2012 Şubat Anneleri

kızlar bende uyuyamıyorum yüzüstü yatamıyorum saga yatıyorum bebiş sıkıştırıyor nefes alamıyor gibi oluyorum bi türlü rahat edemiyorum dönüp duruyorum yatakta bide ramamazan girdi uyku bölünüyor zaten sürekli wc kalkıyorum uyku düzenim mahfoldu zombi gibiyim yaa

Canım ben de psikolojik olarak yuz ustu yatamıyorum bebek sıkısıcak diye
Gece uyurken sol tarafına yat ve bir yastık al ona sarıl bacak arana koyup cok rahat uyursun. Ben oyle yapıyorum cogu zaman.

Son düzenleme:

bende öyle düşünüyorum nedense karnımın üzerine yatınca birşey olacakmış gibi geliyoooooo bu arada günaydınnnnnnnnnnnnn

Günaydın kızlar
Oda almak için 7. ayı beklemek çok zor geliyor, çok canım sıkılıyor Rüyalarımda oda siparişi veriyorum, monte ediyorum, zaten ben de doğru düzgün uyuyamıyorum.
Sabah kendi çıkarttığım gazın sesine uyandım afedersiniz Hamilelik beni gazman yaptı
:78:

o gaz yüzünden herkes hamile olduğumu anlıyor, 3aylık deyince inanmıyor

Utanmana gerek yok ben de oyleyim Sabahları masallahhhhh...

Bende 06:45 gibi uyanıyorum.
Uyumam 23:30'u buluyor kımı zaman.
Gece boyu da 3-4 defa uyanıyorum.
Gun boyu yumusacık bır yatak hayalı ıle dolasıyorum.
O kadar zor kı calısırken hamıle olmak ):
Evde olmayı, bu surecı evde gecırmeyı ne cok ısterdım.

niye 7. ayı bekliyorsun oda için cinsiyet belli olur olmaz ala bilirsin hevesliysen
ayrıca gaz sıkıntısı bendede var normal bi durum çoğu hamile yaşıyor bunu

slm kızlar :)) uzun zamandan beri giremedim siteye ,prd. arada girip sadece yazdıklarınızı okuyabildim oda çok az kısmını. Çok yoğun çalışıyorum. Dün dr kontrolüm vardı bebişimi ilk defa bu kadar net gördüm. Hatta öğrenen oldumu aranızda bilmiyorum ama dr bana % 90 erkek dedi. Pipisini de gösterdi 2 hafta sonra ikili tarama testi yapacağını ve o zaman netleştireceğini söyledi.

Sadece şöyle ufak bi prb oldu. İlk kez vaginal muayene oldum çok kastım kendimi gece de çok yoğum olmamakla beraber kanamam olmuş. korktum biraz dr. aradım ameliyatı varmış ulaşamadım.

doktora ilk gittiğimizde muhtemel doğum tarihini söyledi 5şubat. sonra da güldü ve "aslında öğretmenler böyle hata yapmazdı, siz doğumu tatile getirmişsiniz" dedi. şans işte dedim ben de. ama şimdi diyorum ki, iyiki 5 şubat doğum tarihi, yoksa şu zor zamanları hep ayakta, tebeşir tozu içinde, sus yavrum, otur oğlum, kızım gezinmeeee bağrışlarıyla geçiriyor olurdum gerçi Allah mutlaka kolaylığını verirdi. seni çok iyi anlıyorum tatlım, sen de son 2 ay tadını çıkartacaksın inşallah...

niye 7. ayı bekliyorsun oda için cinsiyet belli olur olmaz ala bilirsin hevesliysen
ayrıca gaz sıkıntısı bendede var normal bi durum çoğu hamile yaşıyor bunu

Herkes 7. aydan önce alınmaz diyor Ama Allah korusun birşey olacaksa, olacağı varsa 9. ayda bile olur diye düşünüyorum ben
Kime söylesem erken diyor, elim kolum bağlı kalıyor.

Ben oda için pek heveslenmiyorum ama kıyafet için çok hevesliyim nedense.
Hele o kadife tulumlar yok mu hastasıyım
Dün bir yerde uygun buldum 6 tane aldım Abartmış olabilirim biraz
Ama hep beyaz, krem, sütlü kahve çizgili, üstü animasyon figürlü, çizgili...Renklilere pek giremiyorum şimdilik
Yalnız dayanamayıp bi tane turuncu aldım, erkek olursa olur mu ki ona da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…