- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.521
bu arada bitek benim doktorum erkek yavvv cesaretlimiyim nee...normal doğum için çekiniyorum o yüzden ama bakıcaz artık...
bu arada bitek benim doktorum erkek yavvv cesaretlimiyim nee...normal doğum için çekiniyorum o yüzden ama bakıcaz artık...
sabahdan beri netin karşısından kalkmadım şimdi bi annemi arayayım dedim.kadın sabahtan beri hasta yatıyomuş.hey allahım niye haber vermezler anlamam.dün akşam et yemiş o zehirledi mi naptı ya.bi gidip bakayım herkese hayırlı akşamlar.....
canım benim doktorum da erkek,önemli ola alanında çok iyi olması.normal de olsa sezeryan da olsa yapıcak bişey yok.bu arada bitek benim doktorum erkek yavvv cesaretlimiyim nee...normal doğum için çekiniyorum o yüzden ama bakıcaz artık...
çok geçmiş olsun.hayırlı akşamlarsabahdan beri netin karşısından kalkmadım şimdi bi annemi arayayım dedim.kadın sabahtan beri hasta yatıyomuş.hey allahım niye haber vermezler anlamam.dün akşam et yemiş o zehirledi mi naptı ya.bi gidip bakayım herkese hayırlı akşamlar.....
benim de erkek şeker. en iyisi oydu yapacak birşey yok. adam çok güleryüzlü, sevecen, çoğu meslektaşı gibi kendini beğenmiş değil o yüzden çok rahatlattı o tavırları beni. ama ilk bir vajinal ultrason maceramız vardı, burda da yazmıştım.o günden sonra aynı gerginliği yaşamadım
Kızlar ne güzel ya, benim koca geri kafalı acilde iğne yaptırırken bile erkek varmı diye kontrol ediyo. ölcem gitcem orda, kadın hemşire aramıştı ya
ölüyorum ben burda beeeee die anırmıştım en sonundaaa :)) bişe diyemedi
hay allah seni de güldürsün kız, çok güldüm. benimki de ilk gittiğimizde şaşkınlıktan çok fazla ne olup bittiğinin farkında değildi canım. hatta yanımda elimi tutarken bile sadece ekrana bakıyordu :) hiiiç öyle bir tepkisi olmadı yani enteresan bir şekilde. ama yapsa da anlardım doğrusu, ben şahsen ortalığı dağıtırım
Yazdıklarınızın sadece bir iki sayfasını okudum....Daha fazlasını okumadım herkese teker teker cevap verirdim ama bunu yapmayacağım çünkü şimdi bunuda kafaya takarlar bebeklerine yazık... benden büyükmüş gülerimm:)))Büyüklüğü hala yıllarla ölçüyorsa az daha düşünsün derim amacım sataşmak değil ama sizin hormonlarınız baya bi depreşmiş herşeyi ters anlamakta pek bir meraklısınız Allah sabır versin diyecek söz yok aslında çok uzatırdım bu yazıyı ama nasıl olsa anlamayacak kişiler var parmaklarım yorulmasın bari:)))Gurbetgüzelim beni listeden silermisin böyle bir topikte olmak istemiyorum.
SAgolun kızlar cevaplarınız icin..
Sıcaklardan olsa gerek tansiyonum dusmus 10/4 cıktı ve basım acayip sekilde agrıyor dayanamıyorum.
Allah'ım sabır versin bana ya
aman kim daha iyiyse doğru dr odur. tıpta kıskançlığa yer yok, benimki biraz yobaz o kadar bende öyle olmasını onaylamıyorum yani.
aslında erkek doktorların çoğu bu konuda daha hassaslar ben bunu çok kişiden duydum.
kendi başlarına gelmediği için, doğum ve gebelik sürecine daha ayrı bir özen ve hayretle bakıyorlar.
ama kadınlar kendileride yaşadıkları için o kadar özel birşeymiş gibi görmüyorlar.
yani bunun gibi bişi demek istedim ama pek anlatamadımda :))
bak işte yine aynısını yapıyorsun '
'sizin hormonlarınız baya depreşmiş herşeyi ters anlamakta pek bir meraklısınız'' demekle.
bunun hormonla alakası yok.
bak işte yine aynısını yapıyorsun '
'sizin hormonlarınız baya depreşmiş herşeyi ters anlamakta pek bir meraklısınız'' demekle.
bunun hormonla alakası yok.
Canım boşver, demek ki güzellikle anlatınca olmuyor, artık cevap vermemek en iyisi.Gitmek isteyen gider, kalmak isteyen kalır.
SAgolun kızlar cevaplarınız icin..
Sıcaklardan olsa gerek tansiyonum dusmus 10/4 cıktı ve basım acayip sekilde agrıyor dayanamıyorum.
Allah'ım sabır versin bana ya
Neyse ya sizi sizinle yalnız bırakmak lazım...Muhatap olupta hormonlarınıza yazık etmeyeyim...Eşlerinize üzüldümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?