- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.461
nasılsınızz kızlarrr diyecektimm kiiiii anladıgım kadarıyla serin rüzgarlarr esmiş burda yinee:26::26::26: nazar degdi topigee bi gerginliktir gidiyo. :78:
Ya sorma hala devam etmek de klima serinliğiUmarım düzelir
hadi hadi konuyu degistirelim amannn bosverelimmmbende bir duja gireyim ekrana yapistim vallahi..alisveris flan beni bekler bebisime meyve alayim tatli eriklerden istedi gorusuruz sekerler opuyorum sizii
Ya sorma hala devam etmek de klima serinliğiUmarım düzelir
Valla yazılanların muhattabı olunca o kadar serin gelmiyor demek ki insana...
ben hala hangi hastaneye gideceğime karar veremedim .tam bi yere karar veriyorum birisinden bişey duyuyorum vazgeçiyorum.bi doktora başlasam rahatlayacağım:)
ben hala hangi hastaneye gideceğime karar veremedim .tam bi yere karar veriyorum birisinden bişey duyuyorum vazgeçiyorum.bi doktora başlasam rahatlayacağım:)
Tabiki düzelir, düzelecek ama konuşarak, konuşmadan düzelmez.
Olabilir tabiBenim yüzümden de gerilmedin herhalde dimi klima serinliği falan dedim diye
kızlar yeni bişeyler aldınızmı? bebeklere..özellikle cinsiyetini öğrenenlerin şimdi yerinde olmak isterdim valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?