- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.761
Al benden bi tane dahaEtrafım bıktı benim evhamlarımdan ben hala kendime engel olamıyorum :18:
Al benden bi tane dahaEtrafım bıktı benim evhamlarımdan ben hala kendime engel olamıyorum :18:
merhaba kızlar sizlere sorum olacak buğün sağ kasığıma oturup kalkarken sancı giriyo sizlerdede oluyormu ne yapmam gerekiyor:26:
doktora ilk gittiğimizde muhtemel doğum tarihini söyledi 5şubat. sonra da güldü ve "aslında öğretmenler böyle hata yapmazdı, siz doğumu tatile getirmişsiniz" dedi. şans işte dedim ben de. ama şimdi diyorum ki, iyiki 5 şubat doğum tarihi, yoksa şu zor zamanları hep ayakta, tebeşir tozu içinde, sus yavrum, otur oğlum, kızım gezinmeeee bağrışlarıyla geçiriyor olurdumgerçi Allah mutlaka kolaylığını verirdi. seni çok iyi anlıyorum tatlım, sen de son 2 ay tadını çıkartacaksın inşallah...
Tamam yapacamZaten erkekte olsa kız da olsa beyaz oda takımı istiyorum.Duvar kağıdını cinsiyeti öğrenince yaparım.
Şafak 8, bakalım 8 gün sonra gösterecek mi
ay kızlar ya bende nedense çok sinirliyim her söylenen lafa kızıyorum darılıyorum tersliyorum etrafımdakileri sonrada üzülüp ağlamaya başlıyorum ne bileyim herşey gözüme farklı görünüyor bazen keşke bebek olmasaydı bile diyorum oysa okadar doktora gittim çok istiyordum böyle sanki hayattan bıkmış hiç zevk almıyorum gibiyim herşey canımı sıkıyor
normalmi bu durum bilmiyorum :84:
merhaba kızlar sizlere sorum olacak buğün sağ kasığıma oturup kalkarken sancı giriyo sizlerdede oluyormu ne yapmam gerekiyor:26:
ay kızlar ya bende nedense çok sinirliyim her söylenen lafa kızıyorum darılıyorum tersliyorum etrafımdakileri sonrada üzülüp ağlamaya başlıyorum ne bileyim herşey gözüme farklı görünüyor bazen keşke bebek olmasaydı bile diyorum oysa okadar doktora gittim çok istiyordum böyle sanki hayattan bıkmış hiç zevk almıyorum gibiyim herşey canımı sıkıyor
önceleri ya kese görünmezse diyodum ,gördük bu sefer kalp atışlarını alamazsak diye korktum duyduk, sonra ya kalbi durduysa kötü bişey duyucam diye endişelendim. Allaha çok şükür maşallahı varmış dr. dediğine göre :) Şimdi de ikili test çıktı başıma... Her kontrol öncesi kalbim ağzımda öyle giriyorum içeri gördükten sonra bebişi bitiyor herşey de..Çok değil ertesi gün yine olumsuz bi senaryo ile güne başlıyorum....
Canım aslında herkes böyle diyor, ben de önceleri o şekilde düşünüyordum, ilk bebeğim de erkenden düştüğü için.
Ama annem bir hoca teyzemizle de konuşmuş, Allah nasip edecekse sen kıyafet, öte beri aldın diye mi etmeyecek kızım, edecekse eder, nasipten çıktıysa alsan da olmaz, almasan da demiş...
Çok da mantıklı...Uğursuzluk diye bakmıyorum ben ama,Allahım vermesin kimselere şu mübarek günlerdeki duam bu ama, mazallah birşey olsa, bakar bakar üzülünür diye de düşünmeden edemiyorum...Hadi kıayfet filan çabuk ortadan kaldırılır da...Eşya daha zor olur....
Ama nasipten çıkınca 9.ayda bile olur, neler okuduk...
Heveslerimizi de çok ertelememek lazım...İnsan da bazı duyguları dorukta bir kez yaşar...
çok haklısın canım. heveslerimizi gerçekten ertelememek lazım. insan duracağı yeri bilir zaten. benim kociş hariç
günaydın herkese..
ben de geldim..
12+4 'üz biz de hadi bizi de alın aranıza ,
günaydın herkese..
ben de geldim..
günaydın herkese..
ben de geldim..
Hoş geldin canım,Allah tamamına erdirsin
cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar benim bebekler birde ikiz oldugu için dahada endişeleniyorum birde bu mide bulantıları beni mahvetti su dahi görmek istemiyorum offffff offfff
teşekkür ederim hayatım..
sanırım sen de benimle aynı şeyleri yaşamışsın , ben de seninle aynı süreçteyim şu anda,
belki beklenmeyen bir gebelik olduğu için ,
ilk başlarda inanılmaz geriyordu beni yavaş yavaş azaldı ,
sanırım ben 12. hafta eşiğindeyim,
bulantılarım azalsa da devam ediyor hala ,
üstelik 3 kilo verdim başlangıçtan bu yana..
tek dileğim şu hormon baskısının azalması ve eski normal hayatıma geri dönebilmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?