- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.721
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar, bu sabahın 7lerinde kalkma faslının sonu nereye varacak çok merak ediyorum...
bende çalışıyorum mecbur 7 de kalkıyorum
sorun da bu zaten tatlım. biz yaz tatilindeyiz. ama ben 3-4 gündür sanki birşey varmış gibi ayaktayım. okul açılınca 6buçukta kalkıyorum ben de maalesef. fırsatım varken uyusam yaa
kızlar bende uyuyamıyorum yüzüstü yatamıyorum saga yatıyorum bebiş sıkıştırıyor nefes alamıyor gibi oluyorum bi türlü rahat edemiyorum dönüp duruyorum yataktabide ramamazan girdi uyku bölünüyor zaten sürekli wc kalkıyorum uyku düzenim mahfoldu zombi gibiyim yaa
kızlar bende uyuyamıyorum yüzüstü yatamıyorum saga yatıyorum bebiş sıkıştırıyor nefes alamıyor gibi oluyorum bi türlü rahat edemiyorum dönüp duruyorum yataktabide ramamazan girdi uyku bölünüyor zaten sürekli wc kalkıyorum uyku düzenim mahfoldu zombi gibiyim yaa
Günaydın kızlar
Oda almak için 7. ayı beklemek çok zor geliyor, çok canım sıkılıyorRüyalarımda oda siparişi veriyorum, monte ediyorum, zaten ben de doğru düzgün uyuyamıyorum.
Sabah kendi çıkarttığım gazın sesine uyandım afedersinizHamilelik beni gazman yaptı:78:
Günaydın kızlar
Oda almak için 7. ayı beklemek çok zor geliyor, çok canım sıkılıyorRüyalarımda oda siparişi veriyorum, monte ediyorum, zaten ben de doğru düzgün uyuyamıyorum.
Sabah kendi çıkarttığım gazın sesine uyandım afedersinizHamilelik beni gazman yaptı:78:
avm lerde kapıdan girişte içinden geçtiğimiz aletler bebeğe zarar verir diye bi duyum aldım doğrumudur acaba ben son günlerde 3-5 kez geçtim
Günaydın kızlar
Bende 06:45 gibi uyanıyorum.
Uyumam 23:30'u buluyor kımı zaman.
Gece boyu da 3-4 defa uyanıyorum.
Gun boyu yumusacık bır yatak hayalı ıle dolasıyorum.
O kadar zor kı calısırken hamıle olmak ):
Evde olmayı, bu surecı evde gecırmeyı ne cok ısterdım.
niye 7. ayı bekliyorsun oda için cinsiyet belli olur olmaz ala bilirsin hevesliysen
ayrıca gaz sıkıntısı bendede var normal bi durum çoğu hamile yaşıyor bunu
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?