- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.961
91 mIU/ml yazıyor ne demekseCanım inşallah gönlünden geçen olur.Ben de çok merak ediyorum cinsiyetini,belki p.tesi günü doktorcum tahmin eder.
free hcg kaç çıkmıştı canım?
ınsallah canım benımm ınsallahhcanım gözünaydınmaaşallah.hem sonuçların güzel çıkmış hem de cinsiyeti öğrenmişsin.inşallah bizler de böyle güzel haberlerle döneriz.
hahahahha besık kertmesı yapalımmxzgi kızına talibizşimdiden
hosgelın canım nasıl gectı dgmgunun dıye yazacaktım sen yazmıssınselam millet nasılsınız? ben geldim.............
tek kızlar heryerde cok kıymetlı oluyor ama bende aılede tek kızım meselavalla ya tek kız çok da kıymetli olur şimdi:)))
ama genelde erkek olcak bizimkiler bence çünü bu sene erkek yılıymışhoş böyle şeylere inanmam artık çünkü rus, çin min bütün takvimlerde kız çıkmıştı ama oğluşuma da çok sevindim paşammm benimm p
Kızlar biz sonuçlar için doktora gıdıyoruz.hepinizi çok öpüyorum.dua edın bızım için.allaha emanet olun:80:
çevremdekilerin hep kızı oluyor ama bu topik erkekten gidiyor..hangisi doğru caba?:44:kız senesimi erkek senesimi?
gunaydin sekerler nasilsiniz? 2 li testi temiz cikan anneler gozunuz aydin...darisi merakla bekleyenlerin basina...azelyacim lutfen o maili unut gitsin...dusuncesizce atilmis bir mail bence..benimde burda bebegini 10. haftada kaybetmis bir arkadasim hamileligimin en basindan beri aman sakin bebegine baglanma ne olacagi belli degil sonra cok uzulurusun gibi uyarilarda bulunuyordu...kotu niyetli degildi belki senin arkadasin gibi ama insan cok etkileniyor anliyorum seni...benim zaten bir kimyasal gebelik gecti basimdan..hergunum yuregim agzimda kendimi kontrol ederek geciyordu..allahta onun haftasini gectimde artik hatirlatmiyor bunu..bende etkisinden ciktim takmiyorum artik...yani anlamiyorum ben basindan kotu bir gebelik gecmis bir insanin diger hamile kalan insanlara surekli bunu hatirlatma istegini anlamiyorum...ben anlatamam acikcasi..neyse...kizlar bu arada benim karnim iyice belli olmaya basladi ve ilk zamanlar asagida olan karnim yukari cikmis durumda..sisligim gogus altindan basliyor... midemle karnimda birlesti ayni sislikteler...ozellikle aksamlari top gibi oluyor :)sizinde oylemi ? bi de 13. haftada bulantisi gecen oldumu? benim yine azitti bu son 2 gundur
xzgi senin free bhcg degerin kac senin kızın olucakmıs. Eger 50 n in ustundeyse inanıcam artık ona. Eger dogruysa sanırım benim de kızım olucak o zaman 102 benim deger
gunaydin sekerler nasilsiniz? 2 li testi temiz cikan anneler gozunuz aydin...darisi merakla bekleyenlerin basina...azelyacim lutfen o maili unut gitsin...dusuncesizce atilmis bir mail bence..benimde burda bebegini 10. haftada kaybetmis bir arkadasim hamileligimin en basindan beri aman sakin bebegine baglanma ne olacagi belli degil sonra cok uzulurusun gibi uyarilarda bulunuyordu...kotu niyetli degildi belki senin arkadasin gibi ama insan cok etkileniyor anliyorum seni...benim zaten bir kimyasal gebelik gecti basimdan..hergunum yuregim agzimda kendimi kontrol ederek geciyordu..allahta onun haftasini gectimde artik hatirlatmiyor bunu..bende etkisinden ciktim takmiyorum artik...yani anlamiyorum ben basindan kotu bir gebelik gecmis bir insanin diger hamile kalan insanlara surekli bunu hatirlatma istegini anlamiyorum...ben anlatamam acikcasi..neyse...kizlar bu arada benim karnim iyice belli olmaya basladi ve ilk zamanlar asagida olan karnim yukari cikmis durumda..sisligim gogus altindan basliyor... midemle karnimda birlesti ayni sislikteler...ozellikle aksamlari top gibi oluyor :)sizinde oylemi ? bi de 13. haftada bulantisi gecen oldumu? benim yine azitti bu son 2 gundur
91 cıktı benımkısı
benım hala devam edıyor
Gobusunun resmini cekip eklesene canım topige biz de gorelim.
Benim bulantılarım fazla olmamıstı ama bugun cok kotuyum sabahtan beri kusuyorum ne yesem midem bulanıyor hastayım acaba ondan mı diyorum ama bilmiyorum artık..
3. ayi tamamlarken azitiyor galiba..tamam ceker koyarim canim ama bu topike mi yuklicem?
biz geldik sonuçlarımı aldım normal dedi dr iyi cıktı cok şükür ayrıca % 80 kıızım oluyomuş cok mutluyum cok hep kızım olsun istemişimdir rüyamda erkek görmüştüm demekki kız olacagını duyacakmışım herşeyi cok iyi maşşallah sizin yorumları da okudum hepimizin sonuclarının iyi olmasına sevindim 1 kilo almışım verdiğim kiloyu aldım yani mide bulantımda azaldı artık bugün dr boyu 66 mm dedi ve 12+5 dedi gördüm yavrumu kıpır kıpır durmuyo bi kaç tshirt aldm kendime karnında bebek olanlardan yavas yavas cıkıyo göbüşüm ahhhh bugün cok mutluyummmmmm bisürü işim var iki gündür birikmiş gelmeynce masanın üzeri görünmüyor ama olsun kızımla birlikte yaparız
biz geldik sonuçlarımı aldım normal dedi dr iyi cıktı cok şükür ayrıca % 80 kıızım oluyomuş cok mutluyum cok hep kızım olsun istemişimdir rüyamda erkek görmüştüm demekki kız olacagını duyacakmışım herşeyi cok iyi maşşallah sizin yorumları da okudum hepimizin sonuclarının iyi olmasına sevindim 1 kilo almışım verdiğim kiloyu aldım yani mide bulantımda azaldı artık bugün dr boyu 66 mm dedi ve 12+5 dedi gördüm yavrumu kıpır kıpır durmuyo bi kaç tshirt aldm kendime karnında bebek olanlardan yavas yavas cıkıyo göbüşüm ahhhh bugün cok mutluyummmmmm bisürü işim var iki gündür birikmiş gelmeynce masanın üzeri görünmüyor ama olsun kızımla birlikte yaparız
yapma yaaw...bazen daha fazla dayanamicak gibi hissediyorum..
Allah kucağına almayı nasip etsin tatlım:) biz de diyorduk hiç kız yok burda maşallah maşallah
ilginç bişey ilk kez duyuyorum sen sordun iye baktım 50,48 yazıyor yani 50 üstü sayılıyo ama cok az bi üst alakası oldugunu da ilk kez duydum eğer öyleyse sennkide kesn kızdırHadi hayırlı olsun bitanem. Allah bize de ogrenmeyi nasip etsin insallah..
Senin free bhcg degerin kac cıktı 50 ustu kızmış dogru mu onu onaymalama calısıyoruz bakalım benim 102 cıktı cok merak ediyorum
Bu arada kızlar yeni resimler varsa ultrason goruntuleri topigine ekleyin cok bos kaldı orası. Kimse eklemiyor artık biz de gorelim bebislerinizi
son bi atak daha oluyo sonra azalıyo ben iyiyim dün yemeğe cıktık eşimle balık yedim artık yiyebiliyorum bi hafta daha sabredin kızlar azalıyor bak göreceksiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?