2012 Şubat Anneleri

Ben herkese yardımcı olmaya gayret ediyorum elimden geldiğince sağolsun kimse bana yorum yapmamış, sıkılma arkadaşım derdin nedir dememiş...
Canınız sağolsun bakalım.
Hayırlı günler hekese....

eyvah eyvah senin ilk kez boyle miden bulaniyor dimi...ben seni cok iyi anliyorum canim ben 6 haftadan beri hergun boyle gergin sinirli ve kusar vaziyetteyim..mide bulantisi ve kusma insani cok sinirli yapiyor cadi gibi bisi oluyor insan..etrafindakileri kiriyor...cok normal haftalardir hic yuzum gulmedi, gulmeyi unuttum resmen..h.sonu arkadaslarimizla bulusalim dedik agzimdan burnumdan geldi eve kactim resmen..asosyal oldum ciktim..yani diyecegim sudurki bana cok normal geldi bu anlattiklarin o yuzden bisi yazmadim ben...normal guleryuzlu eski halime donup, birseyler yiyebilmeyi ve insanlarin arasina karisabilmeyi dort gozle bekliyorum iste...bu yasadiklarin cok normal hormonlarin azizligi..niye boyle bir gun geciriyorum diye kendini stres yapma..sen en azindan 1 gununu boyle gecirdin...beterin beteri var misal ben bunu dusun mutlu ol bence

ya zaten erken tahmin canım bunlar.. evet en önemlisi testlerin temiz cıkıp sağlıkla doğmaları baska hersey bos yani...

tatlım bak simdi de ben yazdım üzgünüm diye kimse beni kaale bile almadı.. oluyo demek ki böyle...saol senden baska cevap verenim yokmus benimde..

Yok hayatım ben 6. haftadan beri bulantı çekiyorum...Çok daha beterlerini yaşadım, hiç yiyemediğim günler oldu, şimdi yine bulantım var ama yiyebiliyorum...Eskisine göre iyiyim...
Benim biraz psikolojik, evham, endişe filan....

Canım benim, kıyamam sana Arada bazen kaynayıveriyor aslında, kimseye kırılmıyorum da,kızmıyorum da ama gidip müdürüme mi naz yapayım şimdi diye size yaptım ben de
Bugünün kahramanları da senle ben olduk İyimi :44:
Normalde hiç tripçi değilimdir ama, uyuzluğum tuttu benim bugün
İlk kez de arada mesajım kaynamadı ama kapris yapcam ya herkese

allah korusun bebisini arkadasim insallah guzel haberler alirsin...

pikepolatcığımla ben bugün menopoz teyzeyiz.
Pışpışlayın lütfen bizi
Hiç olmazsa sinir yapmıyoruz, onu yapan da var
Polemik yaratırmışım şimdi

merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri internete giremiyordum bende 10+2 ünlük hamileyim ve inş. bu defa herşey yolunda gider. çünkü 3 tane düşüğün arkaından biraz korku biraz telaş yaşıyorum lütfen dualarınıza benide dahil edin.

benim sat 15 mayıs 2011 muhtelemelen doğum 18 şubat 2012 inşşallah yüce allahım hepimizin muradını verir ve sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz. hepinizi öpüyorum.

Hayırlı olsun tatlım Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

pikepolatcığımla ben bugün menopoz teyzeyiz.
Pışpışlayın lütfen bizi
Hiç olmazsa sinir yapmıyoruz, onu yapan da var
Polemik yaratırmışım şimdi

Tamam kabul, çarşambaya da ben randevu almak istiyorum menopoz teyzelik için malum sonucumu alıcam

Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun, Allah kucağına almayı nasip etsin.

canım bana da çoğunlukla kimse cevap vermiyor. hatta bi sefer bende yazmıştım kimse umursamadı diye hatta ona da cevap veren olmamıştı sanırım bi tek sen olmuştun.bende diyodum sadece bana mı böyle diye yoksa ben mi çok alınganım demek oluyomuş başkalarına da..

arkadaslar alınganlık dediginiz; bana amniyo sentez ihtimalimin cok yüksek oldugunu ögrenmem.. bu bir kuruntu degil.. yasımda 34 zaten risk daha fazla... yani gayet ciddi bir durumum var.. ben sabahtan beri aglamaktan bir hallerdeyim.

buraya girdigimden beri kendimle ilgili hicbir sıkıntımı bu topikte pek paylasmadım, herkes benim gibi diye.. zaten birbirimizin halinden anlıyoruz, sizin varliginiz bile, yani aynı endiselerden gecen insanlar olması yanlızlık hissini azaltıyor...
ben kendi adıma ilk defa bir endisemi paylastım sahsen.... en ufak bir yorum bile gelmedi... onu söyledim bblau ya , olabiliyor gibisinden..direkt bir alınganlık yapmadan...
bazen bisey söylemek yerine bir ikonla bile insan seni anlıyorum diye birbirinin yuregine dokunabilir bence...

genede her zaman herseyi en iyi tarafından alıp görmek daha iyi bence... yazmayıp icnizden gecirdiyseniz bile yeter... Allah hepimizin yardımcısı olsun

hoşgeldinnn
inşallah busefer sonuna kadar sağlıkla gider kucağına alırsın bebeğini

Oluyor tabi ya, benim kendi adıma özellikle cevap vermemezlik yaptığım kimse yok.
Bana da oldu, benim de başıma geldi.
Bildiğim konularda muhakkak cevap yazıyorum.

Ya ben bu topiğe girdiğimden beri herkes kuruntulu vesveseli takıntılı vs...Arkadaşlar neler oluyor anlamıyorum...Bakın mideler bulanıyor kusuluyor mideler yanıyor vs vs bunlar tabiki olacak anneliği kolaymı sandınız yoksa anne olmaya hazır değilsiniz ondan mı bu şikayetler...Ya çile çekilmeden hangi güzelliğe ulaşılmışki deyin bana ya inanın yazmayacaktım sinirliydim burda birilerine ama yazdıklarınızı okuyunca yine dayanamadım...Hamileyiz diye dünyanın sonu değil azıcık tadını çıkarın ya...Eşiniz sizinle iyi geçinmiyormu? siz iyi geçinin naz yapın kur yapın cilveleşin...Bebeğinizi ona sevdirin onu babalığa hazırlayın önce onunla aranızı düzeltinki bebek sağlıklı doğup büyüsün şimdi diyeceksiniz onlar kötü yok efendim inanmıyorum ben buna biz bayanlar otu b..a çevirmeyi çok iyi beceriyoruz hamileyiz diye herkesi kulumuz köpeğimiz olsun istiyoruz ama değil onlarda baba olacak onlarda şımarsın azıcık ne ekerseniz onu biçersiniz akşam bu yazdıklarımı kocalarınıza okutun eminim hak verecekler bana...Mesela ben eşim eve gelince ayyy aşkım gelmiş babası gelmiş vs vs önce şımarıtyorum ilgimi sevgimi belli ediyorum sonra bakıyor bu böyle bende öyle olayım diyor bana aynı şekilde karşılık veriyor deneyinde görün....Neyse gelelim ikinci konuya bu konuda çok çok rica ediyorum sizden hurafelere inanmayın yaa..Yok saç kestirince bebeğin ömrü kısalırmış hangi surede ayette yada ilmihalde var söyleyin bana Allah insan ömrünü bir saç kestirmek kadar basit kılabilirmi? lütfen bi düşünün ve inanmayın ben geçen gün kestirdim ayyy niye yaptın diyenlere RABBİM O KADAR BÜYÜKKİ VE BEN ONA O KADAR İNANIYORUM Kİ O BEBEĞİMİN ÖMRÜNÜ BİR KILI KESTİRMEYE BAĞLAMAZ dedim ve kestiler seslerini karar her konuda sizin kızlar lütfen azıcık toparlanın ailenizide kendinizide üzmeyin...Umarım anlaşılmışımdır...

evet canım.. oluyor yani bunlar gercekten stresli zamanlar tabii.. dedigim gibi ben normalde pek takılmam.. bugün benimde cok cok extra günüm... genelde kendimden bahsetmek yerine baslarına cevap vermeyi tercih ederim yapı olarak.. bugün yapamadım ...

Bilgisizliğime ver amniyosentez ihtimalinin yüksek olduğu cümlesini okuyunca hiçbirşey anlamadım, çünkü bilmiyorum.Durumun ciddiyetini anlamadım yani, hala daha bilgisizim, Allah yardımcın olsun, ama bilmediğim bir konuda ne yazacağımı bilemedim.
Çokta haklısın kendi adıma da özür dilerim.

Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin insallah

Biliyorum canım, mantık olarak baktığımızda öyle ama...
İlla bu duygu durumumun altında yatan bir sebep var,çocukluğumdan yada ergenliğimden kalan...Ama ne...

vallahi bende çok şey yaşadım, burda paylaşmıştım da çok. kendim için olsun, ailem için olsun.
ama çok şükür herşeyi bir bir atlattım, Allahım iyi günler gösterdi çok şükür
ve gerçektende her şerrin altında bir hayır olduğunu öğrendim.
ben çok sık sistit olurdum, delirirdim acıdan ağrıdan kıvranırdım çok çektim onu.
ama böbreğimdeki kitlenin bulunmasına vesile oldu çok şükür, iki üç sene sonra çıksaydı o herşey çok farklı olabilirdi dedi doktorum,
ameliyat oldum bitti gitti, şimdi ikisindende kurtuldum. kalp rahatsızlığım var, hamilelik risk dediler, onu atlattım ha çarptınların çok oluyor ama
allahım bana sağlık versin ben onlar iyi olsun diye geçicek diye telkin ediyorum kendimi,derin derin nefes alıyorum.
Hemde ikiz gebelik bu anlamda daha riskli ama Allahım bunu nasip etmiş, uygun görmüş demek ki altından kalkabilicem.
2004 de verem oldum, günde 13 hap ve 120 iğne yedim, onuda atlattım.
anlatsam çok uzun sürer bunların hepsi sınav işte, isyan edicek miyiz etmiycekmiyiz diye
isyan etmeyince Allahım karşılığını çok şükür kat kat veriyor.
korkma herşeyde Allahım arkamızda canım, biz onun yazdığı kaderi yaşıyoruz.
elimizden gelen tedbirleri aldıktan sonra içimiz rahat olsun.
Allahımıza emanetiz bizlerde, bebeklerimizde canlarım.

hatta sizle başka birşey daha paylaşıcam
artık bebek sahibi olmak istiyorduk ve bu rahatsızlıklarım için dr a gittik işte,
hepsi tek tek bı sıkıntı yok dedi.
sonra nette araştırırken gördüm,
eşim küçükken inmemiş testis ameliyatı olmuştu
onunla ilgili bilgileri okurken spermlerin, vucut içinde kalan testisde ısıdan dolayı ölebileceğinin ve
bu yüzden bebek sahibi olunamayacağını okudum,kadınlar klubünden de araştırdım bu durumda olan çok kişi çıktı.
sonra üroloji dr umu aradım, ona sordum eşimdn habersiz,
acil olarak spermiyogram önerdi ama bunu eşime söylemem imkansızdı.
yani söylesem kabul ederdi ama ben bu endişeyle onun baştan yenilmesini istemedim,
ben bir bayan olarak bu tarz bişey yaşasam, moralim bozulurdu.
sonra dua ettim, Allahımdna hayırlısını istedim
kadın dogum dr um bundan habersizdi, yaşımızdan dolayı sanırım altı ay denemede gebelik olmazsa gelin demişti.
bende bu altı ayda bunu tek başıma taşıycam dedim kendi kendime.
olmazsa bile bebeğimiz, belki hayırlısı budur dedim.
kalbim için sağlığım için vs..
ama Allahım üçüncü ayımızda iki mucize yolladı bize.
o yüzden demekki hayırlısı buymuş diyerek herşeyin üstesinden geleceğime inanıyorum.
şöylede düşünebiliriz
bizim yerimizde olmak isteyen bu endişeyi bile yaşamak isteyen o kadar fazla çift var ki.
elimizden gelen tedbirleri aldıktan sonra içimiz rahat olsun.
Allahımıza emanetiz bizlerde, bebeklerimizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…