2012 Şubat Anneleri

Ben herkese yardımcı olmaya gayret ediyorum elimden geldiğince sağolsun kimse bana yorum yapmamış, sıkılma arkadaşım derdin nedir dememiş...
Canınız sağolsun bakalım.
Hayırlı günler hekese....

canıım kusura bakma gözümden kaçmış sıkma kendini miğden için limonata iç bana çok iyi geldi hiç midem bulanmıyor, günde 2 litre rahat içiyorum... hem sen kendini üzünce bebeğinde üzülüyor, hayal kur odası nasıl olsun, kıyafetleri vs. ben öyle yapıyorum keyfim yerine geliyor.

Ben herkese yardımcı olmaya gayret ediyorum elimden geldiğince sağolsun kimse bana yorum yapmamış, sıkılma arkadaşım derdin nedir dememiş...

oyy benim güzel arkadaşım kime kızmış..valla ben yeni geldim haberim yok bişeyden..

merhaba herkese
cinsiyetleri öğrenen anneleri tebrik ediyorum darısı bekleyenlere inşallah

gurbetgüzeli, az önce geçmişi okurken bebeğini kaybettini öğrendim yeni gördüm canım benim çok üzüldüm Allahım sağlık sıhhatli bi çocuk daha versin inşallah diğer çocuklarınla birlikte tabi..

kızlar size bişey sorucam doktorlar herkese elevit vermiş benim doktorum bana "gyno ferro sanol" verdi. çok afedersiniz 4 gündür filan büyük tuvaletim kopkoyu yeşil renkte bu ilaçlar yapar mı sizce ya da size de oldu mu?? endişelenmeye başladım..

yapar canım perspektifini okusana ilacın nelere sebep olurmuş...yoksa arasında doktoruna sorarsın..

ayyyyyyy ne güzelllllllll.. insallah yarın banadaa %85 te olsaa bi cinsiyet tahmininnde bulunurlarrr..degişmezz hayatım bi daha bencee.. cünküü içeri dogru toplanıomuss ya cıkıntıı doktorr tecrübeliyse egerr kesin tanı koyabiliomuss yanii.. allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinnn

canım endişelenme. 2sini de kullanıyorum. benimki de öyle. özellikle demir ilaçları yaparmış. o yüzden gyno ferro sanoldan sonra daha kötü oldu. he bi de kabızlık yaparmış. bol bol posalı gıdalar ye

kızlar ikili testi nasıl yapıyor doktor ...yaptıranlar yazabilirmi?yoksa internettenmi? bakayım yavv... merak ettim...:44:

Ultrasonda bebeğin ensesini ölçüp işaretliyor kaç mm olduğunu öğreniyorsun, sonra kan veriyorsun.Kan değerin ile bebeğin ensesinin değerini bilgisayara giriyorlar, sonucu 1 hafta sonra alıyorsun.

evet canım harika şeyler var orda hem de uygun. Alman markası halam yıllardır getirirdi ordan bize, ben bile büyüdüm o markayla desem yalan olmaz.

kızlar merhaba
kendi derdime düştüğüm, çok da fazla pc başında duramadığım için kimseye faydam dokunmuyor.
çünkü benim bulantılar tam gaz devam.yatsam bi dert yatmasam bi dert.bu hafta son olur inşallah,ne diyim

yaa şeker aşkolsun. her zaman hepsini okuyamıyorum ben. atlayarak gidiyom, bişiler yazıyom. kırk saattir ne yazdığını arıyorum. sıkma canını, kulaklarını tıka, gözlerini kapa, elini karnına koy miniği düşün. rahatla lütfen annesi, onun sana ihtiyacı var, üzme kuzuyu. yütfen yüüüüüüüüüüüüütfennn

canım yemekten şimdi geldim, hayırdır geçmişe bakıyım ne oldu kuzum?
canını sıkan ne oldu?

İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim...
Aslında ben gebeliğimin başından beri öyle fazla asabi, alıngan değildim...
Bugün sanırım biraz mide bulantımdan ve halsizliğimden, biraz da doktorum bu hafta içerisinde ikili testi yorumlayacağından endişeliyim, bu da beni sinirli ve gergin yaptı...
Bir de yine izin alacağım doktora gitmek için, hiç sevmiyorum izin almayı, müdürüm bugüne kadar anlayışlı davrandı,sgk da bana bu hakkı veriyor ama, bunalıyorum işte...Amirlerimin her an tersi dönebilir de....
Namaz kıldım, bu biraz iyi geldi.
İçimde kötü bi his yok ama, sıkıntı ediyorum işte...
İnşallah ferahlarım...

kabızlık yok çok şükür ama mide ağrısı da yapıyo bende aç karnına içildiği için midir bilmiyorum.

canım benim, dönem dönem öyle oluyor haklısın ama geçer merak etme
hormonların işidir yine.
kendini mutlu edicek şeylerle ilgilen, kendini şımart.
sevdiğin şarkıları aç dinle işyerinde.
bendede oluyor, kendimi zor toparlıyorum hele ki işler yoğunsa çok fena oluyor.

tatlım sana yazdığım cevaplar bitürlü cıkmıyor deminden beri ugrasıyorum... netim gidip geliyor... umarım bu cikar...canım arkadasım, ikili test gerginlik mi yaptı sana , kıyamam... insallah tertemiz cıkar sonucaların...

bende bu sabah gittim 2li test icin.. ense kalınlığı iyi dedi ama akım testinde negatiflik gördü buda pek iyi bisey degil.. 1 hafta stresli ve gergin bir bekleyis beni bekliyor simdi... sonuca göre amniyo sentez yapacaklar... yani hertarafımı atesler basıyor canım benimde... Rabbimize emanet artık...

umarım kendini daha iyi hissedersin canım...

ecrin arkadasım sanada cok gecmisler olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…