2012 Şubat Anneleri

gunaydin bayanlarrrrr:))))
ben dun doktora gittim, bebisim icerde kipir kipir hic durmuyo. ikili testi yaptirdim' tahlil sonuclarim yarin cikicak, ense kalinligimiz da normal 1,8mm.
bebisim tam 7 cm ve 75 gr:))))
bu arada icimde bir minik adam varmisssss:)))) oglumuz oluyorrr hemen acti gosterdi yaramaz:))))))))))))

canım sabah sabah ne güzel bi haber bu maşallah oğluşuna yaaa çok sevindim bizde haftaya cumartesi ikili testimizi yaptıracağız heyecanlandım şimdi

Hayırlı olsun canım saglıcakla gelsin insallah.. usg de de mi 12+2 cıktı yoksa buyuk mu cıktı benim dun gece 12+6 cıktı 6.5 cm boyu senin de buyuktur o zaman.
Bu arada ozelde mi devlette mi ogrendim cinsiyetini? Salı ben de devlete gidicem acaba soylerler mi bisey cok merak ediyorum..

saol tatlim:))
valla haftasiyla ilgili bisey soylemedi:S ben ozele gittim, zaten devlette 2li tarama 10 gun sonra sonuclaniomus benim pazartesi hazir olcak ben de anlamadim devlette nie bu kadar uzun suruo:S

saol tatlim:))
valla haftasiyla ilgili bisey soylemedi:S ben ozele gittim, zaten devlette 2li tarama 10 gun sonra sonuclaniomus benim pazartesi hazir olcak ben de anlamadim devlette nie bu kadar uzun suruo:S

Yoo ben persembe yaptırdım devlette 2 gun sonra veriyoruz sonucları dedi haftasonu girdigi icin araya p.tesi ögleden sonraya kaldı ben de salı gidicem randevu alıp hem doktora da gostericem sonucları. Usg resmi varsa ekler misin gorelim bebsini kagıtta yazar zaten ne kadar oldugu kac haftalık oldugu

eeee burda yazdi bazilari 10 gun sonra fln die ben de ondan ole dusundum:))

Arkadaşlar ramazanda oruç tutma konusunda kararınız dr tavsiyeleriniz yada görüşleriniz neler??

canım ben gebeliklerimde hergün sabah kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.kan pıhtılaşması problemim olduğu içn ayrıca doktorumun verdiği özel bi diyeti de uyguluyorm(pilav,makarna,şeker,yumurta yasak,ekmek her öğünde en fazla iki dilim,et ve tavuk sınırlı,tek yediğim bol meyve ve sebze...anlayacağın zor bi diyet)..bir de günde 3-4 lt su içiyorum.bu şartlarda oruç tutabilmem imkansız olduğu için tutmayacam..dinimiz kolaylık dini hamdolsun.hamileler isterlerse tutmayıp doğumdan sonra uygun bi zamanda kaza edebilirler.günler çok uzun.ben normalde bile oruç tutarken çok zorlanırım.tansiyonum düşer elim ayağım titrer.hamileyken mümkün değil tutamam.

eeee burda yazdi bazilari 10 gun sonra fln die ben de ondan ole dusundum:))

Ben de hemsireye diyorum hemen mi vericeksiniz ben 1 hafta sonra veriliyo die biliyorum dedim
O da yok yok p.tesi alırsın 2 gun sonra cıkıyor sonuclar dedi.
Benim doktorum demedi bana kalınlıgı su kadar ensesinin diye. Salı gununu bekliyorum sabırsızlıkla..

Benim de sabahları ac karnına midem bulanıyor. Basım donuyor tansiyonumuz zaten dusuk hamilelikten dolayı daha da dusuyor sanki.
Allah'ıma sukurler olsun hamileyken oruc tutmayınca bir gunahımız yok. Ben de dogumdan sonra kısa kazasını tutmayı dusunuyorum Allah nasip ederse..

canım anlattığına göre mantar oluşmuş.hamilelikle en sık görülen enfeksiyonlardan biri de mantar.iç çamaşırını gün içerisinde sık sık değiştirirsen ,sadece pamuklu içi çamaşırlarını tercih edersen,her zaman kendini kuru tutmaya özen gösterirsen daha rahat edersin.üç aydan sonra doktorun ilaç tedavisi de verebilir.mtlaka doktorunu haberdar etmelisin.yanlız doktorun ialç tedavisi verirse mutalaka eşine de ilaç yazması gereiyor.yoksa hiç bi faydası olmaz.mantar bulaşıcı olduğu için eşin tedavi olmazsa sen tedavi olsan bile ondan yine sana bulaşabilir.inşallah en kısaa zamanda bu illetten kurtulursun.ben daha önceleri bi dönem yoğun antibiyotik kullanımından dolayı çok çektim bu mantardan. bilirim ne gıcık bişey oluğunu

ay maaşallah canım ya çok sevindim.tebrik ederim.Allah sağlıkla oğluna kavuşmayı nasip etsin.nasıl da kendini hemen gösterivermş.bak sen paşaya resmen yiğidin malı meydanda olur hesabıdarısı da bizlerin başına inşallah.

Kadın dogum doktoruna mı gorunmem lazım mantar icin? Dun acilde kadındogumdaki doktor tahlillerimde bisey olmadıgını soyledi dahiliyeye gorun dedi.
İdrarımda yanma var ara ara. Ve vajinamda acıma var ara ara da kasınıyor. Kasıyınca da acıyor gene.. İcerisinde de sanki tuvalet kagıdı kalmıs gibi beyaz beyaz biseyler var ve kupkuru suan. Kesin mantar mıdır? Esime soylesem mi ki acaba? Bir de esimin de mi doktora gelmesi lazım ilac icin ben soylesem doktora alsam olmaz mı?

canım kadın doğumcu bakıyo.alttan bakınca kızarıklıktan ve beyazlıktan anlıyolar,bazen emin olmak için vajinadan pamuklu çubuk gibi bişeyle kültür örneği de alıp laboratuara gönderebiliyorlar..eşinin gitmesine gerek yok sanırım.doktora sorarsın yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…