- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.201
evett her doktorr ii degil maaleseff.. bana hamilesin dien doktorr esimle kan gruplarımızı sormustuu.. ben esimi a pozitif sanıodumab pozitif ve a pozitif dedimm.. adam da sorun yokk eger biriniz negatif olsaydı sorun olurdu dedi. düsük tehlikesi oldugu dönemde laf arası esimin a negatif oldugunu ögrendimm öyle bi panik oldum kii.. meger sadece anne negatif olursa sorun oluomus. o da ilk gebeliklerde olmuomus genelde.. sapsal ikinizden biri dedigi içinn bosuna stres oldum iki günn
o kadar işin gucun ARASINDA O BEBEKLERI DÜŞÜRMEMEKTE VAR
Dimi doğru..Benim babannem rahmetli köy kadınıydı.Tarlaya giderdi sırtında küfe taşırdı.7 tane doğurdu hiç düşüğü yok :)
halimize şükürler olsun vallahi
o zamanlar hamile kalmak bu kadar dikkat edilen, önemsenen birşey değilmişki.
hamile kaldıklarını farketmiyorlarmış, öğrendiklerinde bile hayat mücadelesi devam ettiği için tarla kürek devam.
anneannem büyük teyzemi tarlada doğurup göbek bağını taşla kesmiş ya,
sonra sırtına bağlamış saati dolana kadar gene çalışmış.
Aman Allahım, Allah bizim bu kadar cesaretli olmadığımızı bildiğinden bize bu zamanda yaşama hakkı vermişŞükürler olsun.
canlarım ben çıkıyorum, hepinize iyi hafta sonları.
dikkat edinnn kendinize.
ptesi görüşmek üzere inş.
bi kere ayağımız toprağa değmiyor enerjimizi atamıyoruz toprakla..
hayırlı uğurlu olsun canım tebrik ederim. hoşgeldin...
ağrılar bana da oluyor. rahim büyümeye çalışıyor,kasılmalar oluyor,çatı esniyor...normal yani.
ama klimaya da dikkat bana da cok dokunuyor.
neyse kızlar ben kaçtım hala lekelenmem devam ediyo biraz uzanim
ben yokken ortalık mı? karıştı bişeyler olmuş gene...kızlar sabah çok büyük bir panik atlattım..yataktan kalktığımda belim kasıklarım sanki adet olackmış gibi ağrıyordu biraz uzandım..sonra giyinmek için hazırlanayım dedim bi baktım kanamam olmuş. sanki adet olmuşum gibi..nasıl korktum beynimden vurulmuşa döndüm eşimde hazırlanıyordu panikletmek istemedim bi an dedim ya doktorum bugün yerinde yoksa malum cumartesi ve iki hastanede görev yapıyor cüneyt bey..sonra eşime mecbur söyledim sağ olsun oda hemen giyindi bi panik gittik..nasıl bekledim bekleme odasında anlatamam ya öldüyse ya bişey olduysa diye...cüneyt şansıma öğlene kadar yerindeymiş..baktı çok şükür bebeğim yaşıyor fakat aşşağıya inmiş dedi..merdiven inip çıkmak yürümek yasak cinsel ilişki yasak(hamile kaldığımdan beri zaten perhizdeyiz:) )..dinlenicen bol bol dedi...bebeğime bişey olmadığına sevindim ama şimdi her adımımda telaş içindeyim..napıcam bilmiyorum..çamaşır sepeti falan hep kaldırıyordum eşim bana kızdı artık bi sürahi bile kaldırmican dedi..inş bebeğime bişey olmaz şu bir ayıda sağ sağlim atlatırız inş..ben doktordayken bi kadın geldi normal doğuma sancıları tutmuş..benden sonra ona bakıcaktı..allah kolaylık versin...doktorum çok iyi çok memnunum ..bebeğim inş beni bırakmaz...
neyse kızlar ben kaçtım hala lekelenmem devam ediyo biraz uzanim
merhaba kızlarr az once prima ılk hediyem kutumuz geldı cok guzel tavsıye edıyorum sızlerde ısteyın facebokk tan prima dünyası dıye aratın ve ilk heddiyem linkine tıklayın ve hediye paketini almak için formu doldurun yanlız 24 haftalık hamıle olmanız gerekıyor bende 24 haftalık olmam gereken adet tarıhı yazdım 1 hafta oluyordur en fazla ve bugun geldı paketımı ıcınde neler oldugunu safyada yazıyor benım hosuma gıttı ısteyen doldursun formu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?