2012 Şubat Anneleri

sağol canım biz hep kız isteik eşim nasıl mutlu umarım değişmez bu arada ceren benim adım değil kızımın adı :)) bende hep tatlı yedim tüm takvimlere koca karı işlerine göre erkekti hala daha herkes yok o erkektir diyor ama ben kız istedm ilk aldıgım sey pembe ayakkabıydı içime doğmuş demekki önce saglıklı olsun sonra kızım olsun inşllah darısı sana ultrason fotosunun arkasına elefera yazayım evlenirken ayakkabıya yazardık ya darısı sana olsun diye :))) he he he inşallah rabbim herkesn gönlüne göre verir hayırlı saglıklı evlatlarımız olur

çok güzel ama sanırım japonyada var bundan herhalde türkiyede yoktur..

kızlar hayırlısı olsun çok sevindim cinsiyet öğrenenlere..inş bende ağusosta öğreneceğim...bi kızımız daha olmuş cerenimi kutluyorum...

teşekkür ederim canım surda agustosa ne kaldı sabret bi hafta sonra sende öğrenirsin inşallah benimde %80 dedi henüz küçük oldugundan yanılma payı bırakıyolar bakalım 1 ay sonra herkesn kesinleşmiş olur ama çok güzel bişey yaa bi zerrecikti şimdi insan oldu :) büyüyo olağanüstü gercekten...

cok ıyı bır bulus ama nereden bulacagız bu urunu?

Yaz yaz yaz yaz...
Ceren mı koyacaksın kızının adını?
Bende Nıl dusunuyorum, tabıı daha babası ıle paylasmadım
Benımde cın, rus, bılmem neye gore kız cıktı, hamıle kalmadan bır kac ay once de erkek bebegım oldugunu gormustum.
Sımdı ne duyarsma bakıyorum, yok gogus ucu rengı yok karın seklı, bırı erkek dıyor bırı kız.
Caresız bekleyecegız babası da bende.

Canım benım, Allah razı olsun
Elbette hayırlısı ve de saglıklı bır bebek en cok ıstedıgım.
Ama ıste, senın de hatırladıgın gıbı bebegım erkek olursa esım babasının adını koymak ıstıyor, bu da benı delı edıyor!
Evet, belkı 2. bebegım olursa ve erkek olursa onda da aynı sorunları yasayacagım.
Ama en azından ılk bebegıme ıstedıgım adı vermıs olmanın mutlulugunu yasamak ıstıyorum.
ınsallah Rabbım hepımızın gonlune gore verır.

çok güzel ama sanırım japonyada var bundan herhalde türkiyede yoktur..
cok ıyı bır bulus ama nereden bulacagız bu urunu?
[/COLOR][/I]

biraz araştırılırsa bulunabilir bence.yada ne bileyim çevrenizde iyi bi makine mühendisi filan varsa sese duyarlı bi sensörle kolayca kurulabilecek bi düzenek gibi geldi bana.

bizde babasınınn adını koycaz.. kayınpederim vefatt ettigi ve cok yeni oldugu içinn kıramıyorum esimi.. cok da sevrdim rahmetliyi.. ama nihat deincede aklıma bi tek nihat dogan geliyo yahu benim esimin adıda nihat ikinci bi adı daha var hep onu kullanıyoruz. ama esimm bizimkininn yanına ikinci bi isim istemiyo maalesef. bizimki sehzade III. nihat olcakk

güzel annişler biz geldiksonuçlarımız iyi çıktı çok şükür herhangı bı sorun yok.doktor herşey normal gıdıyo dedı.çok mutluyum şukurler olsun.allahım sonuç bekleyen herkeze güzel haberler almayı nasip etsın.hepinizin duacısıyım:81:

gözünn aydınnn balımm aminn insallahh bizimde kan sonuclarımızz ii cıkarsa insallah yarın insallahh daha da rahatlıcammm

Eki Görüntüle 231131

kızlar ben bunun beyazını yapıyorum ılk kız annemız olan xzgi annişe hedıye olarak yapıcam.onunda izni olrsa:87:

ayyyy bende bu kadar ii bilsem örmeyiiii.. büyükk teyzemizlee becerikli kuzenimizin ellerine bakıciiizz artıkınn.. bende bi sürü patikk buldummm bayıldımm hepsinee.. dur onları ekliyimmmmm

sizlere ilginç bi yazı daha...bebeğimiz için gerekli olmayanlar...

Bebek için gerekli OLMAYANLAR listesi | Blogcu Anne

bu yazı çok güzel fakat ben yürüteç kanguru ve eldiven konusunda aynı fikirde değilim..özellikle yeni doğan su çiceği geçiren bi bebğiniz varsa eldiven şart ayrıca eldiven tırnakları çabuk uzayan ve sürekli elini yüzüne götüren bebekler için kendilerini yırtmama adına çok gerekli ama sadece 1 2 ay kullanmak bana göre yeterli..kanguruda özellikle sürekli yanında yardım edecek biri olmadığında yaz günlerinde sıkıcı bi şekilde omuzda taşımaktansa daha rahat olur diye düşünüyorum..düzgün taşıdıktan sonra..yürüteçte dikkat edildiği sürece bebeğin ilk adımlarımı algılama döneminde yararlı bile oluyor..çevremde gördüğümden hiç zararını görmedim..

ayyyy bende bu kadar ii bilsem örmeyiiii.. büyükk teyzemizlee becerikli kuzenimizin ellerine bakıciiizz artıkınn.. bende bi sürü patikk buldummm bayıldımm hepsinee.. dur onları ekliyimmmmm

ben ne yazıkkı ılmek bıle atamıyorum
adını ılmek dıye hatırlıyorum umarım yanlıs yazmamısımdır
yetenek ısı bu bence bende de o yetenekten yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…