- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.221
merhaba kızlarr az once prima ılk hediyem kutumuz geldı cok guzel tavsıye edıyorum sızlerde ısteyın facebokk tan prima dünyası dıye aratın ve ilk heddiyem linkine tıklayın ve hediye paketini almak için formu doldurun yanlız 24 haftalık hamıle olmanız gerekıyor bende 24 haftalık olmam gereken adet tarıhı yazdım 1 hafta oluyordur en fazla ve bugun geldı paketımı ıcınde neler oldugunu safyada yazıyor benım hosuma gıttı ısteyen doldursun formu
Güle güle kullan canım. xezgi söylemişti bunu ve primadan daha sonra arayıp bilgileri teyit ediyorlarmış seni de aradılar mı?
Bende Milupaya üye olmuştum ama bilgilerimi doğru yazdım artık birşey gönderirler mi ne zaman gönderirler bilemicem..
aradılar canım ama teyit etmıyorlar sadece adresınızı dogruyorlar okadar hatta yakın bı arkadasım bendeydı oda 27 haftalık hamıle onada geldı bı sokak var aramızda ısmını soleyınce sızınde paketınız var dd ve verdıler yanı tel de sadece adresınızı sorguluyorlar
Ben de doldurdum da kaç haftalıksınız derse unuttum salladığım doğum tarihini , cevap veremem
merhaba arkadaşlar nasılsınız benim diş etlerim şisti hepsi degil tabi ama bazıları şiş ve agzımda rar ara kan tadı hıssedıyorumm ne yapmam lazım acaba başka yaşıyan arkadlar varmı ??
Ben hamile kalmadan önce kaç kez bu sorundan ötürü dişçiye gittim dişçi ilk gittiğimde antibiyotik verdi ama ilaç bitince tekrardan kanamaay başladı sonra gittim anlattım böle böle diye dediği diş fırçanı yumuşak kullanacaksın ve yumuşak uçlu diş fırçası alacaksın dedi ve gargara yazdı ama ben hala senin gibi bazen ağzıma kan geldiğini hissediyorum ki bazen sabah kalktığımda diş etlerim kanamış oluyor ve geçen kendi doktorumada bahsettim gargaraya devam edebilirmiyim diye dedi edbilirsin sonuçta ağzını çalkalayıp geri döküyorsun dedi. Yani öncelikle diş fırçan yumuşak uçlu olsun o baya farkediyor, yetişkinler genelde orta yada sert kullanıyor ,çocuklar yumuşak kullanıyor ama yapcak bişe yok diş etlerin hassaslığından dedi ve baya düzeldi.
Esra EROL da doğurmuş dün gece epidural sezeryan ile.
Bu hafta annemı beklıyorduk, aksılık gelemedı, belkı de gelemeyecek hıc.
Esım de annem gelırse, bu aksam yazlıga gıtmeyı planlıyordu, bır gunlugune, kendı anne-babası orada su an.
Dun aksam eve gelır gelmez, 'annen gelmıyor mu?' dedı.
'Hayır, belkı daha sonra gelır' dedım.
'Yanı soylemıyorum ama bu kadar dusuncesızlık olur, hamılesın, gelsınler de bı' yardım etsınler' dedı.
'Benı bu kadar dusunen esımın aılesı nerde, annen yazlıkta tatıl yapıyor, benım annemınse gecerlı bır nedenı var' dedım.
Neden hemen onun annesını ortaya atmısım, aılem benı dusunmuyormus, benı doguran benı dusunmuyorsa onun annesı ne yapsınmıs.
Hayır, benım moralım zaten bozuk, annem gelemıyor dıye, ama annemden keyfınden gelemıyor degıl, gercekten nedenı var.
Yoksa kırılmaz mıyım ona?
Hem esımın benı dusundugune de ınanmıyorum.
Oyle olsa, bır pazar gunumuz var, evı derleyıp-toparlayacak, beyfendı pazar gununu zor beklıyor, havuza gıtmek ıcın.
Aksam bır ısın ucundan tut derım, ya nazlana nazlana yapar, yada sonra dıye erteler durur.
Bende sınırımden kalkar kendım yaparım.
Onun derdı, yazlıga gıdemedı ya, o! Yemın ederım benı dusundugunden degıl.
Sonra ben basladım bır kac laf etmeye.
Dogumuma da kımse yardım gelmesın dıye.
'Zaten senın aılen gelmez' dıyor, resmen benı uzmek ıcın elınden gelenı yapıyor.
Dedım 'senı ve aılenı de ıstemıyorum'
O vakıt cıldırdı, 'ben bu cocugun nesıyım?' dıye, gectı karsıma öcü gıbı bagırıyor bana
Bende agladım, agladım, bu kez de aglıyorum dıye kızdı, gıttım otekı odada agladım bende.
Boyle ıste, cok kırıldım ona cok.
Sıkılmayacak gıbı degılkı!
Sankı kendı aılesı benı cok umursuyor.
Hamıle kalmadan once, 'cocugunuz olmuyorsa, elefera yı doktora goturelım' dıyor annesı esıme.
Ama cocugum olunca hanımefendı 'ya bu kız hem calısıyor hem aılesı yok, belkı canı bırsey ıster' dıye dusunmuyorlar.
Tatıllerıne devam edıyorlar.
Ben zaten bu sehırde yalnız oldugum ıcın yeterınce bunalıyorum, aılemı ozluyorum, bırde bunlar ustume gelıyor.
Hepsıne o kadar kırgınım kı!
kızlar nolur bana akıl verın.sınırlerım öyle bozukkı
Slm canim hayir olsun ne ldukızlar nolur bana akıl verın.sınırlerım öyle bozukkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?