2012 Şubat Anneleri

yok canım öyle bişey diyeceğini sanmıyorum. sonucta kendi doktorun tatilde olsa ulaşamasan başka doktora bişi soramıcak mısın öle düşün. Ya da kendi yurtdışında bir yerde olsa sırf seni doğurtmak için gelir mi gelmes illa ki arkadaşına yönlendirir rahat ol bence...

Gunaydın hepınıze;

Bır kac gun ugramadım, sızde dokturmussunuz masallah.
fırsat buldugum an gecmısı okuyacagım.
Sadece bır goz attım ve bazı arkadaslarımızın bebeklerının cınsıyetını ogrendıgını okudum.
Rabbım, saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın bebıslerınızı.
ınsallah bızlerde vaktı gelınce, hayırlısı ıle bebıslerımızın cınsıyetını ogrenırız.
Rabbım oncelıkle saglıklı, hayırlı bır evlat nasıp etsın.
Bakalım, bızım kontrolumuzde 11 Agustos ta, belkı cınsıyetı bellı olur he, ne dersınız?

Canım şimdi dikkat ettim sen prof.dr a sorduysan o kadar detaya girmesi çok normal.

Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. Şimdi geçen hafta ben ikili test yaptırdım cuma günü. Ense kalınlığına baktı 1 mm dedi. Birde kan aldılar benden 1 agustosta da sonucu alıcam ama çok merak ediyorum. O sonuçta ne yazmalı
herşeyin normal olması için. Bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Canım nette okuduğumu söylüyorum zaten de, ben bir de doktorsitesi isimli siteden bir prof.dr’a sordum.
Onu nasıl söyleyeceğim….Başka doktora soruyorsan bana neden geliyosun derse….
Ayıp etmek de istemiyorum….

hayır canım ya hiç öyle düşünme.merak ettım sordum de.ben doktora gıttığım gun kanamam oldu benım doktor doğumdaydı.bende acılen başka doktorun yanına gıttım.o bebeğe 8 haftalık dedı.ordan çıkıp kendı doktorumu bekledım o geldı 7 hfta 5 gun dedı.acaba hangısı yalnış baktı.eğer belirtmezsek işlerını çık ıyı yapmazlar.ve daha öncede anlattım burda benım doktorum gerek olmadığı halde bana anti-d iğnesı yapmış.ben doktorumu değiştirdım bu yuzden.herşeyden önemlısı senın moralın sağlığın doktoru sen nıye düşünüyorsun.ters bişey söylerse başka bı doktora gıdersın.bu şekılde kendıne sıkıntı yapmandan ıyıdır.

Evet canım darısı bizlerinde başına.
Günler geçmiyor kontrole kadar ( bizimde 19 ağustos

balım seninn ugultun gecmedimi hala??? doktora gitmedin mii yoksaa???

günayydınnnnnn kızlarrrrrrr.... bugün 2 de ikili testimizz varrrr cokk heyecanlıyımm.. ayy insallahh cinsiyetini de görürüssss

balım seninn ugultun gecmedimi hala??? doktora gitmedin mii yoksaa???

canım gıttım solunum yollarında ödem oluşmuş.kulağıma basınç yapıyomuş oda kafamda uğultu yapıyomuş.bebğe zararı olmayan bı antıbıyotık verdı onu kullanıyorum.uğultu azalıyo çoğalıyo ama tam olarak geçmedı 1 haftadır.kafamı yastığa koyup uyuyamıyorum ağlıyorum sınırden.

ayy kıyamamm yaa .. bilmmm mi dua et gecici bişimişş kayınvalidemin bütün günn ya cınlıyo ya ugulduyo ve tedavisi yokk. ama doktor ona sakız cigne demişş duymasın die.. cigneyince duymuomuss sende bi dene istersenn belki faydası olurr:97::97::97::97:

tabiki canım nasıl istersen beklerim

evet canım ya bu uğultunun tedavısı çok uzun surermış.banada sakız çiğne esnemeye çalış dedi.inşallah geçer psıkopat olcam yoksa

kızlar bana biraz müsaade, işlerim oldukça yoğun, malüm ay sonu.
akşama biraz rahatlayınca gelirim yine
öpüyorum hepiniziiiiii

Kızlar başka bir sebepten dolayı zaten gerilmiş olan sinirlerim koyverdi ve önce bağırdım çağırdım telefonda konuştuğum kişiye.
Sonra onu kapadım eşimi aradım, onun sesini duyunca da koyverdim çeşmeleri...
Allah ondan razı olsun, idare ediyo beni valla. İsyan etmek istemiyorum ama,ağladım ağladım hönküre hönküre, bebeğimden özür dileye dileye.
Birikmişlik de var malum, başından beri allah bugünümüzü aratmasın hastanelerden eksik olmadık...Zaten evahmlı tipim biliyosunuz.
Müdürüm bi çekti konuştu beni biraz rahatladım....Ona güvenirim bu konularda, evladına çok düşkün bir baba ve bu bebek konularında çok hassas ve anlayışlıdır.
O da oğlunun doğumunda bir çok sorun yaşadı eşiyle…
Düşük yaptığımda, bana desteğini unutamam Allah razı olsun, bi de işin stresli ortamıyla boğmamıştı beni, elinden gelen neyse yaptı.
Gerekiyorsa her gün izin kullanacaksın, ben veriyorum sen istemiyorsun demişti.
Destek olan herkesten Rabbim razı olsun.

Bakalım doktorumu arayıp münasip bir lisanla,testi tekrarlamam gerekip gerekmediğini sorucam.Fazla detaya girmeden.
Önemli olan sonuç nihayetinde....Biraz daha vakit ilerlesin de bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…