2012 Şubat Anneleri

Acile gittigim icin cinsiyetle ilgili bisey soylemiyorlar. Esim de gordu ultrason resminde o cıkıntııyı. o da meraklanmaya basladı
Hafaya doktora gidelim de ögrenelim diyo. Gorumcem de yok daha belli olmaz diyip duruyo Gorumcem boyle karıstıkca sinir olmaya basladım ama yaa!
Dun acile gittigimizi soyledim az kanamam vardı dedim. 3 ay gectikten sonra daha gitme risk bitiyo hic bisey olmaz diyip duruyo..
Doldum tasıcam ama bakalım ne zamana denk gelicek sesimi cıkartmıyorum simdilik bakalım ne kadar sabredicem.

bblacıgım, artık ıcının rahat olmasına senın adına cok sevındım.
Rabbım sonuc bekleyen herkese guzel haberler almayı nasıp etsın.

Dunyacıgım, sana da gecmıs olsun.
Neyse kı atlatmıssın, Rabbım bır daha yasatmasın.

(Dun cok yazmıssınız yıne, bır kac gundur oldukca yogunum.
Umarım bır detay kacırmamısımdır.)

Kızlar gobek kordonu degilse pipisidir herhalde. Ama bu haftada bu kadar net gorunur mu bilmem. Yorumlarınızı bekliyorum..

Uploaded with ImageShack.us

günaydın bayanlar:))) valla bence o pipi değildir çok büyük o bizimde böyle bir çıkıntı vardı usg de eşim hemen sordu bu mu die kadın güldü hayır tabi ki die çok büyük çünkü o çıkıntı:)))) ama haftaya doktora gitmek için önemli bir sebep bence)) bebişini görmek için bahane

Evet esim de merak ettigi icin o teklif etti doktora git diye ben de bunu bekliyordum zaten
Onceden agustosun sonunda gideriz diyordu
Aslında bence de buyuk gorunuyo ama bir umut iste. Bir de saglık ocagındaki hemsire de erkek mi diye sorunca iyice suphe dustu icime

Günaydın bayanlar..

Senin adına sevindim cnm inş. bir daha böyle sıkıntı yaşamazsın, yaşamayız..

Duygucugum, bende ıkea dan almaya karar vermıstım.
Mobılyalarımı dahı sectım.
Ancak ıs arkadaslarım, sunu hatırlatınca keyfım kactı.
Ikea mobılya kurulumu yapmıyor ): Bızlerın yapması gerekecek.
Bızde becerebılır mıyız, bılmıyorum.
Ben kocaman karnımla esıme yardım edemem ):

Günaydın dünyacım...Sağlığının iyi olmasına çok sevindim hadi maşallah...Allah bir daha yaşatmasın...
Tatlım hevesini kırmak istemem ama o çıkıntı pipiş olmak için biraz fazla büyük
Midesi bile minicik,doktor gösterdiği için biliyorum ben de, bu haftalarda o kadar büyük olmasının imkanı yok...
Ama eğer gönlündeki erkekse Rabbim innnnnşşşşşaaaaalllllllahhhhhhh sağlıklı hayırlı bir oğlan nasip eder sana canım benim

Son düzenleme:

canım maşallah allahım nazardan korusun meleğinidoktor bendede beyazlık gördu muhtemel erkek dedı ama kesınde dıyemeyız.ama ben hep erkek hıssettım çevremdekılerde hep erkek dıyodu.allhım hayırlısını sağlıklısını versın hepimize.ben kesınleşmesını beklemeden mınık prensım dıye sevıyorum

Günaydın kızlarrr
Dün rüyamda yine cinsiyet öğreniyordum, meraktan bozdum bilinçaltımı iyice :))

herkese günaydın

yalnız değilsin arkadaşım bende senin gibiyim...meraktan ölüyorum, hiç aklımdan çıkmıyor, rüyanda bir gün kız çocuğu veriyorlar kucağıma bir gün erkek ikisindende vazgeçemiyorum anlamadım vallahi nolcak benim bebiş... değişkenmi ne ?

dün dr a gittim.aynen içime doğduğu gibi oğlum olacakmış.ense ölçümü yapıldı.kan değerim 10 a düşmüş.9 a düşerse iğne gerekiyormuş.içinizde benim gibi kanı düşük olan varmı.ne yapıyorsunuz.

Ahh bitmiyor ki bende rüyalar Doğuma yakında rüyamda doğurmaya başlarım, herşey rüyama giriyor.

Benim de hep korkularım rüyama girer...Bu aralar daha huzurluyum ama en son 2li den önce rüyamda bebeğin ense kalınlığını filan ölçüyolardı
Bi de sahi erken doğum yaptım rüyamda, erken doğurduğuma üzülmüyorum da yavrumun bi donu bile yok diye üzülüyodum

ayyy çok sevindim tatlım kan değerin için üzülme düşsede o iğnenin bebişe hiç bir zararı yokmuş benim kardeşimede yaptılar... bir şey sorcam ultrason cihazı 3 boyutlumu doktorunun yoksa normalmi?

Günaydın canım,valla benim bugün çok bulantım var. 13 hafta bitti, 14'e giriyorum artık neden azalmadı ki ya
Senden naber?

canım benım ya kişiye göre değişiyor sanırım bu miğde bulantısı.benım en baştada çok hafıf bulantılarım olurdu 8.haftadada tamamen geçti.inşallah senınde bıran önce geçer canım.bende ıyıyım çok şukur canım aşırı sıcaklarla boğuşuyorum çok halsızım sarhoş gıbı dolanıyorum ortalıkta

Hayırlı olsun canım...
Kan değeri dediğin hangisi? Tam adını söylersen sana tahlillerden bakar söylerim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…