- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.841
Ben gecen gun neye agladıgım bılıyor musun?
Hanı dondurmaların alt kapaklarında bedava cıkıyor ya,
gunlerdır dondurma alıyorum, hep tekrar dene cıkıyor.
Pazar gunu esım bı' tane aldı dolaptan verdı elıme,
hevesle acıyorum kapagı, baktım yıne 'tekrar dene' yazıyor.
Basladım aglamaya, 'hep tekrar dene diyor, bır kere olsun bedava cıkmadı' dıye.
Esım nasıl guluyor bana, o guldukce ben aglıyorum.
Boyle ıste, cok sulu goz oldum bu aralar.
Kızlar malum oruç tutamıyorum..
Fakat iş yerindede ramazandan dolayı öğle yemeği çıkmıyor..
Dünde müdüre söyledim dedim ben bu sene tutamıyacağım ve bir iki gün olsa idare ederim..
Evden getiririm yada dışardan söylerim ama 30 gün boyunca nasıl idare ederim..
Dedi tamam sen çık yukardan kafeden ye mağaza gideri olarak yazdırırsın ama kafedede hep hamburger,pizza tarzı şeyler var ne yapcam bilmiyorum..
Dün tost yedim hergün hergünde tost yenmez ki..
Sizler nasıl yapıyorsunuz acaba ?
canım mineral makyaj ürünlerinden kullanabilirsin..Kullanmayın derler kozmetik ürünlerini ama ben makyajsız dışarı çıkamam. Makyaj yapmadığım gün acaip psikolojim bozuk geziyorum en azından bi kalem bi allık bi de ruj eksik olmaz bende:)
canım çok geçmiş olsun , bol bol sıcak bir şeyler içmeye çalış..merhabalar :2: grip olduuuuuuum :2:
çok hoşsun:))))))))
Ben gecen gun neye agladıgım bılıyor musun?
Hanı dondurmaların alt kapaklarında bedava cıkıyor ya,
gunlerdır dondurma alıyorum, hep tekrar dene cıkıyor.
Pazar gunu esım bı' tane aldı dolaptan verdı elıme,
hevesle acıyorum kapagı, baktım yıne 'tekrar dene' yazıyor.
Basladım aglamaya, 'hep tekrar dene diyor, bır kere olsun bedava cıkmadı' dıye.
Esım nasıl guluyor bana, o guldukce ben aglıyorum.
Boyle ıste, cok sulu goz oldum bu aralar.
hamile olduğumu öğrenmeden önce hergün farklı bir renk oje sürüyordum
hamileliğimi öğrendiğim günden beri nolur nolmaz diye hiç bir kozmetik ürünümü kullanmıyorum
ama çok özledim kendimi acaip bakımsız hissediyorum
En son ben öğrenicem sanırım...23 ağustos benim
Zorla 2 kutu süt içicem şimdi günler sonra, mecburen içicem, ne zamandır içemiyorum gelişemezse diye çok korkuyorum.
canım bana doktorum makyajın yasak olmadığını söyledi hatta bir ay önce haberlerde göstermişlerdi hamileler makyaj yapa bilir ama abartı ağır bi makyaj olmasın diye eee zaten manken değiliz şarkıcı değilizki ağır makyaj yapalım
ben yapıyorum tabi her gün değil zaten bu sıcakta pek yapılmıyor
saçımı falanda normal önceki gibi yapıyorum her gün sadece boya yasak beyaz saçımda çok ona sinir oluyorum
Kızlar malum oruç tutamıyorum..
Fakat iş yerindede ramazandan dolayı öğle yemeği çıkmıyor..
Dünde müdüre söyledim dedim ben bu sene tutamıyacağım ve bir iki gün olsa idare ederim..
Evden getiririm yada dışardan söylerim ama 30 gün boyunca nasıl idare ederim..
Dedi tamam sen çık yukardan kafeden ye mağaza gideri olarak yazdırırsın ama kafedede hep hamburger,pizza tarzı şeyler var ne yapcam bilmiyorum..
Dün tost yedim hergün hergünde tost yenmez ki..
Sizler nasıl yapıyorsunuz acaba ?
hazır aldığınız sütlere dikkat edin arkadaşlar geçenlerde kanser ile ilgili konuşuldu tvde hazır kutuda alınırsa muhakkak pastorize edilmiş olsun UHT değil bunlar kansere yok açıyormuş en iyisi taze süt dediler ben artık taze süt alıyorum içmek için yoğurdumuda kendim yapıyorum
doğru aslında hem zaten gittim mineral allık aldım içim rahat etsin diye biraz biraz yapıcam
Bence evde hazırlasan bişeyler daha mantıklı, ben bankada çalştığımdan zaten yemekhane gibi bi olanak yok dışardan temizliğine çok güvendiğim bi yerden salata söyledim mesela bugün. Ya da ev yemekleri yapan bi rest. var yakında oraya gidiyorum. Bencede hergün tost, hamburger pizza yenmez..Yenmemeli de
Benım ıs yerım cıkartıyor canım.
Oradan yıyorum.
Olmasa evden getırırdım, en azıncan meyva, soguk yıyecek (zeytınyaglı gıbı)
Yada hazır corbalar var ya, bardakta onlardan ıcebılırsın.
Aslında hazır corbada onerılmıyor ama, tosttan daha ıyıdır sanırım.
Ya kızlar ben bu burnumun tıkanıklıgını nasıl duzelticem yaaa?
Balgam da var bogazımda oksuruyorum balgamlı. Yedigimden hicbisey anlamıyorum valla offf offff
ya öksürük bendede var 2 gündür sabahlarıda balgam çıkartıyorum ama ben hamile olmadan önce sigara kullanıyordum sanırım onun pisliğini dışarı atıyorum
bu arada mineral kelimesini duyunca bizlere soda yerine doğal maden suyu içmemiz öneriliyor onu yüzümüzede süre biliriz çok sağlıklı
Asıl o önerilmiyor canım, eşim bana geçende süt almıştı kiloluk, yoğurt yapacaktı ondan yaptıda.Burda arkadaşlara söyledim, meğer mayalanmış yoğurt beklerken bakteri salgılıyormuş ve çok zararlıymış.Kesinlikle o şişe sütlerden ve evde yapılan yoğurttan uzak durmalısın diye biliyorum.Ben hazır pınar süt içiyorum.Ayrıca şimdi ne yesen içsen kansere yol açıyor öyle bir zamana denk geldik ki, su bile kansere sebep.Çok takılmamak gerek.
herşeye takılmamak lazım gerçekten ama bi düşünüyorumda köy yerinde yaşayanlar hep kendileri yapıyorlar ve ne kadar sağlıklı dinç insanlar bizlere göre ayrıca eskiden bukadar hazır gıdalar yoktu ve insanlar daha sağlıklıydı herşeyi kendileri yapıyordu şimdi herşey hazır ve hastalıklar çok daha erken yaşta ortaya çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?