2012 Şubat Anneleri

herşey normal olucak Allahın izniyle yüreğini ferah tut

Allah kimsenin basına vermesin canım onu, insallah bende yasamak zorunda kalmam... cok riskli birsey...
sen cok tatlı, iyi bir insansın..

yapmaaaaaaa durduk yere evham yapmaaaaaa :84: dr. kagan kocatepeyi izliyorsundur uzman tv den..bak ne diyor orda 11. haftaya kadar gelmis gebeliklerin %99 u saglikli gebeliktir..dunyanin bircok yerinde hic bir doktor kontrolu bile olmadan yuzlerde binlerce saglikli bebek dunyaya geliyor..eskidende hic kontrol olmazmis annelerimiz, hepimiz saglikliyiz masallah...koyde kadinlar 8-10 tane cocuk doguruyorlar pespese bizim endiselerimizin binde birini yasamiyorlar inan...bizi bu kadar evhamli yapan modern cagin getirdikleri ne kadar cok sey biliyorsan o kadar evhamli ve stresli oluyorsun iste...saglikli bir gebelikte stres yapip bebegine durduk yere zarar veriyorsun bak boyle dusun...bendede var bu endiseler ama allahin dedigi olur biz ne kadar kendimizi yipratirsak yipratalim sonuc hic birseyi degistirmez..allaha emanet bebeklerimiz allah onlari korusun...bebeklerimiz icin dua edebiliriz en guzeli ve ic acicisi bu..namaz kilmissin bak icine huzur gelmis hemen...zihninin seni ele gecirip kotu senaryolar kurmasina ve seni korkutmasina izin verme...guclu ol zihnini sen ele gecir ve onu yonetmeye basla..sadece senin icin yazmadim bunu endiselenecek daha cok seylerimiz olacak bebekler dogduktan sonra hep yuregimiz agzimizda yasicaz ne kadar soguk kanli olursak o kadar rahat koruruz cocuklarimizi...amma konustum yaw gunlerdir yazmadim bisey tabi dokuluyor simdi catir catir

Haklısın canım…Yani senin durumun benimki gibi kuruntu değil…
Allah’ım inşallah dualarımızı kabul edecek ve bir şey çıkmayacak gör bak…
Ben de Rabbim kabul ederse elimden geldiği, dilimin döndüğünce sana dua edicem.
Bazen gerçekten aynı anda pek çok kişi yazarken sayfalar hızlı hızlı atlıyor, arada gözden kaçıveriyor.
Arkadaşlar da benim psikopat kuruntularımın ve yersiz alınganlığımın derdine düşünce, arada sanırım göz ardı oldu.
Biliyorsun sen direkt bana hitaben yazdığın halde ben de atlamıştım bir ara senin bana yazdığın mesajları.
Bir de inat yapar gibi,2 kere üst üste…
Burada birbirimizin derdini dinliyoruz, paylaşıyoruz.
alınganlık yapsak da olur mazeretimiz var, gebeyiz biz
Arkadaşlarımızdan Allah razı olsun, bazen eşim,annem çekemiyor valla
Hadi havamız değişsin, bi silkeleniverelim

canım haklısın, inşallah hayırlısıyla birşey çıkmayacak.
benim yengemdede çok yakın arkadaşımda da yapıldı.
onlarada dr, bu değeri yaşın arttırabilir demiş. içini rahat tut demişti.
ve yeğenim şimdi 7 aylık turp gibi.

Allah kimsenin basına vermesin canım onu, insallah bende yasamak zorunda kalmam... cok riskli birsey...
sen cok tatlı, iyi bir insansın..

Amin inşallah senin de başına gelmez canım, inan üzüldüm öyle kimse cevap vermiyor diyince, çünkü sevdiğim kişiler arasındasın. Ne zaman belli olacak peki olup olmayacağı, neye göre belli olacak?

Bir kere beğeni tıkladım ama, on kere, kırk kere tıklamak istiyorum!

Canım çok haklısın.
Okurken gözlerim doldu...
Allaha koşulsuz emanet olmak bu...Sen çok iyi bir eşsin gerçekten...
İyi de bir anne olavaksın Allah'ın izniyle...
Birkaç Noktada kendime benzettiğim tavırların oldu…
Benim de eşim karaciğer hastası…Uzun zaman ona hiç sezdirmeden endişeler taşıdım, çeşitli sebeplerle…
Şükür her şey halloldu…
Artık daha iyi olucam…
Beni gerçekten silkelediniz.Teşekkür ederim.

iste evet

neyse Rabbime emanet artık.. ne yazdıysa öyle olaak...

allah korusun bebisini arkadasim insallah guzel haberler alirsin...

saol canım

bugün yazdıgım mesajlar cıkmıyo deli olcam ben engellendm mi yoksa işyerndne birilerimi engelleiyor anlamadım baglantım kopuyor sürekli ama sadece bu sayfada ve yazdığım mesajlar cevapla diyorum sayfa kapanıyor deli oluyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa

Ben herkese yardımcı olmaya gayret ediyorum elimden geldiğince sağolsun kimse bana yorum yapmamış, sıkılma arkadaşım derdin nedir dememiş...
Canınız sağolsun bakalım.
Hayırlı günler hekese....

canım arkadaşlarım ben ara ara girip okuyorum.hızlı bi şekilde geçiyorum.yazdıklarını ilk okuduğumda cvap yazmak içimden geçti ama ben tüm sahip olduğum değerlerimi duanın gücüne bağlı buluğum için size de içinizi ferah tutun,bol bol dua edin,Allah'a sığının inşallah herşey güzel olucak demek istedim.lakin her mesajımda herkese benzer ifadelerle teselli vermeye çalıştığım için topiğin vaizi konumuna düşmemek içn hiçbişey yazmadım.
ayrım yapmaksızın herkes dualarımda.inşallah 2012şubat ayında hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşacaz.

canım benim de önceden 4 düşüğm var bu 5. gebelik.inşallah bu kez inancımızın gücüyle hepimiz kavuşacaz meleklerimize.

herşey normal olucak Allahın izniyle yüreğini ferah tut

Amin inşallah senin de başına gelmez canım, inan üzüldüm öyle kimse cevap vermiyor diyince, çünkü sevdiğim kişiler arasındasın. Ne zaman belli olacak peki olup olmayacağı, neye göre belli olacak?

Arkadaslar cok tesekkur ederim... Ya daha öncede söyledigim gibi kimseye haber vermemistik hamileligi.. ve inanın tek duymak istedigim belkide ; "merak etme, insallah yolunda gider hersey" gibi sözlerdi bu kadar...

Güzel yüreklerinize saglik olsun... Rabbim herkesin gönlüne göre yakısanı hayırlı kılıp versin insallah

Son düzenleme:

amin canım insallah... Evet tatlım dualar olmasa devam edemezdik.. söylenecek en güzel sözler öyle bencede...
saol tatlım

Bir kere beğeni tıkladım ama, on kere, kırk kere tıklamak istiyorum!

bunu pikepolat icinde yazmistim ayrica...bu arada yakin bir tandigimin hamileliginde 2 li yada 3 lu testlerden birinde degerleri saglikli cikmamis sakat bir cocuk olma ihtimali var demisler..2-3 ay ici icini yemis kadincagizin neyse uzatmayayim sonra degerleri duzelmis ve zehir gibi zeki ve cokta guzel bir kizi olmus simdi 6 yasinda fistik gibi ...doktorunda, testerinde yanilma paylari vardir cogu zaman...hemen karamsar olmamakta fayda var...

canım benimm çok teşekkür ederim.
benimde bunları okurken gözlerim doldu.
haşa amacım silkelemek değil de hani yanlız olmadığımızı bilmek.
Hatta yazarken tedirgin olmadım da değil :))
yeter sana da yaşadıklarına daaaa diycek diye

merhabalar güzel anneler,ben de herkese cevap yazan arkadaşları hep hayranlıkla takip ediyordum.topiği açıyorum iki arkadaş mesajlaşıyor oluyor ben de araya dalamıyorum aaaaa ben de öyle hissediyorum falan diye yazamıyorum.işte yaradılış napayım.illa birisi bana direk soracak falan.o yüzden sürekli yazan arkadaşları takdir ediyorum.yani biz size yazamıyorsak da aklımızdasınız.

pikepolatcım sen ikili yaptırınca stress yaptın ben daha yaptırmadan gerilmiş bi durumdayım.acaba hiç yaptırmasam mı diye düşünüyorum ama eşim yaptıralım diyo.

kız bblau ben seni seviyom sıkma canını nolurrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…