- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.941
Tatlım birdahakine çikolata da ye, bebiş hareket etsin azcık.Benimki de hareket etmemişti, doktor salladı göbeğimi oynadı sonra.Zaten hareket edene kadar beklenilmesi lazım normalde.
Gözün aydın canım...
Ben kalça ağrısını maden suyuyla yendim...Yada geçeceği vardı denk geldi...
yok olmuyor iste burada hangi hastaneye kayitliysan sadece ona gidebiliyorsun..oylede sacma bisi..sadece ozele gidiliyor onada ben gidemem..goruyorsun dimi guya ileri toplum avrupa zart zurt..gerizekalilar ya resmen koyde bile daha iyidir ilgi alaka bu islere
kızlar bugün sabah tartılmıştım 1 kilo almışım
normal di mi sizler ne kadar aldınız
bende dün tartıldım bende 1 kilo almışım , ikili test yaptıran bayanlar ultrasonla nerden bakıldı karındanmı alttanmı? haftaya testim var
Al birini vur otekine, bana da verdikleri ilk ve tek ultrason tarihi eylul 18.haftam yani, akil alir gibi degil, ultrason sadece buyuk hastanelerde var, ozeller el yakiyor. Bunca zamandir herkes doktora gidiyor bebegini goruyor ben daha bir kere gordum ozele gidip parasini verip, onu da doktora demez olaydim "sen nasilsa ozele gitmissin iki ay sonra gel bi daha gorusmeye" dedi.Hersey icin uzuun bir sira beklemek zorundayiz, saglik personeli yetmiyormus koca ulkeye, hanfendiler yarim gun calisip eve kacarlarsa, ctesileri heryer kapali olursa olacagi bu tabi.
Ayy ben de doluyum zaten Banucum sen takilma simdi bi care bulmaya calis, ultrasonu yaptir o onemli, geri kalanini arastirmaya devam edersin bu sure zarfinda, zaten Turkiye'ye gideceksin bu arada dimi, bunu da degerlendirsiniz. Rahat olmaya calis sen elinden geleni yapiyorsun, bebegini dusun.
Karından bakıldı hepimize.
18. haftayami alla alla..3 lu test yapacaklar demekki sadece sana..cok garip ya benimde hic aklim almiyor..bende inanilmaz doluyum..kadin bana scan sonuc kagidini gosterip bak bebegin iyi sadece ense kalinligi olculmemis merak etme dedi..sonra kagida bir baktim 8 hafta 3 gunluk yaziyor..benim bir onceki ultrason kagidima bakarak bana hikaye yaziyor..uyardim yanlis kagit diye pardon diyip oburune ayni seyi soyledi..takarsak bu salaklari cok uzeriz kendimizi bulucaz canim bi yolunu sende bende..gozunu savdigim ulkeme bir an once gidebilsem ah ah gun sayiyorum
Ben almadım hala…Gün içerisinde yiyip içtiklerimden, ödemden filan bazen +3 kg filan çıkıyorum.
Sabah tuvalete çıkıp tartılıyorum, hamile kalmadan önceki kilo…
İlk Trimesteri max. +1,5la bitirmek lazımmış.
Banuesracım aklıma bişey geldi. Sen acaba usg yaptırsan, bir de kan tahlilini, sonuçlarını TRye emaille yollasan, risk analizini buradaki hastanelerden birine yaptırsan durumunu izah edip.
İlgilenebilecek birileri var dimi TRde. Ailen burada?
iyi bari sınırı geçmemişim
Ne zaman geliyorsun canım?
Uzunca bir aradan sonra yine yeniden foruma girmeye cesaret edebildim çok şükür :)
Hatta 2 gündür yazılanları okumaya çalışıorum ama ancak 900 üncü sayfaya kadar okuyabildim.
Sizlere bir selam vermek istedim. Hepinizi çoooooook özledim: Azelya, Banuesra, Bblau, Duygubl, Benimolan, Pikepolat, Ecrin, Cerenim ve diğer güzel anne adayları :)
Yeni arkadaşlarımız da gelmişler, hoşgelmişler. Ayrılanlar olmuş... Umarım hepiniz ve tabi bebekleriniz de çok iyidir.
Bazı arkadaşlarımızın bebeklerinin cinsiyetleri de belli olmuş, hadi hayırlısı bakalım, darısı da henüz öğrenemeyenlerin başına hayırlısıyla inşaAllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?