2012 Şubat Anneleri

Benim yeni yeni şikayetlerim oluştu bu hafta.
Zaman zaman nefesim daralıyor sanki tıka basa yemişim gibi, su içince hemen midem doluyor..
Az yediğim halde midemi dolu hissediyorum, merdiven çıkınca nefes nefese buluyorum.
Sanırım midemiz küçülüyor
:26:

işte canım bı örnekte sensın.allah doğru ınsanlarla karşılaştırsın hepimizi.:44:

Dimi doğru..Benim babannem rahmetli köy kadınıydı.Tarlaya giderdi sırtında küfe taşırdı.7 tane doğurdu hiç düşüğü yok :)

halimize şükürler olsun vallahi
o zamanlar hamile kalmak bu kadar dikkat edilen, önemsenen birşey değilmişki.
hamile kaldıklarını farketmiyorlarmış, öğrendiklerinde bile hayat mücadelesi devam ettiği için tarla kürek devam.
anneannem büyük teyzemi tarlada doğurup göbek bağını taşla kesmiş ya,
sonra sırtına bağlamış saati dolana kadar gene çalışmış.

Aman Allahım, Allah bizim bu kadar cesaretli olmadığımızı bildiğinden bize bu zamanda yaşama hakkı vermiş Şükürler olsun.

Bugün zaten aklıma ilk gelen eskiler nasıl yapıyormuş oldu benimde..biz en ufak şeyden etkileniyoruz,rahatsızlanıyoruz..gerçi zaman farkıda var..o zamanki taze sebze meyve o zamanki temiz hava temiz gıdalar nerde..herşeyimizi sahteleştirdiler biraz daha pahalı satmak için...doktorlar bile sahteleşti..sırf kendi rahatları için sezeryana yönlendirenler var..herşey değişik bizlerde bu zamanda doğup büyüdüğümüz için tabiki daha hassasız..zaman farkı..teknolojinin ilerlemesi,tabi insanların rahatına daha çok düşkün olması..hepsi bir unsur..

hayırlı uğurlu olsun canım tebrik ederim. hoşgeldin...
ağrılar bana da oluyor. rahim büyümeye çalışıyor,kasılmalar oluyor,çatı esniyor...normal yani.
ama klimaya da dikkat bana da cok dokunuyor.

Amin canım , çok teşekkürler, klimayı açmamak üzere kapattım hatta ayağıma çorap bile giydim bu sıcakta ama napim bebişlerimiz için değer gerçekten klimaya dikkat edelim dokunmaz diyordum 2 gün kıvrandım bi de dediğin gibi rahimde büyüyor üşütünce berbat oluyo çok şükür bugün daha iyiyim, inşallah salı günüde doktora gidicez ikili tarama testi var bebeğimi bir görsem ultrasonda içim rahatlıcak, senin kaç haftalık tatlım hayırlı sağlıklı olsun inşallah

Cok gecmıs olsun canım. Rabbım sıfalar versın.
Kendıne cok dıkkat et, benım gıbı olur olmaz seylere uzme kendını, bebegını dusun.
ınsallah sag salım alacaksın bebegını kucagına.

benim _olan çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin dikkat et kendine.3 aya kadar böyle kanamalar görülebiliyo.inşallah en kısa zamanda kanaman durur.
aZeLYa55,benim_olan,Limon_ik,littlesunshine çok sağolun kızlar yaa.ben debi yerdde okuyunca evham yapıp yememiştim.içimi rahatlattınız vallahi.hemen alıp yiyeyim bari.:131:

merhaba kızlarr az once prima ılk hediyem kutumuz geldı cok guzel tavsıye edıyorum sızlerde ısteyın facebokk tan prima dünyası dıye aratın ve ilk heddiyem linkine tıklayın ve hediye paketini almak için formu doldurun yanlız 24 haftalık hamıle olmanız gerekıyor bende 24 haftalık olmam gereken adet tarıhı yazdım 1 hafta oluyordur en fazla ve bugun geldı paketımı ıcınde neler oldugunu safyada yazıyor benım hosuma gıttı ısteyen doldursun formu

Güle güle kullan canım. xezgi söylemişti bunu ve primadan daha sonra arayıp bilgileri teyit ediyorlarmış seni de aradılar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…