- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.981
Bence de 3. aya girince azıtıyo bizimkilerYok gobislerimizin oldugu topige ekle daha iyi olur.
yapma yaaw...bazen daha fazla dayanamicak gibi hissediyorum..
hangi topik oluyor orasi ? bilemedim ben simdi :26:
hangi topik oluyor orasi ? bilemedim ben simdi :26:
neee balikmiiay cok sevindim senin adina insallah bende haftaya baslarim yemek yemeye
biz geldik sonuçlarımı aldım normal dedi dr iyi cıktı cok şükür ayrıca % 80 kıızım oluyomuş cok mutluyum cok hep kızım olsun istemişimdir rüyamda erkek görmüştüm demekki kız olacagını duyacakmışım herşeyi cok iyi maşşallah sizin yorumları da okudum hepimizin sonuclarının iyi olmasına sevindim 1 kilo almışım verdiğim kiloyu aldım yani mide bulantımda azaldı artık bugün dr boyu 66 mm dedi ve 12+5 dedi gördüm yavrumu kıpır kıpır durmuyo bi kaç tshirt aldm kendime karnında bebek olanlardan yavas yavas cıkıyo göbüşüm ahhhh bugün cok mutluyummmmmm bisürü işim var iki gündür birikmiş gelmeynce masanın üzeri görünmüyor ama olsun kızımla birlikte yaparız
Gözün aydın cerencim darısı bizlere
bende inanamazdım gecen hafta söyleselerdi buzdolabını bile acamıyordum o derece kokuyo diye asansöre binmiyordum ama şimdi iyiyim arada bulanıyo gibi ama cıkarmıyorum 2 aydır ilk kez balık yedim basta anlamadım cok acıkmıştım bide evlilik yıldönümüydü romantik ortam aklıma gelmedi doymaya yakın hafifi bi koku geldi salatayla bastırdm yedim bugün daha iyiyim iştehım inanılmaz acıldı 1.5 kilo vermiştm ilk 2 ayda bu 3 hafta aldım acık kapandı hafiften göbüşümde cıktı artık yemekde yedikce alcaz galiba dr 6 öğün yiyeceksn dedi cok abartmadan herşeyden baya ilgilendi anlattı sağolsun eşim cok mutlu şimdiden pabucu dama atıldı biraz öcne aramış kızım napıyo diyo hep kız isterdk biz doğsunda babasına yemek yapsın diyo ben 2 aydr hiç yemek yapmadıgım için sitem ediyor kızım bana yapar diyooo :))) baska kızyokmu hepiniz inş en kısa zamanda öğrenirsiniz cok güzel bi duygu
merhaba kızlar, cinsiyetlere, 2li testlere maşallah.
ben bugün çok kötüyüm. ilk defa midem bulanıyor. bir kase yoğurt ve krakerden başka birşey yiyemedimbirdenbire niye böyle oldu anlamadım
bende 3 gun once buzdolabini acmaya baslamistim 1-2 gun surdu...simdi yine ayniah ahhh 1 haftam kaldi o zaman hadi insallah ya canim bisi almak istiyor disari cikip alamiyorum bile kokulardan...burada bi de hint ve cin restaurantlari var heryerde adim basi..ben normaldede tahammul edemezdim kokularina simdi naasillll geliyor bana anlatamam kabus gibi bisi...bi suru meyve almistim buzdolabi kokusu yuzunden acip yiyesim gelmiyor cokkk sikildimm bu durumdan cookkk
benimde öyle bakma balık yedm eve geldm kapıyı actım bişe kokuyo diyorum eşime midem bulantı aradık taradık bi tane muz kabuğu kalmış mutfakta eşim yyuh hayatım ne burun varmış sende dedi arada bi oluyo sabah serviste birisi parfüm sıkmış ölecektm kokudan midem kalktı ama her yediğim cıkmıyorum öğürmem hemencik geciyo acıktıgımı hissediyorum yemek istiyorum günden güne daha iyi oluyo inşallah seninde en kısa zamanda gecer az kaldı merak etme
canım benım cok sevındım bı kızımız daha gelıyorbiz geldik sonuçlarımı aldım normal dedi dr iyi cıktı cok şükür ayrıca % 80 kıızım oluyomuş cok mutluyum cok hep kızım olsun istemişimdir rüyamda erkek görmüştüm demekki kız olacagını duyacakmışım herşeyi cok iyi maşşallah sizin yorumları da okudum hepimizin sonuclarının iyi olmasına sevindim 1 kilo almışım verdiğim kiloyu aldım yani mide bulantımda azaldı artık bugün dr boyu 66 mm dedi ve 12+5 dedi gördüm yavrumu kıpır kıpır durmuyo bi kaç tshirt aldm kendime karnında bebek olanlardan yavas yavas cıkıyo göbüşüm ahhhh bugün cok mutluyummmmmm bisürü işim var iki gündür birikmiş gelmeynce masanın üzeri görünmüyor ama olsun kızımla birlikte yaparız
merhaba kızlar, cinsiyetlere, 2li testlere maşallah.
ben bugün çok kötüyüm. ilk defa midem bulanıyor. bir kase yoğurt ve krakerden başka birşey yiyemedimbirdenbire niye böyle oldu anlamadım
biz geldik sonuçlarımı aldım normal dedi dr iyi cıktı cok şükür ayrıca % 80 kıızım oluyomuş cok mutluyum cok hep kızım olsun istemişimdir rüyamda erkek görmüştüm demekki kız olacagını duyacakmışım herşeyi cok iyi maşşallah sizin yorumları da okudum hepimizin sonuclarının iyi olmasına sevindim 1 kilo almışım verdiğim kiloyu aldım yani mide bulantımda azaldı artık bugün dr boyu 66 mm dedi ve 12+5 dedi gördüm yavrumu kıpır kıpır durmuyo bi kaç tshirt aldm kendime karnında bebek olanlardan yavas yavas cıkıyo göbüşüm ahhhh bugün cok mutluyummmmmm bisürü işim var iki gündür birikmiş gelmeynce masanın üzeri görünmüyor ama olsun kızımla birlikte yaparız
Hayırlı olsun cerencıgım, gonlune gore olması ne guzel, ınsallah benımde kızım olur.
Gercı hep erkek oldugunu dusunuyorum ama, olsun.
Bende sımdılık kızım dıye sevıyorum, ben kızım dedıkce babası da oglum dıye sevıyor
Bız 11 Agustos ta gıdecegız doktorumuza, o zaman sata gore 12+1 olacagız.
Belkı gosterır bebısım cınsıyetını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?