2012 Şubat Anneleri

kızlarrrrr cok ayıpp.. anlasamıosanızz birbirinize cvp vermeyinn.. ceza alırsanızz zaten giremeyecksiniz sonraa. ne gerek varr kötü puan alıcaksınızz.. birazz sakin olunn ve birbirinize cvp vermeyin artık..

Bencede herkesin özgür düşüncesi var değilmi bunu anlayabilmenizde güzell

farkındamısın, seninle aramızda aşerme konusunda da bir yorum ayrılığı çıkmıştı
o zamanda böyle terslenmiştin,
bana karşı olan samimiyetine olan inancımı o zaman kaybetmiştim ama yinede şakadır diyerek geçmiştim.
ama ne yazıkki cevapların hep böyle tartışmaya açık olarak devam ediyor,
devam etsem yada senin gibi davransam bu tartışmalar nereye gider düşünmek bile istemiyorum.
o yüzden en iyisi artık burda ''durmak''

Kızlar ben çıkıyorum, haline acınacak eşim geldi Yazık ona dahada beklemesin
Hepinize iyi akşamlarrr öpüyorum..

daha iyi iste 2 3 ay sonra 38 beden giyersin sonra 40 falan 42 bedenle dogurursun :)) yalniz garibime geldi bu cipslerin kokmamasi sana :)) abur cubur yemee :)) bende rüyalarimda kola ictigimi görüyorum tatlim.. su icemiyordum kola görüyordum :))hehehe..

kizlarrrrrr bugün komsum benim göbegime bakarak güldü,bisi mi var dedi ???
ben saskinliktan sastim :)) belli oluyormu dedim :)) sonra iste böyleydi öyleydi hamileyim dedum :))

ama eve geldim göbüs ayva kadar :) eskiden bile karpuzdu :)) simdi kucucuk...
heralde dedim bu beni kusarken sokaklarda gördü ,genelde elimde mavi torbayla cöpü yanina gider gitmez kusuyorum da... sormak icin bir oyuncuk yapti...
olsun yine kendimi gebis hissettim :)) gururlandim beaa..

bu arada bugün hic kusmadim...saka gibi :)) dün ve evvelki gün tüm gün yediklerimi 5 dk sonra cikartip acliktan ölüyordum.. bugün aksi bir durum..
hatta canim bisi istedi siparis ettim :))) simdi onu bekliyorumm..

hatta kendimi cok iyi hissediyorum,planlarim vardi onlara geri döndüm :))

geçmiş olsun canım önemli birşey değildir umarım

Herkesi gönlünce eleştirip, hiçbir lafını tartmadan, arkasını düşünmeden yazıp da kendine yöneltilen hiçbir eleştiriyi kaldıramaman ne kadar olgun olduğunu gösteriyor.Evet ben senden büyüğüm yaşça da, tecrübece de, nece gelirse aklına onca da.Yorma kendini.Bir benim seni eleştirme üslubuma bak, bir senin tarzına.
Beni veya bebeğimi düşünmene gerek yok gönlüne geleni söyle,mizacın bu zaten.
İyi bir karar almışsın bence,isabet olmuş.Güle güle.

Neyse ya sizi sizinle yalnız bırakmak lazım...Muhatap olupta hormonlarınıza yazık etmeyeyim...Eşlerinize üzüldümm

Bana veya eşime acımak senin haddine değil. Sınırını aşma.
Eleştiriyorsan,eleştirilmeyi de kaldıracaksın.
Eleştiride bir asalet olur, hakaret değil.
Kimse kimseye hakaret edecek cürete sahip olamaz burada.
Sen istediğini söyle, herkes yutsun! Oldu o zaman...
Agresif tutumunu ailen kaldırsın, eşin kaldırsın, biz çekmek zorunda değiliz seni.
Benim hakkımda konuşamazsın, seni men ediyorum.
İşte son sözüm bu.
Yazacaksan da bana sataşma, cümlelerine beni konu etme. Gideceksen de güle güle.

Son düzenleme:

canim en guzeli kaale almamak olur...gordugun gibi seviye ve anlatim farki var ve ne senin dediklerinin ne benim dediklerimin hic bir yarari yok...sinirini yipratmaya degmez...bu usluptaki insanlara 40 yil ayni seyi anlatsan yinede anlaaaamaz...en iyisi hic ilgilenmemek... bosverrrrr

42 beden olmam imkansız 3 ayda -1 kiloda olduguma göre 6 ayda 10-15 kg hatta 20 kg alsam 60-65 olurum bu durumda en fazla 38 beden olabilirim gibi görünüyor ben zaten kilo almak istiyorum ben kola içiyorum canım ya malesef içiyorum itiraf ediyorum midemi rahatlatıyo ama az içiyorum azcıkk cipste yedim ama o sıralar aclıktan ölmek üzereydm canım cekince yemiştim bi kaç paket herşey kokuyor zararlı şeyler kokmuyo eşime de ilginç geliyo hemde en baharatlısından aldım yedim içimi rahatlattı tuzlu tuzlu ama eşim bidaha almıcakmş almiyo artık kola yerine maden suyu içiyorum magnezyum kalsiyum varmış dr içebilrsn demişti ah ahh annelik böyle bişey yoksa ne kadar zararlı şey var yicem dee vicdanım el vermiyo

nolii burda noliiiiiiiii...... ya iki dakika tartışma olmasın..o değil şubat annesi olacklarıda kaçıracağız...kavgalı bi topiğe kim gelir..huzur verin birbirinize artık yavv...neyse kızlar ben eve kaçar bu arada yarın doğum günüm 26 ya giriyorum..bakalım eşim bana ne alacak:44:..inş çarşamba sağ sağlim aranıza güzel haberlerle dönerim..ben yokken kavga etmeyin bebekleride asabi yapmayın tamammı?...

hadi öptüm hepinizi.....:79: iyi geceler....

sımdıden cok cok mutlu yıllarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…