2012 Şubat Anneleri

geçmiş olsun canım. 3 kere vajinal ultrasona girdim ama sıkıntı yaşamadım. umarım seninkinde de korkulacak birşey yoktur

çok şanslısın doktorun nasıl söyleye bildi cinsiyeti bende çok merak ediyorum 13. hafta 2li testim var ama doktorum 16. haftadan önce cinsiyet söylemiyorum dedi mecburen çok ısrarcı olacağım yada bi başka doktora gideceğim arada öğrenmek için

bu arada geçmiş olsun canını sıkma kanaman geçtiyse bi sorun yoktur üzüntü daha çok etkiler unutma

Kadife tulum ben de çok istiyorum, çok lazım olacak bize.
Turuncuyu da giyer erkek, yeşilli bi patik üstüne de yeşilli bir bere aldın mı tamam

herkeze merhaba bu topiğe ilk defa giriyorum bizimki dağıldıda herkez facebok da tabi ben ordada varım:) bende zıbın takımı aldım 7 tane...iyi yapmışsın güle güle giysin bewn erkeğe turuncu renginide çok yakıştırırım kızada bence güzel olur

Herkes 7. aydan önce alınmaz diyor Ama Allah korusun birşey olacaksa, olacağı varsa 9. ayda bile olur diye düşünüyorum ben
Kime söylesem erken diyor, elim kolum bağlı kalıyor.

sen kalbin ne diyorsa onu yap canım. ben öyle yapıyor. geçenlerde bir olaydan haberdar oldum kazara, o günden beri Allah'tan sadece hayırlısını diliyorum.

Herkes 7. aydan önce alınmaz diyor Ama Allah korusun birşey olacaksa, olacağı varsa 9. ayda bile olur diye düşünüyorum ben

aman ne bileyim bende bebek kıyafetlerine hevesleniyorum annem alalalımmı diyor yok diyorum ama bunun sebebi cinsiyetini bilmediğimden yoksa cinsiyet öğrenince kesin alırım bana bir kaç kişi dedi 6 aylık olmadan hiç bişe alınıp yapılmazmış uğursuzlukmuş
vallaha bişe diyeyimmi içinden nasıl geliyorsa öyle yap dediğin olacağı varsa 9. ayındada olur doğduktan sonrada olur allah korusun
cinsiyetini öğrenince bende hemen odayı yaparım çünkü planlamaya başladım bile özellikle kız olursa :86:

Geçmiş olsun canım ben geçen haftaya kadar hep vajinal usg’ye giriyordum…Geçen hafta karından baktı ama biraz kilom olduğundan görüntü kalitesi daha iyi olsun diye vajinal de bakayım dedi.
Cihazı çıkardıktan sonra şöyle bir baktı (her muayenede söylüyor zaten) “İyi bari zarar ziyan vermemişiz.” Dedi gülerek. Yani arada bu tarz kanamalar olabiliyor,normal herhalde …
Gebelik öncesi kontrollerimde bile oluyordu benim muayene sonrası kanamam pembe pembe, sorun teşkil eden bir şey olduğunu sanmam ama sen yine de bir ara sor doktorunu.

Kadife tulum ben de çok istiyorum, çok lazım olacak bize.
Turuncuyu da giyer erkek, yeşilli bi patik üstüne de yeşilli bir bere aldın mı tamam

Olur diyosun yani, iyi rahatladım o zaman
Kışın ne giydirilir acaba çocuğa, üşümesiyle terlemesi arasındaki dengeyi inşallah kurabiliriz...

sen kalbin ne diyorsa onu yap canım. ben öyle yapıyor. geçenlerde bir olaydan haberdar oldum kazara, o günden beri Allah'tan sadece hayırlısını diliyorum.

Tamam yapacam Zaten erkekte olsa kız da olsa beyaz oda takımı istiyorum.Duvar kağıdını cinsiyeti öğrenince yaparım.
Şafak 8, bakalım 8 gün sonra gösterecek mi

bende normal diye düşünüyorum içim rahat ve zaten şu an bi prb yok. Pembe bile değildi turuncu gibi bişeydi benimki ikiliyi de alttan bakıyolarmış galiba 15inde bide o stres var..

Kızlar ben acaip evhamlıyım nolucak bu halim merak ediorum. Benim gibi bi çocuk çlıksın da istemem karamsar, sürekli kafasında olumsuz düşünceler gezinen. Ay hayattan tat alamaz ki yavrum... Biran önce kurtulmam lazım. N'apmalı ki? :26:

Canım aslında herkes böyle diyor, ben de önceleri o şekilde düşünüyordum, ilk bebeğim de erkenden düştüğü için.
Ama annem bir hoca teyzemizle de konuşmuş, Allah nasip edecekse sen kıyafet, öte beri aldın diye mi etmeyecek kızım, edecekse eder, nasipten çıktıysa alsan da olmaz, almasan da demiş...
Çok da mantıklı...Uğursuzluk diye bakmıyorum ben ama,Allahım vermesin kimselere şu mübarek günlerdeki duam bu ama, mazallah birşey olsa, bakar bakar üzülünür diye de düşünmeden edemiyorum...Hadi kıayfet filan çabuk ortadan kaldırılır da...Eşya daha zor olur....
Ama nasipten çıkınca 9.ayda bile olur, neler okuduk...
Heveslerimizi de çok ertelememek lazım...İnsan da bazı duyguları dorukta bir kez yaşar...

Kışın ne giydirilir acaba çocuğa, üşümesiyle terlemesi arasındaki dengeyi inşallah kurabiliriz...

İnşallah ya, ben de korkuyorum ondan.Ev ılık oluyor bizim, uzun kollu o kadife tulumlardan giydirsem terler mi acaba diyorum, yaz çocuğu olsaydı bi çıtçıtlı body giydirip koyardım beşiğine.Şimdi battineye felanda örtmek lazım, son aylara gelince bunları araştırırız artık :)

renkler çok güzelmiş...iki cinsiyete de uyacak tarzdan...benim dikkatimi çeken kadife çok sıcak olur her ne kadar kış çocuğu olsa da bebekler ben o kadar kalın giydirme taraftarı değilim...ısıtmalarımız farklı olabilir ama benim ev doğalgazlı bundan dolayı kışında belirli bir sıcaklıkta oluyor gideceğim yerlerde öyle...ben belki bir tane alırım o da dışarıda dolaşırken kullanmak için...

İnşallah sağlıklı günlerinde giyerler canım bebeklerimiz aldıklarımızı...

İçime su serpildi, hoca teyze doğru demiş.Bence de birşey olursa üzülmeyelim diye deniliyordur o eşyaları gördükçe.
Ama olumlu düşünmek lazım, zaten nazara gelir lafına bende inanmıyorum.Bir de bebeğe kırmızı giydirme nazara gelir diyorlar, ama ben bayılırım kırmızıya.

İnce kadife aldım canım...Benim evim de doğalgazlı ama yeni bina,öyle alev alev ısınmıyor maalesef...
Bir de odalar kuzeye bakıyor, sadece mutfak ve salon güneyde,onlar iyi güneş alıyor...Ben fazla gelmez diye düşünüyorum benim evim için.

Al benden bi tane daha Etrafım bıktı benim evhamlarımdan ben hala kendime engel olamıyorum :18:

Tamam yapacam Zaten erkekte olsa kız da olsa beyaz oda takımı istiyorum.Duvar kağıdını cinsiyeti öğrenince yaparım.
Şafak 8, bakalım 8 gün sonra gösterecek mi

aynen bende öyle düşünüyorum canım beyaz eşyalar çok güzel görünüyor bebek odalarında özellikle kızlar için çok güzel hele büyüyüp genç kız olduklarında yinede kullanılır bende senin gibi artık cinsiyete göre duvarı perdeleri yapacağım
gerçe benim kendi genç odam duruyor hala evimde mavi renk erkek olursa onu kullanırım herhalde

merhaba kızlar sizlere sorum olacak buğün sağ kasığıma oturup kalkarken sancı giriyo sizlerdede oluyormu ne yapmam gerekiyor:26:

Kırmızı olayını hiç duymamıştım...Benim bebeklik resimlerim var kadife kırmızı tulumlu Bişey olmamış
Nazara ben inanıyorum, o yüzden nazar dualarını ve nazara karşı olan ayetleri sık sık okumaya gayret ediyorum.Nazarından korktuğum yada etkilendiğim insanlara mesafeliyim.
Nazarı dinimiz de bilim dünyası da kabul ediyor.Zararlı bir enerji.
Çok beğenerek baktığımda benim de nazarım değiyor...O yüzden içimden çok severek ah ne güzel dersem birine yada birşeye hemen gözümü çekerim.
Maşallah sübhanallah derim. Bir toprağa bir de gökyüzüne bakarım, gözümdeki kötü enerji yada keskin enerji varsa aksın gitsin diye...
Hani vücudumuzdaki gerginliği, kötü enerjiyi, elektriği, stresi atmak için çıplak ayak toprağa basarız ya,onun gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…