- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.301
iyi gecelerr kızlar... dün maalesef yine birden bire kanamamm geldi.. ilki gibi degildi hiç.hayatımda ilk defa vücudumdan bu kadar cok kan cıktıo kadar korktum ki.. hemen üüniversite hastahanesine gittik.. 2 doktora heryerimi gösterdimm maaleseff rezaletttt üstelik vajinallede baktı.. neyse bebekk ii dedi. sıvısı da ii gibi ama bundan sonra sadece tuvalete kalkıcaksın dedi.. yatırmak istedii fakat ben istemedimm cünkü yapılabilecek hiçbişi yokmuss.. progestan da korumuyormuss.. ilk defa hareket ederken gördüm ama sevinemedim bile.. kayınvalidemde kaldım dün aksam.. bugece tüm ısrarlara ragmen eve geldim cünkü rahat edemedim yatamadım kayınvalidemin yanında..bebegim için elimden hiçbişi gelmiyor ne kötü. yatmaktan baska.. allah meleklerimizi korusunnn
iyi gecelerr kızlar... dün maalesef yine birden bire kanamamm geldi.. ilki gibi degildi hiç.hayatımda ilk defa vücudumdan bu kadar cok kan cıktıo kadar korktum ki.. hemen üüniversite hastahanesine gittik.. 2 doktora heryerimi gösterdimm maaleseff rezaletttt üstelik vajinallede baktı.. neyse bebekk ii dedi. sıvısı da ii gibi ama bundan sonra sadece tuvalete kalkıcaksın dedi.. yatırmak istedii fakat ben istemedimm cünkü yapılabilecek hiçbişi yokmuss.. progestan da korumuyormuss.. ilk defa hareket ederken gördüm ama sevinemedim bile.. kayınvalidemde kaldım dün aksam.. bugece tüm ısrarlara ragmen eve geldim cünkü rahat edemedim yatamadım kayınvalidemin yanında..bebegim için elimden hiçbişi gelmiyor ne kötü. yatmaktan baska.. allah meleklerimizi korusunnn
arkadaşlar cinsiyetini öğrenen varmı? ben meraktan ölmek üzereyim 2 ağustos 2 testim var, aç yada tok farkedermi bilen varmı?
Günaydın kızlar..
Canım aynı şekilde benim de belim aşırı ağrıyor, kalçama kadar uzanıyor bel ağrısı.Yatarken sağdan sola dönmek işkence gibi nasıl ağrıyor.
Bu arada ecrinnn çok çok geçmiş olsun
arkadaşlar cinsiyetini öğrenen varmı? ben meraktan ölmek üzereyim 2 ağustos 2 testim var, aç yada tok farkedermi bilen varmı?
gunaydin bayanlarrrrr:))))
ben dun doktora gittim, bebisim icerde kipir kipir hic durmuyo. ikili testi yaptirdim' tahlil sonuclarim yarin cikicak, ense kalinligimiz da normal 1,8mm.
bebisim tam 7 cm ve 75 gr:))))
bu arada icimde bir minik adam varmisssss:)))) oglumuz oluyorrr hemen acti gosterdi yaramaz:))))))))))))
benimde belimden başladı kalcama bugün artık bacagıma kadar indi yatmak merdiven cıkmak ölüm gibi 1 gram almadım neden böyle agırlaştım bu ağrı nedir bilmiyorum ama cok korkuyorum karnımın cıktıgını farkettim artık hızla büyümeye başladı sanıırm bel agrısıda ondan oluyo bel boşluguma ince bi yastık koyuyorum rahatlatıyo yarın dr gidicemcok heyecanlıyım :)) inş bana da cinsiyetini sölerler rüyamda erkek doğurdum şişman bi tosun dr erkek diyo hamile kadın rüyasında erkek cocougu oldugunu görürse kızı olurmuş inş kızım olur daha da önemlisi saglıklıdır testler iyi cıkar inş bugün gecmek bilmiyo
kızlar bugün nasılsınız benm midem bugün daha iyi gibi sabah süt içtim ve hala cıkarmadım sanırım azalıyor artık bulantılarım umarım tekrar bi artışla geri dönmez :) ama belim cok ağrıyo batıyoy resmen yatamıyorum eğilip kalkamıyorum felaket bi ağrı varmı aranızda beli ağrıyan
Cnım çok geçmiş olsun, dikkat et canım kendine. Bencede yalnız kalmasaydın keşke, yanına gelebilcek biri yok mu?
yorma kendini canım, maşallah bebeğine bak annesine destek oluyor korkma anne diye :)
Kız doğurduğunu görenin de oğlu mu oluyor :26ün gece eşimde, ben de kızımız olduğunu gördük.
Bence senin cinsiyet belli olur, ama erkekler daha önce gösteriyor, kızlar saklayabiliyorlar.
yavrum benim ya gecmis olsun pozitif düsün ne olur bebegine birsey olmayacak insAllah ....lutfen yat dinlen birsey yapma dr. yatis verdi ise neden yatmadin guzelim yaa ....seninle ayni yola beraber ciktik ben ayrildim fakat sen devam edeceksin...... su gunlerin yuzu suyu hurmetine bebegini Rabbim sana bagislasin guzelim benimm...
canım büyük geçmiş olsun, keşke yatsaydın hastanede, ayaklarının altına yüksekçe yastık koy öyle yat, olumlu düşün hep, Allah senide yavrunuda korusun .
geçmiş olsun peki hamileliğin başında varmıydı lekelenmelerin canım bu aylarda rahim aşağıda duruyo yavaş yavaş yukarı çıkıyo uzun ayakta kalmalar ağır işler yapmalar ve ilişki kanama için en büyük etken ben 2 aydır yatıyorum 1 ayı geçti lekelenmem yok. otururken bile dikkat edeceksin ve yatarken ayaklarını yüksekte tut bide bana bi tanıdık ebe hemşire rahim yukarı çıksın diye bacakları duvara yaslayıp makas şekli ver öyle tut demişti
gecmş olsun canım cok şükür bebeğin hala seninle üzülme sakın moralinide bozma yat dinlen hiçbişey yapma evde yalnız kalma ama bişeye ihtiyacın olur yine bişi olur keşke kayınvaldende kalsaydın eger müsaitse anneni kardeşini falan cagır yada gündüzleri bi yakının kalsın yanında kendine cok dikkat et
canım geçmiş olsun, dinlen bol bol keşke yalnız kalmasaydın.
bak bebeğin sana hareketleriyle burdayım annecim korkma demiş.
sende onu üzme kendini yorucak şeylerden uzak dur tamammııı
saol tatlımm allah sana da en kısa zamanda tekrarr nasip etsin insallahh.. yatmadım cünkü yapacak bişi yok dedi doktor.. serumu takıcaz yatıcaksın sadece göz önünde olucaksın dedi.. evde yatmanda aynı sey dedi. cünkü düsügü engelleyecek hiçbirsey yokmuss balım
saol cnmm benimm...hepimizinkini..
cok agrılı baslamıstı benim gebeligim.. sonra kısa bi yürüyüsten sonra kanamam olmustu ama böyle degildii. pıt die geldi camasırın ortası kadardı. doktor muayenede içerde devam ediyo deip progstan vermiştii o zamanda yatmıstım biraz.. iş yapmıyım die eve bayan aldık temizligi yaptırdıkk.. cünkü kadın bana o ilk kanamada senin gebeligin sorunlu bi gebelik daha basından böyleydi demiştii. bu sefer yine iş yapmadımm ölee hafiff hafiff toparladımm.. zaten günlerdirr yemek bile yapmıyorum cenaze yüzündenn. esimle küstümm, cenazemiz de vardıı evde olmaktan da sıkıldımm.. strestenn oldu die düsündüm bendee.. simdi yatıyorumm bos boss.. yarın kendi doktorumla randevum var ikili test için.. sorucam hepsini ona.. üstelik kanamamm vardıı ama ben doktora ulasamıyorum maalesef.. kadın doktor buldum kendime özellikle ona ulasamadıgımız içinn 2 tane erkege actım herseyimii.. cok moral bozucuu. bunu da söylücem.. seninn hareketide yapiimm.. benimm cocumm kafa üstü duruoo nedensee kesede damla seklindeydi..
evt ilk defa gördümm.. bacakları kıpır kıpırdııama sevinemedimm ve izleyemedimm..
Kızlar merhaba, cinsiyetleri konuştuğumuz günler geldi çok şükür.
Hayırlısı olsun kızlar, inşallah bizde en ksıa zamanda öğreniriz :))
benimde kalçamın arka tarafına sancı giriyor özellikle wc deyken, resmen kitlenip kaldım kalkamadım kolay kolay
sanırım bendede bir eksiklik var, dr a gitmem lazım yine.
bu arada saçları kestirmek yada kestirmemek konusunda ne düşünüyorsunuz, çok fena oldu uçları çitilenmiş gibi
Sabırsızlıkla bekliyorum Ağustos un 6 sını... İkili testi yaptırıcam bende İnşallah 11 hafta 3 günlük hamileyim şimdi .. Belki cinsiyeti de belli olur diye tahmin ediyorum ..
Aç mı gitmek gerekiyor acaba bilgisi olan var mı ? Şu çikolata meselesini denemek istiyorum daKıpır kıpır olsun babası da heyecanlansın.. İnşallah sağlığı yerindedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?