- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.561
benımkısıde erkek canımbu arada bitek benim doktorum erkek yavvv cesaretlimiyim nee...normal doğum için çekiniyorum o yüzden ama bakıcaz artık...
cok gecmıs olsun canım sımdı nasıl olmussabahdan beri netin karşısından kalkmadım şimdi bi annemi arayayım dedim.kadın sabahtan beri hasta yatıyomuş.hey allahım niye haber vermezler anlamam.dün akşam et yemiş o zehirledi mi naptı ya.bi gidip bakayım herkese hayırlı akşamlar.....
Kızlar ne güzel ya, benim koca geri kafalı acilde iğne yaptırırken bile erkek varmı diye kontrol ediyo. ölcem gitcem orda, kadın hemşire aramıştı ya
ölüyorum ben burda beeeee die anırmıştım en sonundaaa :)) bişe diyemedi
Alıngan, endişeli, mutsuz bulantı çeken kocalarıyla sürekli tartışan , kafalarına nasıl olcak öyle mi böyle mi diye takan yerinde duramayan güzeller güzelleri anneler,
bir cevap yazıyorum takip edene kadar sayfalar ucup gidiyor herkese tek tek cevap verene kadar konu değişiyor...hızınıza yetişemşyorum...
Buraya kadar okuduklarımdan çıkardığım huzursuz sinirli endişeli ve bazılarımız dunyam 80 ecrinn gibi büyük sıkıntı atlatanlar ve çok üzgün olupta tekrardan bebeğine tutunup olumlu düşünmeye çalışanlar var..canlarım hayatın sıkıntıları bitmiyor.
Ben size tüm sıkıntılarımızdan kurtulmamız ve rahat mutlu tehlikesiz hamilelik geçirmemiz kolay ve rahat zorlukları atlatmak için topluca 72000 fatiha okuyalım, ben nnamaz kılar niyet ederim..ne dersiniz?
Neden fatiha çünkü fetheden açan açıcı nitelikli bir sure, sizde bilirsiniz kuran ilk onunla başlar dualar kabul olsun diye onunla mühürlenir, anlamı ise sonsuz güzellikler barındırır.hamileliğimizin kolay geçmesi, ailelerimizle rahat ve huzurlu hamilelik yaşamak ve kolay doğum için doktorun ilacın hastanenin rast gelmesi için...en ağır en zor en çözümsüz dertlere okunur 72 000 tane..
Dediğim gibi çok büyük sonunu göremediğin sıkınıtlarda okunuyor...yani mesela çocuğu olamayana, evlenemeyene, ağır borç altında olana, umutsuz hastalıklara yakalanan kişilerin şifası için ama genelde şifa için işlerin kolaylaşması için sayımız çok olursa bir iki aya rahat rahat biter
Bir fikir sundum sadece sakın banada kızmayın heee
Hatta şimdi dunyam 80 yazmış kum döküyorum diye ee kiminin lekelenmesi var kanaması olan olmuş kimisi bulantıdan gözünü açamıyor bu türlü şikayetlerimiz çok diye birde bebeklerini kaybetmekten korkan arkadaşlarım sadaka verin mutlaka ayetel kürsi okuyun gönlünüz daralırsa kuranın sonunda inşirah suresi var onu okuyun 19 kere, hatta böyle tek tek sıkıntılarınızı söylerseniz o konuda ne okunacağını kaç tane okunacağınıda yazabilirim..ama sonra beni hoca teyze ilan etmeyinde..:))
Yok tatlım niye kızılsın siz de bizi herşeye kızan tipler olarak görmeyin lütfen.Diğer olayda konunun başı belli sonu belli takip eden arkadaşlar zaten neden böyle bir olay olduğunu biliyorlar.
Fikrin çok güzel.Yaklaşık olarak devamlı takılan toplasan 10 kişiyiz.7.000 kere düşüyor kişi başına ortalama.Ben gücüm yettiğince okurum canım.
Dediğim gibi çok büyük sonunu göremediğin sıkınıtlarda okunuyor...yani mesela çocuğu olamayana, evlenemeyene, ağır borç altında olana, umutsuz hastalıklara yakalanan kişilerin şifası için ama genelde şifa için işlerin kolaylaşması için sayımız çok olursa bir iki aya rahat rahat biter
Hatta şimdi dunyam 80 yazmış kum döküyorum diye ee kiminin lekelenmesi var kanaması olan olmuş kimisi bulantıdan gözünü açamıyor bu türlü şikayetlerimiz çok diye birde bebeklerini kaybetmekten korkan arkadaşlarım sadaka verin mutlaka ayetel kürsi okuyun gönlünüz daralırsa kuranın sonunda inşirah suresi var onu okuyun 19 kere, hatta böyle tek tek sıkıntılarınızı söylerseniz o konuda ne okunacağını kaç tane okunacağınıda yazabilirim..ama sonra beni hoca teyze ilan etmeyinde..:))
nolii burda noliiiiiiiii...... ya iki dakika tartışma olmasın..o değil şubat annesi olacklarıda kaçıracağız...kavgalı bi topiğe kim gelir..huzur verin birbirinize artık yavv...neyse kızlar ben eve kaçar bu arada yarın doğum günüm 26 ya giriyorum ..bakalım eşim bana ne alacak:44:..inş çarşamba sağ sağlim aranıza güzel haberlerle dönerim ..ben yokken kavga etmeyin bebekleride asabi yapmayın tamammı? ...
hadi öptüm hepinizi.....:79:iyi geceler....
arkadaşlar ben 12 haftalık hamileyim ikinci ayda lekelenme oldu çok korktum çoğu hamilede oluyor diyorlar sizdede oldu mu?
Ben size tüm sıkıntılarımızdan kurtulmamız ve rahat mutlu tehlikesiz hamilelik geçirmemiz kolay ve rahat zorlukları atlatmak için topluca 72000 fatiha okuyalım, ben nnamaz kılar niyet ederim..ne dersiniz?
Neden fatiha çünkü fetheden açan açıcı nitelikli bir sure, sizde bilirsiniz kuran ilk onunla başlar dualar kabul olsun diye onunla mühürlenir, anlamı ise sonsuz güzellikler barındırır.hamileliğimizin kolay geçmesi, ailelerimizle rahat ve huzurlu hamilelik yaşamak ve kolay doğum için doktorun ilacın hastanenin rast gelmesi için...en ağır en zor en çözümsüz dertlere okunur 72 000 tane..
günaydın bayanlar:)))))
kızlar ölüyorum sol göğsümün ağrısından
ne yatabiliyorum sağa sola dönemiyorum
hareket ettikçe nefes alıp verdikçe aşırı ağrıyor
canım geçmiş olsun.
göğsüm derken, içeriden mi yani göğüs kafesinin olduğu yer mi yoksa meme kısmı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?