- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.361
İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim...
Aslında ben gebeliğimin başından beri öyle fazla asabi, alıngan değildim...
Bugün sanırım biraz mide bulantımdan ve halsizliğimden, biraz da doktorum bu hafta içerisinde ikili testi yorumlayacağından endişeliyim, bu da beni sinirli ve gergin yaptı...
Bir de yine izin alacağım doktora gitmek için, hiç sevmiyorum izin almayı, müdürüm bugüne kadar anlayışlı davrandı,sgk da bana bu hakkı veriyor ama, bunalıyorum işte...Amirlerimin her an tersi dönebilir de....
Namaz kıldım, bu biraz iyi geldi.
İçimde kötü bi his yok ama, sıkıntı ediyorum işte...
İnşallah ferahlarım...
canım benim, dönem dönem öyle oluyor haklısın ama geçer merak etme
hormonların işidir yine.
kendini mutlu edicek şeylerle ilgilen, kendini şımart.
sevdiğin şarkıları aç dinle işyerinde.
bendede oluyor, kendimi zor toparlıyorum hele ki işler yoğunsa çok fena oluyor.
kabızlık yok çok şükür ama mide ağrısı da yapıyo bende aç karnına içildiği için midir bilmiyorum.
izin işini takma. hakkın senin. sanırım asıl gerginliğin 2li test kaynaklı. diğerleri tuz biber olmuş. ben de gçen hafta yaptım aynı stresi biliyorsun. annem bir dürttü beni. kendine gel, bebeğe zarar veriyorsun, bak biz sizin gibi 2 haftada bir doktor yüzü görmedik ama sen de kardeşin de sağlıklısınız maşallah dedi. rahatlattı beni sağolsun. sen de bebeğin için herşeyin en güzelini dile ve test sonucunu değil bebeğini bekle canım
tatlım sana yazdığım cevaplar bitürlü cıkmıyor deminden beri ugrasıyorum... netim gidip geliyor... umarım bu cikar...canım arkadasım, ikili test gerginlik mi yaptı sana , kıyamam...insallah tertemiz cıkar sonucaların...
bende bu sabah gittim 2li test icin.. ense kalınlığı iyi dedi ama akım testinde negatiflik gördü buda pek iyi bisey degil.. 1 hafta stresli ve gergin bir bekleyis beni bekliyor simdi... sonuca göre amniyo sentez yapacaklar... yani hertarafımı atesler basıyor canım benimde... Rabbimize emanet artık...
umarım kendini daha iyi hissedersin canım...
ecrin arkadasım sanada cok gecmisler olsun...
İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim...
Aslında ben gebeliğimin başından beri öyle fazla asabi, alıngan değildim...
Bugün sanırım biraz mide bulantımdan ve halsizliğimden, biraz da doktorum bu hafta içerisinde ikili testi yorumlayacağından endişeliyim, bu da beni sinirli ve gergin yaptı...
Bir de yine izin alacağım doktora gitmek için, hiç sevmiyorum izin almayı, müdürüm bugüne kadar anlayışlı davrandı,sgk da bana bu hakkı veriyor ama, bunalıyorum işte...Amirlerimin her an tersi dönebilir de....
Namaz kıldım, bu biraz iyi geldi.
İçimde kötü bi his yok ama, sıkıntı ediyorum işte...
İnşallah ferahlarım...
Evet canım asıl zorum 2li test...USG sonuçlarım olumlu ama kan tahlili de önemli malum.
Testin sonucunu ikisi birlikte verecek...
İnşallah Rabbim hayırlısını nasip eder....
süt ve süt ürünlerinden 2 saat önce veya sonra iç dedi bana. kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum bu yüzden.
Canım yalnız değilsin dönem dönem hepimize oluyor böyle aynı endişeler yüzünden.
Allah hepimizin yardımcısı olsun hayatım.
İçini ferah tut korkma hayırlısıyla birşey cıkmaz.
merhaba herkese
cinsiyetleri öğrenen anneleri tebrik ediyorum darısı bekleyenlere inşallah
gurbetgüzeli, az önce geçmişi okurken bebeğini kaybettini öğrendim yeni gördüm canım benim çok üzüldüm Allahım sağlık sıhhatli bi çocuk daha versin inşallah diğer çocuklarınla birlikte tabi..
kızlar size bişey sorucam doktorlar herkese elevit vermiş benim doktorum bana "gyno ferro sanol" verdi. çok afedersiniz 4 gündür filan büyük tuvaletim kopkoyu yeşil renkte bu ilaçlar yapar mı sizce ya da size de oldu mu?? endişelenmeye başladım..
Geçmiş olsun tatlım, akım testi ne acaba hiç kulağıma çalınmamış?
Seninle bebek arasındaki kan akımı mı?
İnşallah amniyosenteze gerek kalmaz,Allahın izniyle...Tertemiz çıkar sonuçların rahatlarız hep birlikte inşallah.
İnşallah canım, ultrason sonucum da temiz, endişelenmemi gerektirecek birşeyim yok halbuki.
Ama benim huyum bu.
Şimdi mesela ben veya ailemden biri check-up yaptırsak sadece kontrol amaçlı ben yine böyle olurum.
Aslında hamile kalmasam psikoterapi alacaktım bu endişe bozukluğumu yenmek için, daha doğrusu hipnoterapi. Ama hamile kaldım, hipnoz şimdi uygun değil benim için.
benimki de cuma çıkacak. baştaki evham kalmadı bende. elden birşey gelmez çünkü. o yüzden bebeğe başka türlü zarar verecek stresten kaçınmak lazım tatlım. tabi dışardan konuşması kolay biliyorum. ancak bunları söyleyebiliyorum
Ben cidden Klinik bi vakayım bence psikolojik açıdan.Örnek vereyim:
Mesela hepatit b aşım var benim.Yani benim hepatit b olmam gibi bir durum söz konusu değil.Bağışıklık elde edildi.
Ama hepatit b tahlili istendi ya,gebelik başında, ben yine ya çıkarsa diye evham yaptım. Ya niye çıksın aşılısın işte!:84::84:
Ama kendime engel olamıyorum!
sağol canm yaptırdınmı sen? bana daha var bakalım..
Ben cidden Klinik bi vakayım bence psikolojik açıdan.Örnek vereyim:
Mesela hepatit b aşım var benim.Yani benim hepatit b olmam gibi bir durum söz konusu değil.Bağışıklık elde edildi.
Ama hepatit b tahlili istendi ya,gebelik başında, ben yine ya çıkarsa diye evham yaptım. Ya niye çıksın aşılısın işte!:84::84:
Ama kendime engel olamıyorum!
bilmiyorum canım, stres testimi ne... kalp yada kan akımı ile ilgili olabilir hic bilmiyorum... bir defa negatif gördü... sonra görmedi ama birdefa görmesi bile bile biraz endise yarattı.. sonucu kan testi belirleyecek yani.. hayırlısıyla temiz cıkarsa cok rahatlıcaz tabii...
buarada olasılık erkek cıktı bana sana bisey söyledimi cinsiyet ile ilgili? ama tabii erken daha yanılma payı var...
Canım benım ya, öyle düşünme Herşeyin hayırlısı,
herşey Allahtan.
Her şerde bile bir hayır vardır biliosun dimi, herşey bizim için.
Yüreğimizi ferah tutmamız lazım herşey için.
yani bu kadar korku ve endişeyle kendinede bebeğinede zarar verirsin.
zor bi durum arkadaşım seninki.. hamileyken sadece psikoloğa filan git istersen ne biliyim belki yardımı dokunur.
Beni doktorum devlet hastanesine yönlendirdi 2li test için, orda cinsiyet sorma lütfen dediler.
Kendi doktoruma ne zaman diye sorduğumda da 14 yada 15. haftalarda dedi.Yani herhalde Ağustosun ilk yada 2. haftası söyler...
Sağlıklı olsun da deli gibi de merak etmiyorum doğrusu....
İnşallah hepimizin testleri tertemiz çıkar tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?