2012 Şubat Anneleri

Düzelir canım düzelir sen yeter ki dikkat et, işyerinde de masabaşındaysan sorun değil ama ayakta duruyorsan çok sık bi süre rapor al derim.

yok balımm ne gördügüyle degil ne aldıgıyla alakalı.. kayınpederimm kayınvalideme elma olsan seni cebimde tasırdım diomuss.. bi gün üzmemişş kadınıı. bak cenazeydi bilmemneydii derkenn benim hamileligimi unutmakk beni anlamamak işine geliyo kocamınn.. haksızlıgını kabul etmöedigibi gibi uzattıkca uzatıyo.. üçüncü gün bugün.. evden cımayalı (2 gün önce anneme gittimm hasta die o hariçç) 1 ay oldu heralde.. sabah evde oturr aksam kayınvalideme git.. topluca oturuyoz gece yarısına kadar.. bi cıkalım bi yürüyelim yok olmaz... dün görümcemin yazlıgına gittikk.. cokk hava aldık cokk evdeki kalabalık kadroyla aynenn oraya gittik evde degilde orda oturdukk artık konuscak bişeimiz kalmadı hergün bi arada olmaktannn. ev hapsindeyiz resmenn. ne desen olmazz cenaze cok yen diolar. yueni grci 20 gün oldu ama evde oturupp gülüyosakk artıkk cay kahve yiyip içiyosakk dısarda nie yapamıyoruzz.. toplum baskısından mı:???? hamileyim benn zaten ruhum daralıyo kendime fazla geliyorum.. kaldıramıyorumm.. uff bi psikologa gideyim bariii ya ne bilimm.. kimseninn benle ugrascagı yok kendi kendime bişi yapayım

canım öncelikle çok geçmiş olsun.bebeğinin ıyı olmasına çok sevındım allahım korusun onu.senın yaşadıklarını bende yaşadım.benımde ara ara kahverengı kanamalarım oluyordu.doktora gıttığım bı gun tam doktoru beklerken bı an benden bişeyler aktı.lavobaya gıttım bı anda kırmızı kan boşalmıştım.kalbım yerınden fırlayacak gıbı atıyodu nasıl korktum anlatamam.doktorumda doğumdaydı ben hemen acıle geçtım.bı goktorun odasına gırın dedıler.bende sırası gelen bı hastadan ızın alıp gırdım baktı.çok şukur bebeğim ıyıydı.sonra kendı doktorum ığne falan başladı.ve bana sureklı dınlenmem gerektığını söyledı.benım hala ara ara çok az lekelenmelerım oluyor.çok dıkkat edıyorum.sende kendıne çok dıkkat et canım hiç bişey senın ve bebeğinin sağlığından önemli değil.allahım şifa versın.

cok gecmişş olsunn balımmm... en kötüsü uzanmakmısss bakk uzanma hiçbi yeree.. eskilerde bilmişte demiş agzından emzigi cıkar die. bol bol yatt.. zaten gecici günler bunlar.. az kaldı 3 ayın bitmesineee

Düzelir canım düzelir sen yeter ki dikkat et, işyerinde de masabaşındaysan sorun değil ama ayakta duruyorsan çok sık bi süre rapor al derim.

masa başındayım ama arada yağa kalkmam gerekiyor tabi..bazen aniden zıplıyordum şimdi hep yavaşladı hareketlerim.... bu arada eşimi dondurma almaya gönderdim.. ben bu doktoru sevdim çektireceğim eşime biraz..

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine. yorma kendini stresde yapma annesi

gerçekten çok korktum normal zamanda insan adet olduğuna seviniyorda hamile olunca kırmızıyı görmek çok kötü.:2:

Geçmiş olsun tatlım.. Bende de hafif lekelenme olmuştu progestron vermişti ve rapor yazmamıştı doktor ama ben yinede izin alıp bir hafta öyle evde dinlendim çok şükür şuan birşeyim yok .. İnşallahta bir daha yaşamayız..

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun. ben de ne kadar pimpiriklenirsen o kadar kötü olur mantığıyla hiç dikkat etmiyordum. kayınvalidemde bir çamaşır sepeti kaldırdım 3 gün olay oldu. laf işitmektense yapmam ben de deyip bıraktım. Allahım bebeğini korusun...

kızlar ya benim bıdıkların keseside üst üste duruyor, acaba sonra yerleri değişirmi?
ilk gittiğimizde yan yanalardı. şimdi üst üste keseler ranza gibi :)

doktor banada progesteron başladı ve ben onu çok araştırdım.aslında hıç bı etkısı yokmuş amerıkada yapılan çalışmalarda.sadece o donemde verılecek başka bışey olmadığı için ve anneyı psıkolojıkmen rahatlatmak için verıyolarmış.ve ben aile hekımıme sordum oda buna benzer şeyler söyledı.hatta bu ılaç bebeklerde kuçuk rahatsızlıklarada neden oluyormuş.ben bu yuzden kullanmadım

demeseydin bari kuzum şimdi psikolojik etkiside kalmıcak kullananlarda.

ama şaşırdım ya, doğru mudur gerçekten?

Bende internetten araştırdım evet senin dediğin gibi kesin çözüm değilmiş ama insan çaresiz olunca mecbur kullanıyor herşeyden medet umuyorsun yani..
Şöyle düşündüm kullanmam şimdi dedim daha kötü olur sonra pişmanlık duyarım diye kullandım ve bir arkadaşım vardı hamile ona sordum oda kullanmış ve bir kaç gün once doğum yaptı çok şükür sağlıklı bebişi..
Kötü hiç birşey düşünmek istemiyorum..

canım ben netten araştırdım hep benzer şeyler söyluyor.aile hekımımde nette okuduklarıma benzer ifadeler kullandı.söyledım kullananlar bıraz daha araştırsın.burda olmamızın nedenını birbırımızı bılgılendırmek bırşeyler paylaşmak olduğunu sanıyordum.bılseydım soylemezdım.kullanmasınlar demıyorum ıyıce araştırsınlar.benım doktorum bana hıç gerek olmadığı halde antı-d yapmış.(buda bı ornek olsun)

bende çelişkı ıçınde kaldım çok ya kullanmassam kotu olursam dıe.ama okuduklarımdan korktuğum için kullanmadım.çok şukur ıyıyım:44:

haklısın hayatım tabiki paylaşıcaz, kusura bakma öyle düşünemedim o an.
tabiki söylemeliyiz bildiklerimizi.
anti-d ne canım, kan uyuşmazlığı için miydi?

canım psıkolojıkmen derken.şöyle soylemek ıstedım.annenın kanaması var ve doktora bu durumda yapıcak bırşey yokmu dıye soruyor.doktorda çaresız görunmemek ıçın ve anneyı rahatlatmak adına az yan etkısı olduğu ıçın bu ılacı verıyormuş.düşüğü önleyıcı bı etkısı yokmu aslında.BEN BÖYLE OKUDUM BU ILAÇLA ILHGILI BUTUN YAZILARDA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…