- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.261
gunaydin bayanlarrrrr:))))
ben dun doktora gittim, bebisim icerde kipir kipir hic durmuyo. ikili testi yaptirdim' tahlil sonuclarim yarin cikicak, ense kalinligimiz da normal 1,8mm.
bebisim tam 7 cm ve 75 gr:))))
bu arada icimde bir minik adam varmisssss:)))) oglumuz oluyorrr hemen acti gosterdi yaramaz:))))))))))))
hayırlı olsun canım cok sevndim allah saglıkla kucagına almayı nasip etsn kaç haftalıktın canım sen bende salı gidicem inş gösterir :)) ve inş herşey yolundadır bugün inanılmaz belim ağrıyor bel agrısı olan varmı korkuyorum ama mide bulantılarımda devam ettiği için aklıma kötü şeyler getirmiyorum
1 kızımız 1 oğlumuz var yokmu? Arttıran
canım valla benim hem belim hem de sol bacağım kalçadan çok ağrıyor. duramıyorum. yatakta dönemiyorum geceleri3 gün önce yaklaşık 800 kmlik bir yolculuk yaptım. ona bağlamak istiyorum ben de sebebini. doktor magnezyum kalsiyum vermişti. onu içince iyi geliyor sanki ama o da bağırsakları fena çalıştırıyor. kabızlık falan kalmadı. şu günleri sıkıntısız atlatabilseydik bi
1 erkek de benden ozaman
Dün 2li tarama testi yaplaya gittim.DR büyük ihtimalle erkek dedi.Gösterdi bile.Biz kız diyoduk süpriz yaptı sıpa.Ama laf aramızda çabuk adapte oldum erkek annesi olmaya
Bu arada çin takvimi,rus takvimi, yüzük falı ,geç döllenme vs herşey kız diyodu. Hiçbiri tutmadı yaniiiiii :44:
1 erkek de benden ozaman
Dün 2li tarama testi yaplaya gittim.DR büyük ihtimalle erkek dedi.Gösterdi bile.Biz kız diyoduk süpriz yaptı sıpa.Ama laf aramızda çabuk adapte oldum erkek annesi olmaya
Bu arada çin takvimi,rus takvimi, yüzük falı ,geç döllenme vs herşey kız diyodu. Hiçbiri tutmadı yaniiiiii :44:
Amanda aman brgl86 ve dirim99 tebrik ederim çok şanslısınız erkenden öğrendiniz
Bu arada geçmiş olsun dunyam80, kaşınma var ise mantardır diye biliyorum, ama doktorun alttan muayene ettiyse dikkatini çekmesi lazım değil miydi?
Biz bebişimle denizdeydik
Tebrik ederiiimmm....Cok guzel haberler, insallah saglikla dunyaya geldiklerini de goruruz.
Oglan analari, caniniz neler cekti bugune kadar? eksi tatli tezi gercek miymis ne dersiniz?
Alttan muayenede bakmadı ki vajinaya gormedi bile sadece cihazı soktu icine. Acildekiler ürolojiye al randevu dediler kadın dogum anlar mı bundan?
Alttan muayenede bakmadı ki vajinaya gormedi bile sadece cihazı soktu icine. Acildekiler ürolojiye al randevu dediler kadın dogum anlar mı bundan?
sonunda kızlar geldiniz...canım çok sıkıldı bugün işteyim zaten hala...azelya gözün gör olmasın samsundamı? girdin denize yoksa... bende isterim...........:84::84: çok özledim ben denizi ama bu sene maalesef..
İvittttt Samsun'da girdimAma yüzüm omuzlarım yanmasın diye sadece bacaklarımı yaktım, tam amele yanığı oldum :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?