- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.321
Merhaba canım.Ben de gittiğimde sorucam bu ağrıların sebebini.
Saç konusuna gelince tabiki hurafedir diyorum ama ihtiyacım olduğu halde kestiremiyorum :26:
iyi gecelerr kızlar... dün maalesef yine birden bire kanamamm geldi.. ilki gibi degildi hiç.hayatımda ilk defa vücudumdan bu kadar cok kan cıktıo kadar korktum ki.. hemen üüniversite hastahanesine gittik.. 2 doktora heryerimi gösterdimm maaleseff rezaletttt üstelik vajinallede baktı.. neyse bebekk ii dedi. sıvısı da ii gibi ama bundan sonra sadece tuvalete kalkıcaksın dedi.. yatırmak istedii fakat ben istemedimm cünkü yapılabilecek hiçbişi yokmuss.. progestan da korumuyormuss.. ilk defa hareket ederken gördüm ama sevinemedim bile.. kayınvalidemde kaldım dün aksam.. bugece tüm ısrarlara ragmen eve geldim cünkü rahat edemedim yatamadım kayınvalidemin yanında..bebegim için elimden hiçbişi gelmiyor ne kötü. yatmaktan baska.. allah meleklerimizi korusunnn
canım çok geçmiş olsun.kötü şeyler getirme aklına.inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer.
bu arada arkadaşlar saç kestirme konusunu sormuş.ben de hurafe olduğunu düşünüyorum.çevremde hamileyken saçını defalarca kestirip nur topu gibi çocuğunu doğuran nice arkdaşaım var.ama yine de kestirmeye çekiniyorum.kısmet olursa gebelik boyunca ne kestiricem ne de boyatıcam.ben biraz evhamlıyım.Allah korusun başıma tıbbın açıklayamadığı bişey gelse ben hemen hurafe murafe demeden kendimi suçlayabilirim.
canım merhaba inşallah belli olur, ben kahvaltımı yapmıştım ve dr un yanına girmeden 10 dk önce de çikolata yedim,
kıpır kıpırlardı :) bizim cinsiyet belli olmadı
herkese merhaba kızlar,
uzun zamandır yazmadım şu toxoplazmada çıkan sorun yüzünden baya moralim bozuktu...çarşamba günü test yaptıracağım, eğer temiz çıakrsa hiç bir şeyi dert etmeme gerek kalmıcak..
hepinizin bebişleri büyümüş, cinsiyet öğrenenler bile olmuş.
çok sevindim valla...rabbim bebeklermize sağlık versin inşallah...
şu benim testlerimde temiz çıksınnn lütfen benim bebeğim için de dua edin....
ayyyy cinsiyetler belli olmaya baslamıssss.... erkekk annelerini buldumm daa kız bebeişş kimin onu bulamadımmmmm:26::26::26::26::26:
Ben herkese yardımcı olmaya gayret ediyorum elimden geldiğince sağolsun kimse bana yorum yapmamış, sıkılma arkadaşım derdin nedir dememiş...
Canınız sağolsun bakalım.
Hayırlı günler hekese....
Günaydın arkadaşlar,
Herkese sağlıklı, hayırlı haftalar diliyorum
Ecrin arkadaşımıza, geçmişler olsun, Allah tez zamanda toparlamak nasip etsin inşallah.
Ben bugün nedense çok gerginim. Dünden beri keyifsizim, huysuzum... Dünden beri gün boyu süren ve yedip içtiklerimle bile geçmeyen bi bulantım var.
Biraz da söylemesi ayıp hamurişi yedim, o da dokundu sanırım Gece bulantıdan çözümü uyumakta buldum.
Sabaha kadar ara ara kalktıkça bulantım devam ediyordu
Sabah da halsiz uyandım ve halen de halsizim.
Birkaç iş arkadaşıma çemkirdim, eşime ve anneme mızırdandım
Doktorumu aradım ulaşamadım .
Bugün bi naletliğim üstümde kısacası, hiç bişey de iyi gelmiyo
Kızlar merhaba, cinsiyetleri konuştuğumuz günler geldi çok şükür.
Hayırlısı olsun kızlar, inşallah bizde en ksıa zamanda öğreniriz :))
benimde kalçamın arka tarafına sancı giriyor özellikle wc deyken, resmen kitlenip kaldım kalkamadım kolay kolay
sanırım bendede bir eksiklik var, dr a gitmem lazım yine.
bu arada saçları kestirmek yada kestirmemek konusunda ne düşünüyorsunuz, çok fena oldu uçları çitilenmiş gibi
Ben herkese yardımcı olmaya gayret ediyorum elimden geldiğince sağolsun kimse bana yorum yapmamış, sıkılma arkadaşım derdin nedir dememiş...
doktor bana demıstı kız bebek ama kesın degıl yuzde seksen bes canımayyyy cinsiyetler belli olmaya baslamıssss.... erkekk annelerini buldumm daa kız bebeişş kimin onu bulamadımmmmm:26::26::26::26::26:
Kızlar merhaba, cinsiyetleri konuştuğumuz günler geldi çok şükür.
Hayırlısı olsun kızlar, inşallah bizde en ksıa zamanda öğreniriz :))
benimde kalçamın arka tarafına sancı giriyor özellikle wc deyken, resmen kitlenip kaldım kalkamadım kolay kolay
sanırım bendede bir eksiklik var, dr a gitmem lazım yine.
bu arada saçları kestirmek yada kestirmemek konusunda ne düşünüyorsunuz, çok fena oldu uçları çitilenmiş gibi
benim annem kız kardeşimde hamileydi 7 8 aylık gitti saçlarını kestirdi çok şükür bişeyde olmadı şimdi benimde uzadı bende kestireyim diyorum sıkıldım çünkü..kışınbebeklerle daha zor olcak zaten kapalı bi bayanım...onlar hep hurafe cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?