- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.401
arkadaslar alınganlık dediginiz; bana amniyo sentez ihtimalimin cok yüksek oldugunu ögrenmem.. bu bir kuruntu degil.. yasımda 34 zaten risk daha fazla... yani gayet ciddi bir durumum var.. ben sabahtan beri aglamaktan bir hallerdeyim.
buraya girdigimden beri kendimle ilgili hicbir sıkıntımı bu topikte pek paylasmadım, herkes benim gibi diye.. zaten birbirimizin halinden anlıyoruz, sizin varliginiz bile, yani aynı endiselerden gecen insanlar olması yanlızlık hissini azaltıyor...
ben kendi adıma ilk defa bir endisemi paylastım sahsen.... en ufak bir yorum bile gelmedi... onu söyledim bblau ya , olabiliyor gibisinden..direkt bir alınganlık yapmadan...
bazen bisey söylemek yerine bir ikonla bile insan seni anlıyorum diye birbirinin yuregine dokunabilir bence...
genede her zaman herseyi en iyi tarafından alıp görmek daha iyi bence... yazmayıp icnizden gecirdiyseniz bile yeter... Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bilgisizliğime ver amniyosentez ihtimalinin yüksek olduğu cümlesini okuyunca hiçbirşey anlamadım, çünkü bilmiyorum.Durumun ciddiyetini anlamadım yani, hala daha bilgisizim, Allah yardımcın olsun, ama bilmediğim bir konuda ne yazacağımı bilemedim.
Çokta haklısın kendi adıma da özür dilerim.
Yok hayatım ben 6. haftadan beri bulantı çekiyorum...Çok daha beterlerini yaşadım, hiç yiyemediğim günler oldu, şimdi yine bulantım var ama yiyebiliyorum...Eskisine göre iyiyim...
Benim biraz psikolojik, evham, endişe filan....
arkadaslar alınganlık dediginiz; bana amniyo sentez ihtimalimin cok yüksek oldugunu ögrenmem.. bu bir kuruntu degil.. yasımda 34 zaten risk daha fazla... yani gayet ciddi bir durumum var.. ben sabahtan beri aglamaktan bir hallerdeyim.
buraya girdigimden beri kendimle ilgili hicbir sıkıntımı bu topikte pek paylasmadım, herkes benim gibi diye.. zaten birbirimizin halinden anlıyoruz, sizin varliginiz bile, yani aynı endiselerden gecen insanlar olması yanlızlık hissini azaltıyor...
ben kendi adıma ilk defa bir endisemi paylastım sahsen.... en ufak bir yorum bile gelmedi... onu söyledim bblau ya , olabiliyor gibisinden..direkt bir alınganlık yapmadan...
bazen bisey söylemek yerine bir ikonla bile insan seni anlıyorum diye birbirinin yuregine dokunabilir bence...
genede her zaman herseyi en iyi tarafından alıp görmek daha iyi bence... yazmayıp icnizden gecirdiyseniz bile yeter... Allah hepimizin yardımcısı olsun
Allah kimsenin basına vermesin canım onu, insallah bende yasamak zorunda kalmam... cok riskli birsey...
sen cok tatlı, iyi bir insansın..
yapmaaaaaaa durduk yere evham yapmaaaaaa :84: dr. kagan kocatepeyi izliyorsundur uzman tv den..bak ne diyor orda 11. haftaya kadar gelmis gebeliklerin %99 u saglikli gebeliktir..dunyanin bircok yerinde hic bir doktor kontrolu bile olmadan yuzlerde binlerce saglikli bebek dunyaya geliyor..eskidende hic kontrol olmazmis annelerimiz, hepimiz saglikliyiz masallah...koyde kadinlar 8-10 tane cocuk doguruyorlar pespese bizim endiselerimizin binde birini yasamiyorlar inan...bizi bu kadar evhamli yapan modern cagin getirdikleri ne kadar cok sey biliyorsan o kadar evhamli ve stresli oluyorsun iste...saglikli bir gebelikte stres yapip bebegine durduk yere zarar veriyorsun bak boyle dusun...bendede var bu endiseler ama allahin dedigi olur biz ne kadar kendimizi yipratirsak yipratalim sonuc hic birseyi degistirmez..allaha emanet bebeklerimiz allah onlari korusun...bebeklerimiz icin dua edebiliriz en guzeli ve ic acicisi bu..namaz kilmissin bak icine huzur gelmis hemen...zihninin seni ele gecirip kotu senaryolar kurmasina ve seni korkutmasina izin verme...guclu ol zihnini sen ele gecir ve onu yonetmeye basla..sadece senin icin yazmadim bunu endiselenecek daha cok seylerimiz olacak bebekler dogduktan sonra hep yuregimiz agzimizda yasicaz ne kadar soguk kanli olursak o kadar rahat koruruz cocuklarimizi...amma konustum yaw gunlerdir yazmadim bisey tabi dokuluyor simdi catir catir
Amin inşallah senin de başına gelmez canım, inan üzüldüm öyle kimse cevap vermiyor diyince, çünkü sevdiğim kişiler arasındasın.Ne zaman belli olacak peki olup olmayacağı, neye göre belli olacak?
vallahi bende çok şey yaşadım, burda paylaşmıştım da çok. kendim için olsun, ailem için olsun.
ama çok şükür herşeyi bir bir atlattım, Allahım iyi günler gösterdi çok şükür
ve gerçektende her şerrin altında bir hayır olduğunu öğrendim.
ben çok sık sistit olurdum, delirirdim acıdan ağrıdan kıvranırdım çok çektim onu.
ama böbreğimdeki kitlenin bulunmasına vesile oldu çok şükür, iki üç sene sonra çıksaydı o herşey çok farklı olabilirdi dedi doktorum,
ameliyat oldum bitti gitti, şimdi ikisindende kurtuldum. kalp rahatsızlığım var, hamilelik risk dediler, onu atlattım ha çarptınların çok oluyor ama
allahım bana sağlık versin ben onlar iyi olsun diye geçicek diye telkin ediyorum kendimi,derin derin nefes alıyorum.
Hemde ikiz gebelik bu anlamda daha riskli ama Allahım bunu nasip etmiş, uygun görmüş demek ki altından kalkabilicem.
2004 de verem oldum, günde 13 hap ve 120 iğne yedim, onuda atlattım.
anlatsam çok uzun sürer bunların hepsi sınav işte, isyan edicek miyiz etmiycekmiyiz diye
isyan etmeyince Allahım karşılığını çok şükür kat kat veriyor.
korkma herşeyde Allahım arkamızda canım, biz onun yazdığı kaderi yaşıyoruz.
elimizden gelen tedbirleri aldıktan sonra içimiz rahat olsun.
Allahımıza emanetiz bizlerde, bebeklerimizde canlarım.
hatta sizle başka birşey daha paylaşıcam
artık bebek sahibi olmak istiyorduk ve bu rahatsızlıklarım için dr a gittik işte,
hepsi tek tek bı sıkıntı yok dedi.
sonra nette araştırırken gördüm,
eşim küçükken inmemiş testis ameliyatı olmuştu
onunla ilgili bilgileri okurken spermlerin, vucut içinde kalan testisde ısıdan dolayı ölebileceğinin ve
bu yüzden bebek sahibi olunamayacağını okudum,kadınlar klubünden de araştırdım bu durumda olan çok kişi çıktı.
sonra üroloji dr umu aradım, ona sordum eşimdn habersiz,
acil olarak spermiyogram önerdi ama bunu eşime söylemem imkansızdı.
yani söylesem kabul ederdi ama ben bu endişeyle onun baştan yenilmesini istemedim,
ben bir bayan olarak bu tarz bişey yaşasam, moralim bozulurdu.
sonra dua ettim, Allahımdna hayırlısını istedim
kadın dogum dr um bundan habersizdi, yaşımızdan dolayı sanırım altı ay denemede gebelik olmazsa gelin demişti.
bende bu altı ayda bunu tek başıma taşıycam dedim kendi kendime.
olmazsa bile bebeğimiz, belki hayırlısı budur dedim.
kalbim için sağlığım için vs..
ama Allahım üçüncü ayımızda iki mucize yolladı bize.
o yüzden demekki hayırlısı buymuş diyerek herşeyin üstesinden geleceğime inanıyorum.
şöylede düşünebiliriz
bizim yerimizde olmak isteyen bu endişeyi bile yaşamak isteyen o kadar fazla çift var ki.
elimizden gelen tedbirleri aldıktan sonra içimiz rahat olsun.
Allahımıza emanetiz bizlerde, bebeklerimizde.
Canım benim, kıyamam sanaArada bazen kaynayıveriyor aslında, kimseye kırılmıyorum da,kızmıyorum da ama gidip müdürüme mi naz yapayım şimdi diye size yaptım ben de
Bugünün kahramanları da senle ben oldukİyimi :44:
Normalde hiç tripçi değilimdir ama, uyuzluğum tuttu benim bugün
İlk kez de arada mesajım kaynamadı ama kapris yapcam ya herkese
allah korusun bebisini arkadasim insallah guzel haberler alirsin...
Ben herkese yardımcı olmaya gayret ediyorum elimden geldiğince sağolsun kimse bana yorum yapmamış, sıkılma arkadaşım derdin nedir dememiş...
Canınız sağolsun bakalım.
Hayırlı günler hekese....
canım benim de önceden 4 düşüğm var bu 5. gebelik.inşallah bu kez inancımızın gücüyle hepimiz kavuşacaz meleklerimize.merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri internete giremiyordum bende 10+2 ünlük hamileyim ve inş. bu defa herşey yolunda gider. çünkü 3 tane düşüğün arkaından biraz korku biraz telaş yaşıyorum lütfen dualarınıza benide dahil edin.
benim sat 15 mayıs 2011 muhtelemelen doğum 18 şubat 2012 inşşallah yüce allahım hepimizin muradını verir ve sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz. hepinizi öpüyorum.
herşey normal olucak Allahın izniyle yüreğini ferah tut
Haklısın canım…Yani senin durumun benimki gibi kuruntu değil…
Allah’ım inşallah dualarımızı kabul edecek ve bir şey çıkmayacak gör bak…
Ben de Rabbim kabul ederse elimden geldiği, dilimin döndüğünce sana dua edicem.
Bazen gerçekten aynı anda pek çok kişi yazarken sayfalar hızlı hızlı atlıyor, arada gözden kaçıveriyor.
Arkadaşlar da benim psikopat kuruntularımın ve yersiz alınganlığımın derdine düşünce, arada sanırım göz ardı oldu.
Biliyorsun sen direkt bana hitaben yazdığın halde ben de atlamıştım bir ara senin bana yazdığın mesajları.
Bir de inat yapar gibi,2 kere üst üste…
Burada birbirimizin derdini dinliyoruz, paylaşıyoruz.
alınganlık yapsak da olur mazeretimiz var, gebeyiz biz
Arkadaşlarımızdan Allah razı olsun, bazen eşim,annem çekemiyor valla
Hadi havamız değişsin, bi silkeleniverelim
canım haklısın, inşallah hayırlısıyla birşey çıkmayacak.
benim yengemdede çok yakın arkadaşımda da yapıldı.
onlarada dr, bu değeri yaşın arttırabilir demiş. içini rahat tut demişti.
ve yeğenim şimdi 7 aylık turp gibi.
Amin inşallah senin de başına gelmez canım, inan üzüldüm öyle kimse cevap vermiyor diyince, çünkü sevdiğim kişiler arasındasın.Ne zaman belli olacak peki olup olmayacağı, neye göre belli olacak?
canım arkadaşlarım ben ara ara girip okuyorum.hızlı bi şekilde geçiyorum.yazdıklarını ilk okuduğumda cvap yazmak içimden geçti ama ben tüm sahip olduğum değerlerimi duanın gücüne bağlı buluğum için size de içinizi ferah tutun,bol bol dua edin,Allah'a sığının inşallah herşey güzel olucak demek istedim.lakin her mesajımda herkese benzer ifadelerle teselli vermeye çalıştığım için topiğin vaizi konumuna düşmemek içn hiçbişey yazmadım.
ayrım yapmaksızın herkes dualarımda.inşallah 2012şubat ayında hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşacaz.
canım benim de önceden 4 düşüğm var bu 5. gebelik.inşallah bu kez inancımızın gücüyle hepimiz kavuşacaz meleklerimize.
benide sevooomusunn azelyaaa benide sevoomusunnn :2:
Bir kere beğeni tıkladım ama, on kere, kırk kere tıklamak istiyorum!
Canım çok haklısın.
Okurken gözlerim doldu...
Allaha koşulsuz emanet olmak bu...Sen çok iyi bir eşsin gerçekten...
İyi de bir anne olavaksın Allah'ın izniyle...
Birkaç Noktada kendime benzettiğim tavırların oldu…
Benim de eşim karaciğer hastası…Uzun zaman ona hiç sezdirmeden endişeler taşıdım, çeşitli sebeplerle…
Şükür her şey halloldu…
Artık daha iyi olucam…
Beni gerçekten silkelediniz.Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?