2012 Şubat Anneleri

Al benden bi tane daha Etrafım bıktı benim evhamlarımdan ben hala kendime engel olamıyorum :18:

önceleri ya kese görünmezse diyodum ,gördük bu sefer kalp atışlarını alamazsak diye korktum duyduk, sonra ya kalbi durduysa kötü bişey duyucam diye endişelendim. Allaha çok şükür maşallahı varmış dr. dediğine göre :) Şimdi de ikili test çıktı başıma... Her kontrol öncesi kalbim ağzımda öyle giriyorum içeri gördükten sonra bebişi bitiyor herşey de..Çok değil ertesi gün yine olumsuz bi senaryo ile güne başlıyorum....

Al benden bi tane daha Etrafım bıktı benim evhamlarımdan ben hala kendime engel olamıyorum :18:

ay kızlar ya bende nedense çok sinirliyim her söylenen lafa kızıyorum darılıyorum tersliyorum etrafımdakileri sonrada üzülüp ağlamaya başlıyorum ne bileyim herşey gözüme farklı görünüyor bazen keşke bebek olmasaydı bile diyorum oysa okadar doktora gittim çok istiyordum böyle sanki hayattan bıkmış hiç zevk almıyorum gibiyim herşey canımı sıkıyor
normalmi bu durum bilmiyorum :84:

merhaba kızlar sizlere sorum olacak buğün sağ kasığıma oturup kalkarken sancı giriyo sizlerdede oluyormu ne yapmam gerekiyor:26:

merhaba canım o kasık ağrıları gayet normal rahim büyümeye başlıyor e doğal olarak bi türlü belli edecek kendini buda bizlerde sancı yapıyor bana yatakta dönerken çok oluyor yada adet dönemin geldiğindede çok ağrı oluyor ama her gün sürekli ağrın varsa doktoruna başvurmalısın

Ogretmen olmayı ılk kez bu donemde cok ıstedım ):
ınsallah dogumdan ıkı ay once cıkabılırım ızne.
Patroncugum 1 ayın yeterlı oldugunu dusunuyor cunku.
koca gobısımle nasıl calısacaksam?

Tamam yapacam Zaten erkekte olsa kız da olsa beyaz oda takımı istiyorum.Duvar kağıdını cinsiyeti öğrenince yaparım.
Şafak 8, bakalım 8 gün sonra gösterecek mi

Benım de safak 9
Cok heyecanlıyım.
Bebısım kocaman olmustur sımdı.

Normal, gitgeller yaşıyorsun, bebeği istediğin halde hazır mısın değil misin sorguluyorsun, sonuçta hayatımız tümüyle değişiyor geri dönüşü olmayacak şekilde

Galiba normal canım geçenlerde evde oturuyorum tvde zap yapıyorum barış mançonun arkadaşım eşşek şarkısı çalıyor ben başladım ağlamaya ama öyle böyle değil hıçkıra hıçkıra etrafımdakiler dumur :) Sonra da diyorum ki ben hiç sözlerine kulak vermemişim çok etkileyiciydi :)) Ama bi dinleyin içten gerçekten öyle :):):):):)

cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar benim bebekler birde ikiz oldugu için dahada endişeleniyorum birde bu mide bulantıları beni mahvetti su dahi görmek istemiyorum offffff offfff

Bak senle aynı şeyleri yaşamışız… Ben önce hamile kalamayacağım diye başladım işe, sonra kaldım, kese görünmeyecek dedim, ya kalbi atmazsa boş keseyse dedim, ya düşerse dedim, ya kötü haber alırsam dedim, ikiliye girmeden önce eni konu hasta oldum stresten, sonra sonucu beklerken gerildim bir de…Çok şükür atlattım…Doktorun odasına her girdiğimde tansiyonum yükseliyor, ne zaman ölçse 160/100, 150/100…Evde takip ediyorum bir şey yok…Şaka gibi
Beyaz önlük sendromu var sende diyor bana doktorum…
Ama normal hayatımda da böyleydim ben, eğer hamile kalmasaydım hipnoterapi görmeyi düşünüyordum

çok haklısın canım. heveslerimizi gerçekten ertelememek lazım. insan duracağı yeri bilir zaten. benim kociş hariç

Ben de ilk başlarda çok mutsuzdum…Kimseyle bebek hakkında konuşmak istemiyordum, uzun vadeli planlar kurmak umutlanmak istemiyordum, hayal kurmak istemiyordum…
Hatta forumda bile başkalarının sorularına cevap yazıyordum ama kendi bebeğimden hiç bahsetmiyordum…
Kaygılıydım, endişeliydim, sebepsiz üzüntülüydüm.
Tecrübeli kişiler ortak bir yorumda birleşiyorlardı: 12. Haftadan sonra geçecek…
Evet şimdi ben de katılıyorum…Gerçekten geçiyor…12. Haftadan sonra o hormon baskısı da hafifliyor sanırım…Düzeliyor insan.

Hoş geldin canım,Allah tamamına erdirsin

teşekkür ederim hayatım..
sanırım sen de benimle aynı şeyleri yaşamışsın , ben de seninle aynı süreçteyim şu anda,
belki beklenmeyen bir gebelik olduğu için ,
ilk başlarda inanılmaz geriyordu beni yavaş yavaş azaldı ,
sanırım ben 12. hafta eşiğindeyim,
bulantılarım azalsa da devam ediyor hala ,
üstelik 3 kilo verdim başlangıçtan bu yana..
tek dileğim şu hormon baskısının azalması ve eski normal hayatıma geri dönebilmek..

cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar benim bebekler birde ikiz oldugu için dahada endişeleniyorum birde bu mide bulantıları beni mahvetti su dahi görmek istemiyorum offffff offfff

ayyy ikizlerinmi olacak çok güzel bayılırım ikizlere tek yumurta ikizlerimi ayrı yumurtamı?

Benim bir de çok istediğim bir gebelikti, bekliyordum, hatta tüp bebek merkezi araştırıyordum.
Gece gündüz aklımda fikrimde bebek sahibi olmak varken, birden Aşırı bir mutsuzluğa düştüm ama normalmiş. Şimdi Allahın izniyle 13+4’üm bulantılarım da azaldı artık epeyce.
Moralim de Allah bozmasın güzel.
Bazen anlayamıyordum biliyor musun midem mi çok kötü yoksa moralim mi bozuk
Eşim neyin var diyordu, bilmiyorum ya moralim bozuk yada midem kötü ayırt edemiyorum diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…