- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.021
ben ne yazıkkı ılmek bıle atamıyorum
adını ılmek dıye hatırlıyorum umarım yanlıs yazmamısımdır
yetenek ısı bu bence bende de o yetenekten yok
Eki Görüntüle 231152
Eki Görüntüle 231159
Eki Görüntüle 231158
Eki Görüntüle 231157
Eki Görüntüle 231156
Eki Görüntüle 231155
Eki Görüntüle 231154
Eki Görüntüle 231153
Eki Görüntüle 231150
Eki Görüntüle 231151
Eki Görüntüle 231160
hepsii cok güzell cok orjinalll.. keske örmeyi bilsemmm.. teyzemizz örcek sagolsun bize.. hepsini gösterdim bugünntıg işi olan beyazlarrrr tammm bebek mevlütüü içinnn.. kıza dönersee bi tekk bunları giydirebilecegim içinn sevincemm
hepsi cok cicicok güzel beyazla pembeli olana bayıldım cok şeker ben şanslıyım bizde bebek eşyaları ceyize örüldüğü için bende bi sürü mevcut hem sülede ilk torun iki taraftada ayrıca ben 3 erkeğin tek kız kardeşiyim eşimse 2 erkek kız yok hiç dayıları amcaları herkes kız oldugunu duyunca delirdi kız kıtlıgı var bizde o yüzden cicişlerimiz bol :)))) anneanne babanne örmeye devam ediyor bende bilriim örmeyi herşeyi ama calıştıgım çin zaten eve zor yetiyorum ugrasamıcam örmek isteyenler bi günde öğrenirsnz cok basit düz örgüyü bilen yapar bunları tığa birip alıp 3 kerede cekiyosun bunlar hepsi aynı yapılmış cok cici duruyolar ya yirim ben o ayacıkları :)))öperm ısırırım
ben düz örgüyü falan bliyorum ama örememm heralde yaa.. zor görünüoo.. bi ip 3 kerede nasıl cekilioo?? bir yerine 3 kere ipidolayıpp ilmegi 3 kerede alıp ilmegi öyle mi cıkarıyosun?? ee sonraaaaa
ayy cok gurur duyarım cok mutlu olurum
guzel dusuncelı arkadasım benım sımdıden agzım kulaklarıma vardı
Eki Görüntüle 231152
Eki Görüntüle 231159
Eki Görüntüle 231158
Eki Görüntüle 231157
Eki Görüntüle 231156
Eki Görüntüle 231155
Eki Görüntüle 231154
Eki Görüntüle 231153
Eki Görüntüle 231150
Eki Görüntüle 231151
Eki Görüntüle 231160
hepsii cok güzell cok orjinalll.. keske örmeyi bilsemmm.. teyzemizz örcek sagolsun bize.. hepsini gösterdim bugünntıg işi olan beyazlarrrr tammm bebek mevlütüü içinnn.. kıza dönersee bi tekk bunları giydirebilecegim içinn sevincemm [/
ayyy ya çok tatlı şeyler bunlar.
amin canım inşallah :) herkesn sonuçları iyi cıksın herkes bi an önce öğrensin ya cok güzel bi duygu artık karnımı kızım diye seviyorum kızım benim yaaaaa ay nasıl duyguandım aglıcam şimdi neyse dur ağlamıyım :))
gözünaydın canım allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
biraz araştırılırsa bulunabilir bence.yada ne bileyim çevrenizde iyi bi makine mühendisi filan varsa sese duyarlı bi sensörle kolayca kurulabilecek bi düzenek gibi geldi bana.
selammmm kızlarrrrrr... dün ekleyemedimmm resminniii bugün ekliyimmm... bebügümm ve kuzeniminn ördügü ilk yelegiiiii
Eki Görüntüle 231127
Eki Görüntüle 231126
bizde babasınınn adını koycaz.. kayınpederim vefatt ettigi ve cok yeni oldugu içinn kıramıyorum esimi.. cok da sevrdim rahmetliyi.. ama nihat deincede aklıma bi tek nihat dogan geliyo yahubenim esimin adıda nihat ikinci bi adı daha var hep onu kullanıyoruz. ama esimm bizimkininn yanına ikinci bi isim istemiyo maalesef. bizimki sehzade III. nihat olcakk
güzel annişler biz geldiksonuçlarımız iyi çıktı çok şükür herhangı bı sorun yok.doktor herşey normal gıdıyo dedı. çok mutluyum şukurler olsun.allahım sonuç bekleyen herkeze güzel haberler almayı nasip etsın.hepinizin duacısıyım:81:
Günaydın kızlar. Herkese mutlu,sağlıklı, hayırlı günler.
Dün doktora gittik. İkili test sonuçlarımı kontrol etti. Biliyorsunuz erken mi yapıldı sıkıntımız vardı. Daha doğrusu benim sıkıntım.
Kendisine aklında en ufak bir soru işareti varsa testi yineleyebileceğimizi söyledim.
Ultrason sonuçlarına baktı,kan testi sonuçlarına baktı,uzun uzun açıklama yaptı,aslında bebeğin boyu kısayken yapılmamış sadece tam uzanıp başını geri yaslaması beklenmeden ölçülmüş yine de doğru haftası çıkmış dedi.
Başını biraz eğdiğinde boyu farklı çıkar, baş popo mesafesi ölçüyoruz sonuçta dedi.
Bu risk hesaplanırken bebeğin CRL boyu formüle direkt girilmiyormuş zaten.
Dolayısıyla da benim aklımda soru işareti yok, ben yeniden yaptırmana gerek görmüyorum ama senin için rahat etmiyorsa yaptır, ne kadar mükemmeliyetçi bir yapın olduğunu bildiğimden bunu söylüyorum dedi.
Yeniden yaptırdığında da tam bu rakamlar çıkmaz ama yakın sonuç alacaksın dedi.
Elbette bu testler iyi çıktığında da %100 bir garanti yok, kötü çıktığında da diye de belirtti.
Bu testler senin durumunla istatistiki verileri kıyaslıyor. Örneğin bir değerin 1/10000. Bu bize diyor ki senin gibi test sonuçları çıkmış 10000 kadından tanesinden 1 tanesi down sendromlu bebek dünyaya getirmiş.
Sana sıfır risk kimse veremez dedi. %100 sonuç almak isteyen amniyosentez, kordosentez yada bizim haftalarımızda koryon villus biyopsisi yaptıracak…
Ben de ben doktor değilim, bunun sonuçta bir risk analizi olduğunu biliyorum, istatiski bir veri olduğunun farkındayım, %100 garanti istemiyorum sizden ama sadece test yanlış zamanda yapılmışsa es geçmeyelim dedim.
O da bence uygundur dedi.Gerek görmüyorum dedi.Devlet hastanesindeki doktor da uygun demişti. (Sorduğum diğer 2 doktor da.)
Doktorumun ne kadar detaycı olduğunu bildiğimden, onun gönlü ferahsa,ona inanıyorum dedim. Ben de kani geldim, okey dedim. Ve 2’li tarama maceramız, Allah’ın izniyle, hamdolsun, temiz sonuçla bitti.
Cinsiyeti de sorduk…İyice baktı ama çok erken bir şey söylemek için dedi. Pipiş göremedi, o zaman kız olabilir ama çok küçük olduğundan da göremiyor olabiliriz hala şanslar %50-%50 dedi…
23 Ağustosta, yani 16. Haftada söyleyecek nasipse…
3. taramaya da yönlendirecek,aynı haftada.
Gözün aydın tatlım..
2'li tarama temiz çıktığında 3.ye gerek kalıyor mu ki ?
Günaydın kızlar. Herkese mutlu,sağlıklı, hayırlı günler.
Dün doktora gittik. İkili test sonuçlarımı kontrol etti. Biliyorsunuz erken mi yapıldı sıkıntımız vardı. Daha doğrusu benim sıkıntım.
Kendisine aklında en ufak bir soru işareti varsa testi yineleyebileceğimizi söyledim.
Ultrason sonuçlarına baktı,kan testi sonuçlarına baktı,uzun uzun açıklama yaptı,aslında bebeğin boyu kısayken yapılmamış sadece tam uzanıp başını geri yaslaması beklenmeden ölçülmüş yine de doğru haftası çıkmış dedi.
Başını biraz eğdiğinde boyu farklı çıkar, baş popo mesafesi ölçüyoruz sonuçta dedi.
Bu risk hesaplanırken bebeğin CRL boyu formüle direkt girilmiyormuş zaten.
Dolayısıyla da benim aklımda soru işareti yok, ben yeniden yaptırmana gerek görmüyorum ama senin için rahat etmiyorsa yaptır, ne kadar mükemmeliyetçi bir yapın olduğunu bildiğimden bunu söylüyorum dedi.
Yeniden yaptırdığında da tam bu rakamlar çıkmaz ama yakın sonuç alacaksın dedi.
Elbette bu testler iyi çıktığında da 0 bir garanti yok, kötü çıktığında da diye de belirtti.
Bu testler senin durumunla istatistiki verileri kıyaslıyor. Örneğin bir değerin 1/10000. Bu bize diyor ki senin gibi test sonuçları çıkmış 10000 kadından tanesinden 1 tanesi down sendromlu bebek dünyaya getirmiş.
Sana sıfır risk kimse veremez dedi. 0 sonuç almak isteyen amniyosentez, kordosentez yada bizim haftalarımızda koryon villus biyopsisi yaptıracak…
Ben de ben doktor değilim, bunun sonuçta bir risk analizi olduğunu biliyorum, istatiski bir veri olduğunun farkındayım, 0 garanti istemiyorum sizden ama sadece test yanlış zamanda yapılmışsa es geçmeyelim dedim.
O da bence uygundur dedi.Gerek görmüyorum dedi.Devlet hastanesindeki doktor da uygun demişti. (Sorduğum diğer 2 doktor da.)
Doktorumun ne kadar detaycı olduğunu bildiğimden, onun gönlü ferahsa,ona inanıyorum dedim. Ben de kani geldim, okey dedim. Ve 2’li tarama maceramız, Allah’ın izniyle, hamdolsun, temiz sonuçla bitti.
Cinsiyeti de sorduk…İyice baktı ama çok erken bir şey söylemek için dedi. Pipiş göremedi, o zaman kız olabilir ama çok küçük olduğundan da göremiyor olabiliriz hala şanslar P-P dedi…
23 Ağustosta, yani 16. Haftada söyleyecek nasipse…
3. taramaya da yönlendirecek,aynı haftada.
Kızlar acil yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
2 kere tuvalete cıktım ikisinde de peceteye sildikce kan geldi damla damla sildikce geliyor..
Doktora gidiyim mi sizce? Ama camasırıma bulasmamıs 2 saat boyunca
Kızlar acil yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
2 kere tuvalete cıktım ikisinde de peceteye sildikce kan geldi damla damla sildikce geliyor..
Doktora gidiyim mi sizce? Ama camasırıma bulasmamıs 2 saat boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?