- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.541
Bencede herkesin özgür düşüncesi var değilmi bunu anlayabilmenizde güzell
Neyse ya sizi sizinle yalnız bırakmak lazım...Muhatap olupta hormonlarınıza yazık etmeyeyim...Eşlerinize üzüldümm
Kızlar ben çıkıyorum, haline acınacak eşim geldiYazık ona dahada beklemesin
Hepinize iyi akşamlarrr öpüyorum..
cok sey gecti aklimdan yazayim diye ama yazmicaammm
cok sey gecti aklimdan yazayim diye ama yazmicaammm
ben söyleyeceklerinin hepsini anladım bile
ben hiç yaklaşamıyorum yogurt süt ayran peynir her türlü süt ürünü kokuyor et balık sucuk falan ıyy zaten adına tahammülüm yok yumurtayı agzıma sokmadım ne yemek yapıyorum ne yyorum aç yaşıyorum allahtan yaza denk geldim meyve yiyorum en faydalı şeyler kokuyo oysa kola cips çikolata çay kahve hiç kookmuyor :)) yavas yavas düzelicez artık dikkat edicez napalım bu ay kilo almaya başlıcaz artık ben tabi hevesle bekliyorum kilo almayı dün hamilelik gördüm tezgahtar hemen ilgilendi buyrun falan tabi anlamadı hamile oldugumu kaç beden hamile kişi dedi 34 dedim kendime bakıyorum dedim güldüü o beden bulunmazmış 36 bile yokmuş bi tane daha ben lazım hamilelik almam için hevesim kırıldı ama kilo alırsınız ben 30 40 kilo alanları görüyorum dedi sevineym mi üzüleym mi bilemedm cok cici şeyler varya kışa doğru alcam :)))özellikle tulumlar fiyonklu elbiseler cok güzellerdi...
sabahdan beri netin karşısından kalkmadım şimdi bi annemi arayayım dedim.kadın sabahtan beri hasta yatıyomuş.hey allahım niye haber vermezler anlamam.dün akşam et yemiş o zehirledi mi naptı ya.bi gidip bakayım herkese hayırlı akşamlar.....
Yazdıklarınızın sadece bir iki sayfasını okudum....Daha fazlasını okumadım herkese teker teker cevap verirdim ama bunu yapmayacağım çünkü şimdi bunuda kafaya takarlar bebeklerine yazık... benden büyükmüş gülerimm:)))Büyüklüğü hala yıllarla ölçüyorsa az daha düşünsün derim amacım sataşmak değil ama sizin hormonlarınız baya bi depreşmiş herşeyi ters anlamakta pek bir meraklısınız Allah sabır versin diyecek söz yok aslında çok uzatırdım bu yazıyı ama nasıl olsa anlamayacak kişiler var parmaklarım yorulmasın bari:)))Gurbetgüzelim beni listeden silermisin böyle bir topikte olmak istemiyorum.
Neyse ya sizi sizinle yalnız bırakmak lazım...Muhatap olupta hormonlarınıza yazık etmeyeyim...Eşlerinize üzüldümm
Bana veya eşime acımak senin haddine değil. Sınırını aşma.
Eleştiriyorsan,eleştirilmeyi de kaldıracaksın.
Eleştiride bir asalet olur, hakaret değil.
Kimse kimseye hakaret edecek cürete sahip olamaz burada.
Sen istediğini söyle, herkes yutsun! Oldu o zaman...
Agresif tutumunu ailen kaldırsın, eşin kaldırsın, biz çekmek zorunda değiliz seni.
Benim hakkımda konuşamazsın, seni men ediyorum.
İşte son sözüm bu.
Yazacaksan da bana sataşma, cümlelerine beni konu etme. Gideceksen de güle güle.
daha iyi iste 2 3 ay sonra 38 beden giyersin sonra 40 falan 42 bedenle dogurursun :)) yalniz garibime geldi bu cipslerin kokmamasi sana :)) abur cubur yemee :)) bende rüyalarimda kola ictigimi görüyorum tatlim.. su icemiyordum kola görüyordum :))hehehe..
nolii burda noliiiiiiiii...... ya iki dakika tartışma olmasın..o değil şubat annesi olacklarıda kaçıracağız...kavgalı bi topiğe kim gelir..huzur verin birbirinize artık yavv...neyse kızlar ben eve kaçar bu arada yarın doğum günüm 26 ya giriyorum ..bakalım eşim bana ne alacak:44:..inş çarşamba sağ sağlim aranıza güzel haberlerle dönerim ..ben yokken kavga etmeyin bebekleride asabi yapmayın tamammı? ...
hadi öptüm hepinizi.....:79:iyi geceler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?