2012 Şubat Anneleri

bugün alayım ozaman benim ilk hamileliğim sayılır (ilk 5.haftada düştü) korkuyorum kilo verememekten çatlaktan normal doğumdann oof of işim çok zor

Yok Doğumevinin aciline gittim nöbetçi doktor baktı ama resim vermedi.Resmi bırak göremedim bile ekran tam yanımdaydı çevirmedi de Çarşamba günü doya doya izlicem inşallah.

hiç şaşırmadım tipik doğum evi işte onlarda özeldeki gibi güzelce ilgilenseler kimse özele gitmez
yeni yerine taşındımı yani eski devlet hastanesine belki şimdi daha temiz ve iyidir

bugün alayım ozaman benim ilk hamileliğim sayılır (ilk 5.haftada düştü) korkuyorum kilo verememekten çatlaktan normal doğumdann oof of işim çok zor

takma kafana bukadar olacağı varsa olur bunları düşünmek için erken yoksa nasıl geçecek önünde kaaaaç ay var daha bende normal doğum istiyorum bakalım nasıl olcak

hiç şaşırmadım tipik doğum evi işte onlarda özeldeki gibi güzelce ilgilenseler kimse özele gitmez
yeni yerine taşındımı yani eski devlet hastanesine belki şimdi daha temiz ve iyidir

Evet eşimle annemi içeri almadılar, içerde de kimse yoktu yani.Dışarda beklettiler onlar da göremedi.
Hiç hastaneler hakkında bilgim yok ki canım yani eski devlet hastanesini bilmiyorum, hayatım boyunca sadece hamile kaldıktan sonra hastaneleri öğrenmeye başladım.Şimdiki doğum evi bulvarda, mark marketin karşısında.
Doğumevine meraktan gittim belki cinsiyeti söylerler diye.Çünkü Mükerrem bey 10una randevu verdi, sabırsızlığımdan dolayı gittim :)

takma kafana bukadar olacağı varsa olur bunları düşünmek için erken yoksa nasıl geçecek önünde kaaaaç ay var daha bende normal doğum istiyorum bakalım nasıl olcak

bende normal doğum istiyorum. ama artık çok korkuyorum normal doğumdan napacağımı bilemedim... burda epıdural normal de yok... offf offf

Maden suyu önerebilirim canım...Hem mineraller ve magnezyum açısından zengin, hem de asitli olduğu için o koku durumunu ve mideyi idare eder bir hale sokuyor...

Ben de cilde bir makyaj ürünü uygulamadım henüz ama mineral makyaj malzemeleri almak istiyorum bakalım...

gerçe benimde doktorum 16. haftadan önce söylemiyorum cinsiyet dedi ama ben daha önceden öğrenmek istiyorum o yüzden bende bi gün doğum evine gitmeyi planlıyorum ağustosun son haftası falan bakalım hayırlısı artık

çok güldüm ya :90: ben hep haberlerde ağlıyorum kötü haberler olunca kaza filan :85:

Ama o anda oyle acıklı bır durummus gıbı geldı kı bana.

çok hoşsun:))))))))

Keske esım de senın gıbı dusunse
Ona gore cok sulu gozum ve bebısımızı hıc dusunmuyorum.
'Ama' dıyorum, 'o benı aglatıyor, yavrum balık burcu olacak muhtemelen, bu nedenle duygularım tavan yaptı'

Salatalık, elma v.s. gotur bence.
Tamam arkadasların gorse canları ceker belkı ama, sen bebegını dusunmek zorundasın.

Bız senınle tanısıyoruz dımı
Demek beraber bebegımızı beklemek de nasıp olacakmıs.

Bende hamıle oldugumu bılmeden sıgara ıctım.
Ama ıcımde suphe vardı, vıcdanım durduk yere sıgara ıcıyorum dıye rahatsız olmaya basladı.
Bende test yaptım ve sonuc pozıtıf cıktı.
Tabıı onun oncesınde bırde lazer epılasyona gıttım ):
Insallah yavruma bırsey olmaz, ınsallah hepımızın bebıslerımızı saglıkla kucagımıza alırız.

Maden suyu önerebilirim canım...Hem mineraller ve magnezyum açısından zengin, hem de asitli olduğu için o koku durumunu ve mideyi idare eder bir hale sokuyor...

Allah razı olsun canım.
Pekı meyvalı soda ıcsem, lımonlu mesela?

Bi yemeğe gittim geldim,ne kadar da çok yazmışsınız
Benim de şirketimde ramazan diye yemek çıkmıyor maalesef :44:
İki gündür evden getiriyorum. Dün zeytinyağlı getirmiştim bugün de sulu yemek getirdim. Yemekhanenin yanında mutfak var,orada ısıtıyorum elektrikli ısıtıcıda...
Her gün tost,pizza vs.yesem şekerim tavan yapar kesin....
Zaten burası organize sanayi, pizza/tost nerden bulucam o da ayrı mesele...:44:

Allah razı olsun canım.
Pekı meyvalı soda ıcsem, lımonlu mesela?

Meyveli sodalar katkılı olabilir canım…
Aslında bir taraftan da şöyle düşünüyorum,sodanın gazı kola ile aynı değil, kafein de yok…İçindeki olsa olsa meyve esansı ve şekerdir kuvvetle muhtemelen ama iyice araştırmak lazım.
Sade maden suyunu pek çok doktor önermiş. Nette biraz araştırdım da. Sarılığı önlemesinden tutun da, bebeğin gazını almasına, kemiklere faydasına kadar pek çok yararından bahsetmişler.

Maden suyu” ile “soda” arasında ne fark vardır?
Maden Suyu, içerdiği tüm mineraller ve karbondioksit gazı ile birlikte yeraltındaki çatlaklardan yol bularak yeryüzüne çıkar ve tamamen “doğaldır”. Soda ise su ve sudan yapılan içeceklere üretim esnasında karbondioksit gazı basılmasıyla elde edilen ve tamamen “yapay” olan bir içecektir.

* Maden suyu “asitli” midir?
Halk arasında “asitli” denilen içeceklerde aslında kastedilen, içeceğin içindeki “karbondioksit” gazıdır. Karbondioksit gazı dilimiz ile temas ettiğinde geçici olarak tat algılayıcılarını uyuşturduğu için içimi kolaylaştırmaktadır. Gazlı içecek üretiminde çok özel proseslerle üretilen ve % 99,99 saflıkta gıda üretimi için özel karbondioksit gazı kullanılır.

* Günde ne kadar maden suyu tüketebiliriz ?
Doğal suların içerdiği zengin mineraller vücudumuzda vitaminlerin fonksiyonlarına yardımcı olurlar. İçerdiği zengin kalsiyum ve florür gibi mineraller nedeniyle özellikle çocuklar, bayanlar ve yaşlıların daha fazla maden suyu içmeleri gerekir. Uzmanlar günde en az 2 litre civarında su ve maden suyu gibi “yararlı sıvı” tüketilmesini öneriyor.

* Çocukların maden suyu içmesi zararlı mıdır?
Maden suyunun bilinen hiçbir zararı olmayıp, aksine vücudumuza sayısız yararları vardır. Büyüme çağındaki çocuklar kalsiyum, demir, çinko, florür gibi minerallere yetişkinlerden daha fazla ihtiyaç duyarlar. Bu ihtiyacı karşılamanın en iyi yolu bolca süt ve doğal suları tüketmeleridir. Maden suyunun içerdiği kalsiyum kemik yapısının, florür ise ağız ve diş sağlığının gelişmesi için son derece yararlıdır.

* Hamilelikte maden suyu içilir mi?
Hamilelik, beslenmeye özellikle dikkat edilmesi gereken bir dönem. İnsan vücudu bebeği besleyebilmek ve gelişmesini sağlamak için normalden daha fazla gıda, sıvı, mineraller ve vitaminlere ihtiyaç duyar. Bu katkıyı doğal yoldan sağlayabilmek için, hamilelikte düzenli olarak maden suyu tüketimi tavsiye edilir.

* Maden suyu cilde yararlı mıdır ?
Maden suyu içerdiği zengin mineraller vücudumuzun birçok bölgesine olduğu gibi cilt için de yararlıdır. Hatta piyasada sprey şişelerine doldurulmuş ve yüze püskürtülerek kullanılan maden suları satılır.

* Maden suyu böbrek taşı yapar mı?
Böbrek taşlarının oluşumunda ana neden, yetersiz miktarda sıvı tüketimidir. Başka bir deyişle, yaşamı boyunca yeterli ve düzenli miktarlarda su ve maden suyu tüketmeyen insanlarda böbrek taşı oluşumu hızla meydana gelir. Bu duruma gelmiş ve böbreklerinde taş oluşmuş insanların maden suyu tüketmeleri tavsiye edilmez ancak esas olan, düzenli ve yeterli miktarlarda su ve maden suyu tüketerek vücudumuzu bu gibi etkenlerden korumaktır.

kızlar amma çok yazışmışsınız yaw
makyaj neye zararlı olabilir ki

makyaj malzemeleri ve kozmetik ürünlerin içindeki bazı maddeler zararlıymış bebek için
mesela paraben ve a vitamini bulunan ürünler iyi değilmiş bana da bu gibi konulara çok dikkat eden araştıran
bir arkadaşım söylemişti ama 3. aydan sonra mineral makyaj ürünlerinden az az kullanabilirsin demişti
ilk 3 ay daha çok dikkat etmek gerekiyormuş

valla dediğiniz iyi oldu, güneş kremi kullancam, koruncam diye düşünüyoruz ya hep, paraben free olanları tercih etmek lazımmış. mutlaka kremlerinizin içeriğine bakın. varsa direkt çöpe yollayıııııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…