2012 Şubat Anneleri

Ya arastırma yaparlarsa kac haftalık hamileyiz diye ?

Bende Milupaya üye olmuştum ama bilgilerimi doğru yazdım artık birşey gönderirler mi ne zaman gönderirler bilemicem..

Güle güle kullan canım. xezgi söylemişti bunu ve primadan daha sonra arayıp bilgileri teyit ediyorlarmış seni de aradılar mı?

aradılar canım ama teyit etmıyorlar sadece adresınızı dogruyorlar okadar hatta yakın bı arkadasım bendeydı oda 27 haftalık hamıle onada geldı bı sokak var aramızda ısmını soleyınce sızınde paketınız var dd ve verdıler yanı tel de sadece adresınızı sorguluyorlar

Bende Milupaya üye olmuştum ama bilgilerimi doğru yazdım artık birşey gönderirler mi ne zaman gönderirler bilemicem..

milupaya bende uye oldum onda belırlı haftalık hamıle olman gerekmıyor ama suanda yollamıyorlarmıs temmuz ogustos ayı ıcerısınde eylul ayında yollamaya baslanacakmıs urunler

Ben de doldurdum da kaç haftalıksınız derse unuttum salladığım doğum tarihini , cevap veremem

Ben de doldurdum da kaç haftalıksınız derse unuttum salladığım doğum tarihini , cevap veremem

yok yok canım sormuyorlar dedıgım gıbı adresı dogruluyorsun okadar hatta ben uyuyordum telımın sesı kısıktaydı bırdaha arayan numaraya donmedım arkadasımı aramıslar ve sadece adresı dogrulatmıslar okadar baktık ıkımızıde arayan numara aynı yanı ben konusmadım telde aslında arandım fakat duymadıgım ıcın kargoyu yollamıslar sorsalardı bende bılmıyordum bır tarıh sallamıstım :)) kargo parası verıyoruz 5 tl

merhaba arkadaşlar nasılsınız benim diş etlerim şisti hepsi degil tabi ama bazıları şiş ve agzımda rar ara kan tadı hıssedıyorumm ne yapmam lazım acaba başka yaşıyan arkadlar varmı ??

Yaa evet bendede var hatta diş etlerim çekilmiş gibi, en ufacık birşeyden kanıyor..dediğin gibi kan tadı alıyorum sürekli...en kısa zamanda dişçiye görünecem..zaten ilk üç ayda dişçi kontrolune gidin diyor uzmanlar..geçmiş olsun

Bende diş fırçamı değiştirdim çocuk fırçası kullanıyorum yumuşak bile olsa fırçanın kılları düz kesimli de olmalı çünkü gereksiz kıvrımlar uzayan kısalan kıllarda diş etlerine arada sürtüp kanatabiliyor.

kızlar bişey sorcam sinirlendim şimdi biraz neden görümceler arayıp gelinlerini tebrik etmez.. üstelik bi sorunumuzda yoktu eşim konuştu biraz önce dedi sabah korku atlattık düşük tehlikesi varmış dedi yanımda dedi insan bi telefona ister geçmiş olsun der..gözün aydın bile demedi..sinir oldum ya... gerçi öz görümcem değil eşimle sadece anneleri bir ama öz gibi görüyordum ben onu asıl özlerin yerine ondan beklerdim..kontürüm az deyip hiç benimle konuşmadan kapattı..eşime dedim çocuğu bo.. gösteririm ben onlara dedim..mevlüd yapınca çağırmicam bile..insan bi tel tebrik bekliyor yaa..:84:içlerinden geçen ne anlamış değilim..

Ah canım gerçekten çok üzüldüm ne hissediyorsun anlayabiliyorum bende aynı sıkıntıyı çekiyorum...BEn ilk hamilelikte dış gebelik yaşadım ameliyat oldum eşimin ailesi çok üzüldü çok koşturdular iyileşme süresince destek oldular moral verdiler tekrar çocuk denemelerimiz için yüreklendirdiler.Sonra ben hamile kaldım ilk öğrendiğimde yine dış gebelik mi bilmiyordum kayınvaldenin yeğeni düğünü vardı arabayı alıp gidip konvoya katılırmıyım onu sormaya geldi..dedimki anne aramızda kalsın ben hamileyim ben çıkamam nikaha bile zor gideceğim nne olur kimseye söylemeyin dedim 3 ay dolarsa yolunda giderse herkese söyleyecektim...

Dumur oldu kaldı böyle iyi tamam dedi gitmiş kayınpedere söylemiş yanında çalışan kadına söylemiş abicim ondan sonra nefeet ettiğim kıskanç hased fesad görümceme...birde böyle görümcede çok araştırdı arkamdan herkesi sorguya çekmiş bana söylenilen tabii...baktım illaki kaşınıyor rahatlasın diye söyledim oda düşün 37 yaşında 2 yaşında bir kızı var ceren adı..bu arada işi kitabına uydurdular tüm akrablarına anlaştırdılar durumu..banada demiyor kimse görümce kem küm etti soruyorlarda hayırda diyemem günah...anladılar galiba diye bana ayak yapıyor...

Herkes öğrendi yani...halbuki altlı üstlü oturuyoruz bir kere acı çekmişim sen benle olsana dedikodu yapıp yayacağına eline ne geçerki düşürmemi mi istediler acaba şok oldular resmen hamile kalışıma...keseyi gördük diye herkese reklam yaptılar...Allaha havale ediyorum hepsini

Annemlerede söyledim bende ozaman herkes biliyo kendi ailem neden bilmesin neyse mayıs sonu gibiydi kayınvaldemler afedersin .ok varmış gibi yazlığa gittiler lekelenmem var sancım var evimi .ok götürüyor eşimde annen gelsin yok kızkardeşlerin gelsin..gelip yapıyorlar evi dağıtmayayım elimden gelen yardımı göstereyim yokki sabah kahvaltısını bekler beyfendi bi saç teli görse sehpada kalkıp atmaz bende gittim annemde kaldım biraz keyfim geldi ama hayret ettim benimle vah vahlanan tüh tühlenenler gittiler nefislerini azdırmaya ...birde herkese reklam ettiler birde eşim annemden kız kardeşlerimden medet bekliyerek sanki kızları hamile mecbur bakacaksın tavrı sergiledi alayım gidip annemde doğurcam bırakıyorum seni desem benim o çocukta hakkım yokmu derler ama..Allah sabır veriyor valla...

Eşimlede bozuşmak istemiyorum susuyorum idare ediyorum çünkü stres içinde büyütmek istemiyorum bebeğimi onun sapasağlam eksiksiz doğması en önde benim için ama anlıyorum seni...benimkiler kıskanç belli bu hamileliğimi öğrendiklerinden beri görümcemin kızı kafa üzerinde taşınıyor aşağı ceren yukarı ceren...öyle yaptıkçada çocugun huylarını bozdular şımarık histerik bir çocuk ettiler yaaa..napayım kendiminkini korumak çabasındayım

Eşim bana da yardım etmiyor 2 iş söylesem 3cüsü of pof e bu evde sen yaşıyorsun hiç acıma yok kayırma kollama yok karım hamile diye...bende üzülüyorum ama dediğim gibi bebek doğsun bi sağsalim..parmağımda çevircem onları eşimde dahil...kaldıki çok sakin iyi huylu biriyimdir ama maalesef bazı kişiler özellikle istiyorllar senedn cazgır fetbaz olmayı oyunu kuralına göre oynarız ozaman ..kadın kendi mutluluğunun mimarıdırda yıkım memurudurda...bunu bilir bunu söylerim akıllı hamleler yapılacak bu insanlara kocanda olsa onlarda birer bencil çocuk onlARAda uygulanacak planlar vardır..elbett

Gunaydın kızlar..
Dun gece acile gittim karın agrısından oluyordum bebege bisey olmasından korktum.. Allah'tan bebekte bisey cıkmadı kalp atısları ve suyu normalmis.
Alttan muayene etti doktor felegimi sasırdım resmen.. Nasıl canım acıdı ve hala da acıyor.. 13 haftalık hamileyim ilk defa alttan muayene ettiler beni..
Neyse boylelikle bebisimi gormus oldum 12+6 haftalık olmus. Poposunu donmus bize usg resminde. Bir de persembe gunku tarafda degil kafası sanırım tamamen hareket ediyor artık iceride..
Bu arada kızlar benim vajinam acayip acıyor ve kasınıyor.. Yanakların ic taraflarında beyazlık var.. Kızlar mantar mıdır acaba cok korkuyorum mantar olmaktan. Oysaki o kadar da temiz olmaya calısıyorum esimle iliskiye girerken nasıl oldu anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…