- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.501
Ay evet canım ya çok merak ediyorum, ona göre ya pembe ya da mavi birşeyler almaya başlıcam, inatçı olmasını hiç istemiyorum, 2 inatçı birbirimizi yeriz o zamanHaftaya çarşamba kendi doktorumuza gidicez, o zamanda göstermezse daha uğraşmıcam, burdan kendisine sesleniyorum
canım sen kaç haftalık oldun?
13. haftadayım canım
sabahın köründe uyandım ben de. sabır canım sabır. biraz izin alma şansın yok mu
Sabir Allah' im hepimize... Yarin doktor kontrolune gidicem o yuzden gelmeyi dusunmuyorum evden calisirim biraz. Bugun de ogleden sonra daha kimse tutamaz beni burda, bisey demezler zaten de iste etik davranip geliceem tuttu.
Amanin, dunku misafirlerimizden birisi de hamileydi o da oglanmis, oglan senesi, bakalim bizimki gosterecek mi haftaya. Cok heyecanli...
Günaydın ve hayırlı ramazanlar kızlar..
Doktordan geldik yeni.. İkili test için gitmiştik ve sonuçları dört saat sonra alacağız kısmetse.. İnş. güzel çıkar sonuçlar..
Akıntın devam ediyormu dedi doktor evet dedim ilacı kullanmadın mı dedi bön bön baktım ama neyapayım beceremedim fitil verdi şimdide..
kızlar bu ikili testi nasıl yapıyorlar kan alıyorlar sadece değil mi ben orucumu tutucam inş ama bu hafta teste gidicem merak ettim o gün tutabilir miyim die?:26:
kızlar bu ikili testi nasıl yapıyorlar kan alıyorlar sadece değil mi ben orucumu tutucam inş ama bu hafta teste gidicem merak ettim o gün tutabilir miyim die?:26:
allah kabul ettsin
dr nasıl izin verdi.
bende tutmak istiyorum ama bebişime birşey olcak diye korkuyorum.açlık değilde susuzluk etkiler gibime geliyor.
teşekkür ederim cnm aç karnına mı kan alıyorlar acaba ona göre gideyim
internetten baya araştırdım düşük tehlikesi yoksa hamileliğin ilk 3-4. aylarında olanlar tutabilir diyor doktorlara kalırsa hiç bi doktor tutma diyor durumuma bakarak ilerlemek istedim bebişimde bu manevi havayı yaşasın istedim inş dvam edebilirim...benim şuan sürekli gittiğim bi doktorum yok yaz tatilnde olduğum için şehir şehir geziyoruzonun için sadece 3 defa doktora gittim en son trabzonda giitğim doktor herşey normal bir ay sonra ikili test için git doktora dedi
Kızlar ben de az önce şeker ölçüm cihazı ve striplerini sipariş verdim...
Evde ölçüm yapacağım.Cumartesi günü beslenme uzmanı, eczanede şeker ölçümü yaptır haftada birkaç kez onları bana getir dedi.
Bende kendime cihaz aldım, şekerim zaten sınırda malum...
Şeker açlık ve tokluk olmak üzere ölçülüyor, her defasında eczaneye mi taşınacağım...Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine netten sipariş ettim bakalım...
Tavsiye eden arkadaşım da 21. haftasında, şeker çıktığı için kendine hergün insülin yapıyormuş
İzin veren doktorlar var, kesinlikle olmaz diyen doktorlar da var.
Doğrusu tutmayı ben de isterdim ama, şekerim sınırda ve maalesef hipertansiyondan da muzdaribim.Cesaret edemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?