- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.281
olsun oda güzel ben onuda yapamıyorum sadece samsunda rahat rahat denize girme şansım var ...anca seneye .. bebekle zor olurmu? oda bilinmez ama inş hayırlısıyla olur..hadi ben kaçtım canlar..kendinize iyi bakın..sıcak diye açık yatıp üşütmeyin aman dikkat ..karnınızı kapatın:87:..bebeklere dikkat..benim tehlikem hala var artık adımlarımı sayıyorum,bişey olcak diye....anne olmak şimdiden zorsa ne yapacağız bilmiyorum ..öptüm ..
herkese iyi akşamlar...birazdan evdeyim...:79:
Cnm alakasız olucak ama mesleğin ne senin? Ne Zmn grsem geç saatlere kadar istesin ondan merak ettim yanlış anlamaolsun oda güzel ben onuda yapamıyorum sadece samsunda rahat rahat denize girme şansım var ...anca seneye .. bebekle zor olurmu? oda bilinmez ama inş hayırlısıyla olur..hadi ben kaçtım canlar..kendinize iyi bakın..sıcak diye açık yatıp üşütmeyin aman dikkat ..karnınızı kapatın:87:..bebeklere dikkat..benim tehlikem hala var artık adımlarımı sayıyorum,bişey olcak diye....anne olmak şimdiden zorsa ne yapacağız bilmiyorum ..öptüm ..
herkese iyi akşamlar...birazdan evdeyim...:79:
kuzular hediye gelmişler annesi bize :) doğum günümüzde
harika bir doğum günüydü, işyerinde pastaya bu yıl senin yılın yazdırmışlardı :)
Gunaydın hepınıze;
Bugun hıc keyfım yok, oldukca mutsuzum.
Dun gece saatlerce agladım, su an bıle gozlerım sismis bir halde.
Esımle tartıstım. Artık onun benı anlamadıgını ve hatta sevmedıgını dusunuyorum.
Cok moralım bozuk cok.
Emınım kımse benı sevmıyordur, sevmesınler, umurumda degıl.
Bugun hıc aramayacagım onu, ararsa da yanıt vermeyecegım.
Ne sesını duymak ıstıyorum ne de yuzunu gormek.
Oyle ıste, canım sıkılıyor, paylasacak kımse de yok, bende buraya yazdım.
Cok gecmis olsun tatlım,neyse kızlar ben kaçtım hala lekelenmem devam ediyo biraz uzanim
yavrum benim ya gecmis olsun pozitif düsün ne olur bebegine birsey olmayacak insAllah ....lutfen yat dinlen birsey yapma dr. yatis verdi ise neden yatmadin guzelim yaa ....seninle ayni yola beraber ciktik ben ayrildim fakat sen devam edeceksin...... su gunlerin yuzu suyu hurmetine bebegini Rabbim sana bagislasin guzelim benimm...iyi gecelerr kızlar... dün maalesef yine birden bire kanamamm geldi.. ilki gibi degildi hiç.hayatımda ilk defa vücudumdan bu kadar cok kan cıktıo kadar korktum ki.. hemen üüniversite hastahanesine gittik.. 2 doktora heryerimi gösterdimm maaleseff rezaletttt üstelik vajinallede baktı.. neyse bebekk ii dedi. sıvısı da ii gibi ama bundan sonra sadece tuvalete kalkıcaksın dedi.. yatırmak istedii fakat ben istemedimm cünkü yapılabilecek hiçbişi yokmuss.. progestan da korumuyormuss.. ilk defa hareket ederken gördüm ama sevinemedim bile.. kayınvalidemde kaldım dün aksam.. bugece tüm ısrarlara ragmen eve geldim cünkü rahat edemedim yatamadım kayınvalidemin yanında..bebegim için elimden hiçbişi gelmiyor ne kötü. yatmaktan baska.. allah meleklerimizi korusunnn
sonunda kızlar geldiniz...canım çok sıkıldı bugün işteyim zaten hala...azelya gözün gör olmasın samsundamı? girdin denize yoksa... bende isterim...........:84::84: çok özledim ben denizi ama bu sene maalesef..
canlarim sizede gecmis olsun yatin dinlenin canlar keske benim imkanim olsaydida yatsaydim 9 ay boyunca yeterkki bebgim kollarimda olsaydiAlttan muayenede bakmadı ki vajinaya gormedi bile sadece cihazı soktu icine. Acildekiler ürolojiye al randevu dediler kadın dogum anlar mı bundan?
iyi gecelerr kızlar... dün maalesef yine birden bire kanamamm geldi.. ilki gibi degildi hiç.hayatımda ilk defa vücudumdan bu kadar cok kan cıktıo kadar korktum ki.. hemen üüniversite hastahanesine gittik.. 2 doktora heryerimi gösterdimm maaleseff rezaletttt üstelik vajinallede baktı.. neyse bebekk ii dedi. sıvısı da ii gibi ama bundan sonra sadece tuvalete kalkıcaksın dedi.. yatırmak istedii fakat ben istemedimm cünkü yapılabilecek hiçbişi yokmuss.. progestan da korumuyormuss.. ilk defa hareket ederken gördüm ama sevinemedim bile.. kayınvalidemde kaldım dün aksam.. bugece tüm ısrarlara ragmen eve geldim cünkü rahat edemedim yatamadım kayınvalidemin yanında..bebegim için elimden hiçbişi gelmiyor ne kötü. yatmaktan baska.. allah meleklerimizi korusunnn
iyi gecelerr kızlar... dün maalesef yine birden bire kanamamm geldi.. ilki gibi degildi hiç.hayatımda ilk defa vücudumdan bu kadar cok kan cıktıo kadar korktum ki.. hemen üüniversite hastahanesine gittik.. 2 doktora heryerimi gösterdimm maaleseff rezaletttt üstelik vajinallede baktı.. neyse bebekk ii dedi. sıvısı da ii gibi ama bundan sonra sadece tuvalete kalkıcaksın dedi.. yatırmak istedii fakat ben istemedimm cünkü yapılabilecek hiçbişi yokmuss.. progestan da korumuyormuss.. ilk defa hareket ederken gördüm ama sevinemedim bile.. kayınvalidemde kaldım dün aksam.. bugece tüm ısrarlara ragmen eve geldim cünkü rahat edemedim yatamadım kayınvalidemin yanında..bebegim için elimden hiçbişi gelmiyor ne kötü. yatmaktan baska.. allah meleklerimizi korusunnn
gunaydin bayanlarrrrr:))))
ben dun doktora gittim, bebisim icerde kipir kipir hic durmuyo. ikili testi yaptirdim' tahlil sonuclarim yarin cikicak, ense kalinligimiz da normal 1,8mm.
bebisim tam 7 cm ve 75 gr:))))
bu arada icimde bir minik adam varmisssss:)))) oglumuz oluyorrr hemen acti gosterdi yaramaz:))))))))))))
1 erkek de benden ozaman
Dün 2li tarama testi yaplaya gittim.DR büyük ihtimalle erkek dedi.Gösterdi bile.Biz kız diyoduk süpriz yaptı sıpa.Ama laf aramızda çabuk adapte oldum erkek annesi olmaya
Bu arada çin takvimi,rus takvimi, yüzük falı ,geç döllenme vs herşey kız diyodu. Hiçbiri tutmadı yaniiiiii :44:
ikili test kaçıncı haftadaydı
kızlar bugün nasılsınız benm midem bugün daha iyi gibi sabah süt içtim ve hala cıkarmadım sanırım azalıyor artık bulantılarım umarım tekrar bi artışla geri dönmez :) ama belim cok ağrıyo batıyoy resmen yatamıyorum eğilip kalkamıyorum felaket bi ağrı varmı aranızda beli ağrıyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?