- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.641
kızlar ölüyorum sol göğsümün ağrısından
ne yatabiliyorum sağa sola dönemiyorum
hareket ettikçe nefes alıp verdikçe aşırı ağrıyor
Kızlar bu arada size bişey sorucam.
Sizin bebeğinizin burun kemiği de ölçüldü mü?
Ben tarama testini Zeynep Kamil’de yaptırdım, burun kemiği oluşumuna baktılar ama ölçümü yapılmadı.
Doktor sitesinden bir doktor bana bunun ölçümü neden yapılmamış dedi.
Kızlar başka bir sebepten dolayı zaten gerilmiş olan sinirlerim koyverdi ve önce bağırdım çağırdım telefonda konuştuğum kişiye.
Sonra onu kapadım eşimi aradım, onun sesini duyunca da koyverdim çeşmeleri...
Allah ondan razı olsun, idare ediyo beni valla. İsyan etmek istemiyorum ama,ağladım ağladım hönküre hönküre, bebeğimden özür dileye dileye.
Birikmişlik de var malum, başından beri allah bugünümüzü aratmasın hastanelerden eksik olmadık...Zaten evahmlı tipim biliyosunuz.
Müdürüm bi çekti konuştu beni biraz rahatladım....Ona güvenirim bu konularda, evladına çok düşkün bir baba ve bu bebek konularında çok hassas ve anlayışlıdır.
O da oğlunun doğumunda bir çok sorun yaşadı eşiyle
Düşük yaptığımda, bana desteğini unutamam Allah razı olsun, bi de işin stresli ortamıyla boğmamıştı beni, elinden gelen neyse yaptı.
Gerekiyorsa her gün izin kullanacaksın, ben veriyorum sen istemiyorsun demişti.
Destek olan herkesten Rabbim razı olsun.
Bakalım doktorumu arayıp münasip bir lisanla,testi tekrarlamam gerekip gerekmediğini sorucam.Fazla detaya girmeden.
Önemli olan sonuç nihayetinde....Biraz daha vakit ilerlesin de bakalım.
Kızlar başka bir sebepten dolayı zaten gerilmiş olan sinirlerim koyverdi ve önce bağırdım çağırdım telefonda konuştuğum kişiye.
Allah ondan razı olsun, idare ediyo beni valla. İsyan etmek istemiyorum ama,ağladım ağladım hönküre hönküre, bebeğimden özür dileye dileye.
Birikmişlik de var malum, başından beri allah bugünümüzü aratmasın hastanelerden eksik olmadık...Zaten evahmlı tipim biliyosunuz.
Müdürüm bi çekti konuştu beni biraz rahatladım....Ona güvenirim bu konularda, evladına çok düşkün bir baba ve bu bebek konularında çok hassas ve anlayışlıdır.
O da oğlunun doğumunda bir çok sorun yaşadı eşiyle…
Düşük yaptığımda, bana desteğini unutamam Allah razı olsun, bi de işin stresli ortamıyla boğmamıştı beni, elinden gelen neyse yaptı.
Bakalım doktorumu arayıp münasip bir lisanla,testi tekrarlamam gerekip gerekmediğini sorucam.Fazla detaya girmeden.
O da oğlunun doğumunda bir çok sorun yaşadı eşiyle…
Netten okudum, okuyunca aklşıma takıldı,sizi de zırt pırt rahatsız etmekten çekindim, doktora sordum diyim.
Yada kardeşim sordu filan gibi bişey söyleyeyim.
Zaten sorunu söyleyeceğim de, ne kılıfla söyleyeceğimi düşünüyorum :)
Ahh canım ya, ben de senin gibi neye sinirlenirsem sinirleneyim eşimi göreyim ya da sesini duyayım açıyorum çeşmeleri
Burun konusunu takma hiçbirimizinki ölçülmedi.Burun gelişimini tamamlamış olmalı değil mi ölçüm için?
azelyammm seninn beükk üçüz mü yafff 5 kişilikk ailem derkenn????
Günaydın kızlar, bblau rahat rahat söyle canım sen bu yola o dr la çıktın kafana takılan herşeyi merakını gidermek için arastırabilirsinde ve teyit etmek için sorabilirsinde
daha baştan böyle sıkıntı yaşıyorsun..daha neler olacak neler...ben araştırmıyorum diyen yaalan söyler hepimiz araştırıyoruz aklımıza takılanları çatır çatırda sorarım valla...bundan önceki dr umu herkes çok methediyordu ama bana bilgi adına hiçbirşey vermiyordu kaldıki biyolog olduğumuda biliyordu...
Travmama birde onun duvarlığı eklenmişti.Şimdiki dr Gaziomanpaşa hastanesinde çok cici dinamik her soruma sabırla karşılık veren güler yüzlü bir kadın asla gereksiz gerginliklere sokmuyor insanı....
sende sor seni tatmin etmezse yol yakınken değiştir derim...sonuçta sen kendini iyi ifade edersen....işler düzelir..yani benim hamile arkadaşlarımda var eş zamanlı gidiyor kafama şu takıldı aramızda konusurken biraz panik yaptım sizide rahatsız etmek istemedim belki öenmli birşey değildir diye arkadaşımının doktyoruna sordum böyle dedi aranızda kaldım...taktir edersinizki bebeğime birşey olacak diye aklım çıkıyor bu konuda bana biraz daha detaylı bilgi verin de bence
Evet canım darısı bizlerinde başına.
Günler geçmiyor kontrole kadar( bizimde 19 ağustos
günayydınnnnnn kızlarrrrrrr.... bugün 2 de ikili testimizz varrrr cokk heyecanlıyımm.. ayy insallahh cinsiyetini de görürüssss
canım gunaydınbu gun bızımde ıkılı testımız var.allahım guzel sonuçlar almayı nasıp etsın inşallah
Hele böyle beni onarmaya gayret eder şekilde konuştu mu daha da fena hönküresim geliyo
Kıyamam ya, destek olmaya çalışıyo. Dün akşam bir arkadaşı geldi,bizim basketbol sahasında basketbol oynadılar sonrada gelip yemek yiyip çay içtiler, ben yemeği hazırladım,servis filan yaptım diye misafir gidince zorla beni yatırdı, etrafı, mutfağı o topladı...
Çok dua ettim akşam,taaa kalbimden,yüreğimden, Rabbim ben bu adamdan razıyım sen de ondan razı ol,şifa ver ona diye.(Eşim karaciğer hastası da, tam tedavisi de yok, ama çok iyi maşallah şu an seyri...)
Şimdi de sesini duyunca, moral vermeye çalışınca, yine koyverdimmmmm.....Ay yine ağlıcam sanırsammmmmm
Burun kemiği gelişimini tamamlasa yetiyormuş sanırım canım. Biliyosun bu testin maksadı kromozom anomalilerini tespit etmek.
Anomalilerin pek çoğunda burun kemiği hiç gözlenemiyormuş sanırım...
Benim raporda burun kemiği var yazıyor. Ama ölçüsü yok.
Ben ona pek takılmıyorum da, erken yapıldıysa, boşuna mı oldu, sonuç hatalıysa yeniden mi yapsak derdindeyim.
Kızlar sizin gene iyi ense kalınlıgınızı soylemis doktorlarınız b enim olcum yapan kadın hicbisey soylemedi kan tahlilini de al doktoruna goster dedi gonderdi beni..
Dun kan tahlili sonucunu alıcaktım doktora randevu bulamam diye gitmedim bugun gidicektim gene bulamadım yer yarına randevu aldım ben de bakalım yarın sabah bi aksilik olmazsa esimle gidicez doktora sonucları gostermeye.. İnsallah usg ye sokar da cinsiyetle ilgili bisewy de soyler.. Cok merak ediyorum 12+5 oldu eger erkekse belli olur zaten degil mi? Usg de zaten suan 13 haftalık gorunuyor..
Cok dusununce gecmıyor gunler.
Ben bugunlerde fazla dusunmemeye calısıyorum.
Zaten fazla hassasım, bır yerım agrısa hemen evham yapıyorum.
Bırde buna mıde bulantılarımın azalması eklendı.
Mıdem bulansa bır turlu, bulanmasa bır turlu.
Ama bulandıgı zaman, 'oh bebegım ıcerıde, yasıyor' dıye tesellı edıyordum kendımı.
Sımdı oda yok ): 11 Agustos ta kotu bır sey duyacagım dıye korkuyorum.
Bu nedenle bende hamılelık psıkolojısınden uzak kalmaya calısıyorum.
Kontrol gununu fılan dusunmemeye gayret edıyorum.
ınsallah hayırlı haberlerle donersın.
Kısmet belkı bebısın cınsıyetını gosterır.
Ben nedense senın kızın olacagını dusunuyorum
Rabbım sana da guzel haberler almayı nasıp etsın.
Darısı bızlerın basına.
ne iyi ne anlayışlı işverenler var yaa.... ben düşük tehlikesiyle 10 gün yattım bana resmen bişey yoktur doktorlar anlamıo fln dedi müdürüm((( ama Allah bi yerden çıkartır bu konuşmaları ondan, çok biliolar ya bi de demezler mi yerleşme kanamasıdır seninki doktor oldu hepsi başıma, iyi ki kurtuluyorum bu cuma
Bana doktor söylemedi ultrason kağıdından baktımCinsiyetini öğrenirsin bence ya, ay keşke öğrensen Ben doktora gittiğimde 15 haftalık olmuş olacak, kesin öğrenirim gibime geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?