- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.501
Kızlar bugun doktora gittim vajinadaki yanma ve kasıntıdan dolayı. İdrar testi yaptırttı.
Kum dokuyorsun dedi.. Bi ilac verdi. Kum dokmemin bebege zararı var mı dedim sen bol bol su ic gunde en az 2 lt su ic dedi.
Ya ben hicbisey anlamadım. Bilgisi olan varsa nolur yardım etsin.. Bebegime bisey olmasın yaaa
Bir de az once vajinamı tuvalet kagıdıyla kasırken az bisey kan geldi bir sorun olmaz degil mi? kasıdıgım icin gelmistir dimi?
Kızlar nolur rahatlatın beni kafayı yiycem yoksa beeeeenn
ben hala hangi hastaneye gideceğime karar veremedim .tam bi yere karar veriyorum birisinden bişey duyuyorum vazgeçiyorum.bi doktora başlasam rahatlayacağım:)
Dün akşama kadar abartıp da hamurişine dayanınca, akşam da üstüne bir tatlı patlatınca dün şekerim ve tansiyonum tavan yapmıştı.:44:
Bugün günün büyük çoğunluğunu meyve ile geçirdim. Öğle yemeğinde de az bir şey şirket yemeğinden yedim.
Şimdi çok açım ama canım eve gidip yemek yapmak da istemiyo…
Bugün de kapris günüm olduğundan birinize yemeğe gelicem.
Anadolu yakasında oturan bi arkadaşımıza piyango çıktı bu akşam
Dün akşama kadar abartıp da hamurişine dayanınca, akşam da üstüne bir tatlı patlatınca dün şekerim ve tansiyonum tavan yapmıştı.:44:
Bugün günün büyük çoğunluğunu meyve ile geçirdim. Öğle yemeğinde de az bir şey şirket yemeğinden yedim.
ben varım bitek buyur beklerim ama bende 11 kadar işteyim canm..ahh ahhh keşke yemek yapanımızda olsa dimi...
Oooo orda olsaydım anında çağırırdım, bayılırım kalabalık yemek yemeye..
Ovvvvv 11'e kadar açlıktan ruhu teslim ederim ben
Keşke orda otursaydım da bana gelseydin
sabahdan beri netin karşısından kalkmadım şimdi bi annemi arayayım dedim.kadın sabahtan beri hasta yatıyomuş.hey allahım niye haber vermezler anlamam.dün akşam et yemiş o zehirledi mi naptı ya.bi gidip bakayım herkese hayırlı akşamlar.....
sende iş yerime gel restaurant zaten burası..bol bol yersin...köfte var çok güzel..mercimek çorbası yanında yada tavuk kanat...
sabahdan beri netin karşısından kalkmadım şimdi bi annemi arayayım dedim.kadın sabahtan beri hasta yatıyomuş.hey allahım niye haber vermezler anlamam.dün akşam et yemiş o zehirledi mi naptı ya.bi gidip bakayım herkese hayırlı akşamlar.....
Yalnız senin mekanı bi adet edinirsem ben artık 9. ayda yuvarlanarak işe gider gelir hale gelirim
Boğaz kuvvetli maşallah benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?