2012 Şubat Anneleri

ilk üç ayda ne gibi testler yaptırdınız kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz?ben elevit ve folic plus kullanıyodum folic asidim bitti 12.haftaya girdim bugün alsam mı hemen?bi kaç güne doktora gidicem ama sizede sormak istedim:26:

inş etkilenmem etkilenirsem hemen bırakırım bnde dedğin gibi zorunluluk yok telafisi var fidyesi var hepimiz için hayırlısı

doktor bana 1 kutu folıcplus bitince bir daha almana gerek yok dedi

Bana folicten sonra elevit verdi doktor.Elevitin içerisinde folicte var + 6 vitamin daha var.Genelde çoğu doktor elevit verriyor.

12. haftadan sonra folik asite ihtiyaç yok diye biliyorum canım. ben 12. haftaya girdiğimde kesmiştim.dr2um öyle söyledi. ama sen yine de bir sor. ben şimdi elevit ve gyno ferro sanol kullanıyorum

arkadaşlar sonunda yarın kontrolüm var ikili teste giricem... lütfen bana dua edin sağlıklı olsun birde cinsiyetini öğreneyim meraktan ölmek üzereyim artık ama biraz umutsuzum doktorum çok iyi ama özel hastane olmasına karşın ultrason cihazı milat öncesine ait heralde kalp atışını bile dinleyemiyoruzki cinsiyeti nasıl görsün? dört boyutu ultrasona giren varmı herşey çok net diyorlar doğrumu?

Bende oruc tutmuyorum.
Sabah ıs yerımde kahvaltı yaptım ama utana sıkıla ):
Kahvaltı yapmıs olmama ragmen, su an aclık hıssedıyorum.
Ve yıne mıdem bulanmaya basladı.
Hamılelıgımden berı boyle, ne zaman acıksam mıdem bulanıyor.
Ve neredeyse butun gun gecmıyor.

Zilli Ay ben de meraktan catlamak uzereyim canım yaaa
Haftaya p.tesiyi nasıl bekliycem bilmiyorum insallah gorumcem esimin kafasına sokmaz da bu ayın sonunda gitme isini biz de gideriz haftaya..

İyi yapmışsın canım bence.
Ama ben kendime iğne yapamam, yine eczanelere taşınmam gerekir öyle bir durumda
.:26:

Ben de kendime iğne yapamam gibi geliyor ama başa gelince çekiliyor be tatlım.
Bu aletle herhalde parmağa batırıyorsun küçük iğne gibi birşey ben onu bile düşünüyorum nasıl yapıcam diye.
Arkadaşım hergün ölçüyor bir de insülin yapıyormuş kendine yazık.Nasıl yapıyorsun dedim de, önceleri çok ağlamış korkmuş kendi yapamamış.Eşini beklemiş hep.
Ama eşi iş yerindeyken mecbur kalmış kendi yapmaya.Şimdi alıştım yapıyorum diyor.:44:

Bende elevit,omega 3 ve kalsiyum takviyesi alıyorum.
Demir depolarım iyiymiş,demir takviyesi bana vermedi.

Aynen ben de oyleyim canım sabah biraz biseyler yedim
Suan aclıktan miden bulanıyor hatta biraz daha ac kalırsam kusucam aclıktan

Zilli Ay ben de meraktan catlamak uzereyim canım yaaa
Haftaya p.tesiyi nasıl bekliycem bilmiyorum insallah gorumcem esimin kafasına sokmaz da bu ayın sonunda gitme isini biz de gideriz haftaya..

Sen pazartesi ben de çarşamba Görümcen öyle birşey yaparsa eşini azcıcık telaşlandırırsın, kendimi iyi hissetmiyorum bir doktora görünelim diye

Ben de kahvaltımı kimsenin olmadığı yerde yaptım da, şimdi susadım su almaya gitmeye utanıyorum sebilden

Ölcüm yaparken parmagına igne batırıyorsun canım yani soyle oluyor bir makinesi var onu kuruyorsun parmagına yaslıyorsun igne ucunu bir tusuna bastıgın zaman igne kendini atıp geri cekiyor cok hafif bisey hissetmiyorsun bile kolaylıkla yaparsın yani. Ama inusilin ignesini ben de yapamam korkarım Allah kimsenin basına vermesin..

Aaaaa iyi o zaman alet kendi batırıyorsa...Bak buna çok sevindim.
Ben de dedim acaba lansetle kendimiz mi deliyoruz,ben onu batırmaya korkarım çünkü....
Eşime söyleriğm o deler parmağı yada şirkette bir arkadaşıma söylerim diyordum....Oh iyi bari ya

Sen pazartesi ben de çarşamba Görümcen öyle birşey yaparsa eşini azcıcık telaşlandırırsın, kendimi iyi hissetmiyorum bir doktora görünelim diye

Öyle yaparsam devlet hast. acile gideriz orda da bisey soylemiyorlar
Yok valla esime soylerim ben o kadar takip ediyorum internetten benden iyi mi bilicekler falan derim..
Gecen gun usg resminde erkek gibi geldi ya bize esim gidip gelip bakıyo resme erkek erkek diyo Gorumcem de demez mi erkekse o zaman gitmeye gerek yok diye!
Valla sinir kupu olucam sonunda o olucak.. Acaba ben normalde boyle birimiydim yoksa hamilelikten mi oldum bilmiyorum..

Bu aksam da kaynanam gorumcemleri iftara cagırmamı soyledi ama biz esimle 1 haftadır dısarı cıkma planları yapıyoruz daha dogrusu ben yapıyorum soz verdi bugun cıkaracagına..
Kaynanam da gorumcemleri cagırdı.. Bakalım nolucak artık kaynanam isten gelince hazırlıycak sofrayı ben zaten kocamı gormuyorum hep dısarıda 1 gun de basbasa cıkalım dısaırı dimi?
Eger kaynanam gorumcemler gelicek iftara cıkmayın derse valla anne biliyosun alinin eve geldigi yok dogru duzgun hep isleri var simdi zor yakaladım biz cıkarız dısarı diycem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…