2012 Şubat Anneleri

sol göğsümün hemen altında öksürdükçe yırtılma oluyor gibiydi
ama şimdi bütün göğsümü sardı ağrı
hareket bile etttikçe canım yanıyor
bu arada sağol canım

Üşüttün herhalde canım…Tutulmuş filan olabilir. Cereyanda kaldığın yada klima karşısında durduğun oldu mu?
Arada bana da olur çünkü.

Kızlar bu arada size bişey sorucam.
Sizin bebeğinizin burun kemiği de ölçüldü mü?
Ben tarama testini Zeynep Kamil’de yaptırdım, burun kemiği oluşumuna baktılar ama ölçümü yapılmadı.
Doktor sitesinden bir doktor bana bunun ölçümü neden yapılmamış dedi.

mutlu yıllar hayatımmmm herşey gönlünce olsun inşallah.
bebeğin ve eşinle uzun ömürleriniz olsun inşallah.

bu konu çok uzadı evet ama son bir parantez açıyım, kimseyle terse düşmek niyetinde değildim ama saygı çerçevesinde yorum yazılmasından yanayım.
bugüne kadar hiç kalbinizi kırdığımı sanmıyorum, yazdığım herşeye oldukça dikkat ediyorum.
aynı hassasiyeti bütün arkadaşlarımız gösteriyor, dikkat etmeyenide uyarmak istedik sadece.

Üşüttün herhalde canım…Tutulmuş filan olabilir. Cereyanda kaldığın yada klima karşısında durduğun oldu mu?
Arada bana da olur çünkü.

iş yerinde klima var evet
ama 1 hafta evde dinlendim falan hiç iyileşme olmadı

cnm burun kemiği ölçümünü ilk kez duyuyorum

Allah şifa versin yavrum ... Nasıl annen iyi mi şimdi ? Üzülmeyelim diye haber vermiyorlar işte anne yüreği diyorlar ya ... Bizde anne olalım onları çok iyi anlarız diye düşünüyorum Ahhh Ahhh

canım benim doktorumda ense kalınlığını ölçtü, burun kemiğine baktı ama yorum yapmadı.
herşey güzel dedi, kan tahlillerimizi bekliyoruz şimdi.
Aslında doktorum gönlüme göre oldu,
bir ara endişe duydum çok detay bilgi vermedği için ama sanırım benim dr bebeğin ve hamileliğin riskine göre yorum yapıyor.
bir arkadaş dha vardı geçen kontrolde ikiz annesi, tek kesedeymiş bebekleri çok geç bölünme olmuş
bayan anlatırken, doktorun gerektiğinde detaya girdiğini gördüm
benim yapım için oldukça iyi birşey bu.
en azından kafamı tereddütlerle doldurmamış oluyorum.
sanırım bir sıkıntı olsaydı buurn kemiği ile ilgili sanada bana da bunu söylerlerdi canım.
bizimde yarın üç gibi çıkıcak diğer sonuçlarımız, eşime sen ara öğren lütfen dedim
heyecan yaparım ben diye :))

iş yerinde klima var evet
ama 1 hafta evde dinlendim falan hiç iyileşme olmadı

cnm burun kemiği ölçümünü ilk kez duyuyorum

Burun kemiği varmı yokmu bakıyorlar ama ölçümü de varmış sanırım.
Bir de benim bebeğim 44,6 mm idi. 46 mm'den düşük olgularda ikili test hatalı sonuç verebilir dedi adam.
Nette genel bilgilerde 45 mm yazıyordu.
Gerçi ölçümü yapan doktora tekrarlanması gerekir mi dedim yok dedi.
Ama erken aldı benim doktorum beni ikili taramaya ya.

Çok güzel arkadaşım Maşallah diyelim Sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah bundan sonra

Ben muayenehaneye gidiyorum, ama ikili tarama için devlet hastanesine yolladı beni.
Kendi emekli olduğu hastane.
Kendi yapmadı yani ölçümü.
Sanki beni kontrollere çağırmada da biraz gecikiyor gibi hissetmeye başladım.
Evet çok iyi doktor, bana hitabı filan tam bana göre, psikolojime hitap etmesini de başarıyor ama...Acaba bişeyler mi eksik....
Gerçi doktor sitesinde başka bir doktora yazdım usg sonucunu tabi sadece, endişe ecedeğiniz hiç birşey yok dedi, bir diğeri kan testi olmadan anlamsız dedi.
Bu da erken yapılmış dedi.Hem de burun kemiği ölçümü yok dedi.
Şimdi kendi doktoruma doktor sitesinden bir doktora sordum desem bana niye güvenmiyosun diyecek.
Nasıl desem şimdi ben bunu doktoruma.

Öncelikle bütün güzel annişler günaydınnnn kocamanındannnn

Ben zaten gün içerisinde elimden geldiğince birşeyler okumaya çalışıyorum.
Özellikle iş yerinde cevşen okuyordum, abdestli ve kapalı olmadan okunabileceği için iş yerinde zorlanmıyordum.
Aynı zamandada yavrum için hatim indirmeye çalışıyorum ama bakalım umarım bitirebilirim..
Velhasıl eğer birşeyler yapmak isterseniz bende elimden geldiğince katılmaya çalışırım..

kızlar ölüyorum sol göğsümün ağrısından
ne yatabiliyorum sağa sola dönemiyorum
hareket ettikçe nefes alıp verdikçe aşırı ağrıyor

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. sakın klima karşısında fln oturma. 1 hafta dinlenmişsin ama yeterli gelmeyebilir sen gene de evde fln çok yorma kendini dinlen...

canım ben 11+3 de gittim senin ne zamandı?

canım doktor sitesi olarak değilde hamile bir arkadaşım daha var diyerek örneklesen nasıl olur?
ama belki bir sıkıntı yok diye detaya girmemiştir. belki kendiside kan tahlilleriyle tamamlanacağını düşünüyordur taramanın.

canım bence başka doktora fln sordum deme araştırdım ya da başka bir hamile arkadaşıma öyle yapılmış de...

canım ben 11+3 de gittim senin ne zamandı?

11+2 de gittim ama bebek ufaktı canım.
Normal sınırlar dahilinde ama, alt sınıra yakındı CRL boyu.
Bu adam da böyle deyince.
Doktora perşembe gütmeyi düşünüyordum ama, valla kafama takıldı.
Eşim de telefonla sorma telefonda konuşulacak şey değil bi diyor.
Ama beklemek de bana zor geliyor.

Allah c.c. bir ömür boyu senin eşinin ve doğacak çocuklarının akıl sağlığının,beden sağlığının eksikliğini göstermesin İnşallah ... Nice mutlu yıllara

günaydın kızlarrrr yine sayfalar akmış gitmiş..onları okumaktan sizleri kaçırcam..
ben evimde olmadığım için sürekli giremiyorum
eşime kavuşmama azkaldı bi kaç güne kadar evimede gidyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…