- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.341
kızlar benim fikrimce eğer bebek doğduktan sonra mevlüt okutmayı düşünüyorsanız
kestirme ve boyatma işini ozamana bırakın
daha şık ve güzel olur hem de değişiklik olur
Ben herkese yardımcı olmaya gayret ediyorum elimden geldiğince sağolsun kimse bana yorum yapmamış, sıkılma arkadaşım derdin nedir dememiş...
Canınız sağolsun bakalım.
Hayırlı günler hekese....
Ben herkese yardımcı olmaya gayret ediyorum elimden geldiğince sağolsun kimse bana yorum yapmamış, sıkılma arkadaşım derdin nedir dememiş...
merhaba herkese
cinsiyetleri öğrenen anneleri tebrik ediyorum darısı bekleyenlere inşallah
gurbetgüzeli, az önce geçmişi okurken bebeğini kaybettini öğrendim yeni gördüm canım benim çok üzüldüm Allahım sağlık sıhhatli bi çocuk daha versin inşallah diğer çocuklarınla birlikte tabi..
kızlar size bişey sorucam doktorlar herkese elevit vermiş benim doktorum bana "gyno ferro sanol" verdi. çok afedersiniz 4 gündür filan büyük tuvaletim kopkoyu yeşil renkte bu ilaçlar yapar mı sizce ya da size de oldu mu?? endişelenmeye başladım..
gunaydın guzel anneler gecmısı okuyamadım en son sayfayı gorebıldım sadece
doktor bana demıstı kız bebek ama kesın degıl yuzde seksen bes canım
hepımız sınırlı alıngan oluyoruz galıba bblaucum
hormonlarımızın gazabına ugruyoruz
bugun neden boylesıın baska bı nedenımı var
dun bızde teknedeyık esım guneslenmedı ama denıze falan gırerken yanmıs herhalde
gunes carpmıs sıtma falan oldu butun gece korktum uyuyamadım aptal gıbıyım temızlıkte yapmam lazım
ısyanlardayımmmmm
merhaba herkese
cinsiyetleri öğrenen anneleri tebrik ediyorum darısı bekleyenlere inşallah
gurbetgüzeli, az önce geçmişi okurken bebeğini kaybettini öğrendim yeni gördüm canım benim çok üzüldüm Allahım sağlık sıhhatli bi çocuk daha versin inşallah diğer çocuklarınla birlikte tabi..
kızlar size bişey sorucam doktorlar herkese elevit vermiş benim doktorum bana "gyno ferro sanol" verdi. çok afedersiniz 4 gündür filan büyük tuvaletim kopkoyu yeşil renkte bu ilaçlar yapar mı sizce ya da size de oldu mu?? endişelenmeye başladım..
kızlar ikili testi nasıl yapıyor doktor ...yaptıranlar yazabilirmi?yoksa internettenmi? bakayım yavv... merak ettim...:44:
günaydın kızlarrrr,
ecrin arkadaşa ve ağrılar yaşanlara çok geçmiş olsun. ben de yaşıyorum o ağrıları. umarım en kısa zamanda geçer. yalnız 13. haftada bel ağrısı böyle sonlara doğru düşünemiyorum :44:
c&a diye bir marka var. bilgisi olan var mı? çok güzel kıyafetler var, dayanamıyorum dün alışverişe çıktım ama ordan almaya cesaret edemedim
Ultrasonda bebeğin ensesini ölçüp işaretliyor kaç mm olduğunu öğreniyorsun, sonra kan veriyorsun.Kan değerin ile bebeğin ensesinin değerini bilgisayara giriyorlar, sonucu 1 hafta sonra alıyorsun.
canım endişelenme. 2sini de kullanıyorum. benimki de öyle. özellikle demir ilaçları yaparmış. o yüzden gyno ferro sanoldan sonra daha kötü oldu. he bi de kabızlık yaparmış. bol bol posalı gıdalar ye
Günaydın arkadaşlar,
Herkese sağlıklı, hayırlı haftalar diliyorum…
Ecrin arkadaşımıza, geçmişler olsun, Allah tez zamanda toparlamak nasip etsin inşallah.
Ben bugün nedense çok gerginim. Dünden beri keyifsizim, huysuzum... Dünden beri gün boyu süren ve yedip içtiklerimle bile geçmeyen bi bulantım var.
Biraz da söylemesi ayıp hamurişi yedim, o da dokundu sanırım… Gece bulantıdan çözümü uyumakta buldum.
Sabaha kadar ara ara kalktıkça bulantım devam ediyordu…
Sabah da halsiz uyandım ve halen de halsizim.
Birkaç iş arkadaşıma çemkirdim, eşime ve anneme mızırdandım…
Doktorumu aradım ulaşamadım….
Bugün bi naletliğim üstümde kısacası, hiç bişey de iyi gelmiyo
İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim...
Aslında ben gebeliğimin başından beri öyle fazla asabi, alıngan değildim...
Bugün sanırım biraz mide bulantımdan ve halsizliğimden, biraz da doktorum bu hafta içerisinde ikili testi yorumlayacağından endişeliyim, bu da beni sinirli ve gergin yaptı...
Bir de yine izin alacağım doktora gitmek için, hiç sevmiyorum izin almayı, müdürüm bugüne kadar anlayışlı davrandı,sgk da bana bu hakkı veriyor ama, bunalıyorum işte...Amirlerimin her an tersi dönebilir de....
Namaz kıldım, bu biraz iyi geldi.
İçimde kötü bi his yok ama, sıkıntı ediyorum işte...
İnşallah ferahlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?