- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.141
Azıcık boyle olsa n'olur sankı
Herhalde hak etmıyorum kı, benı boyle sımartmıyor.
Sacımı oksayacak, nınnı soyleyecek he!
Koltugun ustunde uyuya kalsam, bı' seslenıyor, korkuyla ırkılıyorum.
Kac defa dedım oysa, 'yapma boyle, cok korkuyorum' dıye.
Sen bilirsin canım ben uyardım sadece.
Örnek vermek gerekirse canı elma isteyen birinin bulamadığını söylediğinde; senin "elma yiyorum şu an" demen gibi olmuş.Tekrar söylüyorum yanlış anlamanı istemem.
Duygu sen cok sanslısın.
Ama ne yazık kı cogumuz senın gıbı sanslı degılız
Bak, bu saat oldu daha aramadı esım.
Demek kı kendını haklı goruyor.
Evet, belkı bızler fazla asabılestık, duygusallastık ama ben eslerımızın (en azından kendı esımın) anlayısla yaklastıgını dusunmuyorum.
Cok sey ıstemıyorum kı ben, bıraz ılgı, bıraz anlayıs, bıraz nazlandırsın.
Oysa bana bagırıyor, dudagımı acıtıyor, ustune ustluk ozur dılemıyor.
Bende duygu gibi duygularımı söyledim ama yanlış anlaşıldım dahada bişey paylaşmam size iyi günnlerr
Kızlar galiba herkes aynı seyi yasıyor sanırım erkekler de etkileniyor bu hamilelik psikolojisinden..
Herkes cok birikmis baksanıza. Ben bir tek bizde oluyor sanıyordum meger hepimiz aynı seyleri yasıyormusuz..
Cnm benim yanlış anlamayın özendirmek amacıyla yazmadım inanın....Ama demek istediğim eşlerin azıcık karakter ve aileden gördükleriyle alakalı:26:Benim eşimden başka bakacak pek kimsem yok eşim o yüzdende çok ilgili bana çünkü ondan başka kimse yokkk
elefera,dünyam80 yapmayın böyle nolur.söylemesi kolay diye düşünmeyin söyleyeceklerimi hngimizin şu sıralar veya daha öncesinde eşiyle ilgili,kayınvaldesiyle,ailesiyle ilgili sıkıntısı yok ki...
bakın ben de evlendiğimde babam sırf eşim ve ailesinden hoşlanmadı diye düğünden sonra benimle 1,5 yıl konuşmadı.evimi hala görmedi.beni de kendi evine kabul etmedi.herşeye rağmen yine gittim büyüğümdür diye ama kovuldum.neymiş efendim ben kendime layık insanlarla evlenmemişim.evlendiğim insan ve ailesinin etiketi kariyeri vs. yokmuş.bu arada eşim öğretmen ama sıradan bi öğrtmen değil kısmetse eylülde doktoraya başlayacak,abisi savcı,kardeşi bankacı.babamın ki sırf huysuzluk yani anlayacağnız.benim karnımda bebğim öldü kürtaj oldum annemin gelmesine engel oldu,gidersen bir daha bu eve giremezsin dedi....daha neler neler.
eşim ve ailesi bunu kullanabilirdi.ama ben öyle dik drdum ki beni üzecek hiçbişey yapamadılar.hiçbişey diyemediler.ailemiz illa ki yanımızda olmak zorunda değil ki.bizleri okutmuşlar,yetiştirmişler,daha fazlasını imkanlar ölçüsünde yapabiirler.kimse bizleri ailemizin hatalarıyla,yanlışlarıyla,ilgisi veya ilgisizliğiyel yargılayamaz.bizleri ancak kendi davranışlarımızla eleştirebilirler ki bi saygızlığımız yoksa bu konuda da ağızlarını bile açamazlar.açarlarsa cevabını verirsiniz.unutmayalım bizim Allah'tan başka kimsenin merhametine,yardımına ihtiyacımız yok.ilgilenseler güzel olmaz mı olur.ama ilgilenmiyorlarsa bu anların ayıbı.siz de ona göre davranırsınız onlara.değerleri o kadar olur.
ev işleri konsunda size hak veriyorum.hele çalışan bi bayansanız hamile olmasanız bile eşiniz ev işlerinde yardımcı olmak zorunda,olmuyorsa hakkınızı saygı çerçevesinde sesinizi ykseltmeden arayın,konuşun,anlatmaya çalışın,yinne anlamzsa bütün işleri yetiştirmek için kendinizi harap etmeyin bırakın tezgahta bulaşıklar taşsın ev tozlansın kirli halini eşleriniz görsün.görsün de yetişemediğnizi anlasın.bakın bi süre sonra nasıl da mecburan yapacak.
ama sonuç ne olursa olsun nolur kendmizi üzmeyelim.hayat ne yazık ki böyle.her dönemin farklı sıkıntıları oldu ve yine olacak.ne kadar güzl olursak o kadar az ra alarak geçiririz bu kriz dönemlerini.kendinize çook çok iyi bakın üzmeyin minnoşlarınızı.olumlu şeyler düşünün.hrşeyden öenmlisi de Allah'a sığının Allah'a emanet olun
Tatlım ben artık hiç kimseyi takmıyorum ki bu çocuk beni çok değiştirdi..
Sadece arkadaş a yardımcı olmak amaçlı yani tek sen bunları yaşamıyorsun gibisinden örnek vermek istemiştim ama yanlış anlaşıldım galiba..
Bazen eşiimin yerine kendimi koyuyorum ve onlarda kendince haklı olabilir diyorum..
Rabbime çok şükür herşeyimiz yolunda, sağlıcakla yavrumuzu bekliyoruz..
Cnm benim yanlış anlamayın özendirmek amacıyla yazmadım inanın....Ama demek istediğim eşlerin azıcık karakter ve aileden gördükleriyle alakalı:26:Benim eşimden başka bakacak pek kimsem yok eşim o yüzdende çok ilgili bana çünkü ondan başka kimse yokkk
kızlar size bi sorum olacak daha önce bi sitede okumuştum hamileyken dondurmadan uzak durmak gerekiyor diyordu.canım inanılmaz derecede dondurma istiyo ama korkumdan yiyemedim.neden yasakmış diye araştırdım ama kayda değer bişey bulamadım.sadece bi yerde pastörize sütten yapılmış iyi bi marka olursa hiçbi sakıncası yok filan diyodu.sizin bu konuda bilginiz varmı?
kızlar size bi sorum olacak daha önce bi sitede okumuştum hamileyken dondurmadan uzak durmak gerekiyor diyordu.canım inanılmaz derecede dondurma istiyo ama korkumdan yiyemedim.neden yasakmış diye araştırdım ama kayda değer bişey bulamadım.sadece bi yerde pastörize sütten yapılmış iyi bi marka olursa hiçbi sakıncası yok filan diyodu.sizin bu konuda bilginiz varmı?
ben yokken ortalık mı? karıştı bişeyler olmuş gene...kızlar sabah çok büyük bir panik atlattım..yataktan kalktığımda belim kasıklarım sanki adet olackmış gibi ağrıyordu biraz uzandım..sonra giyinmek için hazırlanayım dedim bi baktım kanamam olmuş. sanki adet olmuşum gibi..nasıl korktum beynimden vurulmuşa döndüm eşimde hazırlanıyordu panikletmek istemedim bi an dedim ya doktorum bugün yerinde yoksa malum cumartesi ve iki hastanede görev yapıyor cüneyt bey..sonra eşime mecbur söyledim sağ olsun oda hemen giyindi bi panik gittik..nasıl bekledim bekleme odasında anlatamam ya öldüyse ya bişey olduysa diye...cüneyt şansıma öğlene kadar yerindeymiş..baktı çok şükür bebeğim yaşıyor fakat aşşağıya inmiş dedi..merdiven inip çıkmak yürümek yasak cinsel ilişki yasak(hamile kaldığımdan beri zaten perhizdeyiz:) )..dinlenicen bol bol dedi...bebeğime bişey olmadığına sevindim ama şimdi her adımımda telaş içindeyim..napıcam bilmiyorum..çamaşır sepeti falan hep kaldırıyordum eşim bana kızdı artık bi sürahi bile kaldırmican dedi..inş bebeğime bişey olmaz şu bir ayıda sağ sağlim atlatırız inş..ben doktordayken bi kadın geldi normal doğuma sancıları tutmuş..benden sonra ona bakıcaktı..allah kolaylık versin...doktorum çok iyi çok memnunum ..bebeğim inş beni bırakmaz...
Geçmiş olsun, artık kendine çok daha dikkat etmen lazım.Eğilirken bile şimdiden pat diye eğilmeyin, dizlerinizi kırarak eğilin..Kendine dikkat edersen bir sorun olmaz canım, ayrıca yükseğe felan da uzanma birşey almak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?