- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.521
herkese slm arkadaşlar...
ramazan-ı şerifiniz müberek olsun... ilk defa oruç tutmuyorum, açlık önemli değil kandan besin alıyor bebek ama su çok önemliymiş arkadaşlar vucut susuz kalınca bebişin suyunu kullanıyormuş çok tehlikeli Allah kabul etsin ama bebe kadınlar için günahı yok, tutamadığınız günler için günlük 1 iftar ücreti vermeniz gerekiyor ihtiyacı olanlara oda 180tl tutuyor. Ben öyle yaptım bebişim doğsun sağ salim kaza yaparım...
ilk üç ayda ne gibi testler yaptırdınız kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz?ben elevit ve folic plus kullanıyodum folic asidim bitti 12.haftaya girdim bugün alsam mı hemen?bi kaç güne doktora gidicem ama sizede sormak istedim:26:
ilk üç ayda ne gibi testler yaptırdınız kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz?ben elevit ve folic plus kullanıyodum folic asidim bitti 12.haftaya girdim bugün alsam mı hemen?bi kaç güne doktora gidicem ama sizede sormak istedim:26:
Günaydın kızlar, hayırlı ramazanlar, oruç tutanların orucunu Allah kabul etsin.
Dün yine doktora gittim ben, bi arkadaşımın cinsiyetini 12+2de söylemiş o doktor.
Ben de baktırdım ama göstermiyormuş benim zilli.Zilli dedim çünkü göstermeyenler genelde kız çıkıyor
İyi yapmışsın canım bence.
Ama ben kendime iğne yapamam, yine eczanelere taşınmam gerekir öyle bir durumda.:26:
Bende oruc tutmuyorum.
Sabah ıs yerımde kahvaltı yaptım ama utana sıkıla ):
Kahvaltı yapmıs olmama ragmen, su an aclık hıssedıyorum.
Ve yıne mıdem bulanmaya basladı.
Hamılelıgımden berı boyle, ne zaman acıksam mıdem bulanıyor.
Ve neredeyse butun gun gecmıyor.
ZilliAy ben de meraktan catlamak uzereyim canım yaaa
Haftaya p.tesiyi nasıl bekliycem bilmiyorum insallah gorumcem esimin kafasına sokmaz da bu ayın sonunda gitme isini biz de gideriz haftaya..
bencede senin tutmaman çok daha mantıklı sıkma canını,telafi edrsin sonra
Bende oruc tutmuyorum.
Sabah ıs yerımde kahvaltı yaptım ama utana sıkıla ):
Kahvaltı yapmıs olmama ragmen, su an aclık hıssedıyorum.
Ve yıne mıdem bulanmaya basladı.
Hamılelıgımden berı boyle, ne zaman acıksam mıdem bulanıyor.
Ve neredeyse butun gun gecmıyor.
Ben de kendime iğne yapamam gibi geliyor ama başa gelince çekiliyor be tatlım.
Bu aletle herhalde parmağa batırıyorsun küçük iğne gibi birşey ben onu bile düşünüyorum nasıl yapıcam diye.
Arkadaşım hergün ölçüyor bir de insülin yapıyormuş kendine yazık.Nasıl yapıyorsun dedim de, önceleri çok ağlamış korkmuş kendi yapamamış.Eşini beklemiş hep.
Ama eşi iş yerindeyken mecbur kalmış kendi yapmaya.Şimdi alıştım yapıyorum diyor.:44:
Sen pazartesi ben de çarşambaGörümcen öyle birşey yaparsa eşini azcıcık telaşlandırırsın, kendimi iyi hissetmiyorum bir doktora görünelim diye
Ölcüm yaparken parmagına igne batırıyorsun canım yani soyle oluyor bir makinesi var onu kuruyorsun parmagına yaslıyorsun igne ucunu bir tusuna bastıgın zaman igne kendini atıp geri cekiyor cok hafif bisey hissetmiyorsun bile kolaylıkla yaparsın yani. Ama inusilin ignesini ben de yapamam korkarım Allah kimsenin basına vermesin..
Sen pazartesi ben de çarşambaGörümcen öyle birşey yaparsa eşini azcıcık telaşlandırırsın, kendimi iyi hissetmiyorum bir doktora görünelim diye
benimde haftaya çarşamba günü gideceğim.gün geçmiyo resmen saat sayıyorum.:18:
cnm bende de akıntı var ya dr.önceden krem ve fitil vermişti sen ne kullanıyosun????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?