- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.421
bugün yazdıgım mesajlar cıkmıyo deli olcam ben engellendm mi yoksa işyerndne birilerimi engelleiyor anlamadım baglantım kopuyor sürekli ama sadece bu sayfada ve yazdığım mesajlar cevapla diyorum sayfa kapanıyor deli oluyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa
merhabalar güzel anneler,ben de herkese cevap yazan arkadaşları hep hayranlıkla takip ediyordum.topiği açıyorum iki arkadaş mesajlaşıyor oluyor ben de araya dalamıyorum aaaaa ben de öyle hissediyorum falan diye yazamıyorum.işte yaradılış napayım.illa birisi bana direk soracak falan.o yüzden sürekli yazan arkadaşları takdir ediyorum.yani biz size yazamıyorsak da aklımızdasınız.
pikepolatcım sen ikili yaptırınca stress yaptın ben daha yaptırmadan gerilmiş bi durumdayım.acaba hiç yaptırmasam mı diye düşünüyorum ama eşim yaptıralım diyo.
kız bblau ben seni seviyom sıkma canını nolurrrrrrr
merhabalar güzel anneler,ben de herkese cevap yazan arkadaşları hep hayranlıkla takip ediyordum.topiği açıyorum iki arkadaş mesajlaşıyor oluyor ben de araya dalamıyorum aaaaa ben de öyle hissediyorum falan diye yazamıyorum.işte yaradılış napayım.illa birisi bana direk soracak falan.o yüzden sürekli yazan arkadaşları takdir ediyorum.yani biz size yazamıyorsak da aklımızdasınız.
pikepolatcım sen ikili yaptırınca stress yaptın ben daha yaptırmadan gerilmiş bi durumdayım.acaba hiç yaptırmasam mı diye düşünüyorum ama eşim yaptıralım diyo.
Ya ben bu topiğe girdiğimden beri herkes kuruntulu vesveseli takıntılı vs...Arkadaşlar neler oluyor anlamıyorum...Bakın mideler bulanıyor kusuluyor mideler yanıyor vs vs bunlar tabiki olacak anneliği kolaymı sandınız yoksa anne olmaya hazır değilsiniz ondan mı bu şikayetler...Ya çile çekilmeden hangi güzelliğe ulaşılmışki deyin bana ya inanın yazmayacaktım sinirliydim burda birilerine ama yazdıklarınızı okuyunca yine dayanamadım...Hamileyiz diye dünyanın sonu değil azıcık tadını çıkarın ya...Eşiniz sizinle iyi geçinmiyormu? siz iyi geçinin naz yapın kur yapın cilveleşin...Bebeğinizi ona sevdirin onu babalığa hazırlayın önce onunla aranızı düzeltinki bebek sağlıklı doğup büyüsün şimdi diyeceksiniz onlar kötü yok efendim inanmıyorum ben buna biz bayanlar otu b..a çevirmeyi çok iyi beceriyoruz hamileyiz diye herkesi kulumuz köpeğimiz olsun istiyoruz ama değil onlarda baba olacak onlarda şımarsın azıcık ne ekerseniz onu biçersiniz akşam bu yazdıklarımı kocalarınıza okutun eminim hak verecekler bana...Mesela ben eşim eve gelince ayyy aşkım gelmiş babası gelmiş vs vs önce şımarıtyorum ilgimi sevgimi belli ediyorum sonra bakıyor bu böyle bende öyle olayım diyor bana aynı şekilde karşılık veriyor deneyinde görün....Neyse gelelim ikinci konuya bu konuda çok çok rica ediyorum sizden hurafelere inanmayın yaa..Yok saç kestirince bebeğin ömrü kısalırmış hangi surede ayette yada ilmihalde var söyleyin bana Allah insan ömrünü bir saç kestirmek kadar basit kılabilirmi? lütfen bi düşünün ve inanmayın ben geçen gün kestirdim ayyy niye yaptın diyenlere RABBİM O KADAR BÜYÜKKİ VE BEN ONA O KADAR İNANIYORUM Kİ O BEBEĞİMİN ÖMRÜNÜ BİR KILI KESTİRMEYE BAĞLAMAZ dedim ve kestiler seslerini karar her konuda sizin kızlar lütfen azıcık toparlanın ailenizide kendinizide üzmeyin...Umarım anlaşılmışımdır...
merhaba herkese
cinsiyetleri öğrenen anneleri tebrik ediyorum darısı bekleyenlere inşallah
gurbetgüzeli, az önce geçmişi okurken bebeğini kaybettini öğrendim yeni gördüm canım benim çok üzüldüm Allahım sağlık sıhhatli bi çocuk daha versin inşallah diğer çocuklarınla birlikte tabi..
kızlar size bişey sorucam doktorlar herkese elevit vermiş benim doktorum bana "gyno ferro sanol" verdi. çok afedersiniz 4 gündür filan büyük tuvaletim kopkoyu yeşil renkte bu ilaçlar yapar mı sizce ya da size de oldu mu?? endişelenmeye başladım..
Canım çok güzel anlatmışsın da, endişelerle vesveselerle anneliği kolay sanmak arasındaki bağlantıyı çözemedim ben. Anneliğe hazır olmamakla, kolay sanmakla alakası yok. Benim bu uğurda yaşadığım sıkıntıları, verdiğim emekleri, yaşadığım düşükte başıma gelenleri, bu gebeliğimde yaşadığım ve yaşamakta olduğum sağlık sorunlarını yazsam akşama kadar okur da bitiremez bu millet. Bunlardan olsa olsa bahsetmişimdir, asla yakınmamışımdır, her zaman bebeğimden alabildiğim tek sinyal olarak nitelendirip şükretmişimdir. Endişelerim bir anksiyete bozukluğu bunu zaten inkar etmiyorum ve mantıksal bir dayanağı olmadığını ama bunun bir mide rahatsızlığı gibi, bir kalp hastalığı gibi bir hastalık olduğunu, duygu durum bozukluğu olduğunu da söylüyorum zaten. Elimde olsa ben de ne kendime ne bebeğime zarar vermek istemem.
Bunu bu kadar basite indirgeyip yorumlamana şaşırdım doğrusu.
Üslubunu biraz törpülesen daha iyi anlaşılırsın diye düşünüyorum nacizene. Bu yazına ve daha önce birkaç kez dikkatimi çeken çıkışlarına istinaden söylüyorum bunu da.
Ben kendi adıma cevaplıyorum bu yazdıklarını tabi, bana yönelttiğini düşündüğüm için. Yanlış anladıysam kusura bakma. Bana yöneltmediysen, üzerime aldım ben, henüz benimle alakalı konuşulduğu için.
Asla kimse köpeğim olsun, insanlar beni çeksin gibi bir derdim de yok. Burada arkadaşlarımla paylaştım rahatsızlığımı sadece. Bu forum iyi ve kötüyü paylaşmak için var diye düşünüyorum.
Evlilikle alakalı da tavsiyelerde bulunmuşsun, sağolasın. Ama hiçbir zaman eşimi köle olarak görmedim, hayat arkadaşımdır, yoldaşımdır, en yakın dostumdur.
Senden yaklaşık bi 8-9 yaş büyüğüm, evlilikte de daha tecrübeliyim muhtemelen. Tecrübe ettiklerim de sene olarak deneyimimi epey katlar O yüzden, eşle alakalı kısmı,tavsiye olarak nitelendirmiyorum kendim için.
Yani sözün özü, bazen insanları yanlış anlayıp, kırıcı, irrite edici yazabiliyorsun, onu söyleyeyim.
NOT: buyukmujdemin yazısını epey sonradan gördüm ve cevap yazıp yazmamak için çok düşündüm,gittim geldim,ama yazının başlığı ve üslubu beni yazmaya itti. Kendisinin agresif tutumu öteden beri dikkatimi çekiyordu ve bu hitabın bana yönelik olduğunu hissettiğim için cevap hakkı kullanmak istedim.
Maksadım kimseyle polemiğe girmek, forumda yazanları huzursuz etmek değil.
Ama bana böylesi rahat şekilde ithamda bulunabiliyorsa biri, beni ve geçmişimi bilmeden, hikayem hakkında fikir sahibi olmadan ben de cevap verebilmeliyim sanırım.
Şimdiden herkesten verdiğim rahatsızlık için özür dilerim.
arkadaşalar daha önceki gebeliklerimde de dikkatimi çeken bişeyi paylaşıam sizinle.sırt üstü uzandığımda karnımın tam bebeğin olduğu bölümünde kalp atım ritmindehızlı hızlı kalkıp kalkıp indiği farkediyorum.öyle hoşuma gidiyo ki sanki bebek hareket ediyomuş ta kese zıp zıp oynuyomuş gibiaslında bu durumun gerçeklikle,bilimle uzaktan yakından ilişkisi yok muhtemelen ama yine de bebeğimin hareket ediyor olduğunu düşünmek beni mutlu ediyo.sizleer de evdeyken sırt üztü yatın bakalım sizin de göbeğiniz hoplayack mı?
hayir hic ozur dileme bence...cunku ayni dusunceleri paylasiyorum seninle..ben esimden sikayet etmistim burda gecen haftalarda cok zor bir hamilelik gecirdigim icin duygularimi kontrol edemiyorum ve elimde degil..ve cokta duygusalim en ufacik seyde aliniyorum ama bunlari ben yapmiyorum gercekten elimde degil bazi seyler..anlayisli ve yumusak olmasi gereken ben degilim bana gore eslerin hamilelikte hanimlarina anlayisli ve yumusak olmalari gerektigini dusunuyorum...bunu eslerimizi kole gibi kullanalim anlaminda dusunmemistim acikcasi...buyukmujdem arkadasimiz burada bu ozelimi paylasmakla hata yaptigimi dusundurdu bana cunku seninde dedigin gibi uslubu cok sert ve kucumseyici...esimle surekli bu halde degiliz tabiki...ben burada kocamla cilvelesmelerimizi anlatmadim hic niye anlatayimki..ben anlatmiyorum diye esimle surekli sorun yasiyorum anlamina gelmemeli bu...sorunlarimizi paylasyoruz burada daraldigimizda rahat bir nefes alabilmek icin...anneligi kolaymi saniyorsunuz bunlari goze alacaktiniz derkenki ukalaligin bence alttan alinir gibi degil...daha fazla yazmayacagim zaten soylemek istediklerimi yazmissin...
azelya55 bişey sorabilirmiyim canım ismin nasıl kırmızı oluyor burada başka bir üyelik falanamı? kayıt oluyorsun? merak ettim..yoksa ekstra bişeylermi? isteniyor onun için..profilinde renkli senin...:44:
hayir hic ozur dileme bence...cunku ayni dusunceleri paylasiyorum seninle..ben esimden sikayet etmistim burda gecen haftalarda cok zor bir hamilelik gecirdigim icin duygularimi kontrol edemiyorum ve elimde degil..ve cokta duygusalim en ufacik seyde aliniyorum ama bunlari ben yapmiyorum gercekten elimde degil bazi seyler..anlayisli ve yumusak olmasi gereken ben degilim bana gore eslerin hamilelikte hanimlarina anlayisli ve yumusak olmalari gerektigini dusunuyorum...bunu eslerimizi kole gibi kullanalim anlaminda dusunmemistim acikcasi...buyukmujdem arkadasimiz burada bu ozelimi paylasmakla hata yaptigimi dusundurdu bana cunku seninde dedigin gibi uslubu cok sert ve kucumseyici...esimle surekli bu halde degiliz tabiki...ben burada kocamla cilvelesmelerimizi anlatmadim hic niye anlatayimki..ben anlatmiyorum diye esimle surekli sorun yasiyorum anlamina gelmemeli bu...sorunlarimizi paylasyoruz burada daraldigimizda rahat bir nefes alabilmek icin...anneligi kolaymi saniyorsunuz bunlari goze alacaktiniz derkenki ukalaligin bence alttan alinir gibi degil...daha fazla yazmayacagim zaten soylemek istediklerimi yazmissin...
Canım çok güzel anlatmışsın da, endişelerle vesveselerle anneliği kolay sanmak arasındaki bağlantıyı çözemedim ben. Anneliğe hazır olmamakla, kolay sanmakla alakası yok. Benim bu uğurda yaşadığım sıkıntıları, verdiğim emekleri, yaşadığım düşükte başıma gelenleri, bu gebeliğimde yaşadığım ve yaşamakta olduğum sağlık sorunlarını yazsam akşama kadar okur da bitiremez bu millet. Bunlardan olsa olsa bahsetmişimdir, asla yakınmamışımdır, her zaman bebeğimden alabildiğim tek sinyal olarak nitelendirip şükretmişimdir. Endişelerim bir anksiyete bozukluğu bunu zaten inkar etmiyorum ve mantıksal bir dayanağı olmadığını ama bunun bir mide rahatsızlığı gibi, bir kalp hastalığı gibi bir hastalık olduğunu, duygu durum bozukluğu olduğunu da söylüyorum zaten. Elimde olsa ben de ne kendime ne bebeğime zarar vermek istemem.
Bunu bu kadar basite indirgeyip yorumlamana şaşırdım doğrusu.
Üslubunu biraz törpülesen daha iyi anlaşılırsın diye düşünüyorum nacizene. Bu yazına ve daha önce birkaç kez dikkatimi çeken çıkışlarına istinaden söylüyorum bunu da.
Ben kendi adıma cevaplıyorum bu yazdıklarını tabi, bana yönelttiğini düşündüğüm için. Yanlış anladıysam kusura bakma. Bana yöneltmediysen, üzerime aldım ben, henüz benimle alakalı konuşulduğu için.
Asla kimse köpeğim olsun, insanlar beni çeksin gibi bir derdim de yok. Burada arkadaşlarımla paylaştım rahatsızlığımı sadece. Bu forum iyi ve kötüyü paylaşmak için var diye düşünüyorum.
Evlilikle alakalı da tavsiyelerde bulunmuşsun, sağolasın. Ama hiçbir zaman eşimi köle olarak görmedim, hayat arkadaşımdır, yoldaşımdır, en yakın dostumdur.
Senden yaklaşık bi 8-9 yaş büyüğüm, evlilikte de daha tecrübeliyim muhtemelen. Tecrübe ettiklerim de sene olarak deneyimimi epey katlar…O yüzden, eşle alakalı kısmı,tavsiye olarak nitelendirmiyorum kendim için.
Yani sözün özü, bazen insanları yanlış anlayıp, kırıcı, irrite edici yazabiliyorsun, onu söyleyeyim.
NOT: buyukmujdemin yazısını epey sonradan gördüm ve cevap yazıp yazmamak için çok düşündüm,gittim geldim,ama yazının başlığı ve üslubu beni yazmaya itti. Kendisinin agresif tutumu öteden beri dikkatimi çekiyordu ve bu hitabın bana yönelik olduğunu hissettiğim için cevap hakkı kullanmak istedim.
Maksadım kimseyle polemiğe girmek, forumda yazanları huzursuz etmek değil.
Ama bana böylesi rahat şekilde ithamda bulunabiliyorsa biri, beni ve geçmişimi bilmeden, hikayem hakkında fikir sahibi olmadan ben de cevap verebilmeliyim sanırım.
Şimdiden herkesten verdiğim rahatsızlık için özür dilerim.
kızlar herkes istediğini yazmakta özgür bence sonuçta şubatta anne olacak adaylar burda dertleşiyoruz biraraya geliyoruz sıkıntıları yazamayacaksak ne anlamı var ki herşey yolunda gitmiyor bazen sıkıntı stres kaygı hepimiz yaşıyor bunları ama çok kalabalığız ya takip edemiyorum topiği hiç o yüzden
Biri bana şu çizelge nasıl oluyor söylesin lütfen :26: ÇıldırıcamLilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. üye oldum ama yok yapamadım Yardııımmmm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?