2012 Şubat Anneleri

neee balikmii ay cok sevindim senin adina insallah bende haftaya baslarim yemek yemeye

bende inanamazdım gecen hafta söyleselerdi buzdolabını bile acamıyordum o derece kokuyo diye asansöre binmiyordum ama şimdi iyiyim arada bulanıyo gibi ama cıkarmıyorum 2 aydır ilk kez balık yedim basta anlamadım cok acıkmıştım bide evlilik yıldönümüydü romantik ortam aklıma gelmedi doymaya yakın hafifi bi koku geldi salatayla bastırdm yedim bugün daha iyiyim iştehım inanılmaz acıldı 1.5 kilo vermiştm ilk 2 ayda bu 3 hafta aldım acık kapandı hafiften göbüşümde cıktı artık yemekde yedikce alcaz galiba dr 6 öğün yiyeceksn dedi cok abartmadan herşeyden baya ilgilendi anlattı sağolsun eşim cok mutlu şimdiden pabucu dama atıldı biraz öcne aramış kızım napıyo diyo hep kız isterdk biz doğsunda babasına yemek yapsın diyo ben 2 aydr hiç yemek yapmadıgım için sitem ediyor kızım bana yapar diyooo :))) baska kızyokmu hepiniz inş en kısa zamanda öğrenirsiniz cok güzel bi duygu

Gözün aydın cerencim darısı bizlere

merhaba kızlar, cinsiyetlere, 2li testlere maşallah.
ben bugün çok kötüyüm. ilk defa midem bulanıyor. bir kase yoğurt ve krakerden başka birşey yiyemedim birdenbire niye böyle oldu anlamadım

selam kızlarr
topiğin kuskusu geldi
geçen sayfaları okumaya çalıştım,hem okuyup hem orama burama bakmak eğlendirici oldu.göğüs rengi,karın şekli vs.
genel olarak herkes iyi çok şükür,maşşallahh maşallahh

benim yarın kontrolüm var,11+0 olarak gidicem o yüzden cinsiyet konusunda ümitsizim.bellki bi ihtimal diyorum.
ikili test sonuçlarını temiz alanlar darısı başimiza inşallah.çok sevindim adınıza.
bende bulantı,istifra,öğürtüler devam.2 gündür ekstra olarak baş dönmesi yaşıyorum.
cinsiyet için herkes başka bişi söylüyor,artık içime de hiçbişi doğmuyor,erkek doğurduğumu görmüştüm geçenlerde bellki o yüzden kız olabilir diyorum.

bu arada burun ölçümü vs. okuduklarımı not ediyorum dr.'a sormak adına.siz de olmasanız boş boş git-gel yapıcam.kendi adıma teşekkür ediyorum hepinize

şimdi çıkıp uzanıyım yine,sık sık burada olup paylaşımda bulunacağim günler de gelecek, inanıyorum bir gün olacak bu ,haydin sağlıkcakla
bol öpücükler

bende 3 gun once buzdolabini acmaya baslamistim 1-2 gun surdu...simdi yine ayni ah ahhh 1 haftam kaldi o zaman hadi insallah ya canim bisi almak istiyor disari cikip alamiyorum bile kokulardan...burada bi de hint ve cin restaurantlari var heryerde adim basi..ben normaldede tahammul edemezdim kokularina simdi naasillll geliyor bana anlatamam kabus gibi bisi...bi suru meyve almistim buzdolabi kokusu yuzunden acip yiyesim gelmiyor cokkk sikildimm bu durumdan cookkk

ben bugün çok kötüyüm. ilk defa midem bulanıyor. bir kase yoğurt ve krakerden başka birşey yiyemedim birdenbire niye böyle oldu anlamadım

bazi hamileliklerde sadece 3. ayin bitimde bulantilar olurmus ve gecermis canim..yani oyle cok uzun surmez seninki uzulme...daha bugun okudum bi yerde ne zaman gecicek bu bulantilar diye arastirirken rastladim...

Son düzenleme:

benimde öyle bakma balık yedm eve geldm kapıyı actım bişe kokuyo diyorum eşime midem bulantı aradık taradık bi tane muz kabuğu kalmış mutfakta eşim yyuh hayatım ne burun varmış sende dedi arada bi oluyo sabah serviste birisi parfüm sıkmış ölecektm kokudan midem kalktı ama her yediğim cıkmıyorum öğürmem hemencik geciyo acıktıgımı hissediyorum yemek istiyorum günden güne daha iyi oluyo inşallah seninde en kısa zamanda gecer az kaldı merak etme

sagol tatlim..seninkide benimkide tamamen gecer insallah yakinda..rahat bi nefes alirizda hamileligimizin keyfini cikaririz iyice

canım benım cok sevındım bı kızımız daha gelıyor

ınsallah gecer canım benımde bı gunum bı gunume uymuyor hıc

herkese selam... iş yerindeyim çok yoğundu bugün yeni girebildim, 2 oğlumuz 1 kızımız daha göstermiş kendini ayy nasıl mutlu oldum... bende 2 ağustosta gidicem umarım belli olur çok mrk ediyorum

Hayırlı olsun cerencıgım, gonlune gore olması ne guzel, ınsallah benımde kızım olur.
Gercı hep erkek oldugunu dusunuyorum ama, olsun.
Bende sımdılık kızım dıye sevıyorum, ben kızım dedıkce babası da oglum dıye sevıyor
Bız 11 Agustos ta gıdecegız doktorumuza, o zaman sata gore 12+1 olacagız.
Belkı gosterır bebısım cınsıyetını.

Valla cnm bnm bnde artık senin için dua ediyorumm..
Bu kadar çok istiyorsun kızı, inşallahtaa olur...
Ama tabiki herşeyin hayırlısı..
Sen kayınpederin ismi konulacağı için istemiyordun değil mi erkeği ?
Ama birde şöyle düşün ikinci çocuğu düşünürsen ve o erkek olursa yine koyacaksın..
Rabbim gönlüne göre versin..

kızlar hayırlısı olsun çok sevindim cinsiyet öğrenenlere..inş bende ağusosta öğreneceğim...bi kızımız daha olmuş cerenimi kutluyorum...

bugün bende iştahsızım ama sanıyorum sıcaktan..büyük ihtimalle böyle giderse bende oruç tutamayacağım..seneyede allah ömür verirse bebekleri emzirirken nasıl bu borçları ödeyeceğiz oda muhamma..kısmet..inş bebeklerimiz sağlıklı doğsunda...bi çorbayla duruyorum..üfff çok sıcakkkkk:84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…