- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.621
Canım nette okuduğumu söylüyorum zaten de, ben bir de doktorsitesi isimli siteden bir prof.dr’a sordum.
Onu nasıl söyleyeceğim….Başka doktora soruyorsan bana neden geliyosun derse….
Ayıp etmek de istemiyorum….
iyi olmaya çalışıyorum ben sen nasılsın
Canım nette okuduğumu söylüyorum zaten de, ben bir de doktorsitesi isimli siteden bir prof.dr’a sordum.
Onu nasıl söyleyeceğim….Başka doktora soruyorsan bana neden geliyosun derse….
Ayıp etmek de istemiyorum….
Canım nette okuduğumu söylüyorum zaten de, ben bir de doktorsitesi isimli siteden bir prof.dra sordum.
Onu nasıl söyleyeceğim .Başka doktora soruyorsan bana neden geliyosun derse .
Ayıp etmek de istemiyorum .
Gunaydın hepınıze;
Bır kac gun ugramadım, sızde dokturmussunuz masallah.
fırsat buldugum an gecmısı okuyacagım.
Sadece bır goz attım ve bazı arkadaslarımızın bebeklerının cınsıyetını ogrendıgını okudum.
Rabbım, saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın bebıslerınızı.
ınsallah bızlerde vaktı gelınce, hayırlısı ıle bebıslerımızın cınsıyetını ogrenırız.
Rabbım oncelıkle saglıklı, hayırlı bır evlat nasıp etsın.
Bakalım, bızım kontrolumuzde 11 Agustos ta, belkı cınsıyetı bellı olur he, ne dersınız?
son bır haftadır kulaklarımda hıç geçmeyen bı uğultu var.uyku uyuyamıyorum artık sınırlerımde bozuluyo.bıde bu sıkıntımın yanında eşimin anlayışsızlıklarını çektım hamılelığımde eşimden daha once gormedığım davranışları gordum öyle uzuldum kı.çok kötu bır hafta geçirdım hergunum ağlamakla geçtı.şimdı ıkı gundur etrafımda dolanıyo ıyı davranıyo ama ben oyle cok kırıldım kı ıstemeye ıstemeye konuşuyorum.:85:
iyi olmaya çalışıyorum ben sen nasılsın
balım seninn ugultun gecmedimi hala??? doktora gitmedin mii yoksaa???
günayydınnnnnn kızlarrrrrrr.... bugün 2 de ikili testimizz varrrr cokk heyecanlıyımm.. ayy insallahh cinsiyetini de görürüssss
canım gıttım solunum yollarında ödem oluşmuş.kulağıma basınç yapıyomuş oda kafamda uğultu yapıyomuş.bebğe zararı olmayan bı antıbıyotık verdı onu kullanıyorum.uğultu azalıyo çoğalıyo ama tam olarak geçmedı 1 haftadır.kafamı yastığa koyup uyuyamıyorum ağlıyorum sınırden.
Günaydın arkadaşlar.Günaydın rosepher.
Öncelikle belirteyim, eğer dua için bir grup kurarsanız ben de okurum. Hızlı okuyabileceğim fikrindeyim, okumak da isterim.
Kızmak konusuna gelince, konuyu okursanız maksadın gerginlik çıkarmak değil,saygı ihlaline bir tepki olduğunu görebilirsiniz.
Bu konu eğer gelirse o kişiyle konuşulur,ki ben herkese açık tartışmam artık o insanla, burası fikir paylaşma ve eğlence alanı, kimse ne beni ne onu diyaloglar yada hitaplar şeklinde süregelen bir dizide okumak zorunda değil. Uzatmak hem diğer arkadaşlarımıza saygısızlık oluyor hem de o kişiye prim vermek.
Kapatalım lütfen. Herkese tepki koyan tipler değiliz, sadece saygısızlığa tahammülümüz yok, aradaki ince çizgiyi konuyu okursanız anlayacağınız kanaatindeyim.
Ben bu foruma böyle konu olmak istemem, paylaşabileceğim, öğreneceğim ve öğreteceğim çok şey var.
Eleştiri yaptım ve bitti, bunu ağız dalaşına, mahalle kavgasına dönüştürüp sürdürecek kadar sığ değilim ben.Tarzım bu değil benim...
Bu arada söylemişsin ya, eğer sıkıntınızı bildirirseniz özel olarak da okuyabileceğiniz ayet ve duaları bildiririm diye, sana özelden yazıp bilgi almak istiyorum, bu husus ilgimi çekti.
ayy kıyamamm yaa .. bilmmm mi dua et gecici bişimişş kayınvalidemin bütün günn ya cınlıyo ya ugulduyo ve tedavisi yokk. ama doktor ona sakız cigne demişş duymasın die.. cigneyince duymuomuss sende bi dene istersenn belki faydası olurr:97::97::97::97:
tabiki canım nasıl istersen beklerim
evet canım ya bu uğultunun tedavısı çok uzun surermış.banada sakız çiğne esnemeye çalış dedi.inşallah geçer psıkopat olcam yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?