- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.781
merhaba kızlar sizlere sorum olacak buğün sağ kasığıma oturup kalkarken sancı giriyo sizlerdede oluyormu ne yapmam gerekiyor:26:
Benim bir de çok istediğim bir gebelikti, bekliyordum, hatta tüp bebek merkezi araştırıyordum.
Gece gündüz aklımda fikrimde bebek sahibi olmak varken, birden Aşırı bir mutsuzluğa düştüm ama normalmiş. Şimdi Allahın izniyle 13+4’üm bulantılarım da azaldı artık epeyce.
Moralim de Allah bozmasın güzel.
Bazen anlayamıyordum biliyor musun midem mi çok kötü yoksa moralim mi bozuk
Eşim neyin var diyordu, bilmiyorum ya moralim bozuk yada midem kötü ayırt edemiyorum diyordum
selam. "mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi" topiğinden buraya sıçradım. ordaki arkadaşlar face açtılar, çoğunluk orda vakıt geçirmeye başladı. bende de iş yerinden girmek yasak olduğundan ve face ortamından nefret ettiğimden buraya gelmeye karar verdim.
selam. "mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi" topiğinden buraya sıçradım. ordaki arkadaşlar face açtılar, çoğunluk orda vakıt geçirmeye başladı. bende de iş yerinden girmek yasak olduğundan ve face ortamından nefret ettiğimden buraya gelmeye karar verdim.
slm kızlar :)) uzun zamandan beri giremedim siteye ,prd. arada girip sadece yazdıklarınızı okuyabildim oda çok az kısmını. Çok yoğun çalışıyorum. Dün dr kontrolüm vardı bebişimi ilk defa bu kadar net gördüm. Hatta öğrenen oldumu aranızda bilmiyorum ama dr bana % 90 erkek dedi. Pipisini de gösterdi 2 hafta sonra ikili tarama testi yapacağını ve o zaman netleştireceğini söyledi.
Sadece şöyle ufak bi prb oldu. İlk kez vaginal muayene oldum çok kastım kendimi gece de çok yoğum olmamakla beraber kanamam olmuş. korktum biraz dr. aradım ameliyatı varmış ulaşamadım.
ayyy ikizlerinmi olacak çok güzel bayılırım ikizlere tek yumurta ikizlerimi ayrı yumurtamı?
Allah'a şükür benimle aynı şeyleri hisseden birini buldum..
moral bozukluğu mu yoksa mide bulantısı mı yoksa moral bozukluğundan kaynaklanan mide bulantısı mı anlayamıyorum..
2 gün önceye kadar izindeydim , annemin yanındaydım , bu kadar yoğun hissetmemiştim..
şimdi azar azar yine başladı..
dün kendimi toparlayıp yemek yaptım aylar sonra ,
yerken çıkardım..
bir an önce düzelmek istiyorum..
ne yapmak lazım acaba?
kızlar cinsel birleşme işini ne yaptınız bana doktorum yasak ilk 3 demişti ama ben o yasağa uymadım bildiğim kadarıyla bi zararı yok doğru pozisyonları seçtiğin sürece tabiki eskisi kadar sık olmuyor o ayrı bi mesele
Neden napıyor senin kociş
kızlar cinsel birleşme işini ne yaptınız bana doktorum yasak ilk 3 demişti ama ben o yasağa uymadım bildiğim kadarıyla bi zararı yok doğru pozisyonları seçtiğin sürece tabiki eskisi kadar sık olmuyor o ayrı bi mesele
ayrı yumurta ikizleri
hoşgeldin canımmm
Ben özel bir şey yapmadım canım. Sanırım 12. Haftayı geçince ve hamdolsun ikili testi atlatınca geçti…
Aslında altta yatan korku,bilinçaltında ya kötü bir şey olursa korkusu. Bu yüzden beynin bir çeşit savunma geliştirmesi herhalde bu kötü duygular…
Bana açık havada olmak, arkadaşlarla vakit geçirip zihnimi dağıtmak iyi geliyordu…
12. haftayı atlatınca hormonlar da düzenleniyormuş ve vücut gebeliğe ayak uyduruyormuş…Bulantılar da azalıyor…
Ben çok kişiden duydum 12. Haftaya kadar çok mutsuz olan, hatta karakteri bile değişen…Sonra geçmiş. Ben de öyle tecrübe ettim.
Hatta bir arkadaşımın eşi 3-6 ay arasının hamileliğin balayı diye adlandırıyor
Sen kaçıncı haftadasın şimdi?
nerdeyse kızına çeyiz düzecekadam resmen kız istiyor ya, ters insan işte noolcak. ben makul kıyafetlerden alıyorum yavaş yavaş. turuncu sarı beyaz krem kahve fln. ama beyimiz pembeyi, kırmızıyı bulup kapıyor. cinsiyeti öğrenince kimse tutamaz beni diyor. sonra duruyor duruyor " gerçi benim kızım olcak zaten" diyor. rolleri değiştik sanırım doktor erkek dediğinde yüzünde belirecek ifadeyi çok merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?