2012 Şubat Anneleri

bende hamıle oldugumu bılmeden sıgara ıctım.
Ama ıcımde suphe vardı, vıcdanım durduk yere sıgara ıcıyorum dıye rahatsız olmaya basladı.
Bende test yaptım ve sonuc pozıtıf cıktı.
Tabıı onun oncesınde bırde lazer epılasyona gıttım ):
Insallah yavruma bırsey olmaz, ınsallah hepımızın bebıslerımızı saglıkla kucagımıza alırız.[/COLOR][/I]

anne hamile kaldığını bilmeden önce yaptığı hçbir şeyden sorumlu değildir. yaradan öyle bi yaratmış ki, vücudumuz istemsiz bi şekilde kalkan oluyor bebeğe.

atıyorum bebeğin gelişime etki edecek anomoli oluşturacak bişey yapılırsa da yine beden bi şekilde bebeği dışarı atmaya çalışıyor. o yüzden aslında düşüklerimize, bundan önce kaybettiğimiz meleklerimize pek üzülmemek lazım. nasılsa cenneti seçiyor onlar ama insanın elinde değil tabi üzülmemek :)

yani demem o ki; korkmayın hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle meleğinize..

İlk aylarda oluyor...
Kimi de aşırı istekli oluyor...
Ama sonra ikisi de farklılaşıyor...
En iyisi orta yol..

Off ya su cınsıyet bellı olsa da, gıdıp kızıma ciciler alsam.
Hep kız dıye dilime geliyor ama ıcımdekı ses erkek dıyor.
Bakalım ne olacak.
Belkı 9 gun sonra belli olur.

Canım şu Ramazan hürmetine inşallah kızın olur...
Senin kadar içten isteyeni görmedim...
Yürekten dua ediyorum...
Çoğu zaman tutar dualarım...

Kesinlikle haklısın canım...
Yazdıklarına katılıyorum...
Kızlar üzülmeyin..
RAbbim onu ilk üç ay öyle koruyor ki...
Melekleriyle...
Hele bu üç aylarda...
Emin olun iki kat daha fazla koruyacaktır..

Son düzenleme:
selam güzel anneler...
biraz önce hastaneden geldim sonunda 2'li taramayı yaptırdım.ultrason sonucu güzel çıktı kan sonucuda haftaya dedi... benim inatcı bebiş cinsiyetini göstermedi birdahaki konrolüm 5 eylül nasıl beklicem bilmiyorum.4 boyutlu ultrasona felan gitsem görünürmü acaba? teyzeleri yavrusumun parmakları bile görünüyor ince uzun uzun babasına çekmiş hemde koca kafalı :) tarayıcı bulursam hemen yüklicem hiç bu kadar belirgin görmemiştim

Canım gitmeden önce bir çikolata tatlı tarzı bişey ye...
Nasıl kıpır kıpır nasıl zıpır zıpır oluyorlar bir de öyle bak...
Haftaya bile gitsen görünür..
Zira cinsiyeti belli olmuştur yavrunun...
Ama göstermeyince kız derler...
Hayırlısı Hacer...

Ay benim 14. haftada göstermedi kız mı acaba

canım bende geçen perşembe günü gördüm bebişimi, bende ilk defa çok net gördüm ve benimki de göstermedi cinsiyetini. doktor ya kız ya erkek dedi
bugün alıcam ikili taramanın sonucunu, Allahım inşallah güzel gelir sonucu.

yedim... kıpır kıpırdı poposunu yanını hertarafını döndü önünü dönmedi, bu utangaçlık ne anlamadımki... gerçekten kızmı acaba?

inşallah tatlım Allah hepimize sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin...

selam kizlar..cokkk sinirliyim su an.. 2 li test icin hastaneden geliyorum..hiccc bir sey yapmadan yolladilar beni eve..ay cildiricam...sinirimden yolda agladim ya....bebegimi gordum elini kolunu oynatiyordu..doktor iyi gorunuyor ama rahati yerinde oturuyor hareket etmiyor o yuzden olcum yapamiyorum dedi..ne ense kalinligina bakabildi be bisey..fotografini bile cekemedi veremedi..hic birseyde aciklamadi..baska bir randevu alirsin orada bakariz dedi..gittim yeni randevu alimm dedim taaa 10 ekime verdiler kan testi icin baska yere yolladilar..eh dedim bari kan testini yaptiricaz..yok onuda yapmadilar senin zaten 2 hafta sonraya randevun varmis o zaman yaptirirsin dediler..ee dedim ne kan testi yapildi ne olcum ben nasil beklicem boyle...yapacak bisey yok dediler...bisi olmaz flan ay ne rahatlar...delirecektim yolda nasil aglama geldi anlatamam...aptal bu ingilizler aptaaallll..nefret ediyorum bu ulkeden..cok moralim bozuk ya bende ozel bir klinikten randevu aldim kan testi 600 pound dediler inanamadim..onu yaptirmam imkansiz bir servet degerinde.. bari ultrasonda baktirim dedim neyseki o 60 poundmus..en azindan ense olcumu flan yapilir yavrumun..ay cok kotuyum aglicam simdi ya

Ay benim 14. haftada göstermedi kız mı acaba

CAnım kız olabilir... Yüksek ihtimal...
Benim hep içime doğar ...
Doktora kız derim ultrason gibisin bakmaya gerek yok sana der...
KIzlarım göstermemişti benimde..

yedim... kıpır kıpırdı poposunu yanını hertarafını döndü önünü dönmedi, bu utangaçlık ne anlamadımki... gerçekten kızmı acaba?

Utangaç olur kızlar edepli olurlar...

Allah hayırlısını versin kızlar hepimize...

Ay canım ya 10 Ekim'e hangi akıl mantıkla atıyorlar, o zaman 3lü test zamanı gelmiş oluyor.Bak üzme kendini neyse ki sonunda ultrasonda ölçüm yaptırabilceksin, o çok önemli onun gecikmemesi lazım, 1-2 gün içerisinde yaptır onu canım, kan testini de mecbur 2 hafta sonra yaptıracaksın Ben olsam ben de delirirdim, önem vermiyorlar pek titiz davranmıyorlar anlaşılan.

Unutma ki, karnındaki bebek sen üzülürsen üzülür...
Sevinirsen sevinirler...
Öncelikle doğru yapmışsın özel klinikten randevu alarak...
En azından ölçümü yapılır...
KAn testi bence acil değil...
Ölçüm yapılırken cinsiyetini de sor...

Biz de bugun bebegimle ebe gormeye gittik, ben erken daha diye dusunuyordum ama aile doktorundan daha ilgili daha bilgili cok tatli bi bayan cikti. Resepsiyondaki kadin bana soyle bi bakip "hic ebe gormeye gelmis gibi bi halin yok" dedi, heralde bi tek karni burnundakiler gidiyor, nese cok takilmadim gulustuk. Bu ulkede ultrason sanki öcü belli bir haftadan once katiyen yapilmiyor. Nese kalp atislarini dinledik cok rahat duyuldu, 153 atiyor, masallah maratonda bizimki
Benim gibi kalcasi agriyanlar icin tavsiyesi hareket etmeyi hic birakmayin, yuruyuslere devam dedi. Belki fizyoterapiste gidicem ilerleyen zamanlarda kotulesirsem.

haftaya ikili testlerimizden once biraz moral oldu umarim onlar da guzel gecicek. Dua edin benim icin de...

canı ikili test en geç 14. haftaya kadar yapılmalı.14.haftadan sonra yapmıyorlar,yapılmıyormuş ..sen başka yere git vaktin geçmesin

selam guzel anneler gecmısı okuyamadım cok uzundu
bulantılarım azalcagına 5 gundur cok arttı
ne yedıysem cıkartıyorum bı tek aksamları cok mıdem bulanmıyor
ozamanda mıdem yanıyor
doktor sonunda mıde bulantısı ıcın ılac yazdı ınsallah gecer
kılo vermeye basladım bıde dısım agrıyor 2 gundur
bugun gıdıp yaptırıcam hayattan bezdım su son gunlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…