuttun biyerinmi agrıdı?
yoruldum sadece diyorum bir sebebi yok,
mimiklerimin farkında değilim dedim
biraz rahat ol kasılıyorum dedim, sürekli iyi görüneyim diye
ki çok şükür iyi bir hamilelik yaşıyorum dedim,
ne bulantı vs ne psikoljık bir ağırlığm yok dedim sana
sürekli bu şekilde ve yapıcağım şeyleri sürekli söyleme
kendimi sorunlu hissediyorum dedim,
işte dışarı çıkıcaz mesela
asansörü çağır,
düğmeye bas,
kemerini tak,
sürekli komut halinde.
dün en sonunda aaa yeter aşkım dedim,
hamileyim sadece, beynim çalışıyor yani çok şükür dedim.
dün sürekli böyleydik
gece yattık yine bişi oldu
sonra
geldi kafasını kafama koyuyor, nabıcaz böyle iki keçi toslaşa toslaşa bilmem diyor
sonra gülme tuttu beni
inşallah çocuklarda bize çekmezde dedim 4 keçi toslaşmayız :)
yani herşey tatlıya bağlanıcak sonuçta kızlar ama size tavsiyem
bu tarz konularda, hemen bağışlayıcı olmayın,
ama surat yapın demiyorum, konuşun
yanlış davrandıklarına ikna edin,
bizi pamuklara sarsın sarmalasınlar demiyoruz sadece biraz töleranslı olmalarını istiyoruz.
bunu böyle açıklayın bence.
Sen çok yaşa emi ne güldüm yaaa
Kızlar ya biz ben hamile kalmadan daha çok didişirdik hatta ilk günlerdede öyleydi birbirimizi yerdik keçiydik ikimizde ama nazar değmesin eşim şuan çok anlayışlı bana karşı ya anlattıklarınızın tam tersi...Mesela akşamları ninni söylüyor saçımı okşuyor resmen rahat uyuyayım diye...Gece uyanıyorum nereye diyor susadım diyorum dur ben getireyim diyor getiriyor...Mesela dün gece susadım tam kalkıyordum ben getiririm cnm dedi getirdi su sıcak geldi uyku sersemiyim bide git istemem içmem bunu dedim eşim tamam aşkım dur soğuk getireyim dedi bende elimde itttirdim evet git getir dedim gitti getirdi içtim ohhhh yarasınn dedi ben olsaydım başından aşağıya suyu dökerdim sabrına hayranım aşkımınnn
Kızlar ya biz ben hamile kalmadan daha çok didişirdik hatta ilk günlerdede öyleydi birbirimizi yerdik keçiydik ikimizde ama nazar değmesin eşim şuan çok anlayışlı bana karşı ya anlattıklarınızın tam tersi...Mesela akşamları ninni söylüyor saçımı okşuyor resmen rahat uyuyayım diye...Gece uyanıyorum nereye diyor susadım diyorum dur ben getireyim diyor getiriyor...Mesela dün gece susadım tam kalkıyordum ben getiririm cnm dedi getirdi su sıcak geldi uyku sersemiyim bide git istemem içmem bunu dedim eşim tamam aşkım dur soğuk getireyim dedi bende elimde itttirdim evet git getir dedim gitti getirdi içtim ohhhh yarasınn dedi ben olsaydım başından aşağıya suyu dökerdim sabrına hayranım aşkımınnn
Kızma da canım, Aramızda arkadaşlarımız eşlerinden dolayı üzgünken bunları yazman pek doğru olmamış
Bu arada Allah bozmasın
İyide ben kötü bişey diye yazmadım ki sadece eşimin durumunu yazdım ne var bunda:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?