2012 Şubat Anneleri

herkese merhaba kızlar,
uzun zamandır yazmadım şu toxoplazmada çıkan sorun yüzünden baya moralim bozuktu...çarşamba günü test yaptıracağım, eğer temiz çıakrsa hiç bir şeyi dert etmeme gerek kalmıcak..
hepinizin bebişleri büyümüş, cinsiyet öğrenenler bile olmuş.
çok sevindim valla...rabbim bebeklermize sağlık versin inşallah...
şu benim testlerimde temiz çıksınnn lütfen benim bebeğim için de dua edin....

günaydın kızlarrrr,
ecrin arkadaşa ve ağrılar yaşanlara çok geçmiş olsun. ben de yaşıyorum o ağrıları. umarım en kısa zamanda geçer. yalnız 13. haftada bel ağrısı böyle sonlara doğru düşünemiyorum :44:
c&a diye bir marka var. bilgisi olan var mı? çok güzel kıyafetler var, dayanamıyorum dün alışverişe çıktım ama ordan almaya cesaret edemedim

canım çok geçmiş olsun.kötü şeyler getirme aklına.inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer.

bu arada arkadaşlar saç kestirme konusunu sormuş.ben de hurafe olduğunu düşünüyorum.çevremde hamileyken saçını defalarca kestirip nur topu gibi çocuğunu doğuran nice arkdaşaım var.ama yine de kestirmeye çekiniyorum.kısmet olursa gebelik boyunca ne kestiricem ne de boyatıcam.ben biraz evhamlıyım.Allah korusun başıma tıbbın açıklayamadığı bişey gelse ben hemen hurafe murafe demeden kendimi suçlayabilirim.

Aynen ben de evham yaparım, doğumdan 3 gün sonra gidip kestirip boyatıcam zaten

canım merhaba inşallah belli olur, ben kahvaltımı yapmıştım ve dr un yanına girmeden 10 dk önce de çikolata yedim,
kıpır kıpırlardı :) bizim cinsiyet belli olmadı

Sağolasın ... İnşallah Rabim cümlemize akıl sağlığı beden sağlığı yerinde hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah Bitter çikolata yemeyi düşünüyorum

Amin amin İnşallah ... Ben pıtırcıklarımız için hep dua ediyorum ... Dua yüreğin güneşidir Kızlar ... Kimseyi güneşinizden mahrum bırakmayın ...

ayyyy cinsiyetler belli olmaya baslamıssss.... erkekk annelerini buldumm daa kız bebeişş kimin onu bulamadımmmmm:26::26::26::26::26:

Ben herkese yardımcı olmaya gayret ediyorum elimden geldiğince sağolsun kimse bana yorum yapmamış, sıkılma arkadaşım derdin nedir dememiş...
Canınız sağolsun bakalım.
Hayırlı günler hekese....

Ben herkese yardımcı olmaya gayret ediyorum elimden geldiğince sağolsun kimse bana yorum yapmamış, sıkılma arkadaşım derdin nedir dememiş...

Eyvah benim kafası herşeyle dolu olan güzel arkadaşımı sinirlendirdik :26:
Gözden kaçmıştır canım ya, yaşadığın gerginlik hepimizde oluyor.Ben de sebepsiz yere sinirleniyorum, ya da o sabah sinirli kalkıyorum, yakınımdakilere çemkirdikten sonra da işe gelince pişman oluyorum.
Ben de ecrinnn e kızdım o zaman, geçmiş olsun diyen herkese teşekkür etmiş bana etmemiş
Yalnız hepimiz bir alıngan olduk (ben de dahil) 9. aya kadar bi şekilde idare edicez birbirimizi.

ben nerseysee 2 haftadırr böyleyim balımm.. 2 gün önce patladım demek artıkıkk kanamamm olduu. üzme kendinii.. sen bi beni görsennn o kadarr sinirliyim kiii gözüm hepp dolu sıkıntıdan aglıyorumm duygusallasıp aglıyorumm ama en cokk sinirden aglıyorumm.. herkes hersey gözüme batıyo.. ne yapcagımı bilemiyorummm catlıcak gibiyimm

Benimde bel kısmında acayip ağrı oluyor ara ara..
Saç konusunda bende çok tedirginim bazıları hurafa diyor bazıları ne olur ne olmaz kestirme diyor :44:
Up uzun oldu

Azelya nın dediği gibi gözden kaçırmışız .. Sende biraz alıngan olunca hemen tavan yapmışsın Asabiyet konusunda Allah çevremizdekilerin yardımcısı olsun daha doğrusu
nazımızın geçtiği insanların bir kere bende öyle çok kötü olmuştum Aklıma geldikçe gülüyorum kendime ... İş yerinde telefonum çalınca bile sinirlenir haldeydim ... Sayıyordum
içten içe .. Su sebiliylemi kavga etmedim , delgeçle , tel zımbayla , yazıcıyla falan Geçer arkadaşım .. derin derin nefes al bence, iyi gelir .. Yani en azından bana iyi gelmişti ... Bebeğinle ilgili yeni yeni bilgiler öğrenmeye çalış kafanı en iyi o dağıtır diye düşünüyorum ... Mevlam sağlıktan etmesin şekerim

gunaydın guzel anneler gecmısı okuyamadım en son sayfayı gorebıldım sadece
ayyyy cinsiyetler belli olmaya baslamıssss.... erkekk annelerini buldumm daa kız bebeişş kimin onu bulamadımmmmm:26::26::26::26::26:
doktor bana demıstı kız bebek ama kesın degıl yuzde seksen bes canım

hepımız sınırlı alıngan oluyoruz galıba bblaucum
hormonlarımızın gazabına ugruyoruz
bugun neden boylesıın baska bı nedenımı var

dun bızde teknedeyık esım guneslenmedı ama denıze falan gırerken yanmıs herhalde
gunes carpmıs sıtma falan oldu butun gece korktum uyuyamadım aptal gıbıyım temızlıkte yapmam lazım
ısyanlardayımmmmm

canım benim saçlarım belimdeydi 2 aydır yattığım için dolaşmıştı banyodada fazla uğraşamayınca iyice dolaştı annem, eşim 4 saat uğraştılar en son kuaföre gidip kestirdim şu an boynumda o kadar rahatladımki banyodan saçlarım yüzünden çıkamıyodum kurutması bi dert kışın mecburen kestirecektim bakamayacağım için bi sürü hurafe var sıkıntıya sokuyosa saçların, saçma sapan şeyleri aklına takma

benim annem kız kardeşimde hamileydi 7 8 aylık gitti saçlarını kestirdi çok şükür bişeyde olmadı şimdi benimde uzadı bende kestireyim diyorum sıkıldım çünkü..kışınbebeklerle daha zor olcak zaten kapalı bi bayanım...onlar hep hurafe cnm..

kızlar benim fikrimce eğer bebek doğduktan sonra mevlüt okutmayı düşünüyorsanız
kestirme ve boyatma işini ozamana bırakın
daha şık ve güzel olur hem de değişiklik olur

ay bebekler demişim noluyo aman bunu doğurdumda..​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…