- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.961
himmm bak bu iyi fikir..evettt ben yarin bu konuyu sorarim doktora..sagol canim valla her yolu denicem artik napimm..var var babama veririm alir hemen sonuclarini gerci onlarda cumartesi buraya londraya geliyorlar yetisirmiki..yetismez yaay bilmiyorum bak karistim yine..burda bir arkadasimin yakin arkadasi kadin dogumcuymus o simdi soyledi o na bir sorim neler yapilabilir diye bakalim bi sorsun ne onerecek bana
arkadaşlar içinizde kan sayımı yaptıran var mı?
doktorum benden birkaç test istedi , bazı değerlerim dikkatimi çekti..
arkadaşlar içinizde kan sayımı yaptıran var mı?
doktorum benden birkaç test istedi , bazı değerlerim dikkatimi çekti..
Canımm hoşgeldinBak tehlikeli dönemler geçti, artık çoğunlukla güzel şeylerden bahsediyoruz sen de gelmeye devam et, bebişinin de senin de iyi olmana çok sevindim
20 agustosta yani 15. haftamda ordayim..3 lu test yaptiricam bi sonraki haftasina hemen
Uzunca bir aradan sonra yine yeniden foruma girmeye cesaret edebildim çok şükür :)
Hatta 2 gündür yazılanları okumaya çalışıorum ama ancak 900 üncü sayfaya kadar okuyabildim.
Sizlere bir selam vermek istedim. Hepinizi çoooooook özledim: Azelya, Banuesra, Bblau, Duygubl, Benimolan, Pikepolat, Ecrin, Cerenim ve diğer güzel anne adayları :)
Yeni arkadaşlarımız da gelmişler, hoşgelmişler. Ayrılanlar olmuş... Umarım hepiniz ve tabi bebekleriniz de çok iyidir.
Bazı arkadaşlarımızın bebeklerinin cinsiyetleri de belli olmuş, hadi hayırlısı bakalım, darısı da henüz öğrenemeyenlerin başına hayırlısıyla inşaAllah...
Uzunca bir aradan sonra yine yeniden foruma girmeye cesaret edebildim çok şükür :)
Hatta 2 gündür yazılanları okumaya çalışıorum ama ancak 900 üncü sayfaya kadar okuyabildim.
Sizlere bir selam vermek istedim. Hepinizi çoooooook özledim: Azelya, Banuesra, Bblau, Duygubl, Benimolan, Pikepolat, Ecrin, Cerenim ve diğer güzel anne adayları :)
Yeni arkadaşlarımız da gelmişler, hoşgelmişler. Ayrılanlar olmuş... Umarım hepiniz ve tabi bebekleriniz de çok iyidir.
Bazı arkadaşlarımızın bebeklerinin cinsiyetleri de belli olmuş, hadi hayırlısı bakalım, darısı da henüz öğrenemeyenlerin başına hayırlısıyla inşaAllah...
Ben tam kan sayımı yaptırdım evet canım. Sonucum da yanımda (gören de raporlarımla geziyorum sanacak)
sor canım bana
canimmm hosgeldin ozledim seni..nasilsin? hersey yolundadir umarim
3 ayda 3 kilo :26:
ohh bende rahatladım haftaya bende gidiyorumKarından bakıldı hepimize.
20 Ağustos benim doğum günüm
Tamam buraya geldiğinde de 3lüyü yaptırırsın tatlım bak üzülmene gerek kalmadı...
İkiliyi de dediğim gibi halledebilirsen, sonuçlarını alırsın yanına, geldiğinde burda hesaplattırırsın.
Eğer ayarlayamazsan da 3lüyü yaptıracaksın nasılsa.TR'deki doktorların çoğu 2liyi yaptırdığı ve risk çıkmadığı zaman 3lüyü yaptırmıyorlar...
Aynı tip analiz çünkü.
Rahatlat artık bence içini....
Hoşgeldin canımmmmmm
Ben de sizleri çok özledim...
Arada sıkıntılı bir dönem atlattık ama geçti inşaAllah. Kanamamız oldu, yattık dinlendik. Sonra doktorumuz tatile gidin dedi. Gittik birkaç gün iyi geldi hamdolsun.
Şimdilik bir sorunumuz yok gibi: mide bulantıları hariç, o son gaz devam ediyor, tez günde hayırlısıyla bitmesini temenni ediyorum :)
Bu arada Londrada doktor arayışlarına giriştik. Sana ve Ginger girls ve sanırım bir kişi daha vardı, size de söyleyeyim. Hangi hastane olduğunu bilmiyorum ama, Hacettepe hastanesi ile orada bir hastane aralarında anlaşma yapmışlar. Orada Türk doktorların olduğu bir yer varmış ve 1 tane de kadın doğumcu Türk doktor varmış. Eşimden öğrenip size haber vereceğim hangi hastane olduğunu. Bir de çok ünlü bir İngiliz doktor varmış. Para peşin çalışıyormuş. Şuan hatırlamıyorum ne kadar olduğunu tam olarak ama, sanırım Türk Lirası ile 30 milyar kadar (biliyorum çok fazla ama, insan mecbur kalırsa herşeyi araştırmaya çalışıyor). Adam hamileliğin başından sonuna kadar her hafta takibini yapıyormuş. Hatta bebek doğduktan sonra da j-kontrollere devam ediyormuş... Ben de daha ne yapacağıma karar vermedim ama, mecbur kalırsam da bir yolunu bulup bu adama bile gidebilirim... Sizlerin de haberi olsun istedim...
gecmis olsun tatlim...mide bulantilari benimde azaldi ama devam ediyor yinede..gecicek gecicekk guzel guzel yemekler yiyecegiz insallah yakindaay ya ogr n lutfen su turk kadin dogumcuyu kimmis merak ettim nasil ulasilir o kisiye telefonu flan nerden bulabilirim yardimm yazdim ben basima gelenleri bugun..okudunmu..aman diyorum buranin doktorlari beni sinir hastasi ettiler..ay hadi bekliyorum cevabini ulastir beni su turk doktora
Yok bugün yazılanları okumadım daha. 900 üncü sayfaya kadar okudum. Hemen bakıyorum. Eşime de mesaj attım şimdi Türk doktor için, cevap gelir gelmez buraya yazacağım..
Hoşbulduk Bblau'cum... Bilgilendirici ve rahatlatıcı yardımsever yazılara son hız devam eder gördüm seni..
Ay bir de nazar boncuğu koyayım da nazar etmeyeyim, n'olur n'olmaz:)
şimdi geldim doktordan.ense kalınlığı normal dedi.kilo hızlı almışsın hamurişini falan azalt dedi.kan verdim sonucu haftaya çıkacak.çok güzel hareket ediyordu dr ultrason aletini bastırdıkça zıplıyor,elini ayağını oynatıyordu.ben 2 kızım ve eşim girmiştik odaya.cinsiyeti söyleyeyim mi ister misiniz dedi.evet deyince kız dedi.ben kendimi tutamadım demek ki erkek olmasını çok istiyormuşum.ağla ağla helak oldum.eşim de bir sürü kızdı yeter artık ağlama diye.belki beni birçoğunuz yargılayacaksınız ama çok istemiştim bi de oğlum olsun diye.şimdi duyan herkes yorum yapacak 'vahhhhhh bi de oğlunuz olsaydı yazıkkkkk' falan diye.
şimdi geldim doktordan.ense kalınlığı normal dedi.kilo hızlı almışsın hamurişini falan azalt dedi.kan verdim sonucu haftaya çıkacak.çok güzel hareket ediyordu dr ultrason aletini bastırdıkça zıplıyor,elini ayağını oynatıyordu.ben 2 kızım ve eşim girmiştik odaya.cinsiyeti söyleyeyim mi ister misiniz dedi.evet deyince kız dedi.ben kendimi tutamadım demek ki erkek olmasını çok istiyormuşum.ağla ağla helak oldum.eşim de bir sürü kızdı yeter artık ağlama diye.belki beni birçoğunuz yargılayacaksınız ama çok istemiştim bi de oğlum olsun diye.şimdi duyan herkes yorum yapacak 'vahhhhhh bi de oğlunuz olsaydı yazıkkkkk' falan diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?