2012 Şubat Anneleri

Canım inşallah gönlünden geçen olur.Ben de çok merak ediyorum cinsiyetini,belki p.tesi günü doktorcum tahmin eder.
free hcg kaç çıkmıştı canım?
91 mIU/ml yazıyor ne demekse
doktor 300 e bı ıhtımalden asagı olursa down sendromu rıskı var demıstı bende 41000 de bır cıktı

canım gözünaydınmaaşallah.hem sonuçların güzel çıkmış hem de cinsiyeti öğrenmişsin.inşallah bizler de böyle güzel haberlerle döneriz.
ınsallah canım benımm ınsallahh
xzgi kızına talibizşimdiden
hahahahha besık kertmesı yapalımm
selam millet nasılsınız? ben geldim.............
hosgelın canım nasıl gectı dgmgunun dıye yazacaktım sen yazmıssın
hedıyenı guzel gunlerde kullannn

tek kızlar heryerde cok kıymetlı oluyor ama bende aılede tek kızım mesela
Kızlar biz sonuçlar için doktora gıdıyoruz.hepinizi çok öpüyorum.dua edın bızım için.allaha emanet olun:80:

ınsallah guzel sonuclarınla donersın canım beklıyoruzz

xzgi senin free bhcg degerin kac senin kızın olucakmıs. Eger 50 n in ustundeyse inanıcam artık ona. Eger dogruysa sanırım benim de kızım olucak o zaman 102 benim deger

benım hala devam edıyor

Gobusunun resmini cekip eklesene canım topige biz de gorelim.
Benim bulantılarım fazla olmamıstı ama bugun cok kotuyum sabahtan beri kusuyorum ne yesem midem bulanıyor hastayım acaba ondan mı diyorum ama bilmiyorum artık..

91 cıktı benımkısı

Sanırım benim de kızım olucak o zaman
Herkes erkek bekliyor fallara baktılar hep erkek dediler ama bakalım hayırlısını versin rabbim.
İnsallah 2 hafta sonra cinsiyeti belli olur benimkinin de.. Nasıl sabredicem bilemiyorum bakalım artık..

3. ayi tamamlarken azitiyor galiba..tamam ceker koyarim canim ama bu topike mi yuklicem?

biz geldik sonuçlarımı aldım normal dedi dr iyi cıktı cok şükür ayrıca % 80 kıızım oluyomuş cok mutluyum cok hep kızım olsun istemişimdir rüyamda erkek görmüştüm demekki kız olacagını duyacakmışım herşeyi cok iyi maşşallah sizin yorumları da okudum hepimizin sonuclarının iyi olmasına sevindim 1 kilo almışım verdiğim kiloyu aldım yani mide bulantımda azaldı artık bugün dr boyu 66 mm dedi ve 12+5 dedi gördüm yavrumu kıpır kıpır durmuyo bi kaç tshirt aldm kendime karnında bebek olanlardan yavas yavas cıkıyo göbüşüm ahhhh bugün cok mutluyummmmmm bisürü işim var iki gündür birikmiş gelmeynce masanın üzeri görünmüyor ama olsun kızımla birlikte yaparız

Allah kucağına almayı nasip etsin tatlım:) biz de diyorduk hiç kız yok burda maşallah maşallah

Hadi hayırlı olsun bitanem. Allah bize de ogrenmeyi nasip etsin insallah..
Senin free bhcg degerin kac cıktı 50 ustu kızmış dogru mu onu onaymalama calısıyoruz bakalım benim 102 cıktı cok merak ediyorum

Bu arada kızlar yeni resimler varsa ultrason goruntuleri topigine ekleyin cok bos kaldı orası. Kimse eklemiyor artık biz de gorelim bebislerinizi

Haklısın canım benim çok sağol, o kişi ile de öyle pek muhabbetim de yok, ilk kez msj gönderdi faceden bana..
Bneim karnım gece gündüz top gibi, baya bir çıkıyor hele elbisede

Hoşgeldin canım gözünaydınnnnnn ikinci kızımızda hoşgeldi sefalar getirdi

vuuuuu bir kiz daha geliyor tebrikler canim...bebisinin iyi olmasina ve mide bulantilarinin azalmasina cok sevndim tatlim...

Allah kucağına almayı nasip etsin tatlım:) biz de diyorduk hiç kız yok burda maşallah maşallah

hepinizin oğlunu peşinde koşturcak benim kızım :)) he he cok tatlı bişey bu kız erkek farketmez sağlıklı olsunlarda dr kesin değil diğer ay emin oluruz dedi ama kız ihtimali yüksek süslücem püslicem onu fırfırlı don alcam :)

Hadi hayırlı olsun bitanem. Allah bize de ogrenmeyi nasip etsin insallah..
Senin free bhcg degerin kac cıktı 50 ustu kızmış dogru mu onu onaymalama calısıyoruz bakalım benim 102 cıktı cok merak ediyorum
ilginç bişey ilk kez duyuyorum sen sordun iye baktım 50,48 yazıyor yani 50 üstü sayılıyo ama cok az bi üst alakası oldugunu da ilk kez duydum eğer öyleyse sennkide kesn kızdır

Bu arada kızlar yeni resimler varsa ultrason goruntuleri topigine ekleyin cok bos kaldı orası. Kimse eklemiyor artık biz de gorelim bebislerinizi

cnaım benim var usg de işim cok yoğun taratıp atmam falan uzun iş akşam evden bakarım koyarım büyümüş benm kızım kocaman olmuş teyseleri elleri ayakları minnak buynu vayy :))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…