- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.001
Hayırlı olsun cerencıgım, gonlune gore olması ne guzel, ınsallah benımde kızım olur.
Gercı hep erkek oldugunu dusunuyorum ama, olsun.
Bende sımdılık kızım dıye sevıyorum, ben kızım dedıkce babası da oglum dıye sevıyor
Bız 11 Agustos ta gıdecegız doktorumuza, o zaman sata gore 12+1 olacagız.
Belkı gosterır bebısım cınsıyetını.
çalışan anneler!!!!!
eşimin uykusu çok ağır doğumdan sonra ben geceleri ne yapacağım diyorsanız işte size bebeğiniz ağladığında kendi kendine otomatik olarak sallanmaya başlayan ve bebek susuncaya kadar durmayan full ototmatik yatak.....(reklam kampanyası gibi oldu vallahigezinirken gördüm sizinle paylaşmak istedim.)
Otomatik bebek yatağı full otomatik ağlamayı hisseden yatak ilginç yatak | Mailce.com
kızlar hayırlısı olsun çok sevindim cinsiyet öğrenenlere..inş bende ağusosta öğreneceğim...bi kızımız daha olmuş cerenimi kutluyorum...
çalışan anneler!!!!!
eşimin uykusu çok ağır doğumdan sonra ben geceleri ne yapacağım diyorsanız işte size bebeğiniz ağladığında kendi kendine otomatik olarak sallanmaya başlayan ve bebek susuncaya kadar durmayan full ototmatik yatak.....(reklam kampanyası gibi oldu vallahigezinirken gördüm sizinle paylaşmak istedim.)
Otomatik bebek yatağı full otomatik ağlamayı hisseden yatak ilginç yatak | Mailce.com
sağol canım biz hep kız isteik eşim nasıl mutlu umarım değişmez bu arada ceren benim adım değil kızımın adı :)) bende hep tatlı yedim tüm takvimlere koca karı işlerine göre erkekti hala daha herkes yok o erkektir diyor ama ben kız istedm ilk aldıgım sey pembe ayakkabıydı içime doğmuş demekki önce saglıklı olsun sonra kızım olsun inşllah darısı sana ultrason fotosunun arkasına elefera yazayım evlenirken ayakkabıya yazardık ya darısı sana olsun diye :))) he he he inşallah rabbim herkesn gönlüne göre verir hayırlı saglıklı evlatlarımız olur
Valla cnm bnm bnde artık senin için dua ediyorumm..
Bu kadar çok istiyorsun kızı, inşallahtaa olur...
Ama tabiki herşeyin hayırlısı..
Sen kayınpederin ismi konulacağı için istemiyordun değil mi erkeği ?
Ama birde şöyle düşün ikinci çocuğu düşünürsen ve o erkek olursa yine koyacaksın..
Rabbim gönlüne göre versin..
çok güzel ama sanırım japonyada var bundan herhalde türkiyede yoktur..
cok ıyı bır bulus ama nereden bulacagız bu urunu?
[/COLOR][/I]
Canım benım, Allah razı olsun
Elbette hayırlısı ve de saglıklı bır bebek en cok ıstedıgım.
Ama ıste, senın de hatırladıgın gıbı bebegım erkek olursa esım babasının adını koymak ıstıyor, bu da benı delı edıyor!
Evet, belkı 2. bebegım olursa ve erkek olursa onda da aynı sorunları yasayacagım.
Ama en azından ılk bebegıme ıstedıgım adı vermıs olmanın mutlulugunu yasamak ıstıyorum.
ınsallah Rabbım hepımızın gonlune gore verır.
güzel annişler biz geldiksonuçlarımız iyi çıktı çok şükür herhangı bı sorun yok.doktor herşey normal gıdıyo dedı. çok mutluyum şukurler olsun.allahım sonuç bekleyen herkeze güzel haberler almayı nasip etsın.hepinizin duacısıyım:81:
selammmm kızlarrrrrr... dün ekleyemedimmm resminniii bugün ekliyimmm... bebügümm ve kuzeniminn ördügü ilk yelegiiiii
Eki Görüntüle 231127
Eki Görüntüle 231126
yerim senın bebişini ya maşallah allahım nazardan saklasınbendede bı tane kız bebiş hırkası var.bende onun fotosunu koyım.:81:
gözünn aydınnn balımm aminn insallahh bizimde kan sonuclarımızz ii cıkarsa insallah yarın insallahh daha da rahatlıcammm
Eki Görüntüle 231131
kızlar ben bunun beyazını yapıyorumılk kız annemız olan xzgi annişe hedıye olarak yapıcam.onunda izni olrsa:87:
Eki Görüntüle 231131
kızlar ben bunun beyazını yapıyorumılk kız annemız olan xzgi annişe hedıye olarak yapıcam.onunda izni olrsa:87:
sizlere ilginç bi yazı daha...bebeğimiz için gerekli olmayanlar...
Bebek için gerekli OLMAYANLAR listesi | Blogcu Anne
ayyyy bende bu kadar ii bilsem örmeyiiii.. büyükk teyzemizlee becerikli kuzenimizin ellerine bakıciiizz artıkınn.. bende bi sürü patikk buldummm bayıldımm hepsinee.. dur onları ekliyimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?