2012 Şubat Anneleri

bu arada bitek benim doktorum erkek yavvv cesaretlimiyim nee... normal doğum için çekiniyorum o yüzden ama bakıcaz artık...

benim de erkek şeker. en iyisi oydu yapacak birşey yok. adam çok güleryüzlü, sevecen, çoğu meslektaşı gibi kendini beğenmiş değil o yüzden çok rahatlattı o tavırları beni. ama ilk bir vajinal ultrason maceramız vardı, burda da yazmıştım. o günden sonra aynı gerginliği yaşamadım

bu arada bitek benim doktorum erkek yavvv cesaretlimiyim nee... normal doğum için çekiniyorum o yüzden ama bakıcaz artık...

Benimkisi de erkek :26:

Çok çok geçmiş olsun, heyecan yapma canım.Zehirlenmiş olsa hastaneye gidip midesini yıkatırlardı.

çok geçmiş olsun.hayırlı akşamlar

Kızlar ne güzel ya, benim koca geri kafalı acilde iğne yaptırırken bile erkek varmı diye kontrol ediyo. ölcem gitcem orda, kadın hemşire aramıştı ya
ölüyorum ben burda beeeee die anırmıştım en sonundaaa :)) bişe diyemedi

hay allah seni de güldürsün kız, çok güldüm. benimki de ilk gittiğimizde şaşkınlıktan çok fazla ne olup bittiğinin farkında değildi canım. hatta yanımda elimi tutarken bile sadece ekrana bakıyordu :) hiiiç öyle bir tepkisi olmadı yani enteresan bir şekilde. ama yapsa da anlardım doğrusu, ben şahsen ortalığı dağıtırım

Yazdıklarınızın sadece bir iki sayfasını okudum....Daha fazlasını okumadım herkese teker teker cevap verirdim ama bunu yapmayacağım çünkü şimdi bunuda kafaya takarlar bebeklerine yazık... benden büyükmüş gülerimm:)))Büyüklüğü hala yıllarla ölçüyorsa az daha düşünsün derim amacım sataşmak değil ama sizin hormonlarınız baya bi depreşmiş herşeyi ters anlamakta pek bir meraklısınız Allah sabır versin diyecek söz yok aslında çok uzatırdım bu yazıyı ama nasıl olsa anlamayacak kişiler var parmaklarım yorulmasın bari:)))Gurbetgüzelim beni listeden silermisin böyle bir topikte olmak istemiyorum.

aman kim daha iyiyse doğru dr odur. tıpta kıskançlığa yer yok, benimki biraz yobaz o kadar bende öyle olmasını onaylamıyorum yani.
aslında erkek doktorların çoğu bu konuda daha hassaslar ben bunu çok kişiden duydum.
kendi başlarına gelmediği için, doğum ve gebelik sürecine daha ayrı bir özen ve hayretle bakıyorlar.
ama kadınlar kendileride yaşadıkları için o kadar özel birşeymiş gibi görmüyorlar.
yani bunun gibi bişi demek istedim ama pek anlatamadımda :))

bak işte yine aynısını yapıyorsun '
'sizin hormonlarınız baya depreşmiş herşeyi ters anlamakta pek bir meraklısınız'' demekle.
bunun hormonla alakası yok.

SAgolun kızlar cevaplarınız icin..
Sıcaklardan olsa gerek tansiyonum dusmus 10/4 cıktı ve basım acayip sekilde agrıyor dayanamıyorum.
Allah'ım sabır versin bana ya

Sıcaklardan olsa gerek tansiyonum dusmus 10/4 cıktı ve basım acayip sekilde agrıyor dayanamıyorum.

canım başına soğuk bişeyler koy.
benimde bu sabah ağrım vardı,
buz torbası koydum birazda masajla geçti.

anladım canım anladım. ya erkek doktorlar bir de gerçekten daha anlayışlı oluyorlar. ben 2li için usgyi muayenehanede yaptırdım. hastaneye kan testine gitmem için dr bana kağıt verdi. hemşireme ver halletsin ben ameliyatta olabilirim bekleme dedi. kadın dr imza atmadan göndermem diye tutturdu da tutturdu. bir de hamileydi haaa, insan halden anlar. 1 buçuk saat boş yere aç bekledim

bak işte yine aynısını yapıyorsun '
'sizin hormonlarınız baya depreşmiş herşeyi ters anlamakta pek bir meraklısınız'' demekle.
bunun hormonla alakası yok.

Canım boşver, demek ki güzellikle anlatınca olmuyor, artık cevap vermemek en iyisi.Gitmek isteyen gider, kalmak isteyen kalır.

şimdi sen kumdu doktordu kaşıntıydı diye stres yaptın ya ondan ağrımıştır canım. başını ovdur birisine, bana çok iyi geliyor. tansiyon düşük ama bu dönemde normal görüyorlar. 9/6 9/5 öyle çıkıyor benim de hep. endişelenme

Neyse ya sizi sizinle yalnız bırakmak lazım...Muhatap olupta hormonlarınıza yazık etmeyeyim...Eşlerinize üzüldümm

Eşlerimiz çok şükür bizlerden memnun ki çocuklarının annesi olarak bizleri seçmişler.Kaldı ki eşlerimize üzülmek senin haddin değil.Senin içinde bulunan hissi tahmin ediyorum da dillendirmeye luzum yok hayırlı akşamlar, hayırlı doğumlar sana.

büyükmüjdem senin söylemlerin hakaret eder gibi.senin seert çıkışlarını insanların eleştirmesinden daha doğal ne olabilir ki.buradaki bir çok kişi senin söylemlerine güceniyorsa onları küçük görüp, eşlerine acımak,onları anlayamamakla suçlmak yerine özeleştiri yapman gerekmez mi?diğer arkadaşlarımızın yazdıklarını da okuyoruz seninkini de tavrın gerçekten hiç hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…