- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.741
slm kızlar :)) uzun zamandan beri giremedim siteye ,prd. arada girip sadece yazdıklarınızı okuyabildim oda çok az kısmını. Çok yoğun çalışıyorum. Dün dr kontrolüm vardı bebişimi ilk defa bu kadar net gördüm. Hatta öğrenen oldumu aranızda bilmiyorum ama dr bana % 90 erkek dedi. Pipisini de gösterdi 2 hafta sonra ikili tarama testi yapacağını ve o zaman netleştireceğini söyledi.
Sadece şöyle ufak bi prb oldu. İlk kez vaginal muayene oldum çok kastım kendimi gece de çok yoğum olmamakla beraber kanamam olmuş. korktum biraz dr. aradım ameliyatı varmış ulaşamadım.
slm kızlar :)) uzun zamandan beri giremedim siteye ,prd. arada girip sadece yazdıklarınızı okuyabildim oda çok az kısmını. Çok yoğun çalışıyorum. Dün dr kontrolüm vardı bebişimi ilk defa bu kadar net gördüm. Hatta öğrenen oldumu aranızda bilmiyorum ama dr bana % 90 erkek dedi. Pipisini de gösterdi 2 hafta sonra ikili tarama testi yapacağını ve o zaman netleştireceğini söyledi.
Sadece şöyle ufak bi prb oldu. İlk kez vaginal muayene oldum çok kastım kendimi gece de çok yoğum olmamakla beraber kanamam olmuş. korktum biraz dr. aradım ameliyatı varmış ulaşamadım.
Ben oda için pek heveslenmiyorum ama kıyafet için çok hevesliyim nedense.
Hele o kadife tulumlar yok mu hastasıyım
Dün bir yerde uygun buldum 6 tane aldımAbartmış olabilirim biraz
Ama hep beyaz, krem, sütlü kahve çizgili, üstü animasyon figürlü, çizgili...Renklilere pek giremiyorum şimdilik
Yalnız dayanamayıp bi tane turuncu aldım, erkek olursa olur mu ki ona da
Ben oda için pek heveslenmiyorum ama kıyafet için çok hevesliyim nedense.
Hele o kadife tulumlar yok mu hastasıyım
Dün bir yerde uygun buldum 6 tane aldımAbartmış olabilirim biraz
Ama hep beyaz, krem, sütlü kahve çizgili, üstü animasyon figürlü, çizgili...Renklilere pek giremiyorum şimdilik
Yalnız dayanamayıp bi tane turuncu aldım, erkek olursa olur mu ki ona da
Herkes 7. aydan önce alınmaz diyorAma Allah korusun birşey olacaksa, olacağı varsa 9. ayda bile olur diye düşünüyorum ben
Kime söylesem erken diyor, elim kolum bağlı kalıyor.
Herkes 7. aydan önce alınmaz diyorAma Allah korusun birşey olacaksa, olacağı varsa 9. ayda bile olur diye düşünüyorum ben
Kadife tulum ben de çok istiyorum, çok lazım olacak bize.
Turuncuyu da giyer erkek, yeşilli bi patik üstüne de yeşilli bir bere aldın mı tamam
sen kalbin ne diyorsa onu yap canım. ben öyle yapıyor. geçenlerde bir olaydan haberdar oldum kazara, o günden beri Allah'tan sadece hayırlısını diliyorum.
aman ne bileyim bende bebek kıyafetlerine hevesleniyorum annem alalalımmı diyor yok diyorum ama bunun sebebi cinsiyetini bilmediğimden yoksa cinsiyet öğrenince kesin alırım bana bir kaç kişi dedi 6 aylık olmadan hiç bişe alınıp yapılmazmış uğursuzlukmuş
vallaha bişe diyeyimmi içinden nasıl geliyorsa öyle yap dediğin olacağı varsa 9. ayındada olur doğduktan sonrada olur allah korusun
cinsiyetini öğrenince bende hemen odayı yaparım çünkü planlamaya başladım bile özellikle kız olursa :86:
Geçmiş olsun canım ben geçen haftaya kadar hep vajinal usg’ye giriyordum…Geçen hafta karından baktı ama biraz kilom olduğundan görüntü kalitesi daha iyi olsun diye vajinal de bakayım dedi.
Cihazı çıkardıktan sonra şöyle bir baktı (her muayenede söylüyor zaten) “İyi bari zarar ziyan vermemişiz.” Dedi gülerek. Yani arada bu tarz kanamalar olabiliyor,normal herhalde …
Gebelik öncesi kontrollerimde bile oluyordu benim muayene sonrası kanamam pembe pembe, sorun teşkil eden bir şey olduğunu sanmam ama sen yine de bir ara sor doktorunu.
Olur diyosun yani, iyi rahatladım o zaman
Kışın ne giydirilir acaba çocuğa, üşümesiyle terlemesi arasındaki dengeyi inşallah kurabiliriz...
Olur diyosun yani, iyi rahatladım o zaman
Kışın ne giydirilir acaba çocuğa, üşümesiyle terlemesi arasındaki dengeyi inşallah kurabiliriz...
herkeze merhaba bu topiğe ilk defa giriyorum bizimki dağıldıda herkez facebok da tabi ben ordada varım:) bende zıbın takımı aldım 7 tane...iyi yapmışsın güle güle giysin bewn erkeğe turuncu renginide çok yakıştırırım kızada bence güzel olur
Canım aslında herkes böyle diyor, ben de önceleri o şekilde düşünüyordum, ilk bebeğim de erkenden düştüğü için.
Ama annem bir hoca teyzemizle de konuşmuş, Allah nasip edecekse sen kıyafet, öte beri aldın diye mi etmeyecek kızım, edecekse eder, nasipten çıktıysa alsan da olmaz, almasan da demiş...
Çok da mantıklı...Uğursuzluk diye bakmıyorum ben ama,Allahım vermesin kimselere şu mübarek günlerdeki duam bu ama, mazallah birşey olsa, bakar bakar üzülünür diye de düşünmeden edemiyorum...Hadi kıayfet filan çabuk ortadan kaldırılır da...Eşya daha zor olur....
Ama nasipten çıkınca 9.ayda bile olur, neler okuduk...
Heveslerimizi de çok ertelememek lazım...İnsan da bazı duyguları dorukta bir kez yaşar...
renkler çok güzelmiş...iki cinsiyete de uyacak tarzdan...benim dikkatimi çeken kadife çok sıcak olur her ne kadar kış çocuğu olsa da bebekler ben o kadar kalın giydirme taraftarı değilim...ısıtmalarımız farklı olabilir ama benim ev doğalgazlı bundan dolayı kışında belirli bir sıcaklıkta oluyor gideceğim yerlerde öyle...ben belki bir tane alırım o da dışarıda dolaşırken kullanmak için...
bende normal diye düşünüyorum içim rahat ve zaten şu an bi prb yok. Pembe bile değildi turuncu gibi bişeydi benimki ikiliyi de alttan bakıyolarmış galiba15inde bide o stres var..
Kızlar ben acaip evhamlıyım nolucak bu halim merak ediorum. Benim gibi bi çocuk çlıksın da istemem karamsar, sürekli kafasında olumsuz düşünceler gezinen. Ay hayattan tat alamaz ki yavrum... Biran önce kurtulmam lazım. N'apmalı ki? :26:
Tamam yapacamZaten erkekte olsa kız da olsa beyaz oda takımı istiyorum.Duvar kağıdını cinsiyeti öğrenince yaparım.
Şafak 8, bakalım 8 gün sonra gösterecek mi
İçime su serpildi, hoca teyze doğru demiş.Bence de birşey olursa üzülmeyelim diye deniliyordur o eşyaları gördükçe.
Ama olumlu düşünmek lazım, zaten nazara gelir lafına bende inanmıyorum.Bir de bebeğe kırmızı giydirme nazara gelir diyorlar, ama ben bayılırım kırmızıya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?