- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.261
Kızlar gobek kordonu degilse pipisidir herhalde. Ama bu haftada bu kadar net gorunur mu bilmem. Yorumlarınızı bekliyorum..
Uploaded with ImageShack.us
günaydınnnn hamişşşşlerrrrrsimdi benn bebüge gördügümm bişileri almak istiyorumm.. ama ya 1 ay sonra doktur kız dersee elimde kalcakk:97::97: beyaz mı alayım acaba:44::44::44: yada biberon falan mı alsam..:44::44::44::44:
ayyy çok sevindim tatlım kan değerin için üzülme düşsede o iğnenin bebişe hiç bir zararı yokmuş benim kardeşimede yaptılar... bir şey sorcam ultrason cihazı 3 boyutlumu doktorunun yoksa normalmi?
Hayırlı olsun canım...
Kan değeri dediğin hangisi? Tam adını söylersen sana tahlillerden bakar söylerim....
Günaydın tatlım, biberon al, banyo havlusu al, banyo küveti al, pişik kremi, şampuan, pudra, bebek bezi bunları alabilirsin canım, cinsiyeti ne olursa olsun elinde kalmazlar.
öle yapıyım barii..bu arada benüm bebügümünn kafası nie büyükk bakem.. vücudu normal olmus kafası balon gibi yaff.. dünyamınki falan orantılı :44::44::44:
günaydınnnn hamişşşşlerrrrrsimdi benn bebüge gördügümm bişileri almak istiyorumm.. ama ya 1 ay sonra doktur kız dersee elimde kalcakk:97::97: beyaz mı alayım acaba:44::44::44: yada biberon falan mı alsam..:44::44::44::44:
napıyosunuz fıstıklar..? bebekler nasıl?...beni şimdi sağlık ocağından aradılar tansiyonumu? doktora gidip gitmediğimi sordular... kan testi ve idrar istiyorlar ben hiç yaptırmadım çünkü..kansızlığım olup olmadığını anlamak için salı günü gidicem izinliyken..bakalım inş kalkabilirim...
13. haftada bebegin cinsiyeti ile ilgili % 90 tahmin yapılabilirmişş.. cünkü bebegin orasındaki genital tüberkül yukarı dogruysa erkek, vücuda paralelse kız imiş. ama doktorlar 16. haftaya kadar bunu söylemek istemezmişş cünkü 16. haftada görülen sey artık genital tüberkül degil cinsel organın kendisi oluomus.... by dr kaan kocatepe...
Ben 15. haftamda gidicem, söylesin artık
napıyosunuz fıstıklar..? bebekler nasıl?...beni şimdi sağlık ocağından aradılar tansiyonumu? doktora gidip gitmediğimi sordular... kan testi ve idrar istiyorlar ben hiç yaptırmadım çünkü..kansızlığım olup olmadığını anlamak için salı günü gidicem izinliyken..bakalım inş kalkabilirim...
daha bişey demedimi? azelya
:44:
Kendi doktorum ayın 10'una randevu vermişti, en son 12+3 gitmiştik o zaman söylememişti.Dün merakımdan başka bir doktora gittim o da "imkansız bebeğin daha 13 haftalık" dedi.Ben de bizim kızlar var dedim burayı söyledim çoğu öğrendi diye."onların sat tarihi 1 nisan olmasın sakın" dedi güldü..Sinirimi bozdu, belli değil cinsiyeti dedi.
Kendi doktoruma gittiğimde inşallah öğreniriz.
Kızlar 2. uykumuzdan geliyoruz biz
Kiminiz erkek kiminiz o kadar buyuk olmaz demissiniz. Ama belki de vajinal bakıldıgı icin o kadar yakın oldugu icin netdir diye de dusunuyorum ben.
Kocise soyledim 8 Agustosta gidelim diye. O zaman 14+2 oluyoruz zaten SAT a gore Ogreniriz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?