- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.381
Ben herkese yardımcı olmaya gayret ediyorum elimden geldiğince sağolsun kimse bana yorum yapmamış, sıkılma arkadaşım derdin nedir dememiş...
Canınız sağolsun bakalım.
Hayırlı günler hekese....
Beni doktorum devlet hastanesine yönlendirdi 2li test için, orda cinsiyet sorma lütfen dediler.
Kendi doktoruma ne zaman diye sorduğumda da 14 yada 15. haftalarda dedi.Yani herhalde Ağustosun ilk yada 2. haftası söyler...
Sağlıklı olsun da deli gibi de merak etmiyorum doğrusu....
İnşallah hepimizin testleri tertemiz çıkar tatlım...
eyvah eyvah senin ilk kez boyle miden bulaniyor dimi...ben seni cok iyi anliyorum canim ben 6 haftadan beri hergun boyle gergin sinirli ve kusar vaziyetteyim..mide bulantisi ve kusma insani cok sinirli yapiyor cadi gibi bisi oluyor insan..etrafindakileri kiriyor...cok normal haftalardir hic yuzum gulmedi, gulmeyi unuttum resmen..h.sonu arkadaslarimizla bulusalim dedik agzimdan burnumdan geldi eve kactim resmen..asosyal oldum ciktim..yani diyecegim sudurki bana cok normal geldi bu anlattiklarin o yuzden bisi yazmadim ben...normal guleryuzlu eski halime donup, birseyler yiyebilmeyi ve insanlarin arasina karisabilmeyi dort gozle bekliyorum iste...bu yasadiklarin cok normal hormonlarin azizligi..niye boyle bir gun geciriyorum diye kendini stres yapma..sen en azindan 1 gununu boyle gecirdin...beterin beteri var misal ben bunu dusun mutlu ol bence
ya zaten erken tahmin canım bunlar.. evet en önemlisi testlerin temiz cıkıp sağlıkla doğmaları baska hersey bos yani...
tatlım bak simdi de ben yazdım üzgünüm diye kimse beni kaale bile almadı.. oluyo demek ki böyle...saol senden baska cevap verenim yokmus benimde..
tatlım sana yazdığım cevaplar bitürlü cıkmıyor deminden beri ugrasıyorum... netim gidip geliyor... umarım bu cikar...canım arkadasım, ikili test gerginlik mi yaptı sana , kıyamam...insallah tertemiz cıkar sonucaların...
bende bu sabah gittim 2li test icin.. ense kalınlığı iyi dedi ama akım testinde negatiflik gördü buda pek iyi bisey degil.. 1 hafta stresli ve gergin bir bekleyis beni bekliyor simdi... sonuca göre amniyo sentez yapacaklar... yani hertarafımı atesler basıyor canım benimde... Rabbimize emanet artık...
umarım kendini daha iyi hissedersin canım...
ecrin arkadasım sanada cok gecmisler olsun...
merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri internete giremiyordum bende 10+2 ünlük hamileyim ve inş. bu defa herşey yolunda gider. çünkü 3 tane düşüğün arkaından biraz korku biraz telaş yaşıyorum lütfen dualarınıza benide dahil edin.
benim sat 15 mayıs 2011 muhtelemelen doğum 18 şubat 2012 inşşallah yüce allahım hepimizin muradını verir ve sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz. hepinizi öpüyorum.
pikepolatcığımla ben bugün menopoz teyzeyiz.
Pışpışlayın lütfen bizi
Hiç olmazsa sinir yapmıyoruz, onu yapan da var
Polemik yaratırmışım şimdi
merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri internete giremiyordum bende 10+2 ünlük hamileyim ve inş. bu defa herşey yolunda gider. çünkü 3 tane düşüğün arkaından biraz korku biraz telaş yaşıyorum lütfen dualarınıza benide dahil edin.
benim sat 15 mayıs 2011 muhtelemelen doğum 18 şubat 2012 inşşallah yüce allahım hepimizin muradını verir ve sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz. hepinizi öpüyorum.
ya zaten erken tahmin canım bunlar.. evet en önemlisi testlerin temiz cıkıp sağlıkla doğmaları baska hersey bos yani...
tatlım bak simdi de ben yazdım üzgünüm diye kimse beni kaale bile almadı.. oluyo demek ki böyle...saol senden baska cevap verenim yokmus benimde..
canım bana da çoğunlukla kimse cevap vermiyor. hatta bi sefer bende yazmıştım kimse umursamadı diye hatta ona da cevap veren olmamıştı sanırım bi tek sen olmuştun.bende diyodum sadece bana mı böyle diye yoksa ben mi çok alınganım demek oluyomuş başkalarına da..
canım bana da çoğunlukla kimse cevap vermiyor. hatta bi sefer bende yazmıştım kimse umursamadı diye hatta ona da cevap veren olmamıştı sanırım bi tek sen olmuştun.bende diyodum sadece bana mı böyle diye yoksa ben mi çok alınganım demek oluyomuş başkalarına da..
arkadaslar alınganlık dediginiz; bana amniyo sentez ihtimalimin cok yüksek oldugunu ögrenmem.. bu bir kuruntu degil.. yasımda 34 zaten risk daha fazla... yani gayet ciddi bir durumum var.. ben sabahtan beri aglamaktan bir hallerdeyim.
buraya girdigimden beri kendimle ilgili hicbir sıkıntımı bu topikte pek paylasmadım, herkes benim gibi diye.. zaten birbirimizin halinden anlıyoruz, sizin varliginiz bile, yani aynı endiselerden gecen insanlar olması yanlızlık hissini azaltıyor...
ben kendi adıma ilk defa bir endisemi paylastım sahsen.... en ufak bir yorum bile gelmedi... onu söyledim bblau ya , olabiliyor gibisinden..direkt bir alınganlık yapmadan...
bazen bisey söylemek yerine bir ikonla bile insan seni anlıyorum diye birbirinin yuregine dokunabilir bence...
genede her zaman herseyi en iyi tarafından alıp görmek daha iyi bence... yazmayıp icnizden gecirdiyseniz bile yeter... Allah hepimizin yardımcısı olsun
Biliyorum canım, mantık olarak baktığımızda öyle ama...
İlla bu duygu durumumun altında yatan bir sebep var,çocukluğumdan yada ergenliğimden kalan...Ama ne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?