2012 Şubat Anneleri

izin işini takma. hakkın senin. sanırım asıl gerginliğin 2li test kaynaklı. diğerleri tuz biber olmuş. ben de gçen hafta yaptım aynı stresi biliyorsun. annem bir dürttü beni. kendine gel, bebeğe zarar veriyorsun, bak biz sizin gibi 2 haftada bir doktor yüzü görmedik ama sen de kardeşin de sağlıklısınız maşallah dedi. rahatlattı beni sağolsun. sen de bebeğin için herşeyin en güzelini dile ve test sonucunu değil bebeğini bekle canım

Benim sebepsiz pek olmuyor da canım, ne zaman kontrole gidecek olsam yakın zamanda,hemen gerginlik başlıyor.

Evet canım asıl zorum 2li test...USG sonuçlarım olumlu ama kan tahlili de önemli malum.
Testin sonucunu ikisi birlikte verecek...
İnşallah Rabbim hayırlısını nasip eder....

Geçmiş olsun tatlım, akım testi ne acaba hiç kulağıma çalınmamış?
Seninle bebek arasındaki kan akımı mı?
İnşallah amniyosenteze gerek kalmaz,Allahın izniyle...Tertemiz çıkar sonuçların rahatlarız hep birlikte inşallah.

Canım yalnız değilsin dönem dönem hepimize oluyor böyle aynı endişeler yüzünden.
Allah hepimizin yardımcısı olsun hayatım.
İçini ferah tut korkma hayırlısıyla birşey cıkmaz.

Evet canım asıl zorum 2li test...USG sonuçlarım olumlu ama kan tahlili de önemli malum.
Testin sonucunu ikisi birlikte verecek...
İnşallah Rabbim hayırlısını nasip eder....

benimki de cuma çıkacak. baştaki evham kalmadı bende. elden birşey gelmez çünkü. o yüzden bebeğe başka türlü zarar verecek stresten kaçınmak lazım tatlım. tabi dışardan konuşması kolay biliyorum. ancak bunları söyleyebiliyorum

Canım yalnız değilsin dönem dönem hepimize oluyor böyle aynı endişeler yüzünden.
Allah hepimizin yardımcısı olsun hayatım.
İçini ferah tut korkma hayırlısıyla birşey cıkmaz.

İnşallah canım, ultrason sonucum da temiz, endişelenmemi gerektirecek birşeyim yok halbuki.
Ama benim huyum bu.
Şimdi mesela ben veya ailemden biri check-up yaptırsak sadece kontrol amaçlı ben yine böyle olurum.
Aslında hamile kalmasam psikoterapi alacaktım bu endişe bozukluğumu yenmek için, daha doğrusu hipnoterapi. Ama hamile kaldım, hipnoz şimdi uygun değil benim için.

canım bende elevitle muadil başka bir firmanın vitaminini kullanıyorum Decavit.
Sanırım vitamin vs fazlası o şekilde çıkıyor vücuttan ve renk değişik oluyor.
bendede öyle ayıptır sölemesi

bilmiyorum canım, stres testimi ne... kalp yada kan akımı ile ilgili olabilir hic bilmiyorum... bir defa negatif gördü... sonra görmedi ama birdefa görmesi bile bile biraz endise yarattı.. sonucu kan testi belirleyecek yani.. hayırlısıyla temiz cıkarsa cok rahatlıcaz tabii...
buarada olasılık erkek cıktı bana sana bisey söyledimi cinsiyet ile ilgili? ama tabii erken daha yanılma payı var...

İnşallah bebeğinle yenersin canım bu huyunu :)
Hipnoz yerine o öğretir bakarsın bunu yenmeyi :))

Ben cidden Klinik bi vakayım bence psikolojik açıdan.Örnek vereyim:
Mesela hepatit b aşım var benim.Yani benim hepatit b olmam gibi bir durum söz konusu değil.Bağışıklık elde edildi.
Ama hepatit b tahlili istendi ya,gebelik başında, ben yine ya çıkarsa diye evham yaptım. Ya niye çıksın aşılısın işte!:84::84:
Ama kendime engel olamıyorum!

zor bi durum arkadaşım seninki.. hamileyken sadece psikoloğa filan git istersen ne biliyim belki yardımı dokunur.

Canım benım ya, öyle düşünme Herşeyin hayırlısı,
herşey Allahtan.
Her şerde bile bir hayır vardır biliosun dimi, herşey bizim için.
Yüreğimizi ferah tutmamız lazım herşey için.
yani bu kadar korku ve endişeyle kendinede bebeğinede zarar verirsin.

Beni doktorum devlet hastanesine yönlendirdi 2li test için, orda cinsiyet sorma lütfen dediler.
Kendi doktoruma ne zaman diye sorduğumda da 14 yada 15. haftalarda dedi.Yani herhalde Ağustosun ilk yada 2. haftası söyler...
Sağlıklı olsun da deli gibi de merak etmiyorum doğrusu....
İnşallah hepimizin testleri tertemiz çıkar tatlım...

Biliyorum canım, mantık olarak baktığımızda öyle ama...
İlla bu duygu durumumun altında yatan bir sebep var,çocukluğumdan yada ergenliğimden kalan...Ama ne...

Ben cinsiyete odaklanmış durumdayım, kendimi bu şekilde yönlendiriyorum.Yoksa şimdi 2li yi taksam kafama sonucu değiştirmez..Bunun dışında 2lisi var, o biter 3lü, sonrasında 4lü tamam bitti ziyan heba oldu hamilelik.Belki de ilk ve son kez yaşadığımız bu güzelliği böyle çok düşünüp acaba birşey mi var diye geçirirsek sonradan çok ahh vahh ederiz bence.
Sen de ne olur pozitif şarkılar dinle, bir iki sallan akşamları evde, buzdolabından birşey alıcaksın mesela bebeğinle konuş "anne şimdi seni sevindireceeekkk" de, kimine saçma gelebilir malum henüz duymuyor ama kendini daha iyi hissedersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…