2012 Şubat Anneleri

Canım sakin ol…İkili taramanın risk tahminindeki başarısı %90 diyorlar. Bunun da %85ini ense kalınlığı ve usg ölçümleri oluşturuyormuş.
Yani usg’ye girmen büyük ölçüde yeterli olacaktır zaten…Özel klinikteki o randevunda sana büyük olasılıkla ense kalınlığını filan söylerler,rahatlarsın inşallah…
2 hafta sonra randevun var mı peki, yoksa ekimde mi? Ekim ayında da 2. Düzey usg yapmalarını istersin eğer yaparlarsa…O da bir tarama mahiyetinde bir şey…Organlarına bakıyorlar.
Yada 3.lü Tarama zamanına denk getirip bir randevu alabilme olanağın var mı? ikiliyle aynı amaca hizmet ediyor o da…16-19. Haftalarda oluyor sanırım.

Son düzenleme:

üzülme tatlım dua et bak ramazan ayındayız...yaptırsan bile çok bir şey ifade etmiyor önemli olan bebeğin rahatsız deseler onu aldırırmısın? aldırmazmısın? ben günlerdir düşünüyorum ve kesinlikle aldırmam dedim sadece çok ucuz olduğu için yaptırdım testi 30tl dediler. ve sana çocuk kesin hasta yada sağlıklı demiyorlarmış o yüzden üzme kendini söz bak senin için bir sürü dua edicem

canım selam benim de dişim çürümüş, doktoruna sordun mu hiç? tehlikesi varmıymış hamileyken dişe dolgu yada kanal tedavisinin. bu arada çok geçmiş olsun. bende aynı durumdayım, diş ağrısı çok çok zor

Ekim ayında 3lü zamanı da geçmiş olabilir azelyacım.16-18. haftalar arasında öneriliyormuş...
Ama 15-22.hafta arasında da yapılabilirmiş...
10 Ekimde 22. haftayı yakalıyor ancak...
Bir ara randevu alabilirse 3lüyü yaptırır, pek birşey kaybetmiş olmaz,2li ile aynı taramayı yapıyor çünkü.

Gözün aydın canım...
Ben kalça ağrısını maden suyuyla yendim...Yada geçeceği vardı denk geldi...

KIzlar röntgen çekilmiyor çekilmemesi de lazım...
Kanal tedavisi yapılmaz...
Ama ben en sonunda dolgu yaptırmıştım..
doktor izniyle tabi...

canım geçmiş olsun... sizdeki bulantının birazıda bende olsa keşke sanki içimde bir canavar yaşıyor sürekli acıkıyorum tam 5 kilo aldım doktor yemeyi yasakladı bize

hicc hemde hic onem vermiyorlar..10 ekim nasil bir mantik ya..3 lu test desen onun icinde degil ne icin yani anlamadimki..yarin 4 e randevu aldim ay insallah bu defa bakabilirler..hic guvenmiyorum bu ulkenin doktorlarina..

evet haklisin canim uzulmesin bebegim diye hemen kendimi toparlamaya calistim zaten..

canı ikili test en geç 14. haftaya kadar yapılmalı.14.haftadan sonra yapmıyorlar,yapılmıyormuş ..sen başka yere git vaktin geçmesin
ee bana 19 una verdiler kan testi icin randevuyu..ben o zaman 15 haftalik hamile olmus olucam..ay nasil bir manyaklik icindeyim ya..kabus gibiler...aptalmi bunlar nasil dusunemiyorlar bunu...baska yer bulmaliyim offf..napicam ben ya ozeller 600 pund diyor..nasil veriim ben o kadar parayi ..

ekim ayinda ne mantikla bana randevu verdiler hic anlamis degilimki zaten ...3 lu test desen degil nedir anlamadimki..zaten 2 li kan testi icinde 15. haftama denk getirdiler..2 li test en gec 14. hafta yapilmaliymis simdi ogrendim...su an saskinlim icindeyim ne yapmaya calisiyorlar..allahim yardim etsin bana..cok sinirliyim ya anlatamam.. ozellerde kan testi 600 pound ben nasil veririm o parayi..bi tek ultrasonda baktiricam o zaman ay aglicam ya.

kızlarrrr ya bişi sormak istiyorum size...
benim 10 hafta bitti ama ne bulantı, ne başka bi belirtim hiçbirşeyim yok...
sadcee hafif bel ağrısı ve göğüs ağrısı ...başka hiçbir belirtim yok, acaba bi tuhaflıkmı var , ters giden bişilermi var:44::44::44:

600 pound nedir yahu…Burda en pahalı hastanelerde bile max.300 TL. Onlar da 5* hastaneler…
Peki gidebileceğin sadece bir devlet hastanesi mi var canım, başka bir hastaneye daha erkene randevu alama olanağın olabilir mi?

of bir de bizim ülkemize laf edip dururlar...üzülme tatlım. hareket etmesi için birşeyler önerir insan. gıcık yaaaaa

tamamen bünye meselesi canım. kimisinin hiç bulantısı olmuyor, kiminin 9 ay boyunca bile sürebiliyor...

ters giden bişey yok cnm bende öyleyim. sadece arada ateş basıyor o da sıcaklardan. ne güzel işte şükretmeliyiz sıkma canını

Tatlım birdahakine çikolata da ye, bebiş hareket etsin azcık.Benimki de hareket etmemişti, doktor salladı göbeğimi oynadı sonra.Zaten hareket edene kadar beklenilmesi lazım normalde.

14. haftaya geldim, en başından beri bulantım ve kusmam yok çok şükür.
Bel ve göğüs ağrısı benim belirtilerimde.

Üzülme tatlım..
Bencede başka altarnetif hastaneler ara..
İnşallah en kısa sürede iyi sonuçlar görürsün..

gayet normal...
herkeste farklı farklı oluyor...

14. haftaya geldim, en başından beri bulantım ve kusmam yok çok şükür.
Bel ve göğüs ağrısı benim belirtilerimde.

canım mide yanman var mı peki?

Al birini vur otekine, bana da verdikleri ilk ve tek ultrason tarihi eylul 18.haftam yani, akil alir gibi degil, ultrason sadece buyuk hastanelerde var, ozeller el yakiyor. Bunca zamandir herkes doktora gidiyor bebegini goruyor ben daha bir kere gordum ozele gidip parasini verip, onu da doktora demez olaydim "sen nasilsa ozele gitmissin iki ay sonra gel bi daha gorusmeye" dedi. Hersey icin uzuun bir sira beklemek zorundayiz, saglik personeli yetmiyormus koca ulkeye, hanfendiler yarim gun calisip eve kacarlarsa, ctesileri heryer kapali olursa olacagi bu tabi.
Ayy ben de doluyum zaten Banucum sen takilma simdi bi care bulmaya calis, ultrasonu yaptir o onemli, geri kalanini arastirmaya devam edersin bu sure zarfinda, zaten Turkiye'ye gideceksin bu arada dimi, bunu da degerlendirsiniz. Rahat olmaya calis sen elinden geleni yapiyorsun, bebegini dusun.

600 pound nedir yahu…Burda en pahalı hastanelerde bile max.300 TL. Onlar da 5* hastaneler…
Peki gidebileceğin sadece bir devlet hastanesi mi var canım, başka bir hastaneye daha erkene randevu alama olanağın olabilir mi?

yok olmuyor iste burada hangi hastaneye kayitliysan sadece ona gidebiliyorsun..oylede sacma bisi..sadece ozele gidiliyor onada ben gidemem..goruyorsun dimi guya ileri toplum avrupa zart zurt..gerizekalilar ya resmen koyde bile daha iyidir ilgi alaka bu islere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…