2012 Şubat Anneleri

Banuesracım aklıma bişey geldi. Sen acaba usg yaptırsan, bir de kan tahlilini, sonuçlarını TR’ye emaille yollasan, risk analizini buradaki hastanelerden birine yaptırsan durumunu izah edip.
İlgilenebilecek birileri var dimi TR’de. Ailen burada?

Tatlım birdahakine çikolata da ye, bebiş hareket etsin azcık.Benimki de hareket etmemişti, doktor salladı göbeğimi oynadı sonra.Zaten hareket edene kadar beklenilmesi lazım normalde.

yoo salladi karnimi...oksurttu beni, yan dondum , karnima bastirdi iyice o kadar bastirdiki canim acidi baya..ama yok cikolata da yedim girerken yok banamisin demedi ya ne inatciymis bizimki...meger bi kac bardak su icip gitmem gerekiyormus su bebegi yukari cikartiyormus rahat gorunuyormus o zaman..fotografini bile cekemedi.. bence kadin cok beceriksizdi ya ben oyle dusundum..fotosunu nasil cekemedi sastim ayni

Beni Türk hekimlerine emanet ediniz yani, başka ne denir…
600 pound bir teste verene kadar atlar TR’ye gelirsin…Burda yaparsın kontrolünü…Peki kan tahlili yaptırabiliyor musun…İkili tarama değil ama kan tahlil kısmını sadece…Şu demin dediğim olayı bi düşünsen?

18. haftayami alla alla..3 lu test yapacaklar demekki sadece sana..cok garip ya benimde hic aklim almiyor..bende inanilmaz doluyum..kadin bana scan sonuc kagidini gosterip bak bebegin iyi sadece ense kalinligi olculmemis merak etme dedi..sonra kagida bir baktim 8 hafta 3 gunluk yaziyor..benim bir onceki ultrason kagidima bakarak bana hikaye yaziyor..uyardim yanlis kagit diye pardon diyip oburune ayni seyi soyledi..takarsak bu salaklari cok uzeriz kendimizi bulucaz canim bi yolunu sende bende..gozunu savdigim ulkeme bir an once gidebilsem ah ah gun sayiyorum

kızlar bugün sabah tartılmıştım 1 kilo almışım
normal di mi sizler ne kadar aldınız

Ben almadım hala…Gün içerisinde yiyip içtiklerimden, ödemden filan bazen +3 kg filan çıkıyorum.
Sabah tuvalete çıkıp tartılıyorum, hamile kalmadan önceki kilo…
İlk Trimesteri max. +1,5la bitirmek lazımmış.

Ne zaman geliyorsun canım?

himmm bak bu iyi fikir..evettt ben yarin bu konuyu sorarim doktora..sagol canim valla her yolu denicem artik napimm..var var babama veririm alir hemen sonuclarini gerci onlarda cumartesi buraya londraya geliyorlar yetisirmiki..yetismez ya ay bilmiyorum bak karistim yine..burda bir arkadasimin yakin arkadasi kadin dogumcuymus o simdi soyledi o na bir sorim neler yapilabilir diye bakalim bi sorsun ne onerecek bana

Uzunca bir aradan sonra yine yeniden foruma girmeye cesaret edebildim çok şükür :)
Hatta 2 gündür yazılanları okumaya çalışıorum ama ancak 900 üncü sayfaya kadar okuyabildim.
Sizlere bir selam vermek istedim. Hepinizi çoooooook özledim: Azelya, Banuesra, Bblau, Duygubl, Benimolan, Pikepolat, Ecrin, Cerenim ve diğer güzel anne adayları :)
Yeni arkadaşlarımız da gelmişler, hoşgelmişler. Ayrılanlar olmuş... Umarım hepiniz ve tabi bebekleriniz de çok iyidir.
Bazı arkadaşlarımızın bebeklerinin cinsiyetleri de belli olmuş, hadi hayırlısı bakalım, darısı da henüz öğrenemeyenlerin başına hayırlısıyla inşaAllah...

Canımm hoşgeldin Bak tehlikeli dönemler geçti, artık çoğunlukla güzel şeylerden bahsediyoruz sen de gelmeye devam et, bebişinin de senin de iyi olmana çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…