2012 Şubat Anneleri

hadi hadi konuyu degistirelim amannn bosverelimmm bende bir duja gireyim ekrana yapistim vallahi..alisveris flan beni bekler bebisime meyve alayim tatli eriklerden istedi gorusuruz sekerler opuyorum sizii

hadi hadi konuyu degistirelim amannn bosverelimmm bende bir duja gireyim ekrana yapistim vallahi..alisveris flan beni bekler bebisime meyve alayim tatli eriklerden istedi gorusuruz sekerler opuyorum sizii

Afiyet olsun şimdiden
Biz de erken çıksak keşke, daha 1 saat var mesainin bitmesine

arkadaşlar şu konuyu değiştirsek artık bütün gün işte olan biri olarak zaten morale dertleşmeye ihtiyacımız var..canımızı sıkmayalım herşeyle değilmi?

kızlar yeni bişeyler aldınızmı? bebeklere..özellikle cinsiyetini öğrenenlerin şimdi yerinde olmak isterdim valla....

ben hala hangi hastaneye gideceğime karar veremedim .tam bi yere karar veriyorum birisinden bişey duyuyorum vazgeçiyorum.bi doktora başlasam rahatlayacağım:)

banuesra,DYGBAL,bblau ben de size hakveriyorum.ben de büyükmucizem in yazdıklarını okyunca kendimi bir an için bi yanlış yapmış ta yargılnıyormuş gibi hissttim.çünkü ben de saç konusunda yorumda bulumuştum.hurafelere inanmadığımı belirterek evhamlı olduğumu ve kestirmeyeceğimi söylemiştim.elhamdülillah inancım sonsuz,tabi ki benim bebeğimin kaderi bir kılla belirlenemez.ama insan 4 bebeğini kaybedince hurafe murafe demeden tedbirli davranmak istiyo.birilerinin beni tam olarak anlayabilmesi için başımdan geçenleri bilmesi,beni yakinen tanıması gerekir.burada bütün sıkıntılarımızı,geçmişimizi vvs. paylaşamayız ki..yine daha önce eşimle ilgili bişeyler de paylaşmıştım.büyükmucizemin yazısını okuyunca aynen ben de sizler gibi iyi niyetle yzılmış olduğunu düşündüm ama niyetlerimiz kadar eylemlerimiz ve söylemleriimiz de önemli..buradaki bütün arkadaşlarımızın yazılı ileitişimde bir takım engellerin olacağını hesap etmelerini,bizlerin pc başında sadece yazıları okuyarak iyi niyetleri ve kötü niyetleri göremeyeceğimizi göz önünde bulundurmalarını ve dikkatli yazmalarını ben de rica ediyorum.

ben hala hangi hastaneye gideceğime karar veremedim .tam bi yere karar veriyorum birisinden bişey duyuyorum vazgeçiyorum.bi doktora başlasam rahatlayacağım:)

İstanbulda mısın sen? Belki doktor tavsiye eden olur, Samsunda olsaydın yardımcı olurdum Doktor çok önemli, umarım içine sinen bir doktor bulursun.

canım yokmu çevrende tavsiye edilen biri arkadaşlarından akrabalarından duyduğun?..bi git gör ona göre karar ver herkes bişey söyler..bazıları sırf lekelemek içinde söylenir..haberin olsun..kendin görmeden inanma...

kızlar bütün gün bu konuyumu? konuşacağız..hadi biraz enerji..gülümseyin..zaten yazan kişi burda yok olunca sorarsınız ama ben kötü niyetle yazdığını sanmıyorum..herkes hassas şu dönem farklı anlaşılmış olabilir..biz başka şeyler konuşalım..bebekler nasıl? nasıl gidiyor..?bakalım..neler yapıyor çalışmayanlar evde..ahh ahhh bende evde olsam şimdi yatsam ..ama inş yarın izinliyim keyif yapacağım..

İstanbul yenibosna Hayrun nisa hastanesi Asiye uzun benim doktorum ... Ben ondan razıyım Allah ta ondan razı olsun Umarım iyi bir doktor bulursun kendine

kızlar yeni bişeyler aldınızmı? bebeklere..özellikle cinsiyetini öğrenenlerin şimdi yerinde olmak isterdim valla....

ben ilk defa burada sizlerden duymuştum ilk donu anne alırsa bebek de donanır diye:)öğrendiğim gün koşa koşa çarşıya gittim beyaz bi doniş aldım yavruma.ilk alışverişimi yapmış oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…