2012 Şubat Anneleri

selam. "mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi" topiğinden buraya sıçradım. ordaki arkadaşlar face açtılar, çoğunluk orda vakıt geçirmeye başladı. bende de iş yerinden girmek yasak olduğundan ve face ortamından nefret ettiğimden buraya gelmeye karar verdim.

Allah'a şükür benimle aynı şeyleri hisseden birini buldum..
moral bozukluğu mu yoksa mide bulantısı mı yoksa moral bozukluğundan kaynaklanan mide bulantısı mı anlayamıyorum..
2 gün önceye kadar izindeydim , annemin yanındaydım , bu kadar yoğun hissetmemiştim..
şimdi azar azar yine başladı..
dün kendimi toparlayıp yemek yaptım aylar sonra ,
yerken çıkardım..
bir an önce düzelmek istiyorum..
ne yapmak lazım acaba?

aynı sebeple ben de buraya sıçradım adengokce ,
bu arada hoşgeldin diyen herkese çok çok teşekkürler..

evet bende oradan geldim.

Biraz erken degil mi sanki cinsiyetini ogrenmek ve %90 lık bir oran vermek icin ?

kızlar cinsel birleşme işini ne yaptınız bana doktorum yasak ilk 3 demişti ama ben o yasağa uymadım bildiğim kadarıyla bi zararı yok doğru pozisyonları seçtiğin sürece tabiki eskisi kadar sık olmuyor o ayrı bi mesele

hoşgeldin canımmm

Ben özel bir şey yapmadım canım. Sanırım 12. Haftayı geçince ve hamdolsun ikili testi atlatınca geçti…
Aslında altta yatan korku,bilinçaltında ya kötü bir şey olursa korkusu. Bu yüzden beynin bir çeşit savunma geliştirmesi herhalde bu kötü duygular…
Bana açık havada olmak, arkadaşlarla vakit geçirip zihnimi dağıtmak iyi geliyordu…
12. haftayı atlatınca hormonlar da düzenleniyormuş ve vücut gebeliğe ayak uyduruyormuş…Bulantılar da azalıyor…
Ben çok kişiden duydum 12. Haftaya kadar çok mutsuz olan, hatta karakteri bile değişen…Sonra geçmiş. Ben de öyle tecrübe ettim.
Hatta bir arkadaşımın eşi 3-6 ay arasının hamileliğin balayı diye adlandırıyor
Sen kaçıncı haftadasın şimdi?

bana yasak canım kesinlikle dedi ikiz gebelik oldugu için :94:

Neden napıyor senin kociş

nerdeyse kızına çeyiz düzecek adam resmen kız istiyor ya, ters insan işte noolcak. ben makul kıyafetlerden alıyorum yavaş yavaş. turuncu sarı beyaz krem kahve fln. ama beyimiz pembeyi, kırmızıyı bulup kapıyor. cinsiyeti öğrenince kimse tutamaz beni diyor. sonra duruyor duruyor " gerçi benim kızım olcak zaten" diyor. rolleri değiştik sanırım doktor erkek dediğinde yüzünde belirecek ifadeyi çok merak ediyorum...

Hoşgeldinnnnnn............

benimde işyerimde fecebooka girmek yasak ama yasak olmasaydı da face girmezdim bende pek sevmiyorum facebook u
hem burası daha güzel bence

evet bana da doktorum söylemişti hamileliğin balayı olduğunu ve buna az kaldığını:)
ben 12+4'üm , sanırım kuyruğuna kadar geldim..
açık havada olmak bana da çok iyi geliyor , evde kaldığımda kendimi çok kötü hissediyorum..
geçicek buna inanıyorum..
karnımı gere gere dolaşacağım günlere az kaldı inşallah..

Benim eşim de kız gibi içime doğuyor diyor, ama muhtemelen kız istiyor da açıkça dile getirmiyor
Ama eşya filan alma konusunda çok temkinli, ilk bebeğimizi kaybettiğimiz için, içinde hep bir temkin hissi var .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…