2012 Şubat Anneleri

Sıkma canını Yatıp dinlenmene bak Her şey Allah tan sonuçta Bak iyiymiş pıtırcığın hamd olsun Gönlünü ferah tut ki her şey yolunda gitsin Dua et Rabbim şifanı tez vakitte versin
İnşallah ...

canım... geçmiş olsun korkma sakın benimde 3 hafta önce başıma geldi doktor banda ayaklarını kaldır yat dedi... işten 2 hafta izin aldım ve hiç kalkmadım, doktor tutunmuş korkma dedi progestan'ı bile kesti, hiç üzülme ayaklarını uzat dinlenmene bak

arkadaşlar cinsiyetini öğrenen varmı? ben meraktan ölmek üzereyim 2 ağustos 2 testim var, aç yada tok farkedermi bilen varmı?

Günaydın arkadaşlar,

Herkese sağlıklı, hayırlı haftalar diliyorum…
Ecrin arkadaşımıza, geçmişler olsun, Allah tez zamanda toparlamak nasip etsin inşallah.
Ben bugün nedense çok gerginim. Dünden beri keyifsizim, huysuzum... Dünden beri gün boyu süren ve yedip içtiklerimle bile geçmeyen bi bulantım var.
Biraz da söylemesi ayıp hamurişi yedim, o da dokundu sanırım… Gece bulantıdan çözümü uyumakta buldum.
Sabaha kadar ara ara kalktıkça bulantım devam ediyordu…
Sabah da halsiz uyandım ve halen de halsizim.
Birkaç iş arkadaşıma çemkirdim, eşime ve anneme mızırdandım…
Doktorumu aradım ulaşamadım….
Bugün bi naletliğim üstümde kısacası, hiç bişey de iyi gelmiyo

Son düzenleme:

benimde belimden başladı kalcama bugün artık bacagıma kadar indi yatmak merdiven cıkmak ölüm gibi 1 gram almadım neden böyle agırlaştım bu ağrı nedir bilmiyorum ama cok korkuyorum karnımın cıktıgını farkettim artık hızla büyümeye başladı sanıırm bel agrısıda ondan oluyo bel boşluguma ince bi yastık koyuyorum rahatlatıyo yarın dr gidicemcok heyecanlıyım :)) inş bana da cinsiyetini sölerler rüyamda erkek doğurdum şişman bi tosun dr erkek diyo hamile kadın rüyasında erkek cocougu oldugunu görürse kızı olurmuş inş kızım olur daha da önemlisi saglıklıdır testler iyi cıkar inş bugün gecmek bilmiyo

canım allah bağışlasın...Darı başımıza... bende çok mrk ediyorum 4 boyutlu ultrasonmuydu?

Kız doğurduğunu görenin de oğlu mu oluyor :26ün gece eşimde, ben de kızımız olduğunu gördük.
Bence senin cinsiyet belli olur, ama erkekler daha önce gösteriyor, kızlar saklayabiliyorlar.

Cnım çok geçmiş olsun, dikkat et canım kendine. Bencede yalnız kalmasaydın keşke, yanına gelebilcek biri yok mu?
yorma kendini canım, maşallah bebeğine bak annesine destek oluyor korkma anne diye :)

Cnım çok geçmiş olsun, dikkat et canım kendine. Bencede yalnız kalmasaydın keşke, yanına gelebilcek biri yok mu?
yorma kendini canım, maşallah bebeğine bak annesine destek oluyor korkma anne diye :)

canım ya kusura bakma, mesajı yanlıslıkla sana yazmısım.

Kız doğurduğunu görenin de oğlu mu oluyor :26ün gece eşimde, ben de kızımız olduğunu gördük.
Bence senin cinsiyet belli olur, ama erkekler daha önce gösteriyor, kızlar saklayabiliyorlar.

Erkek yigidin malı meydandadır diyor
Ben de yarım 2li test sonuclarımı doktora gostermek icin devlet hast. gidicem. İnsallah doktor bakar da cinsiyetiyle ilgili bisey soyler yaa.
Ama nedense bana erkek gibi geliyor.. Hayıelıısı bakalım..

canım geçmiş olsun, dinlen bol bol keşke yalnız kalmasaydın.
bak bebeğin sana hareketleriyle burdayım annecim korkma demiş.
sende onu üzme kendini yorucak şeylerden uzak dur tamammııı

saol tatlımm allah sana da en kısa zamanda tekrarr nasip etsin insallahh.. yatmadım cünkü yapacak bişi yok dedi doktor.. serumu takıcaz yatıcaksın sadece göz önünde olucaksın dedi.. evde yatmanda aynı sey dedi. cünkü düsügü engelleyecek hiçbirsey yokmuss balım

canım büyük geçmiş olsun, keşke yatsaydın hastanede, ayaklarının altına yüksekçe yastık koy öyle yat, olumlu düşün hep, Allah senide yavrunuda korusun .

saol cnmm benimm...hepimizinkini..

cok agrılı baslamıstı benim gebeligim.. sonra kısa bi yürüyüsten sonra kanamam olmustu ama böyle degildii. pıt die geldi camasırın ortası kadardı. doktor muayenede içerde devam ediyo deip progstan vermiştii o zamanda yatmıstım biraz.. iş yapmıyım die eve bayan aldık temizligi yaptırdıkk.. cünkü kadın bana o ilk kanamada senin gebeligin sorunlu bi gebelik daha basından böyleydi demiştii. bu sefer yine iş yapmadımm ölee hafiff hafiff toparladımm.. zaten günlerdirr yemek bile yapmıyorum cenaze yüzündenn. esimle küstümm, cenazemiz de vardıı evde olmaktan da sıkıldımm.. strestenn oldu die düsündüm bendee.. simdi yatıyorumm bos boss.. yarın kendi doktorumla randevum var ikili test için.. sorucam hepsini ona.. üstelik kanamamm vardıı ama ben doktora ulasamıyorum maalesef.. kadın doktor buldum kendime özellikle ona ulasamadıgımız içinn 2 tane erkege actım herseyimii.. cok moral bozucuu. bunu da söylücem.. seninn hareketide yapiimm.. benimm cocumm kafa üstü duruoo nedensee kesede damla seklindeydi..

canım geçmiş olsun, dinlen bol bol keşke yalnız kalmasaydın.
bak bebeğin sana hareketleriyle burdayım annecim korkma demiş.
sende onu üzme kendini yorucak şeylerden uzak dur tamammııı

evt ilk defa gördümm.. bacakları kıpır kıpırdıı ama sevinemedimm ve izleyemedimm..

canım cok gecmıs olsun...allah bebegini sana bagislasin..bebegin hala saglikli ve iyi bak kipir kipirmis...kendini uzmemende gerekiyor en iyisi oyle bisi olmamis gibi davran yat bol bol dinlen keyif yap surekli..ye ic bebegini besle..zaman gecip gider boyle...seni mutlu edicek guldurecek seyler izle..biraz havan degisirse bebisinede guzel yansir bunu unutma..

Kızlar merhaba, cinsiyetleri konuştuğumuz günler geldi çok şükür.

Hayırlısı olsun kızlar, inşallah bizde en ksıa zamanda öğreniriz :))

benimde kalçamın arka tarafına sancı giriyor özellikle wc deyken, resmen kitlenip kaldım kalkamadım kolay kolay

sanırım bendede bir eksiklik var, dr a gitmem lazım yine.

bu arada saçları kestirmek yada kestirmemek konusunda ne düşünüyorsunuz, çok fena oldu uçları çitilenmiş gibi

Merhaba canım.Ben de gittiğimde sorucam bu ağrıların sebebini.
Saç konusuna gelince tabiki hurafedir diyorum ama ihtiyacım olduğu halde kestiremiyorum
:26:

canım merhaba inşallah belli olur, ben kahvaltımı yapmıştım ve dr un yanına girmeden 10 dk önce de çikolata yedim,
kıpır kıpırlardı :) bizim cinsiyet belli olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…