2012 Şubat Anneleri

ya öksürük bendede var 2 gündür sabahlarıda balgam çıkartıyorum ama ben hamile olmadan önce sigara kullanıyordum sanırım onun pisliğini dışarı atıyorum

Ben de sigara iciyordum 3 ay oncesine kadar hamileligimi ogrendim bıraktım. Ama bence bu sigaradan degil grip de oldum ben ondan sonra cıktı bu oksuruk balgam.
Doktora da gitmedim ilac icin hamileyim diye zaten hep ilac iciyorum vitamindi demirdi dusukonleyiciydi bıktım ilaclardan..

kesinlikle aynı şey 3 aydır bende de var. bunlar hep "ayyyy nasıl içmişim ya bu mereti" dediğimiz lanet sigara yüzünden. pislikleri yeni yeni çıkıyor. umarım bi daha başlamayız ya..

evet ya bende inşallah doğumdan sonrada bidaha başlamam diyorum gerçe bulantım falan olmadığından rüyamda hep içtiğimi görüyorum ama hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım anında bidaha ağzıma almadım
ama ilk ay bilmiyordum çok içtim ona üzülüyorum şimdi

peki arkadaşlar şu illet sivri sineklere karşı bişe yapa biliyormusunuz ben prize takılan ilaçtan tırstım takmıyorum odaya spreyim vardı onuda püskürtmüyorum cildime bitkisel ilaç sürüyordum ama dışında hamileyken zararlı yazıyor eee sonuç olarak sabaha kadar kaşıntıdan uyuyamıyorum

hanımlar ben 14. haftanın içindeyim hafta hafta hamilelikte 14. haftada çoğu site vücut çatlaklarına karşı krem kullanmaya başlanmalı diyor. bende ablama sordum 3 tane bitkisel yağı karıştırıp ( susam, kayısı, buğday) göğüs bacak ve karına sürünce doğumdan sonra hiç bi çatlağa rastlanmadığını söyledi o kullanmış bende bilmiyorum erkenmi daha acaba?

valla ben kolonyağı sürüyorum kollarıma yüzüme uyumadan önce duyduğumda gülmüştüm ama gerçekten sivrilerin gelmediğini gördüm bi dene bence

valla ben kolonyağı sürüyorum kollarıma yüzüme uyumadan önce duyduğumda gülmüştüm ama gerçekten sivrilerin gelmediğini gördüm bi dene bence

evet kolonyağa sivri gelmiyor ama bildiğim kadarıyla hamilelikte zararlı içinde alkol var nede olsa
ben parfümü bile alkol yüzünden tenime sıkmıyorum

ben de ilk ayımda içtim sigara bilmeden. o'na yapacak bişeyimiz yok maalesef Allah Affetsin yavrumuz affetsin. hatta ben diş filmi çektırdım mr'a girdim bir de belki hamileyimdir diye test yaparak! testte negatıf çıkmıştı ne bilim.

gerçi ben bundan 7 ay önce ilk bebeğimi kaybettiğimi öğrendiğim gün anında sigara yakmıştım. umarım bu meleğimin başına bişey gelmez ve umarım lanet sigaradan da bundan sonrakı hayatımda uzak kalabılırım.

bence kesinlikle başla bende buğday, kaysı, portakal, çilek, kakao yağı karışımı hazırladım kendime
bide lierac diye bi krem en sık kullanılanlar arasında onuda almayı düşünüyorum
gerçe bünye meselesi çatlaklara müsaitsen istediğin kadar sür yinede çatlıyor

Sen cinsiyetini ogrenmeye gittim dedin pazar gunu ama gostermedi dedin resmi yokmu eklesene bakalım

ilk öğrendiğim hafta hastaydım. öksürükten, burun silmekten, yavrumun kesesini zor görmüştüm. doktor sana 2 ilaç serbest dedi "ateşin çıkarsa bir tane parol iç, ve şimdi eve giderken eczaneden yazacağım spreyi al, burnun rahatlar" adı sterimar. zaten annem kullanırdı bize ortaokul zamanında da. aldım hemen. tavsiye ederim. doktora sor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…