2012 Şubat Anneleri

Çoktan değiştirdik zaten

Kızlar bugun doktora gittim vajinadaki yanma ve kasıntıdan dolayı. İdrar testi yaptırttı.
Kum dokuyorsun dedi.. Bi ilac verdi. Kum dokmemin bebege zararı var mı dedim sen bol bol su ic gunde en az 2 lt su ic dedi.
Ya ben hicbisey anlamadım. Bilgisi olan varsa nolur yardım etsin.. Bebegime bisey olmasın yaaa
Bir de az once vajinamı tuvalet kagıdıyla kasırken az bisey kan geldi bir sorun olmaz degil mi? kasıdıgım icin gelmistir dimi?
Kızlar nolur rahatlatın beni kafayı yiycem yoksa beeeeenn

Ben seni görünce gülümsüyorum zaten soru işaretlerini koyduğun yerlere hayranım Kızma ama hee gülelim diye diyorum
Bu sıcaklarda evde olmak çok zordur eminim, işyerimde klima var bazen eve gitmek istemiyorum, dün denizdeydim zaten yüzüm yanmasın bari bacaklarım yansın dedim.Ama haşladım bacakları önü kırmızı arkası beyaz Amele yanığı dedikleri türden..

merhabalar ben tatilde olduğum için çok sık ziyaret edemiyorum siteyi girdiğimde de sadece bu sayfayta yazıyorum :) hanımlar bugün doktora gittim bebişim çok büyümüş maşallah ayrıca doktor erkek olabilir dedi :) hayırlısı sağlıklı olsunda hiç farketmez zaten ilk bebeğim olacak inşallah :)) bu arada bi arkadaş doktor arıyor sanırım ben de yeni bosnada nisa hastanesi mürvet hakyemeze gidiyorum çok da memnunum orada asiyede iyiymiş ama mürvet işinde bir numara diye duydum :)

canım geçmiş olsun muhtemelen dediğin gibi ya da idrar yolların kumdan tahriş olmuş olabilir
onun rahimle ve bebekle ilgisi yoktur canım.

canım sen samsunlu musun?ben ankarada yaşıyorum ama övünmek gibi olmasın samsun termeliyim.

Aaa hemşerim Ankarada da teyzem var.

Geçmiş olsun canım ya, inan bir bilgim yok, kum dökme konusunda doktorun dediğine kulak ver, çok ciddi olsa sanırım seni haberdar ederdi ama kan konusunda gerçekten bir bilgim yok

Canım, geçmiş olsun.
Gelen kan muhtemelen pembemsidir değil mi?
Ben de gebelikte önce birkaç kez idrar yolu enfeksiyonu oldum ve kum döktüm.
Kan geliyordu o zaman. Bence vajinal bir kanama değildir.İdrar yolundan geliyordur.
Bol bol su iç, bebeğine zarar vermez Allahın izniyle.

canım kaşıdığın için tahriş olup kanamıştır.bizzat tecrübemle söylüyorum bunu.kum dökme konusunda bildiğim kadarıyla bol bol su içersen sorun olmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…