2012 Şubat Anneleri

Daha kendisi usg sonucunu da görmedi ama.Sorun yok diye rahat davransın...
Aslında çok detaycı bir kadın, tsh için bana dünyanın ilave taramasını yaptırttı, bunda rahat davranması tuhafıma gidiyor.
Ben aradım ne zaman geleyim kontrole diye. Unuttu mu beni naptı ya (((

canım bence başka doktora fln sordum deme araştırdım ya da başka bir hamile arkadaşıma öyle yapılmış de...

Başka arkadaşa öyle yapılmış desem şimdi, onun durumuyla seninki bir değil der.
Direkt bana bu yorum yapıldı demem lazım ama nasıl desem.
İkili tarama sonucunu birlikte aldık, arkadaşım doktoruna göstermeye gitti ben de gittim yanında benimkine de baktı desem abes mi olur acaba?

Doktor bir tanıdığımız mı var desem
Sonucu annem almış, bi doktora mı göstermiş orda çıkmadan desem....
Of ya...
Yok ben bişekilde söylicem bunu...Söylesem de nolcak bi daha mı sevketcek sanki taramaya üçlüyü bekle mi der acaba....

Canım sonuçta normal değerler arasında yinede.
ama takılıcaksa aklına, içini rahatlatmak için yine git istersen doktoruna.
yada kan tahlillerin için gidicekmisin yine, ben telefonda öğrenicem sadece
eğer gidiceksen o zaman konuşursun az kalmış olmalı senin dimi?

söyle o zaman hayatım ya, sonuçta can senin, bebek senin. zaten bu endişeleri gidermek onların görevi
bahsedersin biraz tedirginliğinden, internette okudum dersin istrsen, netten okuyup yorumlamanın çok doğru olmadığını biliyorum ama aklıma takıldı, sizede danışmadan edemedim dersin.

Gidicem canım. İstersen faksla ama yada gel konuşacağımız şeyler var dedi. Ne konuşacaksa.
Perşembe gitmeyi düşünüyordum ama yarına gideyim olmazsa.
Hastaneden kan tahlillerini alıp, ordan doktora geçecektim.
Gittiğimde sorayım sabredeyim olmazsa.
En kötü olduğu gibi anlatırım. Ben sordum demem de eşim sormuş derim.
Eşim de gelecek ama yanımda, ona da atamam suçu, kardeşim sormuş doktor sitesinden doktora derim napiyim.
Bebeğin boyu normal eğerlerde de ikili tarama için ufak sanırım.
Olmazsa tekrarlatırım özel hastanede filan. Bana yine bi stres, ikinciye...
Ama hayırlısı buymuş demek ki.
Benim SAT'a göre bir hafta geride ya ısrarla SAT'tan takip ediyor hala beni, ondan böyle erken yolladı galiba.

Netten okudum, okuyunca aklşıma takıldı,sizi de zırt pırt rahatsız etmekten çekindim, doktora sordum diyim.
Yada kardeşim sordu filan gibi bişey söyleyeyim.
Zaten sorunu söyleyeceğim de, ne kılıfla söyleyeceğimi düşünüyorum :)

canım gayet normal o zaman bir hafta geriden geliyor ve o kadarsa maşallah benimkilere oranla maşallah yine.
çünkü bu dönemlerde çok hızlı büyüyorlar.

canım hiç çekınmeden nerden öğrendiğini söyleyebılırsın.ben ılk lekelenmem olduğunda gece acıle gıdıp doktora lekelenmem var netten baktım düşük riskı dıyo o yuzden geldım dedım.ıkıncısınede bana doktorun verdığı ilacı netten araştırdım kullanmasam daha ıyı olurmuş nettekıne gore.doktora bunuda soyledım nette bole yazıyo çelışkıde kaldım dedım inan okuduklarımın aynısını oda söyledı.hiç bişey soylemeye hakkı yok bence kendılerı nette sayfalar açıp insanları bılgılendırıyolar bızde bakıp buluyoruz.o zaman onlarda yazmasın.sen rahat rahat söyle bence hıç sıkma tatlı canın

canım gayet normal o zaman bir hafta geriden geliyor ve o kadarsa maşallah benimkilere oranla maşallah yine.
çünkü bu dönemlerde çok hızlı büyüyorlar.

Yok tatlım seninkiler 55 mm civarındaydı sanırım.
Ben şu an 12+2 yim ama SAT'a göre de 13+2 yim.
Geriden gelen haline göre 11+2'de yapıldı.
Bebek biraz minyon sadece, babasına çekmiş sanırsam
Önden bi kontrol yapıp öyle yollasaydı taramaya...Acele etti sanırım.
Telefon etmemek için kendimi zor tutuyorum doktora....

Canım nette okuduğumu söylüyorum zaten de, ben bir de doktorsitesi isimli siteden bir prof.dr’a sordum.
Onu nasıl söyleyeceğim….Başka doktora soruyorsan bana neden geliyosun derse….
Ayıp etmek de istemiyorum….

Oy yerim o minyonu ben annesi, olabilir hayatım benim yeğenimde öyleydi, hala da minyon :)
ben 11+2 den bir hafta geriden geliyor diye düşündüm canım, anladm.
ara sor için rahat etmiyorsa canım ya, şimdi koca gününü etkiliycek bu düşünce seni

hayırdır canım neyin var...

son bır haftadır kulaklarımda hıç geçmeyen bı uğultu var.uyku uyuyamıyorum artık sınırlerımde bozuluyo.bıde bu sıkıntımın yanında eşimin anlayışsızlıklarını çektım hamılelığımde eşimden daha once gormedığım davranışları gordum öyle uzuldum kı.çok kötu bır hafta geçirdım hergunum ağlamakla geçtı.şimdı ıkı gundur etrafımda dolanıyo ıyı davranıyo ama ben oyle cok kırıldım kı ıstemeye ıstemeye konuşuyorum.:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…