- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.661
Alakasız olacak ama bu sabah yine kusarak kalktım yataktan yaaa...böyle olunca bir kere safra ağzına değmesin akşama kadar hiçbirşeyin tadı yok bana....acıkmasam yemesem sorun değil ama her saat başı açlıktan midem kazınıyor..ne zaman geçecek artıkkkkkkk
yesen bi türlü yemesem bin türlü....uykuda yok erkenden kalkıp mesai yaptırıyor...sonra kahvaltıydı namazdı yemekti derken akşam oluyo eşim gelince onunlada durayım diye oturuyorum halsizlik yorgunluk biri bin paraa...13 haftadan daha buyuk olan yok heralde bize söylerdi tahmini ne zaman geçecek bulantıar....:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Ultrason kağıdında ne olarak yazıyor ben o kadar baktım ama anlamadım bisey :26:
Devlet hastanesindeki doktorlar cinsiyetini soylemiyormus napıcaksın falan diye tersliyorlarmıs o yuzden diyorum acaba soylerler mi diye.
Eger soylemezlerse 2 hafta sonra ozele gidicem o zaman kesin ogrenirim herhalde..
Alakasız olacak ama bu sabah yine kusarak kalktım yataktan yaaa...böyle olunca bir kere safra ağzına değmesin akşama kadar hiçbirşeyin tadı yok bana....acıkmasam yemesem sorun değil ama her saat başı açlıktan midem kazınıyor..ne zaman geçecek artıkkkkkkk
yesen bi türlü yemesem bin türlü....uykuda yok erkenden kalkıp mesai yaptırıyor...sonra kahvaltıydı namazdı yemekti derken akşam oluyo eşim gelince onunlada durayım diye oturuyorum halsizlik yorgunluk biri bin paraa...13 haftadan daha buyuk olan yok heralde bize söylerdi tahmini ne zaman geçecek bulantıar....:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Cok dusununce gecmıyor gunler.
Ben bugunlerde fazla dusunmemeye calısıyorum.
Zaten fazla hassasım, bır yerım agrısa hemen evham yapıyorum.
Bırde buna mıde bulantılarımın azalması eklendı.
Mıdem bulansa bır turlu, bulanmasa bır turlu.
Ama bulandıgı zaman, 'oh bebegım ıcerıde, yasıyor' dıye tesellı edıyordum kendımı.
Sımdı oda yok ): 11 Agustos ta kotu bır sey duyacagım dıye korkuyorum.
Bu nedenle bende hamılelık psıkolojısınden uzak kalmaya calısıyorum.
Kontrol gununu fılan dusunmemeye gayret edıyorum.
ınsallah hayırlı haberlerle donersın.
Kısmet belkı bebısın cınsıyetını gosterır.
Ben nedense senın kızın olacagını dusunuyorum
Rabbım sana da guzel haberler almayı nasıp etsın.
Darısı bızlerın basına.
Kızlar sizin gene iyi ense kalınlıgınızı soylemis doktorlarınız b enim olcum yapan kadın hicbisey soylemedi kan tahlilini de al doktoruna goster dedi gonderdi beni..
Dun kan tahlili sonucunu alıcaktım doktora randevu bulamam diye gitmedim bugun gidicektim gene bulamadım yer yarına randevu aldım ben de bakalım yarın sabah bi aksilik olmazsa esimle gidicez doktora sonucları gostermeye.. İnsallah usg ye sokar da cinsiyetle ilgili bisewy de soyler.. Cok merak ediyorum 12+5 oldu eger erkekse belli olur zaten degil mi? Usg de zaten suan 13 haftalık gorunuyor..
Turşusunu kurucam deHey Allah'ım ne insanlar var, hiç lafını esirgeme ne demek napıcam ona göre hazırlık yapıcam, öğrenmek en büyük hakkım sen görevini yap de.
Ultrason kağıdında L yazan yerde yazıyordu canım.
Bende L yazan biyer yok CRL yazan yerin karsısında 56,48 mm NT yazan yerin karsısında 1,16mm yazıyor
1.16 olabilir canım. Ense kalınlığı o civarda oluyor çünkü.CRL boyu baş popo mesafesi.
senle birliktee kızımm olcagını düsünennler 4 e yükseldiiiiiherkess erkekk diyo nedense.. kızz olsaa süslemekk güzel olur daa erkekk te masrafınıı kotarırr halasındann. sanslı bi erkekk olur yanii ayy bakalım hayırlısıı ilk nasıl olsa ikisi de lazımm dimii ayy dün aksam konusurkenn hastahanede yanında kim kalır die konusuolardı.. annem sigara içtigi içinn pek taraftar degiller bende kızarımm o da 3 gün içmeyiverr. sonra görümcemlerden biri için o bırakmaz sni dediler. ay onun da cocugu var dedim hemde cokk gürültülü bi cocukk.. annem kardesimi bama bıraksın gelsin dedim. kayınvalidem ben gelip kalamamm ama yıkarım ben dedi. bende küvete fil koycaz tuttma derdi olmucak dedim.. ayy kimse bana karıssın istemiyorumm sizede oluyo mu??? simdidenn gerildimm herkess tecrübesini göstermek isterr böyle zamanlarda hep te en iisini yaptıklarını söylerler.. ayy ben kimseleri istemiyorum dibicigimde ne olcak benimm bu hallerimm yafffff:44::44::44::44::44::44:
CRL yi biliyorum zaten NT den baska oyle sey yok.
Ama bi de soyle bir yazı var AB 2-7/OB 15.2 cm/16Hz yazıyor
Bende de neredeyse ayını durum var.Safra pek olmuyor ama ağzımın tadı hiç yok.
Karnım aç canım bişey istemiyo. Yediklerimden tat alamıyorum.
Hemen yoruluyorum, halsiz kalıyorum.
Azaldı ama hala var bulantı. Son iki gündür daha uzun süreli var hem de.
Bende L yazan biyer yok CRL yazan yerin karsısında 56,48 mm NT yazan yerin karsısında 1,16mm yazıyor
Arkadaslar merak ettım;
Dogumdan sonra calısmayı dusunen bayanlar, bebegınızı kıme bırakmayı dusunuyorsunuz?
Esım, 'anneme bırakırız' dıyor ama, benım kayınvalıdem yazlıga bır gıttı mı, 3-4 ay gelmıyor.
'O vakıt annen gelir' dıyor ama benım annem 3-4 ay evden uzak kalamaz kı.
Mesela dün sabah bulanmadı ama akşam çok acıkmıştım saat 7de yemek yiyoruz aman Allahım yediğimi ben yutmaya çalışıyorum o geri çıkarmaya...yarım saat aralıklarla bitirdim yemeği yemek bittikten sonra ne kolum kalktı ne elim...insanın içinden hiçbirşey yapası gelmiyor...annemde kalırken iyiydi acıktıgımda hep yiyebileceğim güzel yemekler vardı azcık yiyip uzanıyordum evde şimdi tekim e kocamda sağolsun benden hala eski zamanlardaki preformansı beklemeden vazgeçmedi, kavgada etmek istemiyorum yatağın önünü bir gör 3 adet tişört 3 adet şort 2 çift çorap pantolonu gömleği duruyor dün gece dedim süpersin yani neden habire temiz kıyafet alıp giyip buraya atıyorsun dedim banada dediki eee toplayan mı var...gülermisin ağlarmısın....sabrediyoum bana böyle hizmetçi gibi davrandığında çok kırılıyorum
Bu arada ben her ultrasona girdiğimde bebek 4-5 gün ileri gidiyordu bir heves ultrasonu baz alayım mı diye sordum doktoruma...hayır dedi ikinci trimester ın ortalarında artık kesin gebelik yaşı belirleniyormuş...+-5 gün oynamaları kaale almıyor doktorlar...hep SAT a göre takip ediyorlar...tıbbi bir prosedür heralde..
Birde şunu diyim çok araştırmak çok sormak çok kafa yormak sinirlerinizi daha çok yıpratır..Hasbunallahi ve nimel vekil deyip bebeğinizide sağlığını da Allaha havale edin teslim olmuyoruz çok acı çekiyoruz bazen çağırıp yakalanıyoruz sıkıntıya bazende Allah vermemiş oluyor derdi boş yere dert var gibi yine çekiyoruz
Teslim olmayarak üzüntü üretmeyelim...hissettiğimiz her duygu beyindeki kimyasallardan salınıyor biz üzüntü yada mutluluk yada heyecan gibi algılıyoruz...hep mutlu olunca o mutluluk kimyasalları kandan bebeğe de ulaşacak ve onada geçecek çocugunuzun ilk öğrendiği duygunun mutlulukmu olmasını istersiniz yoksa öfke mi yoksa endişe hali mi?
Arkadaslar merak ettım;
Dogumdan sonra calısmayı dusunen bayanlar, bebegınızı kıme bırakmayı dusunuyorsunuz?
Esım, 'anneme bırakırız' dıyor ama, benım kayınvalıdem yazlıga bır gıttı mı, 3-4 ay gelmıyor.
'O vakıt annen gelir' dıyor ama benım annem 3-4 ay evden uzak kalamaz kı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?