2012 Şubat Anneleri

hayırlı olsun canım cok sevndim allah saglıkla kucagına almayı nasip etsn kaç haftalıktın canım sen bende salı gidicem inş gösterir :)) ve inş herşey yolundadır bugün inanılmaz belim ağrıyor bel agrısı olan varmı korkuyorum ama mide bulantılarımda devam ettiği için aklıma kötü şeyler getirmiyorum

canım valla benim hem belim hem de sol bacağım kalçadan çok ağrıyor. duramıyorum. yatakta dönemiyorum geceleri 3 gün önce yaklaşık 800 kmlik bir yolculuk yaptım. ona bağlamak istiyorum ben de sebebini. doktor magnezyum kalsiyum vermişti. onu içince iyi geliyor sanki ama o da bağırsakları fena çalıştırıyor. kabızlık falan kalmadı. şu günleri sıkıntısız atlatabilseydik bi

nerdesiniz yavv ya yatıyolar yada piknikteler herhalde bizim kızlar..biz çalışıyoruz burda..
cinsiyetini öğrenenler ne belirtileri vardı yazabilirmi? acaba..benim kızada benziyo erkeğede..bakalım aynı şeyleri yaşamışmıyız...:44:

bebeklerinin cinsiyetleri belli olan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim, sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah, bakalım benimde bu hafta tarama testim var ense kalınlığına bakılcak belki görünür cinsiyetide, merakla bekliyorum inşallah sağlıklıdır

1 kızımız 1 oğlumuz var yokmu? Arttıran

1 erkek de benden ozaman

Dün 2li tarama testi yaplaya gittim.DR büyük ihtimalle erkek dedi.Gösterdi bile.Biz kız diyoduk süpriz yaptı sıpa.Ama laf aramızda çabuk adapte oldum erkek annesi olmaya

Bu arada çin takvimi,rus takvimi, yüzük falı ,geç döllenme vs herşey kız diyodu. Hiçbiri tutmadı yaniiiiii :44:

evet ya valla ödüm kopuyo bişey olacak diye dr sana yolduluk yapmanda sakınca yok demişmiydi bende bayramda kayınvaldemlere gitmek istiyorum 9 gün tatil ama yol 1000 km nasıl olcak bilmiyorum salı günü sorcam bakalım ne dicek dr gitme derse gitmem bu agrı cok felaket yatamıyorum kalkamıyorum zaten uyku düzenm bozuldu yüz üstü yatan biriydim artık yatamıyorum saçma sapan yatış şekilleri üretiyorum ondan olabilr diyorum bebişlerde büyüyolar sanırım benm karnım cıkmaya baslıyor cok zayıf oldugumdan belim aya inceydi şimdi kenarları doldu ve öne doğdu biraz cıkıntı var tanımayanlar göbek sanıyodur ama tanıyanlar anlıyo hemen zaten yukarı doğru cıkıyor artık önce sadece kasıgımdaydı şimdi göbeğimden yukarı doğru şişiyor büyüyor sanırım yer acıyolar kendilerine o da bizde agrı yapıyor iyi düşünelm iyi olsn belime yastık koyuyorum küçük yolculuk yastıgı iyi geliyor baska yapabileceğimiz bişey yok bebişler allaha emanet hiçbişey olmaz allahın izniyle...

Tebrik ederiiimmm.... Cok guzel haberler, insallah saglikla dunyaya geldiklerini de goruruz.
Oglan analari, caniniz neler cekti bugune kadar? eksi tatli tezi gercek miymis ne dersiniz?

Amanda aman brgl86 ve dirim99 tebrik ederim çok şanslısınız erkenden öğrendiniz
Bu arada geçmiş olsun dunyam80, kaşınma var ise mantardır diye biliyorum, ama doktorun alttan muayene ettiyse dikkatini çekmesi lazım değil miydi?
Biz bebişimle denizdeydik

hayırlı olsun canım allah oğlunu saglıkla kucagına almayı nasip etsn :))) 2 erkek 1kız bakalım herkesn belli oldugunda son durum ne olacak :))

Alttan muayenede bakmadı ki vajinaya gormedi bile sadece cihazı soktu icine. Acildekiler ürolojiye al randevu dediler kadın dogum anlar mı bundan?

Tebrik ederiiimmm.... Cok guzel haberler, insallah saglikla dunyaya geldiklerini de goruruz.
Oglan analari, caniniz neler cekti bugune kadar? eksi tatli tezi gercek miymis ne dersiniz?

Canım benim erkek old dair söylenen hiçbir belirtim yok :44: Tatlıdan soğudum ekşi ve tuzlu seviyotum ama canım çekmiyor.Birr de dediğim gibi bütün testler kız diyordu yalan oldu hepsi.Yine de emin olmak için beklemek lazım çok erken henuz.

Darısı öğrenmeyenlerin başına herkes biran önce öğrenir insallah

Alttan muayenede bakmadı ki vajinaya gormedi bile sadece cihazı soktu icine. Acildekiler ürolojiye al randevu dediler kadın dogum anlar mı bundan?

Canım 3 aydır mantarım ben.kasıntı sorununu günde 2 kere yıkayıp çamasır değiştirme ile çözdün.Dün dr'a sordum ilaç kullanayım mı artık diye çok rahatsız etmiyosa 15-16 haftaya kadar bekleyelim dedi.Bebişim,n sağlığı daha önemli ben dayanırım 1 ay daha gerekirse daha fazla.Ama sabunla temzileme sahın sabun kurutur ve mantarı da tetikler

mrb arkadaşlar .....
o kadar çoooooook yazmışsınız kii saattlerdir okumaktan yoruldum sonuunda bıraktım okumayı...
benimde bulantılarım azalmaya başladı günde 2 defaya düştü çıkarmalarım ama
onda bile anam ağlıyo valla :))

2li testi yapılan arkadaşlar herşeyin güzel çıkmasına sevindim sonuçlar geç çıksada eminim herşey yolunda dır...:)
bende 10 ağustosta inşallah 2li testimiz..heycan tavan tabii ama elimden geldiği kadar düşünmemeye çalışıyom
yoksa hep olumsuz düşünüp bugünlerin tadını çıkaramıyom :)
:82:

bu arada kaşıntı bende nerdeyse
4 gündür var aman allahım olamaz böyle birşey
bugün eczacı tanıdığımız ilaç tavsiye etti onu aldım bakalım nasıl olcak
şehir dışında olduğum için doktoruma gidemedim

üroloji daha iyi anlar canım kadın doğumdan mantara ekzamaya falan üroloji bakıyor..bide böbrek hastalıklarına..geçmiş olsun temizliğine çok dikkat et..bol bol duş al..

sonunda kızlar geldiniz...canım çok sıkıldı bugün işteyim zaten hala...azelya gözün gör olmasın samsundamı? girdin denize yoksa... bende isterim...........:84::84: çok özledim ben denizi ama bu sene maalesef..

İvittttt Samsun'da girdim Ama yüzüm omuzlarım yanmasın diye sadece bacaklarımı yaktım, tam amele yanığı oldum :86:

İvittttt Samsun'da girdim Ama yüzüm omuzlarım yanmasın diye sadece bacaklarımı yaktım, tam amele yanığı oldum :86:

olsun oda güzel ben onuda yapamıyorum sadece samsunda rahat rahat denize girme şansım var ...anca seneye .. bebekle zor olurmu? oda bilinmez ama inş hayırlısıyla olur..hadi ben kaçtım canlar..kendinize iyi bakın..sıcak diye açık yatıp üşütmeyin aman dikkat ..karnınızı kapatın:87:..bebeklere dikkat..benim tehlikem hala var artık adımlarımı sayıyorum,bişey olcak diye....anne olmak şimdiden zorsa ne yapacağız bilmiyorum..öptüm..

herkese iyi akşamlar...birazdan evdeyim...:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…