- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.881
bence kesinlikle başla bende buğday, kaysı, portakal, çilek, kakao yağı karışımı hazırladım kendime
bide lierac diye bi krem en sık kullanılanlar arasında onuda almayı düşünüyorum
gerçe bünye meselesi çatlaklara müsaitsen istediğin kadar sür yinede çatlıyor
YokDoğumevinin aciline gittim nöbetçi doktor baktı ama resim vermedi.Resmi bırak göremedim bile ekran tam yanımdaydı çevirmedi de Çarşamba günü doya doya izlicem inşallah.
bugün alayım ozaman benim ilk hamileliğim sayılır (ilk 5.haftada düştü) korkuyorum kilo verememekten çatlaktan normal doğumdann oof of işim çok zor
hiç şaşırmadım tipik doğum evi işte onlarda özeldeki gibi güzelce ilgilenseler kimse özele gitmez
yeni yerine taşındımı yani eski devlet hastanesine belki şimdi daha temiz ve iyidir
takma kafana bukadar olacağı varsa olur bunları düşünmek için erken yoksa nasıl geçecek önünde kaaaaç ay var daha bende normal doğum istiyorum bakalım nasıl olcak
bende normal doğum istiyorum. ama artık çok korkuyorum normal doğumdannapacağımı bilemedim... burda epıdural normal de yok... offf offf
Hangi şehirdesin canım sen?
Off... ıste sımdı benım agzım oyle.
Annem sakız cıgnememı onerdı.
Cıgnedıgımde ıyı oluyor ama calısırken de sakız hos olmuyor kı!
Hele mubarek ayda!
Sutu ben pek sevmezdım zaten ama, yogurt yerdım en azından.
Sımdı sut urunlerıne karsı bır antıpatım olustu
Bebegım benım yuzumden saglıksız olacak.
zonguldak'ta yaşıyorum.
hamile olduğumu öğrenmeden önce hergün farklı bir renk oje sürüyordum
hamileliğimi öğrendiğim günden beri nolur nolmaz diye hiç bir kozmetik ürünümü kullanmıyorum
ama çok özledim kendimi acaip bakımsız hissediyorum
Evet eşimle annemi içeri almadılar, içerde de kimse yoktu yani.Dışarda beklettiler onlar da göremedi.
Hiç hastaneler hakkında bilgim yok ki canım yani eski devlet hastanesini bilmiyorum, hayatım boyunca sadece hamile kaldıktan sonra hastaneleri öğrenmeye başladım.Şimdiki doğum evi bulvarda, mark marketin karşısında.
Doğumevine meraktan gittim belki cinsiyeti söylerler diye.Çünkü Mükerrem bey 10una randevu verdi, sabırsızlığımdan dolayı gittim :)
çok güldüm ya :90: ben hep haberlerde ağlıyorum kötü haberler olunca kaza filan :85:
çok hoşsun:))))))))
Teşekkür ederim arkadaşlar..
Hazır çorbayla aram hiç iyi değildi zaten, pek sevmiyorum..
Sabahları artık ramazandan dolayı 10 da açılıyor alışmerkezi o nedenle öğle yemeği çıkmıyor , akşam iftarlık çıkıyor sadece..
Sıcaktan canım pek birşeyde istemiyor ama midem kazınıyor, çekmecemde fındık, badem felan var çaktırmadan arkadaşlara yemeye çalışıyorum napim..
Off ya evden getirsemde nasıl olacak ki bilmiyorum evde eşime zor iftar sofrası hazırlıyorum..
Sıcaktan hemen kendimi oturma odasına klimanın başına atıyorum..
Pufff acıktım ve sıkıldım..
ben de ilk ayımda içtim sigara bilmeden. o'na yapacak bişeyimiz yok maalesef Allah Affetsin yavrumuz affetsin. hatta ben diş filmi çektırdım mr'a girdimbir de belki hamileyimdir diye test yaparak! testte negatıf çıkmıştı ne bilim.
gerçi ben bundan 7 ay önce ilk bebeğimi kaybettiğimi öğrendiğim gün anında sigara yakmıştım. umarım bu meleğimin başına bişey gelmez ve umarım lanet sigaradan da bundan sonrakı hayatımda uzak kalabılırım.
Maden suyu önerebilirim canım...Hem mineraller ve magnezyum açısından zengin, hem de asitli olduğu için o koku durumunu ve mideyi idare eder bir hale sokuyor...
Kızlar malum oruç tutamıyorum..
Fakat iş yerindede ramazandan dolayı öğle yemeği çıkmıyor..
Dünde müdüre söyledim dedim ben bu sene tutamıyacağım ve bir iki gün olsa idare ederim..
Evden getiririm yada dışardan söylerim ama 30 gün boyunca nasıl idare ederim..
Dedi tamam sen çık yukardan kafeden ye mağaza gideri olarak yazdırırsın ama kafedede hep hamburger,pizza tarzı şeyler var ne yapcam bilmiyorum..
Dün tost yedim hergün hergünde tost yenmez ki..
Sizler nasıl yapıyorsunuz acaba ?
Allah razı olsun canım.
Pekı meyvalı soda ıcsem, lımonlu mesela?
Aneee yağmur başladııı
Aaaa ben Zonguldaklıyım.15 yaşıma kadar orda oturduk.Kapuzda..
Çok özledim Zonguldak'ı
kızlar amma çok yazışmışsınız yaw
makyaj neye zararlı olabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?