- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.241
Kızlar gobek kordonu degilse pipisidir herhalde. Ama bu haftada bu kadar net gorunur mu bilmem. Yorumlarınızı bekliyorum..
Uploaded with ImageShack.us
günaydın bayanlar:))) valla bence o pipi değildir çok büyük obizimde böyle bir çıkıntı vardı usg de eşim hemen sordu bu mu die kadın güldü hayır tabi ki die çok büyük çünkü o çıkıntı:)))) ama haftaya doktora gitmek için önemli bir sebep bence )) bebişini görmek için bahane
Kızlar acile gittik kadın dogum hast. e alttan baktılar bisey yok dediler. dinlen bol su ic dedi ve progestan verdi her ihtimale karsı.
Eger usg resminde bebegin pipisini gorme sansımız varsa bu haftalarda sanırım oglum olucak
Alttan baktı doktor uzanmıs ayagı havada elleri yan tarafında ve pipi yerinde bir beyazlık vardı..
Yarın ekliycem resmini eger gorunurse yorumlarınızı bekliyorum..
Saglıkocagındaki hemsireme gittim ona da bilgi verdim usg resmini gordu erkek mi diye sordu bana bilmem bana da oyle geldi dedim
Kızlar gobek kordonu degilse pipisidir herhalde. Ama bu haftada bu kadar net gorunur mu bilmem. Yorumlarınızı bekliyorum..
Uploaded with ImageShack.us
olsun hayatım ya, daha çok genciz Allah nasip eder kendi evlerimizi o zaman istediğin odayı yaparsın.
bizde oturma odasnı bozucaz bebek odası yapıcaz.
bizimde odalarımız küçük, ıkeadakiler tam bizimkilerin odasına göre küçük o beyaz dolaplar boyları 1,70 eni 75 cm
ya Allah sağlık versin herşeyimz olur zamanla,
yeter ki bebeklerimiz bizimle olsunlar
Evet esim de merak ettigi icin o teklif etti doktora git diye ben de bunu bekliyordum zaten
Onceden agustosun sonunda gideriz diyordu
Aslında bence de buyuk gorunuyo ama bir umut iste. Bir de saglık ocagındaki hemsire de erkek mi diye sorunca iyice suphe dustu icime
günaydın güzel annişler nasılsınız?
Günaydın kızlarrr
Dün rüyamda yine cinsiyet öğreniyordum, meraktan bozdum bilinçaltımı iyice :))
Günaydın canım.Başladın yine rüyalara
Kızlar acile gittik kadın dogum hast. e alttan baktılar bisey yok dediler. dinlen bol su ic dedi ve progestan verdi her ihtimale karsı.
Eger usg resminde bebegin pipisini gorme sansımız varsa bu haftalarda sanırım oglum olucak
Alttan baktı doktor uzanmıs ayagı havada elleri yan tarafında ve pipi yerinde bir beyazlık vardı..
Yarın ekliycem resmini eger gorunurse yorumlarınızı bekliyorum..
Saglıkocagındaki hemsireme gittim ona da bilgi verdim usg resmini gordu erkek mi diye sordu bana bilmem bana da oyle geldi dedim
Günaydın kızlarrr
Dün rüyamda yine cinsiyet öğreniyordum, meraktan bozdum bilinçaltımı iyice :))
Ahh bitmiyor ki bende rüyalarDoğuma yakında rüyamda doğurmaya başlarım, herşey rüyama giriyor.
dün dr a gittim.aynen içime doğduğu gibi oğlum olacakmış.ense ölçümü yapıldı.kan değerim 10 a düşmüş.9 a düşerse iğne gerekiyormuş.içinizde benim gibi kanı düşük olan varmı.ne yapıyorsunuz.
Günaydın canım,valla benim bugün çok bulantım var. 13 hafta bitti, 14'e giriyorum artık neden azalmadı ki ya
Senden naber?
dün dr a gittim.aynen içime doğduğu gibi oğlum olacakmış.ense ölçümü yapıldı.kan değerim 10 a düşmüş.9 a düşerse iğne gerekiyormuş.içinizde benim gibi kanı düşük olan varmı.ne yapıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?